Jump to content

wind_chrysoupoli

Members
  • Δημοσιεύσεις

    41
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by wind_chrysoupoli

  1. Καλημέρα σας,τελικά δεν γίνεται hard reset θα προσπαθήσω μέσω pc και αν δεν......τότε θα πάει αναγκαστικά στο service Τελικά κατάφερα να το επαναφέρω από NSU Ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια σας!
  2. όχι μόλις φορτίζει λίγο βγάζει την ένδειξη της αναβάθμισης,τώρα θα δοκιμάσω να κάνω hard reset Ευχαριστώ
  3. Καλησπέρα το hard reset πως γίνεται στην συγκεκριμένη συσκευή?
  4. Το άφησα να σβήσει από μπαταρία,το έβαλα στον φορτιστή εδώ και 10 λεπτά και μου δείχνει το εικονίδιο της φόρτισης,και φυσικά δεν ανοίγει,λέω να το αφήσω ακόμη λίγο στην φόρτιση και μετά θα δοκιμάσω να το ανοίξω!!!Δοκίμασα να το ανοίξω....δεν άνοιξε,με volume down και on/off κάνει ότι ανοίγει αλλά μου δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας(άδειο) και σβήνει,θα κάνω ακόμη μια απόπειρα βάζοντάς το να φορτίσει κανένα μισάωρο και θα επανέλθω!!!
  5. Ευχαριστώ φίλε μου,θα το δοκιμάσω,παράλληλα έστειλα και μήνυμα στο fb στην nokia Ελλάς,αν και δεν περιμένω να μου απαντήσουν σήμερα.......τουλάχιστον,να είσαι καλά
  6. Heeeeeelp!!!!!!!!!!!!!! Καλησπέρα σήμερα κατά τις 11 μου έβγαλε αναβάθμιση των windows από εκείνη την ώρα η συσκευή δείχνει ότι κάνει αναβάθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι λογικό????????
  7. Καλημέρα σας,έχω εγκαταστήσει το ios7 από την πρώτη μέρα σε ένα iphone5 δεν έχει κανένα κόλλημα και καμία καθυστέρηση,το μόνο που παρατήρησα σήμερα είναι ότι μου βγάζει 6 ενημερώσεις εφαρμογών αλλά όταν ανοίγω το το ap store δεν βρίσκω τον τρόπο να τις κάνω!!!!!!!αν μπορεί κανείς να βοηθήσει.....
  8. Μετά από συμβίωση 2 εβδομάδων με το 720 θα σας γράψω την άποψή μου.Λοιπών το κινητό δεν κολλάει δεν σκαλώνει έχει καλή οθόνη με αρκετά ικανοποιητική ανάλυση για τον μέσο χρήστη,ικανοποιητική κάμερα σε συνθήκες μέρας και ελαφρώς χαμηλού φωτισμού,τα αρνητικά που εγώ σαν μέσος χρήστης παρατήρησα(δεν είμαι πολύ απαιτητικός),λόγω μικρής ram αργεί να ανοίξει βαριές εφαρμογές χωρίς όμως να είναι πολύ εκνευριστικό,και κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση ΔΕΝ ΕΧΕΙ ζουμ στο βίντεο(στην λήψη)υποψιάζομαι ότι θα υπάρχει κάποια εφαρμογή στο store αλλά δεν την έχω ανακαλύψει ακόμη,και στο viber δεν έχει την επιλογή μεταφοράς της κλήσης στο pc κάτι που στο iphone 5 μου έχει!!!!αλλά αυτό νομίζω ότι αφορά όλα τα windows8 τηλέφωνα! υγ.αν κάποιος γνωρίζει κάποια εφαρμογή του store για το Video ας μου πει!
  9. Μπορείς να προχωρήσεις κανονικά σε ακύρωση της συνδεσής από την στιγμή που θα περάσουν 2 μήνες από την τελευταία αναβάθμιση.
  10. Ευχαριστώ.Να είσαι καλά,θα το δοκιμάσω το πρωί
  11. Καλησπέρα. Ξέρει κανένας φίλος να μου πει πως θα κάνω επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και καθαρισμό απ αυτά που έχω μέσα επαφές κλπ? Θέλω να το δώσω στην σύζυγο (πήρα το honor)
  12. Μετά από χρήση μερικών ωρών έχω να παρατηρήσω ότι συμπεριφέρεται άριστα,είναι το ίδιο γρήγορο με το rzr που χρησιμοποιώ μπορώ να πω ότι υστερεί σε οθόνη(λογικό,άλλη κατηγορία τιμής) η ταχύτητά του είναι πάρα πολύ καλή,δεν μου παρουσίασε το παραμικρό κόλλημα και γενικά πιστεύω ότι τα πάει πολύ καλά.Σχετικά με το καπάκι μπαταρίας που διάβασα από έναν φίλο παραπάνω δεν είναι γυαλιστερό,αλλά κάτι που με χάλασε είναι ότι θυμίζει πολύ έντονα iphone4.Αυτά για την ώρα.
  13. Πιθανόν.Εγώ πιστεύω ότι ίσος είναι θέμα αναβάθμισης γιατί τρέχει android 2.3.5 και απ ότι διάβασα στις 170 προηγούμενες σελίδες του συγκεκριμένου θέματος παίρνει αναβάθμιση σε 2,3,6 το κακό είναι ότι προσπαθώ κι εγώ να βοηθήσω φίλο που το έχει και είναι 950 χλμ μακρυά από μένα.Ευχαριστώ να είσαι καλά
  14. Καλημέρα σας Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Έχω πρόβλημα με ενα note στο οποίο έχω κατεβάσει την εφαρμογή skype-free-video calling την οποία έχω εγκαταστήσει και στο motorola rzr στο οποίο δουλεύει κανονικά.Στο note δεν κάνει video call.Υπάρχει τρόπος να το κάνουμε να δουλέψει???? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Προς αποφυγή παρεξηγήσεων ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟ SKYPE !!!!!!!!!!
  15. Πλάκα μας κάνεις.Ξέρουμε πως γίνεται το θέμα είναι ότι δεν κάνει video κλήση.......
  16. Καλησπέρα σας ξέρει κανείς σας γιατί δεν παίζει video κλήση στο skype? έχω κατεβάσει την ίδια εφαρμογή skype που κατέβασα και στο rzr και εκεί παίζει κανονικά.
  17. τελικά μόλις το σύνδεσα στο usb ζωντάνεψε.
  18. το έκανα αλλά δεν κάνει τιποτα.Καμιά άλλη ιδέα?
  19. Ευχαριστώ θα το δοκιμάσω
  20. Καλησπέρα παιδιά. Έχω το rzr από τότε που βγήκε,σήμερα εντελώς ξαφνικά το έβγαλα από την τσέπη μου να πάρω τηλέφωνο και διαπίστωσα ότι ήταν νεκρό. Ξέρει κανείς αν μπορώ με κάποιο τρόπο να το επαναφέρω όπως το i-phone? Η πρέπει να πάει στο service????
  21. Ευχαριστώ φίλε το είχα φτάσει στο εκεί αλλά δεν ήξερα πιο κουμπί έπρεπε να πατήσω.Να είσαι καλά.
  22. Καλησπέρα υπάρχει τρόπος να κάνουμε hard reset στο χ5 ??? το έχει ένας φίλος και έχει μπλοκάρει το μοτίβο με αποτέλεσμα να μην ανοίγει...παρακαλώ όποιος μπορεί ας βοηθήσει.
  23. Το ότι είσαι όπως λές πολύ καλός στη δουλειά σου είναι καθαρά δική σου άποψη.Θεωρώ όμως ότι έχουμε δώσει μεγαλύτερη αξία σε ένα θέμα από αυτήν που θα έπρεπε να είχε από την αρχή κοινώς το έχουμε ξεφτιλίσει και νομίζω ότι θα έπρεπε να λήξει κάπου εδώ. Φιλικά πάντα Διονύσης
  24. Χαλάρωσε λίγο,εγώ κάνω αυτή τη δουλεία από την αρχή της κινητής τηλεφωνίας και δεν βρέθηκε κανένας να μου ζητήσει αυτά τα απλά που ρώτησες εσύ.Μάλλον εσύ στη δουλειά σου είσαι παντογνώστης όπως φαίνεται!!!!
×
×
  • Create New...