GraPhi Δημ. February 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2015 Για όποιον ενδιαφέρεται: http://forum.xda-developers.com/galaxy-grand-duos/general/guide-add-haptic-feedback-stock-rom-t2829153 Είσαι μεγάλος!! :respect: :respect: :respect: Το gravity , exposed τι ειναι ? Αν μπορει κάποιος να εξηγήσει και σε μας τους άσχετους .. σκέφτομαι και γω να το ρουταρω πλεον !! Από την πρώτη σελίδα Goolge & YouTube http://www.greeceandroid.gr/dev/1271-xposed-framework-installation-and-modules Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. February 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2015 Κάθισα και μετέφερα όλες τις φωτογραφίες από τη μνήμη του τηλεφώνου στην SD card. Αποτέλεσμα να μην τις βλέπει κανένα πρόγραμμα για φωτογραφίες , ούτε καν το δικό του. Αν βγάλω κάποια άλλη με path την SD τη βλέπει αλλά τις παλιές όχι! Έχει κανείς κάποια λύση? Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GraPhi Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Κάθισα και μετέφερα όλες τις φωτογραφίες από τη μνήμη του τηλεφώνου στην SD card. Αποτέλεσμα να μην τις βλέπει κανένα πρόγραμμα για φωτογραφίες , ούτε καν το δικό του. Αν βγάλω κάποια άλλη με path την SD τη βλέπει αλλά τις παλιές όχι! Έχει κανείς κάποια λύση? Δεν είναι φυσιολογικό. Η εφαρμογή Συλλογή εμφανίζει τις εικόνες όπου κι αν βρίσκονται. Δοκίμασε και μια επανεκκίνηση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2015 Κάθισα και μετέφερα όλες τις φωτογραφίες από τη μνήμη του τηλεφώνου στην SD card. Αποτέλεσμα να μην τις βλέπει κανένα πρόγραμμα για φωτογραφίες , ούτε καν το δικό του. Αν βγάλω κάποια άλλη με path την SD τη βλέπει αλλά τις παλιές όχι! Έχει κανείς κάποια λύση? Υπάρχει περίπτωση στην sd που τις έβαλες να υπάρχει κάποιο .nomedia αρχείο οπότε δεν θα τις βλέπει.Ψάξτο λίγο με έναν file manager στον οποίο να έχεις ενεργοποιήσει την επιλογή "Εμφάνιση κρυφών αρχείων". Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. February 23, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2015 Γειά σας θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω ανταλλακτικό για το γύρω του τηλεφώνου μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Γειά σας θα ήθελα να σας ρωτήσω που μπορώ να βρω ανταλλακτικό για το γύρω του τηλεφώνου μου Εγώ θα ξεκινούσα από το ebay. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ektelestis Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Καλησπέρα σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι και εγώ κάτοχος του samsung galaxy grand duos και αγόρασα μέσω ebay μία θήκη και δεν μπορώ να βάλω την οθόνη σε λειτουργία δηλαδή :όπως ρολόι και χωρίς να ανοίξεις καπάκι να συρουμε το δάχτυλο για απάντηση κλήσεις . Μήπως είναι κάποια ρύθμιση??? Η θήκη ειναι αυτή: http://m.ebay.co.uk/itm/321513493597?nav=SEARCH Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Εψαξα και στο ebay αλλα δεν βρήκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_greece Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Καλησπέρα σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι και εγώ κάτοχος του samsung galaxy grand duos και αγόρασα μέσω ebay μία θήκη και δεν μπορώ να βάλω την οθόνη σε λειτουργία δηλαδή :όπως ρολόι και χωρίς να ανοίξεις καπάκι να συρουμε το δάχτυλο για απάντηση κλήσεις . Μήπως είναι κάποια ρύθμιση??? Η θήκη ειναι αυτή: http://m.ebay.co.uk/itm/321513493597?nav=SEARCH αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα ... μήπως κανείς ξέρει κάτι παραπάνω ? λογικά όταν κλείνεις το καπάκι κλείνει και το τηλ.. κλπ.. εμένα δεν κάνει τίποτα .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 (edited) λογικα επειδη δεν εχει την καταληλη τεχνολογια αυτες οι θηκες ειναι φτηνες και καθολου αξιοπιστες πχ το s4 mini εχει αυτην την θηκη και λειτουργει κανονικα Ξερει κανεις πως να κανω το android μου σε 4.4.4 τωρα ειναι στο 4.2.2 οταν τα παταω για αναβαθμιση δεν μου βγαζει καποια αλλη κανεις που να γνωριζει ας απαντησει ευχαριστω!:) Edited March 12, 2015 by HLIAS14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ερώτηση: Αν στο τηλέφωνο έχω στη μία γραμμή τηλεφωνική σύνδεση και στην άλλη data μπορώ να παίρνω data από τη δεύτερη; Η δε θα δουλεύει καθόλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Ερώτηση: Αν στο τηλέφωνο έχω στη μία γραμμή τηλεφωνική σύνδεση και στην άλλη data μπορώ να παίρνω data από τη δεύτερη; Η δε θα δουλεύει καθόλου; Φυσικά κανένα πρόβλημα. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Φυσικά κανένα πρόβλημα. Εννοω ότ η δύτερη δεν θα είναι ομιλίας αλλα μόνο data (internet on the go) (προς διευκρίνιση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Ναι, του ορίζεις ότι οι κλήσεις θα γίνονται μόνο από sim 1 και data μόνο από sim 2.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris20 Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 παιδια καλησπερα.. το συγκεκριμένο κινητό το εχει η κοπέλα μου.. πάνω στο 6 μηνο το κινητό έσβηνε από μόνο του ενώ η οθόνη γινόταν μπλε..έπρεπε να το κλείσεις και να το ξανά ανοίξεις για να επανέλθει..το πήγαμε στην smartec και της άλλαξαν την οθόνη και κάτι στην πλακέτα... το κινητό μέχρι τώρα δουλεύει πολύ καλά..το μόνο που κάνει είναι ότι στα ξαφνικά εκεί που το ξεκλειδώνεις τα γραφικά στοιχειά (εικονίδια) έχουν γίνει τεραστία και πρέπει να πας από τις ρυθμίσεις για να τα επαναφέρεις..Αυτό δεν το κάνει πάντα αλλά που και που...Όσο και να έψαξα δεν βρήκα κάποια λύση όποτε μήπως γνωρίζει eδω κάποιος πως να λύσω αυτό το πρόβλημα.. ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. May 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω περάσει την 5.1.1 (BlissPop rom) και δεν μπορώ να βρω την επιλογή για gsm messaging με αποτέλεσμα τα sms να περιορίζονται στους 70 χαρακτήρες. Είναι πρόβλημα της lollipop, παράβλεψη στην custom rom ή απλά βρίσκεται κάπου κρυμένο και δεν το βλέπω; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Δες αν έχει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων επιλογή αφαίρεση Unicode. Δοκίμασε πάντως την Cm 12.1, lollipop 5.1.1, version 17.05.15. Τρέχει πολύ καλύτερα στο τηλέφωνο μας από οποιαδήποτε άλλη custom rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volcan20vt Δημ. May 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2015 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να μου δείχνει ποιας sim είναι ενεργά τα data ? Κατά προτίμηση widget. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eaglos Δημ. June 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2015 Δες αν έχει στις ρυθμίσεις μηνυμάτων επιλογή αφαίρεση Unicode. Δοκίμασε πάντως την Cm 12.1, lollipop 5.1.1, version 17.05.15. Τρέχει πολύ καλύτερα στο τηλέφωνο μας από οποιαδήποτε άλλη custom rom. Όντως, έχει κάτι σαν strip all unicode characters το οποίο δίνει default κεφαλαία στα ελληνικά. Και πάμε στο επόμενο θεματάκι. Στο εικονίδιο του τηλεφώνου και των sms δεν βγαίνει πλέον ο μετρητής που σου έδειχνε πόσες χαμένες κλήσεις ή πόσα αδιάβαστα μηνύματα έχεις. Δοκίμασα να βάλω Nova Launcher και ένα Tesla Unread κάτι αλλά δεν διόρθωσε την κατάσταση. Έχουμε κάποια λύση για το αυτό ή απλά περιμένω ενημέρωση Nova/Tesla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά έχω βάλει στο τηλέφωνο την cm 12.1 lollipop... 1η φορά έκανα ρουτ γιατί το τηλέφωνο είναι της κοπέλας μου και έκανε όλο τρελά... Έστρωσε αλλά θέλω να φτιάξω τα κουμπιά στο νοτιφικατιον γτ αυτά που έχει είναι δυχρηστα... Πως μπορώ να βάλω τα κλασικά του ανδροιντ (αθόρυβο.,δεδομενα κλπ) ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 Πας ρυθμίσεις - συρτάρι ειδοποιησεων-ταξινομηστε τα πλακάκια και προσθέσεις ή αφαιρείς ότι θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpaxoumis Δημ. June 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2015 (edited) Έχει πολλοί περιορισμενες επιλογές Παιδιά όπως είπα και παραπάνω πέρασα cm12. 1 lollipop... Αλλα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ραδιόφωνο.. Και δεν βρίσκω λύση... Ούτε το spirit... Edited June 11, 2015 by Sofos_5 Συνένωση Μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofos_5 Δημ. June 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2015 Έχει πολλοί περιορισμενες επιλογές Παιδιά όπως είπα και παραπάνω πέρασα cm12. 1 lollipop... Αλλα υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ραδιόφωνο.. Και δεν βρίσκω λύση... Ούτε το spirit... Ως γνωστόν Cyanogen και Ραδιόφωνο της Samsung δεν πάνε μαζί λόγω έλλειψης σωστών οδηγών οπότε αν δεν σου δουλεύει σωστά το Spirit FM είτε το ξεχνάς, είπε γυρνάς σε άλλη custom Rom βασισμένη σε tw framework (stock). Άλλη εναλλακτική δυστυχώς δεν υπάρχει. Παράθεση Samsung - Πλήρης Οδηγός (Odin, Root, CWM, TWRP, Kernels, F.A.Q.) [ROM][JB.4.1.2][18/10][XW-MS1/LSZ/LSW- Added] Deodexed Stock Samsung Roms Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotsp Δημ. June 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2015 Ως γνωστόν Cyanogen και Ραδιόφωνο της Samsung δεν πάνε μαζί λόγω έλλειψης σωστών οδηγών οπότε αν δεν σου δουλεύει σωστά το Spirit FM είτε το ξεχνάς, είπε γυρνάς σε άλλη custom Rom βασισμένη σε tw framework (stock). Άλλη εναλλακτική δυστυχώς δεν υπάρχει. Κατεβάζεις το SPIRIT_UL και στη συνέχεια την εφαρμογή selinux mode change όπου μετά την εγκατάσταση της την ανοίγεις και πατάς enforsing. Το ράδιο σου τώρα θα δουλευει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. June 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2015 Κατεβάζεις το SPIRIT_UL και στη συνέχεια την εφαρμογή selinux mode change όπου μετά την εγκατάσταση της την ανοίγεις και πατάς enforsing. Το ράδιο σου τώρα θα δουλευει θα δουλευει κανονικα σαν radio ή ιντερνετικα με κατεβασμα data ? Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts