Jump to content

[Επίσημο] Nokia Lumia 720

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

όχι μόλις φορτίζει λίγο βγάζει την ένδειξη της αναβάθμισης,τώρα θα δοκιμάσω να κάνω hard reset

Ευχαριστώ

• Απαντήσεις 363
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλημέρα σας,τελικά δεν γίνεται hard reset θα προσπαθήσω μέσω pc και αν δεν......τότε θα πάει αναγκαστικά στο service

Τελικά κατάφερα να το επαναφέρω από NSU Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας!

Edited by wind_chrysoupoli

!!!ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!!

Μου είχε κάνει επανεκκίνηση 2-3 φορεςκαι είχε κολλήσει στο λογοτυπο ΝΟΚΙΑ οταν ανοιγε...

Ουτε με hard reset ξεκολλουσε,μόνο όταν έβγαλα κάρτα sim & sd ξεκόλλησε...

τη 3η φορά το πορτάκι (ενω το μπαινοβγαζω με το "εργαλειο" της Νοκια) δεν εβγαινε,με αποτέλεσμα τη 4η φορά που κόλλησε σε 1 μηνα και κατι που το εχω να μη ξεκολλαει με τιποτα!

Επεσα για υπνο,το πρωϊ ηταν ακομα ετσι κολλημένο,το πήγα Νοκια Care,δεν μπόρεσαν να το ανοιξουν και για να μη συνεχιστούν οι επανεκκινήσεις θα το στείλουν στη Νοκια εξω...που θα παρει 15-20 εργασιμες. Καλο μηνα δηλαδη!

Ξεκολλησε μονο οταν τελειωσε η μπαταρια...

Και επειδη θα το ξαναεκανε(κολλημα τετοιο ειχε φαει και πριν και μετα την αναβαθμιση) ειπα να το στειλουν να το κοιταξουν γενικα...

Κρίμα γιατι ήταν ωραίο κινητό με καλη μπαταρια (2 μερες)...αντε να δουμε!

Υ.Γ: Δεν αντεξα και πηρα το S4 mini :P

Οταν γυρίσει να δούμε πως θα είναι!

If today was perfect, there would be no need for tomorrow...

Καλησπερα κ απο εμενα....μετα απο 10 χρονια με το ιδιο κινητο NOKIA 6300 ηρθε η ωρα να παω κ εγω σε καποιο απο τα Lumia. Εχω κατσει κ εχω διαβασει ολο το forum σχεδον για τα Lumia που ενδιαφερομαι και εχω καταλληξει αναμεσα στο 720 και το 820 (το 925 θελω αλλα δεν εχω αυτη την δυνατοτητα χρηματων) αφου απεκλεισα το 625 λογω μεγεθους κυριως,μου φαινεται κουμουτσα! Λοιπον,μπορει καποιος απλα να μου πει τα + κ τα - της καθε συσκευης? Θελω παρα πολυ να αγορασω ενα απο αυτα αλλα δεν ξερω ποιο! Οι τιμες τους τωρα πια ειναι οι ιδιες απλα το ενα ειναι νεο ενω το αλλο "παλιο"

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Καλησπέρα και καλώς ήρθες στο forum. :)

Για ερωτήματα που έχουν να κάνουν με επιλογή συσκευής υπάρχει ειδική ενότητα οπότε θα ήταν καλύτερο να απευθυνθείς εκεί Επιλογή συσκευής

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

ΟΚ,ευχαριστω πολυ,οποτε καλυτερα να σβηστει το post μου κ θα ανοιξω εκει ενα topic!

Ευχαριστω!

Xiaomi Mi 13 Pro 🆒

Καλησπερα κ απο εμενα....μετα απο 10 χρονια με το ιδιο κινητο NOKIA 6300 ηρθε η ωρα να παω κ εγω σε καποιο απο τα Lumia. Εχω κατσει κ εχω διαβασει ολο το forum σχεδον για τα Lumia που ενδιαφερομαι και εχω καταλληξει αναμεσα στο 720 και το 820 (το 925 θελω αλλα δεν εχω αυτη την δυνατοτητα χρηματων) αφου απεκλεισα το 625 λογω μεγεθους κυριως,μου φαινεται κουμουτσα! Λοιπον,μπορει καποιος απλα να μου πει τα + κ τα - της καθε συσκευης? Θελω παρα πολυ να αγορασω ενα απο αυτα αλλα δεν ξερω ποιο! Οι τιμες τους τωρα πια ειναι οι ιδιες απλα το ενα ειναι νεο ενω το αλλο "παλιο"

Φίλε εγω θα σου πρότεινα το 720...

Το 820 εχει καλυτερη ram αλλα το 720 πολυ καλη μπαταρια(2 μερες γεματες)...καλα τρεχει και το 720 παντως.

Εσυ αποφασιζεις!

Καλημερα. Μετεφερα με ΒΤ τις επαφες απο το νοκια 700 στο λουμια 720 αλλα δεν τις βλεπω πουθενα.Εχω κανει καμμια βλακεια?Να ενημερωσω οτι δεν εχω καρτα sim μεσα στο κινητο.
Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements

• 2 weeks later...

Μου χάλασε το πορτάκι της sd και δεν βγαινει(1,5 μηνα ειχα το κινητο). Θα μου πείτε γιατι να το βγάλω?

Επειδή το κινητο ειχε κολλησει 4 φορες στην οθονη εναρξης που γραφει ΝΟΚΙΑ (αφου εκανε επανεκκινηση μονο του) και ξεμπλοκαρε Μόνο οταν εβγαζα το πορτακι της sim & sd card.

Ετσι,εχοντας το κινητο κολλημενο στο λογοτυπο Νοκια και μη μπορωντας να βγαλω τη καρτα sd,το αφησα ολο το βραδυ ετσι και το πρωι το πηγα Nokia Care. Εκει το αφησα μια μερα και μου είπαν οτι θα το στείλουν στο εξωτερικο γιατι δεν μπορουσαν να κανουν κατι....

Ετσι 3 εβδομαδες μετα μου ειπαν οτι απλα για να φτιαξουν το πορτακι θελει 70 ευρω για κινητο που καινουριο κανει 190 πλεον!!!!!!!!! (δεν το πιανει η Εγγύηση για κάποιο λόγο) Και δεν το χτύπησα η κατι τετοιο...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για μένα άκυρο στη ΝΟΚΙΑ γιατι καινουριο κινητο,ΜΕΣΑ στην εγγύηση,πρέπει να περιμένω 1 μήνα και να πληρώσω 70 ευρω εντος εγγυησης για τη θύρα της sd που χάλασε χωρίς να κάνω κάτι...

Αντιο ΝΟΚΙΑ

Edited by moboy
Αφαίρεση απαράδεκτων εκφράσεων

Ειναι φαινεται πολιτικη της νοκια να ΜΗΝ δινει εγγυηση πλεον.

Αμα μπεις στο νημα περι εξυπηρετησης νοκια στορε θα δεις.

Το ιδιο συνεβει και σε μενα με ενα κινητο των 50€ δικαρτο που ξαφνικα δεν εβλεπε τη δευτερη σιμ. Μου ζητησαν 48 γιατι λενε η βλαβη ειναι εκτος εγγυησης.

Προσωπικα επικοινωνησα με το συνηγορο του καταναλωτη.

Τοτε τι παιρνουμε εγγύηση απο το κάθε κατάστημα?

Δεν μπορουν να δωσουν εγγυηση για κινητο 1-2 μηνων? Ελεος...γι'αυτο Samsung

Μου χάλασε το πορτάκι της sd και δεν βγαινει(1,5 μηνα ειχα το κινητο). Θα μου πείτε γιατι να το βγάλω?

Επειδή το κινητο ειχε κολλησει 4 φορες στην οθονη εναρξης που γραφει ΝΟΚΙΑ (αφου εκανε επανεκκινηση μονο του) και ξεμπλοκαρε Μόνο οταν εβγαζα το πορτακι της sim & sd card.

Ετσι,εχοντας το κινητο κολλημενο στο λογοτυπο Νοκια και μη μπορωντας να βγαλω τη καρτα sd,το αφησα ολο το βραδυ ετσι και το πρωι το πηγα Nokia Care. Εκει το αφησα μια μερα και μου είπαν οτι θα το στείλουν στο εξωτερικο γιατι δεν μπορουσαν να κανουν κατι....

Ετσι 3 εβδομαδες μετα μου ειπαν οτι απλα για να φτιαξουν το πορτακι θελει 70 ευρω για κινητο που καινουριο κανει 190 πλεον!!!!!!!!! (δεν το πιανει η Εγγύηση για κάποιο λόγο) Και δεν το χτύπησα η κατι τετοιο...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Για μένα άκυρο στη ΝΟΚΙΑ γιατι καινουριο κινητο,ΜΕΣΑ στην εγγύηση,πρέπει να περιμένω 1 μήνα και να πληρώσω 70 ευρω εντος εγγυησης για τη θύρα της sd που χάλασε χωρίς να κάνω κάτι...

Αντιο ΝΟΚΙΑ

Άσχετο, κράτησες το power button παρατεταμένα για 10" (μέχρι να κάνει 3 φονισεις) ή προσπάθησες να κάνεις soft reset με τα πλαϊνά πλήκτρα?

Κατά τα αλλα έχεις απόλυτο δίκιο. Δεν είναι συμπεριφορές αυτές. Τα ίδια έχω ακούσει σχεδόν για όλες τις εταιρείες. Στο ίδιο καζάνι βραζουν και την πληρώνουμε εμείς.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Φυσικα...τα πάντα έκανα. Μονο οταν τελειωσε η μπαταρια ξεκολλησε!

Επειδη καθε φορα χειροτερευε αυτο με τις επανεκιννησεις και δεν εβγαινε το πορτακι της καρτας(ουτε τη διαβαζε),αναγκάστηκα να το αφησω για να το δουν γενικα...

• 3 weeks later...
Και ξαφνικα η μαπαταρια δειχνει να εχει προβλημα.Το εβγαλα απο την φορτιση χτες το βραδυ στις 11 και σημερα το πρωι που ξυπνησα ελεγε 18%. Ενημερωνω οτι λειτουργει συνεχως σε εξοικονομηση μπαταριας.Το εβαλα να φορτισει στο γραφειο και αν δω οτι το προβλημα συνεχιζει θα το παω στη Νοκια.Υπαρχει περιπτωση να τρεχει κατι στο παρασκηνιο και να ρουφαει την μπαταρια???Επειδη ειμαι καινουργιος στα Windows καθε βοηθεια θα εκτιμηθει.

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω για την αδερφη μου windows phone αλλα σκεφτομαι μεταξυ 720,620,820.Θα ηθελα την αποψη σας αλλα κυριως για το 720 θελω να ρωτησω δεν ειναι μεγαλο μειον οτι δε βγαινει η μπαταρια?Επισης η ραμ επαρκει πχ για βιντεοκλησεις skype κλπ?Το πισω καπακι βγαινει ευκολα οπως στο 620 ή στο 820?Σε σχεση με το 620 περα ισως απο την καμερα τα εξτρα 60 ευρω περιπου που εχει τωρα αξιζουν? Edited by KOPRINIOTIS
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

@Navar: Έχεις battery drain !!! Απενεργοποίησε την συσκευή για 5' και μετά θα 'ναι οκ... Αλλιώς εδώ είμαστε... ;)
Thanks φιλε.Θα το κανω.

• 1 month later...
Ερωτηση προφανως βλακωδης.Αν εχω την χρηση δεδομενων ενεργοποιημενη και το wifi επισης πως ξερω απο που κανει χρηση?????

Ερωτηση προφανως βλακωδης.Αν εχω την χρηση δεδομενων ενεργοποιημενη και το wifi επισης πως ξερω απο που κανει χρηση?????

το wifi έχει μεγαλύτερη προτεραιότητα

οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;)

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω για την αδερφη μου windows phone αλλα σκεφτομαι μεταξυ 720,620,820.Θα ηθελα την αποψη σας αλλα κυριως για το 720 θελω να ρωτησω δεν ειναι μεγαλο μειον οτι δε βγαινει η μπαταρια?Επισης η ραμ επαρκει πχ για βιντεοκλησεις skype κλπ?Το πισω καπακι βγαινει ευκολα οπως στο 620 ή στο 820?Σε σχεση με το 620 περα ισως απο την καμερα τα εξτρα 60 ευρω περιπου που εχει τωρα αξιζουν?

Η μπαταρία δεν βγαίνει σε πολλά σύγχρονα κινητά. Και μενα με χαλούσε στην αρχή, γιατί έτσι συνηθήσαμε, αλλά ποιο το θέμα τελικά; Αν θες να αλλάξεις μπαταρία, θα το κάνεις μετά από 3-4 χρόνια βαριάς χρήσης! Αν πάλι κολλήσει (λέμε τώρα), κάνεις soft reset με τα κουμπιά. Απλά πράγματα.

Βιντεοκλήσεις δεν μπορείς να κάνεις στα wp8 (μεγάλο μειον ανεξαρτήτως χρήσης. Βέβαια το wp8 έχουν άλλα θετικά..). Φυσικά μπορείς να κάνεις μέσω skype το οποίο ρολάρει άψογα μετά τα τελευταία update. Γενικά είναι λίγο μείον η ραμ αλλά οκ.

Το πίσω καπάκι δεν βγαίνει. Καλύτερα..στις πτώσεις το κινητό δεν θα σκορπάει :lol:

Σε σχέση με το 620 έχει ράδιο, μεγαλύτερη οθόνη, Gorilla Glass 2, γρηγορότερα data σε 2,5G (το λεγόμενο edge), καλύτερη μπροστινή κάμερα, καλύτερη κύρια κάμερα και μάλιστα με ευρυγώνιο φακό (!!!), πολύ καλύτερη μπαταρία!

Για μένα αξίζει αναμφίβολα το 720! Και γενικά το έχω σαν 2ο καλύτερο μετά το 920. (βγάλε τα καινούρια 1020 κλπ)

Ελπίζω να βοήθησα στην επιλογή..:)

Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ..

Και εγω αναβαθμισα.Το Nokia Storyteller το βρισκεις στο store και ειναι beta αλλα τα σπαει κανονικα.Πολυ μου αρεσε.Δεν εχω βρει τον τροπο πως γινεται με διπλο χτυπημα να ξεκλειδωνει η οθονη.Και το glance πολυ καλο επισης.Μακαρι να παρουμε και εμεις την 8.1 και να μην παιξει ρολο η ram.Νομιζω σιγα σιγα θα βρουν το δρομο τους τα WP.Εγω παντως ειμαι υπερ ευχαριστημενος:)