shredder88 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 καμια σχεση το ενα με το αλλο!!αλλα για να πηγαινεις απο iPhone σε κατι αλλο,κατι σε χαλασε...με το καλο να σου ερθει και ελπιζω να το ευχαριστηθεις :) ειμαστε off topic..αλλα να σου πω την αληθεια μου εχω iPhone απο 2008 αλλα το 5 με χαλασε και νευριασα γιατι εχω φτασει σε σημειο να μην μπορω να παρω ουτε τηλεφωνο :cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeCm Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Βίντεο και φωτογραφίες από την χθεσινή επίσημη παρουσίαση. Goodbyte.gr :blink: Ειδήσεις.Κινητά.Tablet.Gadgets.Science Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Φιλε μου βλεπεις εγω ειμαι οσο γινεται αντικειμενικος, το βλεπω σφαιρικα το θεμα και απλα εκφραζω τη γνωμη μου και προσπαθω να μην προκαλω. Δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν να παρει το ενα κινητο ή το αλλο, εσυ τωρα επειδη δεν εχεις ουσιαστικα επιχειρηματα να αντιπαραθεσεις το γυρνας στο τρολαρισμα και στο χαβαλε. Εαν δεν μπορεις να παραδεχθεις 2-3 αρνητικα πραγματα στη Σαμσουνγ τοτε πες στο ξεκαθαρα οτι εχεις αλλα συμφεροντα. Εσυ μπορει να πιστευεις αυτα που λεει ο φιλος σου ο τε-σαλατ εγω ομως θα σου αντιπαραθεσω την αποψη κορυφαιων δημοσιογραφων την τεχνολογιας: http://news.yahoo.com/samsung-galaxy-iv-reviews-great-htc-one-144747459.html http://pocketnow.com/2013/04/25/samsung-galaxy-s-4-or-htc-one http://www.stuff.tv/review/samsung-galaxy-s4 http://gizmodo.com/5995291/samsung-galaxy-s4-review-better-not-best παντα φιλικα :) για τι photo βγαζει το καθενα δες εδω σοβαρο τεστ http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-Sony-Xperia-Z--iPhone-5-Nokia-Lumia-920-and-Galaxy-S-III_id3285 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μολις τωρα ελαβα εμαιλ απο expansys για επιβεβαιωση παραγγελιας οτι το προιον ειναι διαθεσιμο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορούμε να προμηθευτουμε από κάπου το i9500? kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shredder88 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Καλημέρα σε όλους! Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορούμε να προμηθευτουμε από κάπου το i9500? προπαραγγελια απο ευρωπαικο amazon η expansys... edit: sorry αμα εννοεις το Οχταπυρηνο απο πουθενα ακομη... Edited April 25, 2013 by shredder88 λαθος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 προπαραγγελια απο ευρωπαικο amazon η expansys... edit: sorry αμα εννοεις το Οχταπυρηνο απο πουθενα ακομη... Ναι το "οκταπυρινο" εννοώ.. Και για χώρες όπως η Γερμανία ας πούμε που υποτίθεται ότι θα είχαν και τις 2 εκδόσεις? kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Ναι το "οκταπυρινο" εννοώ.. Και για χώρες όπως η Γερμανία ας πούμε που υποτίθεται ότι θα είχαν και τις 2 εκδόσεις? Δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση φίλε μου!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Clove "First stock now expected 3rd May" ;) Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsos4u Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μολις τωρα ελαβα εμαιλ απο expansys για επιβεβαιωση παραγγελιας οτι το προιον ειναι διαθεσιμο δηλαδη ποτε θα το εχεις στα χερια σου ; Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 για τι photo βγαζει το καθενα δες εδω σοβαρο τεστ http://www.phonearena.com/reviews/Camera-comparison-Samsung-Galaxy-S4-vs-HTC-One-Sony-Xperia-Z--iPhone-5-Nokia-Lumia-920-and-Galaxy-S-III_id3285 Οι κριτικες που παρεθεσα δεν ειναι για την καμερα, δεν μπηκες καν στον κοπο να τις διαβασεις. Οσο για την καμερα οπως σου απαντησα και στο διπλανο φορουμ to test tou phonearena εχει γινει με το παλιο software. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Clove "First stock now expected 3rd May" ;) Άρα θα έχουμε χωνέψει και το αρνάκι!!! Χαχαχαχαχαχα... Μπανακι στην μυκονο για να ξεχαστούμε, όχι θα κάτσω να μου σπάσουν αυτοί τα νεύρα!!! Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Galactic Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Tελικα ολα συγκλινουν στο παρακατω συμπερασμα ! Πραγματικα η HTC με το one και την δικη τους (No-sd card slot,unibody,super design,Non-removable Li-Po 2300 mAh battery κ.λ.π..) φιλοσοφια τους,μας εχουν δωσει για φετος την μεχρι τωρα καλυτερη υλοποιηση τους ! Στο δημοσιογραφικο κομματι δε,νομιζω πως εχουν ξεπερασει καθε προσδοκια τους :!:. Θεωρω πως της αξιζουν απο ολους μας συγχαρητηρια και σιγουρα η προσπαθεια της ευνοει ολους μας ως Users (ανταγωνισμος). Απο την αλλη η SAMSUNG διεξαγει εναν ακομα αγωνα δρομου και προσπαθει συμφωνα με την δικη της φιλοσοφια (Υes-sd card slot,No-unibody,Li-Ion 2600 mAh battery,PLASTIC :lol: κ.λ.π..) να πετυχει την καλυτερη διπλωματικη πολιτικη marketing,της μεχρι τωρα καριερας της ! Το ευφυολογημα της ειναι το μεγαλο της ατου ! CPU ! εκδοσεις και η μεγαλη της δυνατοτητα στην γραμμη παραγωγης της :!:. Ετσι με αυτα και τις "δολοπλοκιες της" :lol:,προσπαθει για αλλη μια φορα να φτασει στην πρωτη θεση του τερματισμου και εχοντας το δαχτυλο στην σκανδαλη,στο κεφαλι της HTC / SONY κ.λ.π με την νεα της S4 (αδιαβροχα και με SUPER CPU απο υλικα πορσελανης..κ.λ.π.) εκδοση,θα πετυχει να κλεψει και αυτην την πιτα :lol:! Το πιο σημαντικο απο ολα που καταφερνουν οι πανεξυπνοι κορεατες,ειναι οτι θα προετοιμασουν και θα δοκιμασουν (testaroun) για αλλη μια φορα,με τον καλυτερο δυνατο τροπο :!:. Την ελευση του απολυτου ΜΥΘΟΥ ! Το ονομα αυτου ειναι πλεον στα ονειρα των φτωχων και των απελπισμενων :lol:. Νote III κατασκευασμενο εξ' ολοκληρου απο Μαστιχα Χιου ! Tελικα εδω και καιρο και σε αυτα τα πραγματα,οσο πιο πολυ υπομονη εχεις,τοσο πιο πολυ κερδισμενος θα βγεις ! Και ο "Johnny Walker" δεν θα παψει ποτε του να περπαταει :rotfl: edit: Θα ήθελα να ξέρω τι τελικά ισχύει με την απόδοση του wifi, σε σχέση με το πολύ καλό σε αυτό το τομέα note 2. Πολυ βιαστικα και με προχειρο τροπο,εχοντας ενα mobile Broadband router (Huawei) by wind στην τσεπη ενος φιλου και στελνοντας τον ολο και πιο μακρια,εχοντας στα χερια NoteII και S4 μαζι στο ομωνυμο καταστημα,σαφεστατα υπερεχει το Note II.. Αλλα θα ηταν πολυ καλυτερο φιλε Ηλια,να μας αναφερουν και αλλοι την αποψη τους για αυτο το θεμα που αναρωτιεσαι,αν καταφερουν και δοκιμασουν εναν καλυτερο απο τον δικο μου μπακαλιστικο τροπο ! Edited April 25, 2013 by Galactic Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Οι κριτικες που παρεθεσα δεν ειναι για την καμερα, δεν μπηκες καν στον κοπο να τις διαβασεις. Οσο για την καμερα οπως σου απαντησα και στο διπλανο φορουμ to test tou phonearena εχει γινει με το παλιο software. στο yahoo εχει αποσπασματικα κομματια δηλωσεων. δεν ειναι ολοκληρωμενες αποψεις . στο pocketnow ολοι συμφωνουν το htc ειναι καλυτερο. ουτε ενας οτι το s4 ειναι καλυτερο. μαλιστα ο ενας λεει οτι το τηλεφωνο κολλαγε στην παρουσιαση της νεας υορκης. μαλιστα. ολοι οι αλλοι που το εχουν δοκιμασει δεν εχουν πει για κανενα κολλημα. στο stuff εξηγει σε ολοκληρωμενο αρθρο γιατι το one θεωρειται καλυτερο. το δεχομαι ειναι μαι σεβαστη αποψη. για το gizmodo σου εγραψα και στο αλλο νημα. δες τι λεει η κριτικη του φωτογραφου σχολιαστη στο αρθρο και του κατοχου του τηλεφωνου. στο gsmarena θεωρουν το s4 λιγο καλυτερο στο ολοκληρωμενο συγκριτικο τους. ειναι και αυτη μια σεβαστη αποψη. εγω θεωρω οτι αν δεν τα πιασω εγω στο χερι μου και τα δυο και να τα συγκρινω δεν μπορω να πω ποιο ειναι πιο καλο. γνωμες περνω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Χμμμ για να γινω λιγο ΜΕΝΤΙΟΥΜ,,,,,,,, Αουμμμμμμμ αυμμμμμμμμμ αουμμμμμμ Το χω! Η HTC θα πουλησει οτι ειναι να πουλησει το πολυ πολυ σε3 μηνες μετα θα αρχισει σαν τρελο το S4 με τρελα νουμερα και μετα θα ερθει η Apple με το iPhone 5S/6 επισης με τρελα νουμερα και σε αυτο εδω το φορουμ θα συζηταμε για τις πωλησεις Samsung και Apple... Αα και σας κοροιδεψα δεν ειμαι μεντιουμ απλος αυτο γινεται καθε φορα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πολύ καλό review για το s cover Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Νάτος ο τυχερός! Περιμένουμε εντυπώσεις! LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Πολυ βιαστικα και με προχειρο τροπο,εχοντας ενα mobile Broadband router (Huawei) by wind στην τσεπη ενος φιλου και στελνοντας τον ολο και πιο μακρια,εχοντας στα χερια NoteII και S4 μαζι στο ομωνυμο καταστημα,σαφεστατα υπερεχει το Note II.. Αλλα θα ηταν πολυ καλυτερο φιλε Ηλια,να μας αναφερουν και αλλοι την αποψη τους για αυτο το θεμα που αναρωτιεσαι,αν καταφερουν και δοκιμασουν εναν καλυτερο απο τον δικο μου μπακαλιστικο τροπο ! Κατω απο την ιδια στεγη με κοινo wifi και διπλα διπλα η αποδοση ηταν σχεδον ιδια!!! Θεωρώ οτι το τεστ του calactic εχει ομως την δική του ιδιαιτεροτητα και αξιοπιστία Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Κατω απο την ιδια στεγη με κοινo wifi και διπλα διπλα η αποδοση ηταν σχεδον ιδια!!! Θεωρώ οτι το τεστ του calactic εχει ομως την δική του ιδιαιτεροτητα και αξιοπιστία Ευχαριστώ @galactic Νίκο, δεν αμφιβάλλω ότι η απόδοση θα είναι η ίδια αν ο πομπός είναι κοντά. Αυτό που αναρωτιέμαι είναι τι γίνεται αν είσαι μακριά απ το router και ποια η απόδοση του. Με ενδιαφέρει αρκετά γιατί στη δουλειά μου είναι στα όρια που πιάνει το wifi... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Μολις τωρα ελαβα εμαιλ απο expansys για επιβεβαιωση παραγγελιας οτι το προιον ειναι διαθεσιμο Ελα φιλε μου απο expansys uk το πηρες? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
irovoudou Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 δηλαδη ποτε θα το εχεις στα χερια σου ; Πρεπει τωρα να λαβω και το εμαιλ αποστολής βλεπω και αλλον στο forum εχει λαβει παρόμοιων μήνυμα για να δουμε ποτε θα εχουμε αποστολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Καλημέρα σε όλους! Παιδιά μήπως ξέρετε αν μπορούμε να προμηθευτουμε από κάπου το i9500? το Expansys το αμερικανικο το εχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 το Expansys το αμερικανικο το εχει Υπάρχει δυνατότητα παραγγελίας από εκεί?και αν ναι εγγύηση δεν θα έχει σίγουρα ελληνική γλώσσα όμως? kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 Εγώ ξέρω ότι πολλοί θα κάνουν Πάσχα με το HTC αλλά λίγοι 15 Αύγουστο :D +10000 Απλα τα πραγματα :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. April 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2013 (edited) Φιλε μου βλεπεις εγω ειμαι οσο γινεται αντικειμενικος, το βλεπω σφαιρικα το θεμα και απλα εκφραζω τη γνωμη μου και προσπαθω να μην προκαλω. Δεν με ενδιαφερει να πεισω κανεναν να παρει το ενα κινητο ή το αλλο, εσυ τωρα επειδη δεν εχεις ουσιαστικα επιχειρηματα να αντιπαραθεσεις το γυρνας στο τρολαρισμα και στο χαβαλε. Εαν δεν μπορεις να παραδεχθεις 2-3 αρνητικα πραγματα στη Σαμσουνγ τοτε πες στο ξεκαθαρα οτι εχεις αλλα συμφεροντα. Εσυ μπορει να πιστευεις αυτα που λεει ο φιλος σου ο τε-σαλατ εγω ομως θα σου αντιπαραθεσω την αποψη κορυφαιων δημοσιογραφων την τεχνολογιας: http://news.yahoo.com/samsung-galaxy-iv-reviews-great-htc-one-144747459.html http://pocketnow.com/2013/04/25/samsung-galaxy-s-4-or-htc-one http://www.stuff.tv/review/samsung-galaxy-s4 http://gizmodo.com/5995291/samsung-galaxy-s4-review-better-not-best παντα φιλικα :) Ασχετοι ειναι φιλε μου οι δημοσιογραφοι και αλλοι που εχουν αλλαξει καμια 600αρια συσκευες (μεταξυ αυτων και καμια 60αρια Samsung). Χθεσινοι στα κινητα. Μη δινεις σημασια... Πλαστικαρα ολε, φθηνο και οσο πιο ξεφτιλισμενο γινεται. Γιατι ετσι μας αρεσει... Edited April 25, 2013 by v@gelis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts