Jump to content

Sony Xperia L

nick2crete
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

νωρμαλ ειναι...ισως λιγο παραπανω,αλλα το να λες πως ολα ειναι κλειστα στο κινητο σου,δεν ειναι..παντα κατι τρεχει στο παρασκηνιο και χωρις να το ξερεις-βλεπεις..

αν σου ετρωγε κανα 30-40% τοτε ενταξει θα ηταν προβλημα..αλλα αυτο το 17% δεν ειναι προβλημα

εχει δικαιο ο φιλος neo24gr!! ειναι σχετικα νορμαλ!! 400 ωρες + αναμονη δεν υπαρχει περιπτωση να αντεξει κανενα κινητο... μαλλον εχει κολλησει αυτο που σου δειχνει το ποσο σου μενει... το νορμαλ με 100% ειναι γυρω στις 2 μερες και 12 ωρες να σου δειχνει και με stamina γυρω στις 4 μερες τουλαχιστον εμενα τοσο δειχνει... αλλα μην φανταστεις οτι κραταει... εμενα με νορμαλ χρηση πλεων μην φανταστεις κατι τρελο χωρις σταμινα ανοιχτο κραταει γυρψ στην μια μερα και κατι...

• Απαντήσεις 983
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλησπερα σε ολους παιδια.

Το τηλεφωνο το εχω ROOT, υπαρχει καποιος τροπος να του αυξησουμε την ενταση του μεγαφωνου ? (οπως γινετε στο LG G2).

Το ηχειο του ειναι αρκετα χαμηλων τονων μπορω να πω...

Edited by johnx2
HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

μιας και το εθεσε ο φιλος john και μου παρουσιαστηκε ξανα σημερα θελω να με βοηθησετε σε ενα προβλημα! ανα καιρους ο ηχος δεν ακουγεται απο το ηχειο του κινητου απο πισω αλλα απο το μπροστινο το εσωτερικο ηχειο (δηλαδη κλησης) και εκτος αυτου μερικες φορες ειναι σαν να τσιριζει κι'ολας ο ηχος και επαναφερεται μονο με reboot! ξερετε καποια λυση? το εχει κανεις αλλος αυτο?

μιας και το εθεσε ο φιλος john και μου παρουσιαστηκε ξανα σημερα θελω να με βοηθησετε σε ενα προβλημα! ανα καιρους ο ηχος δεν ακουγεται απο το ηχειο του κινητου απο πισω αλλα απο το μπροστινο το εσωτερικο ηχειο (δηλαδη κλησης) και εκτος αυτου μερικες φορες ειναι σαν να τσιριζει κι'ολας ο ηχος και επαναφερεται μονο με reboot! ξερετε καποια λυση? το εχει κανεις αλλος αυτο?

Είχαμε το ίδιο πρόβλημα με το L της γυναίκας μου και το πήγαμε στο σέρβις. Εκεί επειδή το κινητό είχε σβήσει για να βγάλουμε την κάρτα sim, όταν άνοιξε ξανά δεν το έκανε και γενικότερα δεν μπόρεσε ο τεχνικός να το αναπαράγει. Τελικά επειδή στη συνέχεια έβγαλε και άλλα προβλήματα, επισκευάστηκε και το δώσαμε για να ησυχάσουμε από το τραγικό σέρβις της Sony.

Είμαι ακόμη στην 15.3.Α.0.26 αν κάνω clean install μέσω seus θα μου εγκαταστήσει την τελευταία επίσημη έκδοση ή την υπάρχουσα έκδοση που υπάρχει στο κινητό ;

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.8.0, Android 14)

Είμαι ακόμη στην 15.3.Α.0.26 αν κάνω clean install μέσω seus θα μου εγκαταστήσει την τελευταία επίσημη έκδοση ή την υπάρχουσα έκδοση που υπάρχει στο κινητό ;

Την ιδια..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Άμα δεν σου βγάλει ότι υπάρχει νέο λογισμικό για την συσκευή σου θα σου βγάζει την τελευταία έκδοση που έχεις ειδοποιηθεί και ενδεχομένως έχεις λάβει!!

Είχαμε το ίδιο πρόβλημα με το L της γυναίκας μου και το πήγαμε στο σέρβις. Εκεί επειδή το κινητό είχε σβήσει για να βγάλουμε την κάρτα sim, όταν άνοιξε ξανά δεν το έκανε και γενικότερα δεν μπόρεσε ο τεχνικός να το αναπαράγει. Τελικά επειδή στη συνέχεια έβγαλε και άλλα προβλήματα, επισκευάστηκε και το δώσαμε για να ησυχάσουμε από το τραγικό σέρβις της Sony.

@alepoudiarhs

Είναι γνωστό bug της ROM 4.2.2 της SONY το οποίο δεν έχει διορθωθεί ακόμα και μέχρι την πιο πρόσφατη έκδοση firmware (το επιβεβαιώνω εγώ που την έχω). Για να επανέλθει χωρίς επανεκκίνηση της συσκευής δοκίμασε τα εξής παρακάτω βήματα:

1) Πάρε τηλέφωνο κάποιον (εγώ προτιμώ συνήθως κάποια υπηρεσία του στυλ ενημέρωση υπολοίπου που μιλάει αβέρτα).

2) Άνοιξε και κλείσε την ανοιχτή ακρόαση 2-3 φορές ενώ ο/η συνομιλητής σου μιλάει (η γκόμενα της ενημέρωσης υπολοίπου δηλαδή!) - και μία αρκεί πιστεύω.

3) Όταν η ανοιχτή ακρόαση είναι ανοιχτή και η συνομιλία σου ακούγεται από το μεγάφωνο παίξε λίγο με την ένταση (αυξομείωσε την) με τα πλαϊνά κουμπιά έντασης.

4) Τερμάτισε την κλήση. Ο ήχος σου θα πρέπει να έχει επανέλθει.

@alex1982

Το bug αυτό εμφανίζεται συνήθως μετά από εισερχόμενες (απαντημένες) κλήσεις - και όχι πάντα αλλά σε ένα 90% των περιπτώσεων - πιθανολογώ πως πρέπει να συντρέχουν και άλλες καταστάσεις ταυτόχρονα. Αν ο τεχνικός δεν το ξέρει και η περιγραφή ήταν γενική του στυλ "ο ήχος ξαφνικά βγαίνει από το ακουστικό", λογικό που δεν μπόρεσε να το αναπαράγει.

Δηλαδή δεν γλιτώνω το service????

Φυσικά και το γλιτώνεις. Απλά περιμένεις την αναβάθμιση που θα σιάξει το εν λόγω bug! Το να το πας στο service μόνο χρόνο θα φας απ' την ζωή σου. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι θέμα development της ROM. Το πολύ πολύ να ενημερώσουν τα κεντρικά πως ακόμα ένας χρήστης έφερε προβληματική συσκευή με "sound bug" (όπως φαντάζομαι πολύ εύστοχα κάπως έτσι θα πρέπει να το λένε στα γραφεία της SONY πλέον). :shifty:

Edited by mr_element
Device: XIAOMI Mi6 (Blue) | Android Version: 8.0 (Oreo)

@alepoudiarhs

Είναι γνωστό bug της ROM 4.2.2 της SONY το οποίο δεν έχει διορθωθεί ακόμα και μέχρι την πιο πρόσφατη έκδοση firmware (το επιβεβαιώνω εγώ που την έχω). Για να επανέλθει χωρίς επανεκκίνηση της συσκευής δοκίμασε τα εξής παρακάτω βήματα:

1) Πάρε τηλέφωνο κάποιον (εγώ προτιμώ συνήθως κάποια υπηρεσία του στυλ ενημέρωση υπολοίπου που μιλάει αβέρτα).

2) Άνοιξε και κλείσε την ανοιχτή ακρόαση 2-3 φορές ενώ ο/η συνομιλητής σου μιλάει (η γκόμενα της ενημέρωσης υπολοίπου δηλαδή!) - και μία αρκεί πιστεύω.

3) Όταν η ανοιχτή ακρόαση είναι ανοιχτή και η συνομιλία σου ακούγεται από το μεγάφωνο παίξε λίγο με την ένταση (αυξομείωσε την) με τα πλαϊνά κουμπιά έντασης.

4) Τερμάτισε την κλήση. Ο ήχος σου θα πρέπει να έχει επανέλθει.

@alex1982

Το bug αυτό εμφανίζεται συνήθως μετά από εισερχόμενες (απαντημένες) κλήσεις - και όχι πάντα αλλά σε ένα 90% των περιπτώσεων - πιθανολογώ πως πρέπει να συντρέχουν και άλλες καταστάσεις ταυτόχρονα. Αν ο τεχνικός δεν το ξέρει και η περιγραφή ήταν γενική του στυλ "ο ήχος ξαφνικά βγαίνει από το ακουστικό", λογικό που δεν μπόρεσε να το αναπαράγει.

Φυσικά και το γλιτώνεις. Απλά περιμένεις την αναβάθμιση που θα σιάξει το εν λόγω bug! Το να το πας στο service μόνο χρόνο θα φας απ' την ζωή σου. Δεν μπορούν να κάνουν τίποτα. Είναι θέμα development της ROM. Το πολύ πολύ να ενημερώσουν τα κεντρικά πως ακόμα ένας χρήστης έφερε προβληματική συσκευή με sound bug (όπως φαντάζομαι πολύ εύστοχα θα πρέπει να το λένε κάπως έτσι στα γραφεία της SONY πλέον). :shifty:

ευχαριστω και εσενα για την ανταποκριση φιλε μου!! τελευταια αρχισα να ανακαλυπτω και αλλα bug οπως οτι στην μπροστινη καμερα παιζει να κανει γραμμες δλδ να περνανε στην οθονη και οταν τραβηχτει η φωτογραφια να φαινονται αλλα και επισης δεν ξερω αν σας το κανει και εσας στο βιντεο χωρις φλας οταν τραβαει αμα εχει πχ φωτιστικα κτλ η σε μια πολυ καλη περιπτωση για το παραδειγμα στο αμαξι που εχει το ραδιοφωνο εχει τυχει να τραβηξω βιντεο ειναι σαν να αναβοσβηνει καποιος το φως δεν μπορω να το εξηγησω καλυτερα αλλα φαινεται και στην αναπαραγωγη μετα... ξερει κανενας τι παιζει?

Παιδιά όσοι έχετε βάλει την τελευταία έκδοση, πείτε μου σας κάνει χαζά reboot ;

Ξέρει κάποιος γιατί αυτό μου τρώει τόσο την μπαταρία? Σε μια νύχτα μόνο, χωρίς wifi κλπ, τρώει 15% μπαταρία. Μετά από μια μέρα έχει κατανάλωση 45%.

Ξέρει κάποιος γιατί αυτό μου τρώει τόσο την μπαταρία? Σε μια νύχτα μόνο, χωρίς wifi κλπ, τρώει 15% μπαταρία. Μετά από μια μέρα έχει κατανάλωση 45%.

Νομίζω ότι έχει κολλήσει η εφαρμογή που είναι στη κορυφή της κατανάλωσης! Αν δε του χεις κάνει ένα restart κάνε ένα να ξεμπλοκάρει.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

το δοκίμασα, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Παίζει να φταίει η παλιά sim που έχω?

το sim tookit έχει σχέση με τη sim? Αυτό μου δείχνει ότι φταίει

Edited by nikotsal

καλησπέρα παιδία..

δεν βλέπω φως με τα bug απο την SONY.. :mad:

υπάρχει καμία custom rom για το κινητό? και κανένα link παρακαλώ.. :p

--------------------------------------

S 20 +

το δοκίμασα, αλλά δεν αλλάζει κάτι. Παίζει να φταίει η παλιά sim που έχω?

το sim tookit έχει σχέση με τη sim? Αυτό μου δείχνει ότι φταίει

οχι απ'οσο ξερω δεν εχει καμια σχεση αμα θες διεγραψε το!!!

Και το δικο μου Xperia L μια απο τα ιδια παιδια.

Μεσα σε μια νυχτα μου τρωει 15-20% της μπαταριας με τα παντα ολα κλειστα.

Αυτη η εφαρμογη ΤΗΛΕΦΩΝΟ τι κανει και την τρωει ετσι την μπαταρια, και για πιο λογο να σου ρουφαει την μπαταρια σταματητα και ακαταπαυστα ?

Εχει βρει καποιος λυση ?

http://i60.tinypic.com/ojpnwz.png

HTC HD2 --> HTC ONE --> LG G2 --> SONY XPERIA L --> LG G2 --> Note 4 Snapdragon 805 --> SONY XPERIA M --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM BLACK 32GB --> NOKIA 220 --> SAMSUNG NOTE 5 N920CD DUAL SIM GOLD 32GB --> LG G5 32GB GOLD --> NOKIA 220 --> HUAWEI MATE 9 4/64GB MHA-L09 GRAY --> HUAWEI MATE 10 PRO 6/128GB BLA-L29 GRAY --> MATE 40 PRO 8/256GB NOH-NX9 BLACK

Τα 2 από τα 3 προβλήματα που είχε βγάλει και της γυναίκας μου είναι αυτά με τον ήχο (που κάποιες φορές δεν ακουγέται καθόλου το ξυπνητήρι ας πούμε και κάποιες άλλες αντί να ακούγεται ο συνομιλητής από το ακουστικό, ακουγόταν από το μεγάφωνο) και αυτό με το battery drain (ήθελε φόρτιση κάθε 8 ώρες στην αναμονή). Το τρίτο που είχε βγάλει ήταν ότι δεν δούλευε η κάμερα και έβγαζε μήνυμα "Η εφαρμογή δεν είναι διαθέσιμη". Μετά από 3 επισκέψεις στο σέρβις της Sony και συνολικά γύρω στις 45 ημέρες χωρίς τηλέφωνο (δεν δίνουν συσκευή εξυπηρέτησης πελατών), την τελευταία φορά που ήρθε επισκευασμένο, το δώσαμε και ησυχάσαμε.

Και το δικο μου Xperia L μια απο τα ιδια παιδια.

Μεσα σε μια νυχτα μου τρωει 15-20% της μπαταριας με τα παντα ολα κλειστα.

Αυτη η εφαρμογη ΤΗΛΕΦΩΝΟ τι κανει και την τρωει ετσι την μπαταρια, και για πιο λογο να σου ρουφαει την μπαταρια σταματητα και ακαταπαυστα ?

Εχει βρει καποιος λυση ?

http://i60.tinypic.com/ojpnwz.png

τπ τηλεφωνο ειναι οι κλησεις που κανεις! στην διαχειρηση ενεργειας μην κοιτας τα ποσοστα γιατι παιζει και να μην ειναι ακριβειας!! αμα εχεις ανοιχτους συγχρωνισμους η προγραμματα που τρεχουν backround κλειστα και δοκιμασε τοτε να δεις αν εχει διαφορα!! αλλιως κανε μια επαναφορα να δεις τι θα διορθωθει!

Νομίζω ότι οι κλήσεις είναι στο "φωνητικές κλήσεις". Εξάλου το βράδυ και γω κλείνω wifi και δεδομένα και πάλι τρώει. Χθες έκανα restart, το άφησα στο 67% και το πρωί ήταν πάλι στο 67%! Μόλις όμως μιλήσω στο τηλέφωνο (ή απλά χτυπήσει), βγαίνει αυτή η διεργασία (com.qualcomm.qcrilmsgtunnel), που είναι μέρος του "τηλεφώνου", μένει ανοιχτή και τρώει πολύ ενέργεια.

υπάρχει κάποιος που στην ανάλυση της μπαταρίας το "τηλέφωνο" είναι μικρό ποσοστό?

Νομίζω ότι οι κλήσεις είναι στο "φωνητικές κλήσεις". Εξάλου το βράδυ και γω κλείνω wifi και δεδομένα και πάλι τρώει. Χθες έκανα restart, το άφησα στο 67% και το πρωί ήταν πάλι στο 67%! Μόλις όμως μιλήσω στο τηλέφωνο (ή απλά χτυπήσει), βγαίνει αυτή η διεργασία (com.qualcomm.qcrilmsgtunnel), που είναι μέρος του "τηλεφώνου", μένει ανοιχτή και τρώει πολύ ενέργεια.

υπάρχει κάποιος που στην ανάλυση της μπαταρίας το "τηλέφωνο" είναι μικρό ποσοστό?

μπορει δεν ειμαι και 100% σιγουρος για το τηλεφωνο αλλα νομιζω οτι συμβαλει και αυτο στις κλησεις! εμενα για να καταλαβεις η οθονη ειναι στο 61% και δευτερο παει το τηλεφωνο σε 11%

εμένα το τηλέφωνο είναι συνήθως 35-45%. Δεν είναι φυσιολογικό. Την .14 έχεις?

ναι την .14 εχω! εχω ανοιχτο μονιμα και wifi και δεδομενα και μου κραταει μερα πανω κατω χωρις σταμινα κτλ..!

Πολύ περίεργο, στο δικό μου η αντίστοιχη εικόνα είναι (συνημμένη φωτό)

*Είμαι ακόμη στην 15.3.Α.0.26

οκ, και μένα τόσο πάει με την ίδια χρήση...θα το ψάξω λίγο όμως!

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πολύ περίεργο, στο δικό μου η αντίστοιχη εικόνα είναι (συνημμένη φωτό)

*Είμαι ακόμη στην 15.3.Α.0.26

Μήπως η διεργασία com.qualcomm.qcrilmsgtunnel είναι μέσα στο "σύστημα android"?

• The title was changed to Sony Xperia L