Jump to content

ektelestis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ektelestis

  1. Παιδιά Καλημέρα και καλό μήνα.Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Είμαι και εγώ κάτοχος του samsung galaxy s4 i9506 και το αγόρασα από SKROUTZ και είναι T.MOBILE είναι πρόβλημα?Την αναβάθμιση την παίρνω από την SAMSUNG η από την T.MOBILE???Βλέπω ότι έχετε την LOLIPOP και εγώ έχω ακόμη την KIT-KAT είναι πρόβλημα αυτό?
  2. Καλησπέρα σας.Θα ήθελα την βοήθεια σας. Είμαι και εγώ κάτοχος του samsung galaxy grand duos και αγόρασα μέσω ebay μία θήκη και δεν μπορώ να βάλω την οθόνη σε λειτουργία δηλαδή :όπως ρολόι και χωρίς να ανοίξεις καπάκι να συρουμε το δάχτυλο για απάντηση κλήσεις . Μήπως είναι κάποια ρύθμιση??? Η θήκη ειναι αυτή: http://m.ebay.co.uk/itm/321513493597?nav=SEARCH
  3. Εχω κάνει επαναφορά αλλα τίποτα συνέχεια κολληματα τι να κανω?Σας παρακαλω βοηθηστεμε δεν παει αλλο με αυτο το τηλέφωνο.
  4. Εχω κάνει επαναφορά αλλα τίποτα συνέχεια κολληματα τι να κανο?
  5. Καλησπερα. Εχω ενα Samsung galaxy s advance και μου πέρασε ο κουμπαρος μου την αναβάθμιση της Ρωσίας και απο τοτε το τηλέφωνο σέρνεται και εχει παρα πολλά κωλύματα φανταστητε οτι για να ξεκολλήσει αφαιρο την μπαταρια.Τη να κανο για να επανερθη στα φυσιολογικα του?
×
×
  • Create New...