ikaros21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Αν είχε βγάλει κινητό με anroid ναι μεν θα είχε πουλήσει αλλα τότε θα ήταν που το wp δεν θα έιχαν στον ήλιο μοίρα. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vexciter Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Πραγματικα πολυ ωραιο αρθρο χρηστο και παροτι συντομο αρκετα περιεκτικο...Πιστευω οτι η ΝΟΚΙΑ με τα wp8 θα προσπαθησει να κατακτησει την Αμερικανικη Ηπειρο αυτο το κομματι την ενδιαφερει ουσιαστικα,ειναι πολυ νωρις βεβαια διοτι δεν εχουνε περπατησει οπως θα επρεπε...Τωρα περι symbian η καλυτερα περι νοκια belle εφτασε οντως αρκετα ψηλα με το Ν95 και το Ν8 αλλα και το 808,ενταξει δεν μπορεις να εισαι βασιλιας μια ζωη-υπαρχει και η αποκαθηλωση ναι ειναι αληθεια η samsung και η apple την ξεπερασαν.Μετα το σημαντικο πρωτα το κινητο και μετα το εξυπνο τηλεφωνο οτι και να κανει το συγχρονο μαρκετιγκ ολες οι συσκευες ειναι για να επικοινωνουμε οπως μαθαμε να στελνουμε καποιο μυνημα η mms.Απλα η ιδια η αγορα δημιουργησε ψευτικες αναγκες με την δικαιολογια 10 πραγματα πανω σε 1....εκει πατανε οι εταιρειες κολλοσσοι.Απο εκει και περα ο καθενας αγοραζει μια συσκευη συμφωνα με την τσεπη του και τις αναγκες του...και μια απορια ολοι αυτοι που θεοποιησανε το IOS και το ΑNDROID αληθεια οταν δεν υπηρχανε αυτα αγοραζανε ΝΟΚΙΑ συσκευες;Καλως η κακως η ΝΟΚΙΑ ηταν αυτη που εμπασε για τα καλα η καλυτερα μυησε το κοσμο απο τα λεγομενα κινητα στα ΕΞΥΠΝΑ ΚΙΝΗΤΑ...Απλα οι υπολοιποι που ακολουθησανε μετα δωσανε αλλον αερα...Τουλαχιστον ερχεται ο καιρος που ο καθε χρηστης θα επιλεγει πλεον συσκευη και λειτουργικο της αρεσκειας του...τι πιο ιδανικο!!! Παράθεση Nokia 5110,Nokia 6150,Nokia 3310,Nokia 7250i,Motorola V1050,Motorola razr v3i,Sony Ericsson k750i,Sony Ericsson w800i,Sony Ericsson w810i,Nokia N70-Nokia N70ME,Nokia N73-Nokia N73ME,Nokia N85,Nokia C5-03,Nokia N8-00 Dark Grey Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Αν είχε βγάλει κινητό με anroid ναι μεν θα είχε πουλήσει αλλα τότε θα ήταν που το wp δεν θα έιχαν στον ήλιο μοίρα. και τί έπρεπε να την νοιάζει αυτό την nokia? :) Πρόβλημα της MS μου κάνει. Η nokia θα ήταν σε καλύτερη θέση και με android συσκευές, αυτό νοιάζει την nokia! Απλά δεν είναι θέμα στρατηγηκής, αλλά κατάληψης της nokia από τον Elop και την MS που την κατέστρεψε (τόσο απλά) και τον έχουν ακόμα και τον πληρώνουν.. Η nokia είναι υπό κατοχή! Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wishmaster87 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 Μακάρι να ξύπναγε η Nokia και θα βλέπαμε που θα πήγαιναν οι πλαστικούρες της samsung και το μονότονο ios. Ακόμα και να μην υιοθετούσε ποτέ της το android, θα μπορούσε με το MeeGo (που όταν πρωτογνωριστήκαμε έπαθα πλάκα) να κατακτήσει ξανά τον κόσμο. Κρίμα.. Παράθεση Κωνσταντίνος -------------------------------------- Samsung Galaxy S23 256GB - Samsung Galaxy Note 8 Dual Sim 64 GB - Microsoft Lumia 640 Dual Sim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 και τί έπρεπε να την νοιάζει αυτό την nokia? :) Πρόβλημα της