Jump to content

vexciter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    70
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vexciter

  1. Καλησπέρα προσωπικά επειδή έχω το Ν8 με Delight 6.4 την κυριακη μετά από πολύ καιρό έκανα χρήση χαρτών με δεδομένα(3G)λειτουργία.Είχα ήδη διαβάσει το νήμα και ενώ με Huawei P9 Lite(Google maps)της κοπέλας μου έχανε προσανατολισμό μέσα στη πόλη της ξανθης επίτηδες δοκίμασα το Ν8 και πραγματικά λειτούργησε άψογα...χώρια ότι καρφώνει μόλις ανοίγω χάρτες άμεσα το σημείο που βρίσκομαι.
  2. Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες!!!
  3. Καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες!!!
  4. Ωραια συναντηση εξαιρετικο μαγαζι μπραβο στους διοργανωτες αναμενεται η επομενη... Υ.Γ. Βλεπωντας την εισαγωγικη φωτο(Νokia E7 και 808 Pureview) Spiros2021 στο επομενο meeting με ενα Nokia 3,5,6 η 8:lol::lol::lol:
  5. Η ειδηση διευρευσε απο το εδω http://www.vtechgraphy.com/android/nokia-might-revive-n-series-and-3310/ με ενα μεταφραστη θα δεις καλυτερα,ωστοσο διαψευδεται εδω http://nokiamob.net/2017/02/09/rumors-nokia-nseries-device-will-be-announced-at-mwc-hmd-relaunching-the-3310/ για τα Νseries.Μακαρι οπως θα δεις και στην υπογραφη μου να βγει αυτη η σειρα ''δυναμιτης'' της Nokia!!!
  6. καλη επιτυχια σε ολους τους συμμετεχοντες:D
  7. Καλη επιτυχια σε ολους και καλες γιορτες!!!
  8. Βάλε και μένα μέσα(+1 ατομο ακόμα)!!!
  9. Παρότι σχεδόν όλα μου τα τηλέφωνα σχεδόν ήταν νοκια ψήφισα το iphone,ασχέτως αν δεν μου αρέσει η τιμολογιακή της πολιτική..έκανε κάτι το πρωτοποριακό το οποίο οι άλλοι ακολούθησαν μετά.
  10. Xριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά σε όλους αλλά και καλή τύχη σε όλους!!!
  11. Για να δούμε και αυτή τη φορά...καλή τύχη σε όλους...
  12. Καλή Χρονιά να έχουμε και καλή επιτυχία σε όλους μας!!!
  13. αυτη τη φορα ας μου τυχει,δυσκολο φαινεται εν πασει περιπτωση ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους!!!
×
×
  • Create New...