volcan20vt Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 Πράγματι , δεν είχα διαβάσει τα ψιλά γράμματα.. Δεν δουλεύει η δεύτερη sim.. Να μένει, τις χρειάζομαι και τις δύο.. Παράθεση Nokia 9500, HP 6515 , FC T830 , HTC TYTN II , Samsung i5800 Galaxy 3 , HTC legend , s 6102 , SIII mini , s 7562, Grand Duos. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisly Δημ. January 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2014 δεν νομιζω να μπορεις να κατεβασεις το 4.4.2 σε αυτο το τιλεφωνο υπαρχουν ηδη εκδοσεις 4.4.2 αλλα custom ... ειδα και καποια βιντεακια στο youtube... το "μια χαρα αποδοση" δεν φτανει για να το περιγραψεις... εντομεταξυ σε 4.2.2 εχει καλυφθει σε εκδοσεις genxt ... περιμενω κατι αντιστοιχο και σε 4.4.2 συντομα Παράθεση Ψαχνω ΚΟΜΙΚΣ Disney Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 πιστευω σε κανενα μηνα θα μπορουμε να καταβασουμαι το 4.4.2 και θα λειτουργα κανονικα το τηλεφωνο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 Τελικα εκανα ενα hard reset και εστρωσε αρκετα το κινητο, ειναι παρα πολυ σμουθ , και η μπαταρια κραταει παραπανω, ειχα την οθονη σε λειτουργια πανω απο 5 ωρες οταν επεσε στο 14% . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-grand-2-6329/ βγηκε το πιο ανεπτυγμενο grand ριχτε μια ματια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samih Δημ. January 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2014 http://techblog.gr/mobile/samsung-galaxy-grand-2-6329/ βγηκε το πιο ανεπτυγμενο grand ριχτε μια ματια Ναι κυκλοφορει ήδη στην Ινδια , αν ερθει προς τα εδω λεω να το τσιμπησω υπαρχει και το αντιστοιχο thread εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=379105 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. January 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2014 στην ινδια κανει το πιο ακριβο 24999 rs δηλαδη 265 ευρο σε λιγο καιρο οταν αρχισει να πωλειται πιστευω να ειναι στα 500-400 ευρο φενεται αρκετα καλυτερο απο αυτο το μοντελο αλλα ειναι ακριβο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefte73 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ψάχνω για να αγοράσω φορτιστή για το κινητό από το ebay, ο φορτιστής είναι ίδιος με τα άλλα κινητά της σειράς galaxy, όπως το S3;(micro usb;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 (edited) ο φορτιστης ειναι συμβατος τοu s3 αλλα δεν ειμε σιγουρος αν το micro usb τεριαζει στο grand Edited January 30, 2014 by HLIAS14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. January 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Ψάχνω για να αγοράσω φορτιστή για το κινητό από το ebay, ο φορτιστής είναι ίδιος με τα άλλα κινητά της σειράς galaxy, όπως το S3;(micro usb;) Ναι είναι ο ίδιος! Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 (edited) υπαρχει κανεις που να ξερει πως να βαλω τα ελληνικα στο κινητο μου γτ δεν ξερω γιατι δεν τα εχει πανω αν αντιμετοπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ας μου πει πωσ το ελεισε ? Edited January 31, 2014 by HLIAS14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkyriake Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Γεια σας ειμαι καινουργια στο φορουμ και δεν ξερω πως λειτουργει ακριβώς. εχω το samsung galaxy grand και απο τοτε που το εκανα αναβαθμιση σε 4.2.2 το συστημα, εχω προβλημα με την φωτογραφική μηχανη. Αρχικα δεν την αναγνωριζουν οι εφαρμογες (τις οποιες απεγκαταστασα και ξανα εγκατεστησα μηπως διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτα) και στην ιδια την καμερα..οσες φωτο εβγαλα πριν την αναβαθμιση εμφανιζονται κανονικά..μετα ειναι το προβλημα..εχετε καμια ιδέα?? Το κινητο τον Σεπτέμβριο το πήρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asg Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 υπαρχει κανεις που να ξερει πως να βαλω τα ελληνικα στο κινητο μου γτ δεν ξερω γιατι δεν τα εχει πανω αν αντιμετοπιζει κανεις το ιδιο προβλημα ας μου πει πωσ το ελεισε ? Στην έκδοση 4.2.2 στις ρυθμίσεις, η συσκευή μου, γλώσσα και εισαγωγή υπάρχει η πρώτη επιλογή που διαλέγεις την γλώσσα του κινητού σου, ενώ πιο κάτω που αναφέρει πληκτρολόγιο samsung ή όποιο έχεις, κάνεις κλικ στο "γρανάζι" δεξιά για να μπεις στις ρυθμίσεις και κατεβάζεις όποια γλώσσα θέλεις για το πληκρολόγιό σου. Παράθεση Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική ΠΑΟΚΑΡΑ μου δεν το ξέρουν οι γιατροί και θα 'ρθουμε ξανά γιατί από παιδιά μας παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tvoya Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλησπέρα σε όλους.Ενημερωτικά αναφέρω ότι την Τρίτη 28/1/2014 μού ήρθε ειδοποίηση για ενημέρωση του λογισμικού και αφού το έκανα η μπαταρία "πετάει".Είμαι στις 2+ ημέρες με λογική χρήση ίντερνετ και αρκετή ομιλία.Πάνω που σκεφτόμουν να κάνω root.