Jump to content

[Android - Προτάσεις] Launchers II

zxr
 Κοινοποίηση

Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;  

1.575 members have voted

1. 1. Ποιός είναι ο καλύτερος launcher;

• ADW Launcher (& EX)
    • GO Launcher (& EX)
    • LauncherPro (& Plus)
    • Next
    • SPB Mobile Shell
    • TSF
    • Nova
    • Apex
    • Stock
    • Άλλος (Atom, Action, Zeam, Nemus, Trebuchet, Regina 3d, Holo, Launcher 7/8 κτλ)

Recommended Posts

Νέο update για τον Next, προσθήκη 3d effect στις αλλαγές των σελίδων, νέα εφέ στο πάτημα των εικονιδίων στις εξωτερικές οθόνες, next indicator.. κάθε update και καλύτερος!:)

Νέο update για τον Next, προσθήκη 3d effect στις αλλαγές των σελίδων, νέα εφέ στο πάτημα των εικονιδίων στις εξωτερικές οθόνες, next indicator.. κάθε update και καλύτερος!:)

Η αγορα του next κατα τη διαρκεια της προσφορας ηταν επενδυση, δεν επρεπε να σκεφτει καποιος οτι πληρωνει το προιον οπως ειναι εκεινη τη στιγμη αλλα και τα απειρα updates που προκειται να παρει με την ομαδα που εχει πισω του. Οχι σαν τον tsf.

Όσοι φοράνε ICS 4.0.3 και ζηλεύουν το smoothness της jelly bean ας δοκιμάσουν τον Atom.:) Mπορεί να υστερεί σε παραμετροποίηση ( δεν μπορείς να φτιάξεις καρτέλες στο appdrawer και δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 5 icons στις σειρές του dock ) αλλά ο άτιμος φυσάει! Σε jelly bean υπάρχουν κι άλλοι απαλοί.

Εγινε αναβάθμιση στον Action Launcher Pro!

αυτον τον βλεπω να γινεται ο καλυτερος launcher στο store. πραγματικα καλαπληκτικος.

Όσοι φοράνε ICS 4.0.3 και ζηλεύουν το smoothness της jelly bean ας δοκιμάσουν τον Atom.:) Mπορεί να υστερεί σε παραμετροποίηση ( δεν μπορείς να φτιάξεις καρτέλες στο appdrawer και δεν μπορείς να βάλεις πάνω από 5 icons στις σειρές του dock ) αλλά ο άτιμος φυσάει! Σε jelly bean υπάρχουν κι άλλοι απαλοί.

Τον δοκιμάζω τώρα.δεν έχει επιλογή να φαίνονται τα ονόματα των εικονιδίων των αρχικών οθονών;

Εγινε αναβάθμιση στον Action Launcher Pro!

αυτον τον βλεπω να γινεται ο καλυτερος launcher στο store. πραγματικα καλαπληκτικος.

Συμφωνώ. Βάζει δικές του ιδέες σε σχέση με τους άλλους. Τον έχω στο nexus μου και τα πάει αρκετά καλά.

Η αγορα του next κατα τη διαρκεια της προσφορας ηταν επενδυση, δεν επρεπε να σκεφτει καποιος οτι πληρωνει το προιον οπως ειναι εκεινη τη στιγμη αλλα και τα απειρα updates που προκειται να παρει με την ομαδα που εχει πισω του. Οχι σαν τον tsf.

Κι απ'ότι δείχνει η ομάδα ασχολείται αρκετά με τις απορίες και τα προβλήματα των χρηστών, βλέποντας στο facebook τα παιδιά βρίσκονται εκεί και απαντάνε σε αρκετές ερωτήσεις σε σύντομο μάλιστα διάστημα.. στον tsf αυτό που είδα μέχρι στιγμής είναι μια "τυποποιημένη" απάντηση σε mail μετά από μέρες.. βέβαια έχω μια λατρεία στον tsf αλλά τελευταία καθυστερούν.. και παράλληλα με έχει κερδίσει ο next για τα καλά..:)

Τον δοκιμάζω τώρα.δεν έχει επιλογή να φαίνονται τα ονόματα των εικονιδίων των αρχικών οθονών;

Σε μένα νομίζω φαίνονταν όταν τον δοκίμασα χωρίς να πειράξω κάτι στις ρυθμίσεις.Πάντως του λείπουν κάποια βασικά στοιχεία παραμετροποίησης οπότε επέστρεψα και πάλι στον Nova Prime μου.Όλο δοκιμάζω και όλο σε αυτόν επιστρέφω.:)

Πάντως του λείπουν κάποια βασικά στοιχεία παραμετροποίησης οπότε επέστρεψα και πάλι στον Nova Prime μου.Όλο δοκιμάζω και όλο σε αυτόν επιστρέφω.:)

Δεν ξέρω και εγώ αυτό έχω παρατηρήσει..

Έχω δοκιμάσει να τον αφήσω δεύτερο και να δώσω ευκαιρία σε άλλους αλλά πραγματικά σαν σύνολο δεν νομίζω ότι έχω βρει κάτι καλύτερο στις δικές μου ανάγκες.

Από θέμα Ram μετά τη μια μέρα χρήσης πχ οι Next και tsf πως πάνε? Για τί ποσό μιλάμε?

Κυκλοφόρησε και ο Vire Premium από χτες και τον αγόρασα μιας και πιστεύω ότι στο μέλλον θα αυξηθεί η τιμή του ( 1,62 κάνει τώρα).

Θετικά :

+ Πρόσθεσαν infinite scrolling στις homescreens

+ Resize στα widgets

+ Φακέλους στη homescreen

Aρνητικά :

- Είναι πολύ γρήγορο το transition αλλά όχι smooth.Κοφτά πάει και δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής ταχύτητας.

- Δεν έχουν βάλει scrollable dock και δεν επιτρέπουν πάνω από 5 apps στη μία γραμμή dock.

- Δεν μπορείς να κάνεις resize στο grid αλλάζοντας γραμμές και σειρές

- Δεν μπορείς να φτιάξεις καρτέλες στο appdrawer

- To appdrawer δεν έχει infinite scroll και διατηρεί το ίδιο άσχημο γκρι background των beta χωρίς να μπορείς να αλλάξεις transparency.

- Όταν βάζω ένα widget 4Χ4 χρειάζεται μερικές φορές να σκρολάρω δυνατά για να πάω στην επόμενη homescreen.

- Όταν ανοίγεις ένα app η μαύρη οθόνη που μεσολαβεί κρατάει περισσότερο χρόνο από όσο θα πρεπε.

Ελπίζω μιας και είναι στην αρχή ακόμα να διορθώσουν όλα τα παραπάνω.Μνήμη δεν εξέτασα.

Κυκλοφόρησε και ο Vire Premium από χτες και τον αγόρασα μιας και πιστεύω ότι στο μέλλον θα αυξηθεί η τιμή του ( 1,62 κάνει τώρα).

Θετικά :

+ Πρόσθεσαν infinite scrolling στις homescreens

+ Resize στα widgets

+ Φακέλους στη homescreen

Aρνητικά :

- Είναι πολύ γρήγορο το transition αλλά όχι smooth.Κοφτά πάει και δεν υπάρχει επιλογή αλλαγής ταχύτητας.

- Δεν έχουν βάλει scrollable dock και δεν επιτρέπουν πάνω από 5 apps στη μία γραμμή dock.

- Δεν μπορείς να κάνεις resize στο grid αλλάζοντας γραμμές και σειρές

- Δεν μπορείς να φτιάξεις καρτέλες στο appdrawer

- To appdrawer δεν έχει infinite scroll και διατηρεί το ίδιο άσχημο γκρι background των beta χωρίς να μπορείς να αλλάξεις transparency.

- Όταν βάζω ένα widget 4Χ4 χρειάζεται μερικές φορές να σκρολάρω δυνατά για να πάω στην επόμενη homescreen.

- Όταν ανοίγεις ένα app η μαύρη οθόνη που μεσολαβεί κρατάει περισσότερο χρόνο από όσο θα πρεπε.

Ελπίζω μιας και είναι στην αρχή ακόμα να διορθώσουν όλα τα παραπάνω.Μνήμη δεν εξέτασα.

Με τόσες ελλείψεις δεν μπορώ να καταλάβω πως ενθουσιάστηκες τόσο πολύ με αυτόν τον launcher να σου πω την αλήθεια.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Που είδες τον ενθουσιασμό????Τόσα αρνητικά έγραψα και δεν τον χρησιμοποιώ!:) Αν τα διορθώσει τότε ναι.

Που είδες τον ενθουσιασμό????Τόσα αρνητικά έγραψα και δεν τον χρησιμοποιώ!:) Αν τα διορθώσει τότε ναι.

Έκανες επένδυση εσύ. Χαχαχα

Αν πάει καλά σίγουρα θα φτάσει τα 3 €

Θοδωρής

Σε προηγούμενα ποστς εννοούσα.

---Θάνος---

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mediapad M3

Κι απ'ότι δείχνει η ομάδα ασχολείται αρκετά με τις απορίες και τα προβλήματα των χρηστών, βλέποντας στο facebook τα παιδιά βρίσκονται εκεί και απαντάνε σε αρκετές ερωτήσεις σε σύντομο μάλιστα διάστημα.. στον tsf αυτό που είδα μέχρι στιγμής είναι μια "τυποποιημένη" απάντηση σε mail μετά από μέρες.. βέβαια έχω μια λατρεία στον tsf αλλά τελευταία καθυστερούν.. και παράλληλα με έχει κερδίσει ο next για τα καλά..:)

συμφωνω σε ολα φιλε!

και εγω κόλλησα με next ασχημα!:)

καθεται στο κινητο μου βουτυρο!:)

συμφωνω σε ολα φιλε!

και εγω κόλλησα με next ασχημα!:)

καθεται στο κινητο μου βουτυρο!:)

Προσωπικά είχα αφήσει για καιρό τον tsf (παρόλο που μου άρεσε πολύ τον είχα βαρεθεί..) και είχα παραμείνει στον tw της jelly bean που μου άρεσε αρκετά, ενώ ταυτόχρονα περίμενα σαν τρελός το update του tsf και το έβλεπα σαν αυτό που θα με "έσπρωχνε" να τον εγκαταστήσω ξανά! Και το update δεν ήρθε ακόμα.. αντίθετα ήρθε η προσφορά του next.. και είπα να του δώσω την ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή με έχει βολέψει τόσο ο next που δεν ξέρω καν αν έχω την όρεξη να δοκιμάσω τον tsf μόλις δωθεί το update!:)

..βέβαια το update του tsf μπορεί να έρθει όταν θα έχω πια βαρεθεί και τον next έτσι που το πάνε αυτοί.. :lol:

Προσωπικά είχα αφήσει για καιρό τον tsf (παρόλο που μου άρεσε πολύ τον είχα βαρεθεί..) και είχα παραμείνει στον tw της jelly bean που μου άρεσε αρκετά, ενώ ταυτόχρονα περίμενα σαν τρελός το update του tsf και το έβλεπα σαν αυτό που θα με "έσπρωχνε" να τον εγκαταστήσω ξανά! Και το update δεν ήρθε ακόμα.. αντίθετα ήρθε η προσφορά του next.. και είπα να του δώσω την ευκαιρία. Αυτή τη στιγμή με έχει βολέψει τόσο ο next που δεν ξέρω καν αν έχω την όρεξη να δοκιμάσω τον tsf μόλις δωθεί το update!:)

..βέβαια το update του tsf μπορεί να έρθει όταν θα έχω πια βαρεθεί και τον next έτσι που το πάνε αυτοί.. :lol:

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του next τρέχει γρήγορα να καλύψει την απόσταση που τον ακλύπτει ακόμα απο΄τον TSF αλλά ακόμα υπολείπεται σε δυο πράγματα,δεν υποστηρίζει αλληλεπικάληψη widgets και δεν έχει επιλογή αλλαγής density.

Eπίσης δεν έχει ο next αυτό το υπέροχο σετ εικονιδίων. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.czarnomorski.theme.dcikonz.tsf&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jemFybm9tb3Jza2kudGhlbWUuZGNpa29uei50c2YiXQ..

Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του next τρέχει γρήγορα να καλύψει την απόσταση που τον ακλύπτει ακόμα απο΄τον TSF αλλά ακόμα υπολείπεται σε δυο πράγματα,δεν υποστηρίζει αλληλεπικάληψη widgets και δεν έχει επιλογή αλλαγής density.

Eπίσης δεν έχει ο next αυτό το υπέροχο σετ εικονιδίων. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.czarnomorski.theme.dcikonz.tsf&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5jemFybm9tb3Jza2kudGhlbWUuZGNpa29uei50c2YiXQ..

Άν με το "αλληλεπικάληψη widgets" εννοείς να μπορείς να βάζεις το ένα widget πάνω στο άλλο.Γίνεται.

Παιδια, ο chameleon τι λεει? Μου αρεσουν ετσι οπως ειναι τα widgets τα δικα του, αλλα κολλαει πολυ... Υπαρχει τροπος να τα βρουμε?

Να συμπληρώσω πως στα gestures δεν υπάρχει επιλογή για διπλό tab όπως επίσης η δυνατότητα απόκρυψης της dock bar.

Και συμφωνώ για τα εικονίδια.

Tα εικονίδια που προτείνει ο φίλος είναι πολύ ωραία, αλλά ακόμα και στην amoled του Note2 φαίνονται κάπως ξεθωριασμένα...

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Tα εικονίδια που προτείνει ο φίλος είναι πολύ ωραία, αλλά ακόμα και στην amoled του Note2 φαίνονται κάπως ξεθωριασμένα...

Συμφωνώ Γιάννη .Τα κατέβασα πριν κάποιες μέρες στον nova αλλά δεν μου άρεσαν, είναι δύσκολο να βρεις όμορφα θέματα για τους launchers .

Σήμερα έπαιξα λίγο με τον next ,δεν μπόρεσε να με κάνει να αποχωριστώ τον nova ,ίσως τελικά να είναι και θέμα συνήθειας .

Samsung galaxy s21+

Συμφωνώ Γιάννη .Τα κατέβασα πριν κάποιες μέρες στον nova αλλά δεν μου άρεσαν, είναι δύσκολο να βρεις όμορφα θέματα για τους launchers .

Σήμερα έπαιξα λίγο με τον next ,δεν μπόρεσε να με κάνει να αποχωριστώ τον nova ,ίσως τελικά να είναι και θέμα συνήθειας .

Μιχαλη, βαριεμαι να κατεβασω και να στησω τον next....(δεν ειναι καλο που το λεω, αλλα ειναι η αληθεια). Δεν εχει να προσφερει κατι περισσοτερο απο τον νοβα πιστευω. (Τον ειχα δοκιμασει οταν ηταν beta).

Για μενα ειναι ή νοβα ή tsf. Οι καλυτεροι (ο καθενας στο ειδος του) ο νοβα πιο κλασικο στυλ και ο tsf πιο φαντασμαγορικος (και πιο smooth βεβαια, οσο και αν τον πιεσεις).

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Παιδια, ο chameleon τι λεει? Μου αρεσουν ετσι οπως ειναι τα widgets τα δικα του, αλλα κολλαει πολυ... Υπαρχει τροπος να τα βρουμε?

Τον Chameleon τον λάτρεψα ακόμα και στο nexus s μου, που όπως είναι λογικό, λαγκαρε πολύ άσχημα. Έχει φοβερά widgets και είναι σούπερ smooth. Παρ' ολ' αυτά, μου έκανε κάτι force close κατά καιρούς. Με λίγη βελτίωση θα φτάσει πολύ ψηλά.

Και εγω θα ήθελα πολύ τα widgets του αλλα αμφιβάλλω αν γίνεται να τα βρεις. Ίσως υπάρχουν παρόμοια αλλά δε έχω βρει τίποτα τέτοιο.

• The title was changed to [Android - Προτάσεις] Launchers II