Metaladis Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 (Γίνεται με: Το κουμπί ενεργοποιησης/απενεργοποίησης + το πανω πληκτρο εντασης) Δεν ξέρω αν τα κατάφερες κι έτσι αλλά γίνεται με το κουμπί ενεργοποιησης/απενεργοποίησης + το κάτω πλήκτρο έντασης;) Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2013 Δεν ξέρω αν τα κατάφερες κι έτσι αλλά γίνεται με το κουμπί ενεργοποιησης/απενεργοποίησης + το κάτω πλήκτρο έντασης;) εννοεί το πάνω κουμπί απο το power button αρα το volume down.....χαχαχα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 εννοεί το πάνω κουμπί απο το power button αρα το volume down.....χαχαχα :lol: Καλά το πήγες..!Αν έλεγε "και το κουμπί της έντασης από πάνω" τότε μια χαρα :p Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ε τότε έγινε θαύμα! :D Μάλλον θα πατήθηκε το κάτω τόση ώρα που τα παταγα(είναι και κοντά μεταξύ τους όλα) Πάντως δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα μέχρι τωρα Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 (edited) Πότε θα πάρει αναβάθμιση;;; Υ.Γ: το πιο δυνατό σημείο του είναι πλέον η μπαταρία...2 μέρες! Τώρα απο ότι φαίνεται θα κρατήσει κ λίγο παραπάνω, Αρνητικό 3 επανεκιννησεις που έχουν γινει(δεν το έχω ούτε μήνα). Αποκορύφωμα μια φορά που είχε κολλήσει στην οθόνη "Nokia" όταν ανοιγει κι έπρεπε να βγαλω sim και sd για να ξεκολλήσει...ούτε με hard reset δεν ξεκολλουσε! κατα τα αλλα μια χαρα Edited September 23, 2013 by moboy Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Πότε θα πάρει αναβάθμιση;;; Υ.Γ: το πιο δυνατό σημείο του είναι πλέον η μπαταρία...2 μέρες! Τώρα απο ότι φαίνεται θα κρατήσει κ λίγο παραπάνω, Αρνητικό 3 επανεκιννησεις που έχουν γινει(δεν το έχω ούτε μήνα). Αποκορύφωμα μια φορά που είχε κολλήσει στην οθόνη "Nokia" όταν ανοιγει κι έπρεπε να βγαλω sim και sd για να ξεκολλήσει...κατα τα αλλα μια χαρα 2 μέρες!!!! Με τι χρήση? Amber έχεις πάρει? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Τώρα που γράφω,είναι στο 47% και λέει χρόνος από τη τελευταία φόρτιση "2 ημέρες και 1 ώρα"...άρα καταλάβατε! Χρήση πλέον όχι πολύ (πρώτες μέρες του είχα βγάλει τα μάτια)..λιγο θα μιλήσω,ίντερνετ κυρίως και κανα παιχνίδι.... Το βράδυ το κλείνω. Με ίδια χρήση σε άλλα κινητά που είχα μου έβγαζαν μια μέρα(το iphone και αν εβγαζε 1..)...το galaxy s advance έβγαζε 1μιση. Αρα οπως και να εχει είναι καλό! Εχω βγαλει να πιανει 3g,μονο 2g...μπορει να μη παιζει ρολο αλλα ετσι κι αλλιως σπανια πιανει 3g η cosmote. Αυτό θα βοηθήσει σχετικά με τη μπαταρία :) --> Τι ειναι amber? Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 Το τελευταίο update που έφερε διάφορα καλουδια....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. September 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2013 οχι,δεν το έχω :( το 925 θα έπαιρνα αλλα επειδη πρωτη φορα σε windows 8...ειπα να δωσω πιο λιγα χρηματα...αναμενω οποτε! Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 οχι,δεν το έχω :( το 925 θα έπαιρνα αλλα επειδη πρωτη φορα σε windows 8...ειπα να δωσω πιο λιγα χρηματα...αναμενω οποτε! Κοίτα στο ρυθμισεις->ενημερωση τηλεφωνου Μπορείς να το φλασαρεις ή να το πας σε ένα Nokia care να σου το περάσουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2013 Τα windows phone...τσαααακ! http://trollokomio.blogspot.gr/2013/10/windows-phone.html και κοιτάξτε ειδικά η Νοκια Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Σήμερα η συσκευή από Σκρουτζομάγαζα έπεσε κάτω από 210€, λογικά μέχρι τέλος του μήνα αν όχι και ποιο γρήγορα θα σπάσει και το φράγμα των 200€... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2013 Τα windows phone...τσαααακ! http://trollokomio.blogspot.gr/2013/10/windows-phone.html και κοιτάξτε ειδικά η Νοκια Αυγουστος 2012 Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 To χαρακτηρτιστικο Glance Screen της οθονης το εχει παρει με το update ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moboy Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 To χαρακτηρτιστικο Glance Screen της οθονης το εχει παρει με το update ; Ναι...πηγαινε ρυθμισεις κατω κατω που λεει "Γρηγορη ματια"...ενεργοποιησε το και ετοιμος Παράθεση If today was perfect, there would be no need for tomorrow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind_chrysoupoli Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Heeeeeelp!!!!!!!!!!!!!! Καλησπέρα σήμερα κατά τις 11 μου έβγαλε αναβάθμιση των windows από εκείνη την ώρα η συσκευή δείχνει ότι κάνει αναβάθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι λογικό???????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Heeeeeelp!!!!!!!!!!!!!! Καλησπέρα σήμερα κατά τις 11 μου έβγαλε αναβάθμιση των windows από εκείνη την ώρα η συσκευή δείχνει ότι κάνει αναβάθμιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι λογικό???????? Όχι. Δεν μου πήρε πάνω από 15' στο 920. Άφησε το να σβήσει από μπαταρία και δοκίμασε να το ανοίξεις. Αν κάνει τα ίδια τότε η εύκολη λύση είναι η Nokia Care (αρκεί να πέσεις σε "διαβασμένους") Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind_chrysoupoli Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Όχι. Δεν μου πήρε πάνω από 15' στο 920. Άφησε το να σβήσει από μπαταρία και δοκίμασε να το ανοίξεις. Αν κάνει τα ίδια τότε η εύκολη λύση είναι η Nokia Care (αρκεί να πέσεις σε "διαβασμένους") Ευχαριστώ φίλε μου,θα το δοκιμάσω,παράλληλα έστειλα και μήνυμα στο fb στην nokia Ελλάς,αν και δεν περιμένω να μου απαντήσουν σήμερα.......τουλάχιστον,να είσαι καλά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Κλείστο και άνοιξε το ή κράτα ταυτόχρονα πατημένο το voume down+power button... Αν δεν κάνει κάτι μπορεις να κατεβάσει NokiaSoftwareUpdater και θα μπορέσεις να το επαναφέρεις από εκεί... Edited October 14, 2013 by impreza_sti Απαγορεύεται η δημοσίευση συνδέσμων προς copyrighted υλικό. Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind_chrysoupoli Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 (edited) Το άφησα να σβήσει από μπαταρία,το έβαλα στον φορτιστή εδώ και 10 λεπτά και μου δείχνει το εικονίδιο της φόρτισης,και φυσικά δεν ανοίγει,λέω να το αφήσω ακόμη λίγο στην φόρτιση και μετά θα δοκιμάσω να το ανοίξω!!!Δοκίμασα να το ανοίξω....δεν άνοιξε,με volume down και on/off κάνει ότι ανοίγει αλλά μου δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας(άδειο) και σβήνει,θα κάνω ακόμη μια απόπειρα βάζοντάς το να φορτίσει κανένα μισάωρο και θα επανέλθω!!! Edited October 14, 2013 by wind_chrysoupoli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Navar Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Επειδη σκεφτομαι να το παρω αν καισε κοκκινο δεν το βρισκω στα γνωστα μαγαζια θα ηθελα να κανω μια ερωτηση σοβαρη κατα εμε: Θα παρει αναβαθμιση 8.1 ή θα την πατησουμε οπως με τα πρωτα Lumia 800 και 900 αν θυμαμαι καλα? Παράθεση Music is the harmonization of opposites; the conciliation of warring elements Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
suspect21 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Ουδείς γνωριζει... Παράθεση οσα δεν φτανει η αλεπου, τα κανει κρεμασταρια... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Το άφησα να σβήσει από μπαταρία,το έβαλα στον φορτιστή εδώ και 10 λεπτά και μου δείχνει το εικονίδιο της φόρτισης,και φυσικά δεν ανοίγει,λέω να το αφήσω ακόμη λίγο στην φόρτιση και μετά θα δοκιμάσω να το ανοίξω!!!Δοκίμασα να το ανοίξω....δεν άνοιξε,με volume down και on/off κάνει ότι ανοίγει αλλά μου δείχνει το εικονίδιο της μπαταρίας(άδειο) και σβήνει,θα κάνω ακόμη μια απόπειρα βάζοντάς το να φορτίσει κανένα μισάωρο και θα επανέλθω!!! Κατέβασε το NSU και πάρα την επιλογή οτι δεν ανοίγει η συσκευή... Επίσης δοκίμασε hard reset... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wind_chrysoupoli Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Κατέβασε το NSU και πάρα την επιλογή οτι δεν ανοίγει η συσκευή... Επίσης δοκίμασε hard reset... Καλησπέρα το hard reset πως γίνεται στην συγκεκριμένη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα το hard reset πως γίνεται στην συγκεκριμένη συσκευή? Volume down+Power button+camera button. Δεν άνοιξε ακόμα; Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts