Jump to content

harris20

Members
  • Δημοσιεύσεις

    57
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About harris20

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

harris20's Achievements

  1. H προσφορά που μου δινουν τωρα ειναι στα 40 ευρω(μαζι με extra sim) και επιδότηση 220 ευρω. Το πακέτο που εχω τώρα ειναι 37 ευρω μαζι με extra sim και ειχα 320 ευρω επιδότηση πριν απο 2 χρονια.. Οποτε ουσιαστικά ειναι αρκετα πιο κατω σε σχέση με 2 χρονια πριν για αυτο πιέζω για κατι καλύτερο.
  2. καλημέρα ερώτηση! οταν κανεις φορητοτητα η εταιρεία που φεύγεις μπορεί να δει αν πας σε συμβόλαιο η καρτοκινητο? Ειμαι συνδρομητής στην vodafone πανω απο 20 χρονια σε συμβόλαιο(unlimited all + extra sim) παντα και καθε 2 χρονια η ιδια ιστορία η προσφορά ανανέωσης ειναι χαλια και μετα απο πίεση την βελτιώνουν, Χθες ακολουθησα την συμβουλη σας και εκανα αίτηση φορητοτητας σε καρτοκινητο στην cosmote ωστε να πιεσω σε καλύτερη προσφορά την vodafone. Το ερώτημα ειναι όμως αν μπορούν να δουν οτι παω σε καρτοκινητο η οχι ώστε να ξερω τι να τους πω.
  3. Καλησπέρα!!! Είμαι κάτοχος του Xiaomi mi6 εδώ και 2 χρόνια ένα κινητό που κατά την άποψη μου είναι άψογο τουλάχιστον για τις ανάγκες και μου.. έχω επιδότηση ύψους 250 ευρώ από τον Κωτσοβολο για αγορά νέα συσκευής.. οπότε σκέφτομαι να αγοράσω καινούριο κινητο... Οι ανάγκες μου είναι σχετικά απλές(fb/insta/ Netflix).. με ενδιαφέρει όμως να έχει πολύ καλή κάμερα μιας και λατρεύω τις φωτογραφίες Οπότε ζητάω τις προτάσεις σας για την κατάλληλη συσκευή!! Ευχαριστώ πολύ!
  4. Βασικά η Vodafone το έτρεξε άμεσα.. μέσα σε λίγη ώρα μου έκαναν πρόταση την οποία στις 9 η ώρα το πρωί την αποδέχτηκα... Σε συνομιλία με υπάλληλο(άλλη από αυτή που Μ έκανε τη. Πρόταση) της Vodafone μου είπε ότι βάση νομοθεσίας μια εταιρία δεν μπορεί να μπλοκάρει την αίτηση φορητότητας μιας άλλης εταιρίας αλλά από την στιγμή που δεν έχω πάρει σιμ δεν έχουν το δικαίωμα να την ενεργοποιήσουν χωρίς την παρουσία μου...άρα αυτόματα θα ακυρωθεί σε έναν μηνα..
  5. Τηλεφωνικά δεν έχω μιλήσει καν... Σε κατάστημα ήμουν και το μόνο που υπέγραψα ήταν το αίτημα φορητότητας... Κανονικά είναι να υπογράψω αύριο το συμβόλαιο και να πάρω την σιμ
  6. Το δεχομαι απολυτα αλλα το θεμα μας δεν ειναι αυτο.. το θεμα ειναι αν οντως εχω το δικαιωμα να παραμεινω στην vodafone απο την στιγμη που δεν εχω παραλαβει σιμ δεν εχω υπογραψει συμβολαιο παρα μονο το αιτημα φορητοτητας... ΥΓ. υπηρχε κ η επιλογη 34 ευρω με τα ιδια λεπτα , δεδομενα κλπ χωρις επιδοτηση
  7. Η cosmote μου δίνει 600 λεπτά 600 sms και 20 GB με 43 ευρώ.. Η Vodafone την αντιπροσφορα της μου δίνει 1000 λεπτά 1000 sms 23 GB και 280 ευρώ επιδότηση με 39ευρω... Για πες μου εσύ τι θα έκανες .... Υγ. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα μου έκανε τέτοια πρόταση η Vodafone βασικά δεν περίμενα ότι θα μου έκαναν καν αντιπροσφορα..
  8. Καλησπέρα ήθελα να κάνω μια ερώτηση... Είμαι συνδρομητής της Vodafone τα τελευταία 15 χρονια.. το συμβόλαιο ου λήγει σε λίγες μέρες... Μετά από αλλεπάλληλες συνομιλίες με το τμήμα προσφορών της Vodafone και μετά από απαράδεκτες προτάσεις αποφάσισα να πάω στην cosmote. Πήγα σήμερα όπου μου έδωσαν έναν πολύ καλό πακέτο σε μια αρκετά καλή τιμή.. στην συνομιλία με τον υπάλληλο με ενημέρωσε ότι ο νόμος έχει αλλάξει και δεν μπορώ να ακυρώσω την φορητότητα καθώς θα χρεωθω τέλη ενεργοποίησης.. να σημειωθεί ότι υπέγραψα μόνο την αίτηση την φορητότητας και δεν έχω πάρει κάρτες σιμ. Κανονικά είναι να πάω να υπογράψω αύριο και να πάρω αύριο την σιμ. Και λέω κανονικά γτ μετά από 2-3 ώρες με πήρε η Vodafone και μου έκανε μια εξωπραγματική προσφορά καθώς και μια επιδότηση .. τους ενημέρωσα για αυτό που μου είπαν στην cosmote και ότι δεν μπορώ να φύγω και μου είπαν ότι από την στιγμή που δεν έχω πάρει σιμ και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο δεν έχουν το δικαίωμα να κάνουν κάτι καθώς το αίτημα θα ακυρωθεί αυτοματα μετά από έναν μήνα...μου εγγυήθηκε κιολας για αυτό λέγοντας μου ότι αυτή είναι η δουλειά της.... Ξέρει κάποιος τι ισχύει πραγματικά γτ δεν θα ήθελα να πληρώσω και να βρεθώ ξαφνικά σε 2 εταιρίες...
  9. καλη επιτυχια κ καλο καλοκαιρι σε ολους!
  10. harris20