MS μου κάνει. Η nokia θα ήταν σε καλύτερη θέση και με android συσκευές, αυτό νοιάζει την nokia! Απλά δεν είναι θέμα στρατηγηκής, αλλά κατάληψης της nokia από τον Elop και την MS που την κατέστρεψε (τόσο απλά) και τον έχουν ακόμα και τον πληρώνουν.. Η nokia είναι υπό κατοχή! συμφωνώ αλλά εφόσον ήθελε καλός η κακός να συνεργαστεί με την microsoft δεν θα μπορούσε να έχει και anroid. Κατά την γνώμη μου καλά κανει και δεν βγάζει κινητά με αυτό το λογισμικό γιατί έχει γεμίσει η αγορά. Ναι μεν για πολλούς είναι το καλύτερο αλλά έχει καταντήσει βαρετό να υπάρχει σε όλες τις εταιρίες. Να υπάρχει μια εναλλακτική. Να μην είναι μονοπώλιο. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 (edited) συμφωνώ αλλά εφόσον ήθελε καλός η κακός να συνεργαστεί με την microsoft δεν θα μπορούσε να έχει και anroid. Κατά την γνώμη μου καλά κανει και δεν βγάζει κινητά με αυτό το λογισμικό γιατί έχει γεμίσει η αγορά. Ναι μεν για πολλούς είναι το καλύτερο αλλά έχει καταντήσει βαρετό να υπάρχει σε όλες τις εταιρίες. Να υπάρχει μια εναλλακτική. Να μην είναι μονοπώλιο. δεν κατάλαβα αυτό με το μονοπώλιο? Δεν υπάρχει μονοπώλιο. :O Οτι θέλεις βγάζεις. Τόσο η lg, samsung, htc ακόμα και zte κτλ έχουν βγάλει όλες wp συσκευές. Δεν πολεμάει κανείς τα wp. :rolleyes: Το ότι τις ξέρουμε από τα androids είναι γιατί αυτό πουλάει (3% δεν έχει καν το wp με την nokia να την πλασάρει οσο μπορεί και δεν μπορεί). Και η nokia αν έβγαζε ΚΑΙ androids θα την ξέραμε πιθανόν για τα Android της. Οι άλλοι απλά είδα ότι χάνουν τον καιρό τους και ελάττωσαν τις συσκευές με wp. H ίδια η MS ακύρωνε νεότατα τηλέφωνα της nokia πριν φτάσουν στα ράφια καλά καλά, λέγοντας ότι δεν θα πάρουν την έκδοση 8. Και η Nokia αντί την ίδια μέρα να ανακοινώσει Android έτσι για σπάσιμο, ακόμα την προσπαθεί.. Αλλά είπαμε, φερέφωνο είναι δεν έχει δικιά της βούληση. Αντε να αλλαξει και όνομα να το κάνει MS-nokia και μετά σκέτο MS. Edited March 25, 2013 by keysmith Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikaros21 Δημ. March 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 25, 2013 δεν κατάλαβα αυτό με το μονοπώλιο? Δεν υπάρχει μονοπώλιο. Οτι θέλεις βγάζεις. Τόσο η lg, samsung, htc ακόμα και zte κτλ έχουν βγάλει όλες wp συσκευές. Δεν πολεμάει κανείς τα wp. Το ότι τις ξέρουμε από τα androids είναι γιατί αυτό πουλάει (3% δεν έχει καν το wp με την nokia να την πλασάρει οσο μπορεί και δεν μπορεί). Και η nokia αν έβγαζε ΚΑΙ androids θα την ξέραμε πιθανόν για τα Android της. Οι άλλοι απλά είδα ότι χάνουν τον καιρό τους και ελάττωσαν τις συσκευές με wp. H ίδια η MS ακύρωνε νεότατα τηλέφωνα της nokia πριν φτάσουν στα ράφια καλά καλά, λέγοντας ότι δεν θα πάρουν την έκδοση 8. Και η Nokia αντί την ίδια μέρα να ανακοινώσει Android έτσι για σπάσιμο, ακόμα την προσπαθεί.. Αλλά είπαμε, φερέφωνο είναι δεν έχει δικιά της βούληση. Αντε να αλλαξει και όνομα να το κάνει MS-nokia και μετά σκέτο MS. μα και η σάμμυ παραδέχτηκε πως οι πωλήσεις των συσκευών της με wp είναι νωχελικές. Λογικό είναι οι εταιρίες να βγάζουν ένα δύο μοντέλα αλλά αν στο μέλλον οι πωλήσεις μείνουν στα ίδια χαμηλά επίπεδα, δεν θα σταματήσουν να εμπιστεύονται αυτό το λογισμικό; τότε η microsoft θα το σταματήσει. Θα μείνει λοιπόν μόνο το ios και το anroid στην αγορά. Παράθεση w 395 --> Nokia 6303i classic --> Nokia 3720 classic --> Nokia c2-01 --> Nokia c5-00 --> Nokia Lumia 735 τώρα: Nokia Lumia 930 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Η Nokia ανέκαθεν έκανε λάθος κινήσεις, από πολύ παλιά. Τρομερά λάθη, εγκατάλειψη καινοτομιών, απίστευτα FAILS (Η πρώτη έκδοση του N95 με μικρή RAM, μην πω για τα πλαστικά του), τρομερές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των νεότερων εκδόσεων του symbian, αλλά και στην ανάπτυξη του Maemo, η μη μεταφορά του Symbian στην ARMv7 και πολλά άλλα. Μετά ήρθε κι ο Elop και την εξαφάνισε Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Παρόλο που έχουν συζητηθεί δεκάδες φορές όλα αυτά, η Nokia έχασε το τρένο από υπερβολική σιγουριά και ατολμία. Παρέμεινε στο μοντέλο πού την είχε κάνει μεγάλη πολύ περισσότερο απ' ότι έπρεπε. Δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο όπως δεν το φαντάζεται και η apple. Η γνώμη μου είναι ότι αν είχε ξεκινήσει την αναπροσαρμογή από το 2008, σοβαρά όμως, με συσκευές αφής στιλ multi touch αλά iPhone ωστε στα μέσα του 2009 να εχει το N8 με bela και το 10 να έριχνε στην αγορά κάτι σαν το 808, δεν θα χρειάζονταν ούτε meego ούτε WP. Μόνο ένα βελτιωμένο οικοσύστημα με βαση το διαδίκτυο, τα social, το browsing και λεφτά, που τα είχε τότε, για τους developers ωστε να μεταφέρουν τις εφαρμογές που είχαν από το ios, στο νέο Symbian. Αντ αυτού είχαμε συσκευές πιο κοντά στο παρελθόν που η σύνδεση στο ίντερνετ ήταν τρίτη επιλογή. Ενώ η apple είχε κάνει προ πολλού το επόμενο βήμα στην μετά iPod εποχή, η Nokia ψαχνονταν με μουσικά και φωτογραφικά τηλέφωνα. Αν το ειχε κάνει τότε, θα προλάβαινε το android. Έπρεπε όμως να έχει συσκευές με την υλοποίηση που έχει σήμερα το 808. Δεν μιλώ για pour view, αλλά γιά touch, scrolling, ταχύτητα, συνδεσιμότητα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Άλλος δεν πουλάει (wp) και άλλος λέτε θα κλεισει. Εδώ δεν πιστεύετε ότι θα κλείσει ή θα εξαγοραστει η νοκια που έχει ζημιές και προδικαζετε ήδη το μέλλον της apple? Απο που πηγάζει αυτή η σιγουριά; Απο τις πωλήσεις; Απο την δημοτικότητα; Απο την στασιμότητα στο iOS? αναρωτιέμαι πραγματικά αν το λέτε έτσι ελαφρά την καρδια ή αν το πιστεύετε πραγματικά. Τα λάθη των εταιριών πληρώνονται και η Νοκια έκανε αρκετα. Το android με προμαχους την Samsung αλλα και άλλες κορυφαίες (και στο παρελθόν και σήμερα) εταιρίες όπως η Sony και η htc προελαύνουν. Χρειάζονται δραστικές αποφάσεις. Και αν η apple κοιμάται των ύπνο του δικαίου λόγω πωλήσεων δεν θα έπρεπε να κάνει το ίδιο και η Νοκια μόνο και μόνο επειδη υποστηρίζετε απο την ms. Στο τέλος όλοι θα κριθούν απο τον καταναλωτή. Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billraven Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Meego ηταν η απάντηση σε όλα.Δεν το ακολούθησε και έχασε και θα χάνει. Πιο απλά τα πράγματα δεν γίνονται. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις και κακός μιλάω τελεσίδικα για το wp αλλα μέχρι τώρα μάπα το καρπούζι. :ninja: Παράθεση Got to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, ACT NORMAL OBEY THE LAW and repeat after me I AM FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Meego ηταν η απάντηση σε όλα.Δεν το ακολούθησε και έχασε και θα χάνει. Πιο απλά τα πράγματα δεν γίνονται. Βέβαια ποτέ δεν ξέρεις και κακός μιλάω τελεσίδικα για το wp αλλα μέχρι τώρα μάπα το καρπούζι. :ninja: Ετσι ειναι τα πραγματα. Πηγε χαμενο το meego για να πουλησουν τα lumia. Ας πουλουσαν τουλαχιστον να παει στα κομματια.. Το n9 το κρυψανε, το εθαψαν και το lumia 800 το ξεσκισαν στη διαφημιση. Δεν μπορουσαν να κανουν κατι περισσοτερο. Και παλι οι φημες λενε οτι το n9 πουλησε πανω απο το διπλασιο σε σχεση με το 800 (Φημες φυσικα, νουμερα για το N9 δεν δινουν..) Ps και :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apatris Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Απλά να προσθέσω οτι αυτή την αργοπορία της Νόκια πρέπει να την συνδυάζουμε με την κουλτούρα μάνατζμεντ της χώρας, προς συναίνεση πράγμα που απαιτεί χρόνο και άρα μένεις πίσω. Είναι η ίδια κουλτούρα που την πήγε 1η βέβαια. Τώρα με τον Έλοπ διακρίνω μια αλλαγή σε αυτό, πράγμα που απαιτεί χρόνο και σίγουρα ενέχει αρκετές εσωτερικές "αντιστάσεις". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Συγχαρητηρια για το αρθρο! Τα πραγματα ειναι απλα: οταν απορριπτεις εν τη γενεσει του ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο (meego), δεν ασχολεισαι με το νο1 λειτουργικο πααγκοσμιως (Android), ταυτοχρονα βαλτωνεις με το Symbian και στην πορεια το κλεινεις κι αυτο για χαρη ενος νεου λειτουργικου που δεν ξερεις αν θα πετυχει, τοτε η πτωση ειναι αναμενομενη. Τοσα πολλα λαθη μονο τυχαια δεν ειναι. Προσωπικα πιστευω οτι απωτερος στοχος ειναι η εξαγορα της Νοκια απο την MS. Για μενα η Νοκια, περα απο τα feature phones, θα επρεπε να βγαζει συσκευες με meego, android και WP8. Ή εστω αν δεν σηκωνε 3 λειτουργικα μονο τα πρωτα 2. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Συγχαρητηρια για το αρθρο! Τα πραγματα ειναι απλα: οταν απορριπτεις εν τη γενεσει του ενα πολλα υποσχομενο λειτουργικο (meego), δεν ασχολεισαι με το νο1 λειτουργικο πααγκοσμιως (Android), ταυτοχρονα βαλτωνεις με το Symbian και στην πορεια το κλεινεις κι αυτο για χαρη ενος νεου λειτουργικου που δεν ξερεις αν θα πετυχει, τοτε η πτωση ειναι αναμενομενη. Τοσα πολλα λαθη μονο τυχαια δεν ειναι. Προσωπικα πιστευω οτι απωτερος στοχος ειναι η εξαγορα της Νοκια απο την MS. Για μενα η Νοκια, περα απο τα feature phones, θα επρεπε να βγαζει συσκευες με meego, android και WP8. Ή εστω αν δεν σηκωνε 3 λειτουργικα μονο τα πρωτα 2. Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος εξαγοράς, κάποτε μπορεί να υπήρχε. Πίστευαν, και σωστά, ότι η Nokia θα τραβήξει το τρένο των WP σε πωλήσεις. Μόνο που το τρένο αποδείχτηκε κάρο. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. March 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εγώ νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος εξαγοράς, κάποτε μπορεί να υπήρχε. Υπάρχουν πολλοί λόγοι εξαγοράς ακόμα. Και μάλιστα, με τη μετοχή πλέον στα 3,26 δολάρια (και συνεχόμενη πτώση), το έδαφος ολοένα και είναι πιο γόνιμο για κάτι τέτοιο... Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 σαν fan της νοκια παντως,θα ηθελα να επιβιωσει εστω και με τα wp.σιγουρα δεν ειναι στο επιπεδο του n9 αλλα να σας πω κατι ρε παιδια?δεν ειναι και αχρηστο το λειτουργικο.ειχα το λουμια 920 και θεωρω πως ειναι η καλυτερη συσκευη που ειχα τα τελευταια χρονια,εχοντας περασει μονο φετος απο iphone 5,blackberry z10,htc one x kai to εξαιρετικο note 2.ας την στηριξουμε λοιπον ως καταναλωτες και ως φαν κι αν δεν μας ανταμειψει,ε τοτε υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.προτιμηστε την!!! Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Εδώ άρχισε να φαίνεται παράλληλα, η λάθος προσέγγιση της Nokia. Αντί να βγάλει τρεις συσκευές, μια οικονομική, μια μεσαίας κατηγορίας και μια κορυφαία, επέλεξε να βγάλει τρία κινητά με χτυπητές ελλείψεις για την εποχή τους (7650, χωρίς θύρα MMC τότε και όλα, χωρίς θύρα USB, έστω και δικής της έμπνευσης), στην ίδια περίπου τιμή. H συγκεκριμένη στρατηγική συνεχίστηκε για χρόνια, δημιουργώντας σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό, μια και ουσιαστικά δεν διέθετε μια ναυαρχίδα, αλλά κουτσουρεμένες συσκευές. Oι «τυπικά» ναυαρχίδες, πάντα είχαν κάποιες ελλείψεις και πάντα έχαναν τη θέση τους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. [/i] Αυτο ακριβως ειναι που με εκανε απο παλια να την αντιπαθω και να αποφευγω να αγορασω συσκευες της. Αυτο που με ανησυχει ειναι οτι (πιστευω) κανει ακριβως το ιδιο σημερα με το 720 και το 820. Η μια συσκευη εχει κατι που λειπει απο την αλλη και το αντιθετο. Η φαινομενικα χαμηλοτερης κατηγοριας συσκευη εχει πιο καλη καμερα, gorilla glass κτλ με 512 ram και το 820 υστερει σχεδον σε ολα εκτος απο τη ram. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stratosnen Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 σαν fan της νοκια παντως,θα ηθελα να επιβιωσει εστω και με τα wp.σιγουρα δεν ειναι στο επιπεδο του n9 αλλα να σας πω κατι ρε παιδια?δεν ειναι και αχρηστο το λειτουργικο.ειχα το λουμια 920 και θεωρω πως ειναι η καλυτερη συσκευη που ειχα τα τελευταια χρονια,εχοντας περασει μονο φετος απο iphone 5,blackberry z10,htc one x kai to εξαιρετικο note 2.ας την στηριξουμε λοιπον ως καταναλωτες και ως φαν κι αν δεν μας ανταμειψει,ε τοτε υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.προτιμηστε την!!! Αν μας αντάμειβε δε θα τη κράζαμε... ;) Παράθεση Google, Microsoft, Apple... Choοse a color for your chains. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 σαν fan της νοκια παντως,θα ηθελα να επιβιωσει εστω και με τα wp.σιγουρα δεν ειναι στο επιπεδο του n9 αλλα να σας πω κατι ρε παιδια?δεν ειναι και αχρηστο το λειτουργικο.ειχα το λουμια 920 και θεωρω πως ειναι η καλυτερη συσκευη που ειχα τα τελευταια χρονια,εχοντας περασει μονο φετος απο iphone 5,blackberry z10,htc one x kai to εξαιρετικο note 2.ας την στηριξουμε λοιπον ως καταναλωτες και ως φαν κι αν δεν μας ανταμειψει,ε τοτε υπαρχουν κι αλλου πορτοκαλιες.προτιμηστε την!!! Αφου το 920 ήταν το καλύτερο απο αυτα που είχες τότε γιατι το άλλαξες? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Αφου το 920 ήταν το καλύτερο απο αυτα που είχες τότε γιατι το άλλαξες? Βασικά όλα τα σπέσιαλ κινητά είχε. iPhone 5, Note II, Lumia 920, One X. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τι έχει τώρα?!? Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Βασικά όλα τα σπέσιαλ κινητά είχε. iPhone 5, Note II, Lumia 920, One X. Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω τι έχει τώρα?!? τωρα εχω το z10 φιλε μου,blackbery.το 920 δεν το εχω πια γιατι ειχε ενα ατυχημα οπως εχω γραψει στο thread του 920.τα αλλαζω συχνα για να τα δοκιμαζω,εχω αυτην την ευχερια λογω της δουλειας μου.ετοιμαζομαι να το παρω δευτερη φορα για να ξερετε,αν και θα περασει απο ενα τεστ και το htc one.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω οτι λεει η υπογραφη μου. Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aliengoa Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 τωρα εχω το z10 φιλε μου,blackbery.το 920 δεν το εχω πια γιατι ειχε ενα ατυχημα οπως εχω γραψει στο thread του 920.τα αλλαζω συχνα για να τα δοκιμαζω,εχω αυτην την ευχερια λογω της δουλειας μου.ετοιμαζομαι να το παρω δευτερη φορα για να ξερετε,αν και θα περασει απο ενα τεστ και το htc one.αυτη τη στιγμη χρησιμοποιω οτι λεει η υπογραφη μου. Ωραίος! Πρέπει να μας πεις εντυπώσεις απο το BB10. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ενώ διαβάζω στο ιντερνετ πως μπορεί να ξεπεράσει και τα WP. Ιδωμεν... Παράθεση ΑΙΕΝ ΥΨΙΚΡΑΤΕΙΝ Pocophone F1 // iPhone X // Nokia N9 64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exposed Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 (edited) Ωραίος! Πρέπει να μας πεις εντυπώσεις απο το BB10. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ενώ διαβάζω στο ιντερνετ πως μπορεί να ξεπεράσει και τα WP. Ιδωμεν... πολυ καλες πρωτες εντυπωσεις και το swipe σκηνικο θα σου θυμισει λιγο απο το n9!ταχυτατο,φοβερο multitasking,πληκτρολογιο για σεμηναριο αλλα χωρις να ειναι κακη,μου λειπει η καμερα του 920.επισης θελει δουλεια ακομα στις εφαρμογες.ειναι νωρις ακομα βεβαια.για να μην ειμαστε off τοπικ μπες αν θες στο"προς κυκλοφορια"του z10.εχω γραψει αρκετες εντυπωσεις. Edited March 26, 2013 by impreza_sti Διόρθωση κώδικα παράθεσης Παράθεση ipad 3 white iphone 5s gold Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2013 Ωραίος! Πρέπει να μας πεις εντυπώσεις απο το BB10. Όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια ενώ διαβάζω στο ιντερνετ πως μπορεί να ξεπεράσει και τα WP. Ιδωμεν... Όχι, να μη μας πει για το bb10. Ας απολαύσουμε την άποψή του πως το 920 είναι το καλύτερο όλων.....χαχαχα Υ.Γ. Ποτε είχες το 920 και δεν σε θυμάμαι και τι ατύχημα προέκυψε??? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts