Jump to content

exposed

Members
  • Δημοσιεύσεις

    529
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by exposed

  1. μπορεις να πατας στα link του wpcentral,συνηθως μπορεις να τα κατεβασεις κι ας μην εχουν φανει στο marketplace
  2. καλη επιτυχια και χρονια πολλα σε ολους!
  3. απογοητευτηκα πολυ που δεν εχει stylus και αναλογο software να το συνοδευει,θα ηταν αψογο.απο μεγεθος,ποσο αβολο ειναι?ειναι μεγαλυτερο του note?
  4. το εχω κι εγω στα χερια μου σε λευκο και νομιζω πως ειναι εξαιρετικο.τρελη ποιοτητα κατασκευης
  5. θα κανω κι εγω την προσπαθεια αν και λογω εργασιας δεν ξερω ποτε και αν θα ειμαι εγκλωβισμενος!
  6. γενικα χρησιμοποιω το skype.desktop και ipad ειναι αψογο.στο κινητο αρχιζουν τα προβληματα....στο htc one δειχνει να ειναι θεοβαρο,στο lumia 920 λειτουργει καλα,αλλα μου ισοπεδωνει την μπαταρια.κανονικα το κινητο βγαζει 24 ωρες με κανονικη χρηση,και μερα που ετυχε να χρησιμοποιω το skype.το φορτισα 2 φορες σε 13 ωρες.
  7. παρτε κι αλλη μια http://www.wpcentral.com/more-pics-nokia-eos-windows-phone-find-light-day ,ki oxi μονο.....http://www.gsmarena.com/exclusive_leaked_photos_show_nokia_eos_from_every_angle-news-6167.php
  8. ασχετο,το ειδατε???http://www.gsmarena.com/nokia_eos_photos_leak_uses_lumia_920_polycarbonate_body-news-6166.php
  9. η προσωπικη μου γραμμη 40 ευρω και η εταιρικη 100,αλλα το τηλεφωνο στην δουλεια ειναι η προεκατση του χεριου μου.παντως υπερκαλυμενος απο παροχες,το εταιρικο μονο εχει 3000 λεπτα και 3gb ιντερνετ.το προσωπικο 1000 λεπτα και 1 gb ιντερνετ.wind και τα δυο.
  10. εχθες το τσιμπησα κι εγω ,να κανει παρεα στο lumia 920.ενα εχω να πω,εξαιρετικο.σε ολα.και οσο κλισε κι αν ακουγεται κλασεις ποιοτικοτερο απ το s4,σε ολα του.
  11. ενα 9900 που ειχα και ηταν απο εξωτερικο vodafone branded,εδειχνε απλα το λογοτυπο οταν το αναβες.τιποτα αλλο κανενας περιορισμος.
  12. το δικο μου ηταν απο γαλλια,unbranded,st-2
  13. για τις εφαρμογες εχω κρατησει κι εγω το ipad και δεν εχω παει σε κατι με windows....
  14. το ξερω οτι δεν παιζει,αλλα οσο ζουμε ελπιζουμε!:lol:
  15. εχεις δικιο.εγω σ αυτο που ειδα μολις απενεργοποιησα τα gestures συνηλθε.παντως ευχομαι πραγματικα να σκισει το one,να κινηθουν και οι μεγαλοι,και να δουμε ενα εξωφρενικο s5 του χρονου,και κανα πραγματικα επαναστατικο iphone 6
  16. το επιασα κι εγω το s4 στα χερια μου σημερα απο εναν συνεργατη σε λευκο.οφειλω να πω πως η οθονη δειχνει καλυτερη ποιοτικα στην αποδοση της και απο το note και απ το s3.αυτο που μου αρεσε ειναι το ελαχιστο πλαισιο γυρω της.κατα τα αλλα τιποτα τρελα διαφορετικο σε μια προχειρη ματια που εριξα,σε σχεση με το s3 πχ.παρολα αυτα επιμενω στο one αν και δεν το εχω δει live.μου φαινεται οτι εκαναν πολυ καλυτερη προσπαθεια απ τη sammy φετος.με χαλασε λιγο η προσεγγιση της samsung στην φετινη ναυαρχιδα γιατι μου θυμισε iphone 4s καταστασεις...
  17. μαλλον το one αν αυτα τα δυο ηταν οι μονες μου επιλογες.
×
×
  • Create New...