    Meizu M2 Note

    καλημερα.. εχω το συγκεκριμενο κινητο απο τον Δεκεμβριο.. Τις τελευταιες μερες εκανα αναβαθμιση και εχω την εκδοση 5.1.8.0Α..Το κινητο το χρησιμοποιω σαν μονοκαρτο καθως εχω μονο μια sim και στην αλλη υποδοχη μια sd card. Εχω το εξης προβλημα...δν μπορω να στειλω sms..καθολου ουτε με την προηγουμενη εκδοση μπορουσα...Επειδη στελνω σπανια εως και καθολου sms δεν ασχοληθηκα..αλλα τωρα η αληθεια ειναι οτι θα μου ηταν χρησιμο..Γνωριζει κανενας καμια συμβουλη?
  11. harris20

    Meizu M2 Note

    παιδια καληπερα...εχω το εξης προβλημα..δεν μπορω να λαβω η να στειλω μηνυματα..εχει καποιος το ιδιο προβλημα?
  12. harris20

    Meizu M2 Note

    καλημερα..ειμαι κατοχος του meizu εδω και ενα μηνα..το αγορασα απο κινα(gearbest) και δεν εχω αλλαξει την ρομ..το κινητο ειναι φοβερο σε σχεση με την τιμη του..εχω 2 μονο προβληματα 1) στο viber δεν μου εμφανιζει τις ειδοποιησεις..θα πρεπει να μπω στο viber και τοτε θα μου εμφανισει τις ειδοποιησεις..παρολο που ειμαι συνδεδεμενος στο ιντερνετ. 2) τις τελευταιες μερες οταν καλω η αντιστοιχα οταν με περνουν τηλεφωνο ξαφνικα η γραμμη κλεινει..μπορει να το κανει και 5 φορες..Μου ειπαν οτι στον αλλο ακουγεται ενας ηχος(σαν κουδουνισμα) και μετα πεφτει η γραμμη..εχει συμβει σε καποιον κατι αντιστοιχο?
  13. καλη χρονια σε ολους!καλη επιτυχια για τον διαγωνισμο..
×
×
  • Create New...