Αχρείαστο να είναι αλλά μήπως κάποιος μπορεί να καταγράψει αναλυτικά (ένα προς ένα) τα βήματα του root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Γεια σας ειμαι καινουργια στο φορουμ και δεν ξερω πως λειτουργει ακριβώς. εχω το samsung galaxy grand και απο τοτε που το εκανα αναβαθμιση σε 4.2.2 το συστημα, εχω προβλημα με την φωτογραφική μηχανη. Αρχικα δεν την αναγνωριζουν οι εφαρμογες (τις οποιες απεγκαταστασα και ξανα εγκατεστησα μηπως διορθωθει το προβλημα αλλα τιποτα) και στην ιδια την καμερα..οσες φωτο εβγαλα πριν την αναβαθμιση εμφανιζονται κανονικά..μετα ειναι το προβλημα..εχετε καμια ιδέα?? Το κινητο τον Σεπτέμβριο το πήρα! Κανεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και εγκατασταση εκ νέου των εφαρμογών. Αν έχεις ρυθμισει το goggle λογαριασμό σου συνήθως κατεβαίνουν και εγκαθίστανται αυτόματα. Εμενα έτσι μου δούλεψαν όλα σωστά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) μολισ πηρα το κινητο ειχε την 4.2.2 το πληκτρολογιο εινε ενταξει εχει ολες τισ γλωσσες ομοσ για την γλωσσα του κινητου ειναι πολυ λιγες και ουτε τα καν τα ελληνικα! Edited February 2, 2014 by HLIAS14 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manou1991 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Παιδια καλημέρα εχω ενα προβλημα με το κινητο αυτο.Χρησιμοποιω και τις δυο sim γιατι γιαυτο το ηθελα και πριν καμια εβδοαμαδα μου εβγαλε μια ενημερωση και θεωρησα οτι για καλο θα ειναι και γιαυτο την εκανα, απο την στιγμη εκεινη και μετα το κινητο σερνεται αν μπορει καποιος να με βοηθησει. Κατι που πρεπει να συμπληρωσω ειναι οτι δεν εχω καρτα SD ενω οι εφαρμογες μου πιανουν ελαχιστο χωρο στο κινητο αρα νομιζω δεν ειναι απο αυτο.Κατι το οποιο πρεπει να προσθεσω ειναι οτι δεν μπορει να ειναι απο χτυπημα γιατι απο την μια σερνεται μια μερα και την επομενη παει σφαιρα ...αυτα κατα τα αλλα οποιος εχει θεμα με δυο sim ειναι το καλυτερο προιον ever μονο να μην κανει αυτη την ενημερωση..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkyriake Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 (edited) Κανεις επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων και εγκατασταση εκ νέου των εφαρμογών. Αν έχεις ρυθμισει το goggle λογαριασμό σου συνήθως κατεβαίνουν και εγκαθίστανται αυτόματα. Εμενα έτσι μου δούλεψαν όλα σωστά Θα μου σβηστούν τα αρχεια?? Θα το δοκιμασω ομως..μπορεις να μου εξηγήσεις πως γίνεται?? Ευχαριστώ παρα πολυ!!!!! Edited February 3, 2014 by mkyriake ξεχασα να επισημάνω κατι επιπλεον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 Εμένα έχει την έκδοση 4.1.2 από τότε που το αγόρασα και δεν μου έχει βγάλει ειδοποίηση για αναβάθμιση. Και στον έλεγχο που έκανα για νέα έκδοση λέει ότι ήδη χρησιμοποιώ τη νεότερη έκδοση. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 πριν απο ποσο καιρο αγορασες το τηλεφωνο σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dr_Michael Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 πριν απο ποσο καιρο αγορασες το τηλεφωνο σου? Τον Ιούνιο του 2013. Παράθεση Ψηφίστε και κερδίστε Hosting από το 2005! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 εγω επειδη το πηρα το ιανουαριο του 2014 για αυτο εχει το 4.2.2 να σε ροτισο κατι στο κινητο του υπαρχουν ολες οι γλωσσες γτ εμενα δεν εχει ελληνικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
george_xp_pro Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 μολισ πηρα το κινητο ειχε την 4.2.2 το πληκτρολογιο εινε ενταξει εχει ολες τισ γλωσσες ομοσ για την γλωσσα του κινητου ειναι πολυ λιγες και ουτε τα καν τα ελληνικα! Βαλε στο κινητο σου wi-fi η δεδομενα και οταν πας στις ρυθμισεις εκει που λεει γλωσσα και εισαγωγη και μετα εκει που λεει γλωσσες εισοδου θα σου βγαλει μονο του πολλες γλωσσες απο τις ηδη υπαρχουσες και ψαξε να βρεις ελληνικα και πατα διπλα που θα σου λεει ενημερωση και θα εισαι ενταξει. Μετα μη ξεχασεις να τσεκαρεις τα ελληνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HLIAS14 Δημ. February 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2014 το προσπαθησα αλλα τιποτα:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng3239 Δημ. February 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2014 Θα μου σβηστούν τα αρχεία?? Θα το δοκιμάσω όμως..μπορείς να μου εξηγήσεις πως γίνεται?? Ευχαριστώ παρα πολυ!!!!! Ρυθμίσεις , λογαριασμοί (πάνω στην μπάρα ), δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Επιλέγεις και τα 2 κουτάκια αν δεν είναι ήδη επιλεγμένα , και μετά πατάς επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Θα σβηστούν τα πάντα και μόλις γίνει επανεκκίνηση θα αρχίσουν σιγά σιγά να ξανά εγκαθίστανται όλα τα προγράμματα και οι επαφές. Φρόντισε να είσαι σε δίκτυο wi-fi και να θυμάσαι τους κωδικούς σου στο gmail Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts