drake19 Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Συγνώμη για την καθυστέρησή είχα καιρό να μπω δεν ξέρω αν θα δουλέψει στο youth πρέπει να μπεις με engineer mode αν δεν ξέρεις τον κωδικό δοκίμασε με mobileuncle tools η με hidden menus μπες στις ρυθμίσεις audio και ανέβασε τα επίπεδα σε speaker κτλ αν δεν τα καταφέρεις πες μου. BTW αυτό πού βρήκες κάνει δουλεία? Αξίζει? Κανει δουλεια αλλα μετα απο λιγες μερες καποια παιχνιδια αρχιζουν και κρασαρουν,οποτε εκανα restore και τελειωσε το θεμα,αυτο λεει να το βαλεις σε κανα κινητο με 512 ram για να ρολαρει Τελικα το δοκιμασα αλλα τιποτα,ο ηχος παρεμεινε το ιδιο. :p Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Κανει δουλεια αλλα μετα απο λιγες μερες καποια παιχνιδια αρχιζουν και κρασαρουν,οποτε εκανα restore και τελειωσε το θεμα,αυτο λεει να το βαλεις σε κανα κινητο με 512 ram για να ρολαρει Τελικα το δοκιμασα αλλα τιποτα,ο ηχος παρεμεινε το ιδιο. :p Τι τιμές έβαλες τις maximum? Και κάτι ακόμα έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει στο elite με stock rom clockworkmod recovery? Και αν το κάνατε πως ρε παίδες βοηθήστε κάποιος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Τι τιμές έβαλες τις maximum? Και κάτι ακόμα έχει καταφέρει κανείς να εγκαταστήσει στο elite με stock rom clockworkmod recovery? Και αν το κάνατε πως ρε παίδες βοηθήστε κάποιος.. Δοκιμασα τα παντα απο τιμες,τεσπα δεν με χαλαει οπως παιζει :lol: Πρεπει πρωτα να το ρουταρεις το elite,μετα θα κατεβασεις τα MTK Tools και θα βρεις και ενα recovery για το elite,το πετας μεσα στην μνημη και μεσα απο το mtk tools πατας το recovery update και επιλεγεις το recovery που κατεβασες,το περναει και μετα σου ζηταει να κανεις reboot σε recovery,βουαλα εισαι ετοιμος ;) ;) Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 εβαλα χτες μια rom απο sony xperia και την δοκιμαζω.μεχρι τωρα καλα τα πηγαιναι αλλα δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασμα.παντως σιγουρα ειναι πιο καλοφτιαγμενη και πιο γρηγορη απο την iocean. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 εβαλα χτες μια rom απο sony xperia και την δοκιμαζω.μεχρι τωρα καλα τα πηγαιναι αλλα δεν βιαζομαι να βγαλω συμπερασμα.παντως σιγουρα ειναι πιο καλοφτιαγμενη και πιο γρηγορη απο την iocean. Link? Έχει και τα καλούδια της sony μέσα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Link? Έχει και τα καλούδια της sony μέσα? http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-elite-sony/ καποια πραγματα βλεπω να εχει προσθετα απο sony αλλα δεν ειχα ποτε sony κινητο για να ξερω ποια ειναι τα καλα!:) απο κατω εχει και τα gapps φλασαρισε τα και αυτα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-elite-sony/ καποια πραγματα βλεπω να εχει προσθετα απο sony αλλα δεν ειχα ποτε sony κινητο για να ξερω ποια ειναι τα καλα!:) απο κατω εχει και τα gapps φλασαρισε τα και αυτα. Δεν με τρελαίνει και τοσο πολυ η ρομ,την εχουν την ιδια και για youth,εγω αφαιρεσα πραμα απο την στοκ ρομ και δεν εχω κανενα θεμα γενικα :happy: την εχω φερει στα μετρα μου για καθημερινη χρηση και gaming :happy: Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2013 Δεν με τρελαίνει και τοσο πολυ η ρομ,την εχουν την ιδια και για youth,εγω αφαιρεσα πραμα απο την στοκ ρομ και δεν εχω κανενα θεμα γενικα :happy: την εχω φερει στα μετρα μου για καθημερινη χρηση και gaming :happy: εμενα η εργοστασιακη rom ειχε ενα θεμα στα πληκτρολογια με το t9 συμπληρωνε ακυρες λεξεις και ηταν πολυ ενοχλητικο,με συτη τωρα δεν βλεπω να εχει προβλημα τετοιο,μαλιστα ειδα οτι εχουν κανει κατι και στο gps γιατι χωρις να κανω καμμια ρυθμιση ειδε πολυ γρηγοα και κλειδωσε 9 δορυφορους.ενα μειον που εχει,ειναι οτι ειναι πολυ μεγαλη και τρωει περισσοτερη μνημη. μεχρι να δοκιμασω update της iocean και να δω οτι ειναι ολα οκ,δεν θα την βγαλω.:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black16 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 τελικά παιδιά είναι καλο? το βρήκα εδώ http://www.minideal.net/original-iocean-x7-5-inch-1920-1080-fhd-ips-screen-mtk6589-cortex-a7-quad-core.html σε εξαιρετική τιμή €158.86 αλλα διαβάζω προβλήματα!! τελικά τι παίζει? ποια είναι τα ύπερ και τα κατά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 τελικά παιδιά είναι καλο? το βρήκα εδώ http://www.minideal.net/original-iocean-x7-5-inch-1920-1080-fhd-ips-screen-mtk6589-cortex-a7-quad-core.html σε εξαιρετική τιμή €158.86 αλλα διαβάζω προβλήματα!! τελικά τι παίζει? ποια είναι τα ύπερ και τα κατά?τα κατα ειναι αδυνατο gps που δουλευει σωστα μονο με το sygic και αν βαλεις igo primo κλεινει η εφαρμογη συνεχεια.η καμερα ενω βγαζει εξαιρετικες φωτογραφιες ,σε σκοτεινο περιβαλλον πρεπει να βαλεις το iso στο 1.600 για να βλαλει καλη φωτογραφια.επισης αν ειναι λιγο κοντρα στον ηλιο παλι θελει ρυθμιση αλλοιως βγαινει σκοτεινη σε σχεση με αλλα κινητα.αλλα κατα δεν υπαρχουν.εχει φοβερη οθονη και καλη rom δουλευουν ολα τα αλλα απροβληματιστα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Λυπαμαι πολυ που θα το πω αλλα πηρα και το thl w200,καλο χρυσο το iocean x7,φοβερη η οθονη του αλλα το w200 ειναι καλυτερη αγορα για μενα,και σκεφτομαι να το πουλησω το iocean x7. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Εσύ φίλε έχεις το απλό με 1.2ghz cpu και fhd οθόνη,ενώ το w200 έχει τον turbo cpu και 720p οθόνη.Η διαφορά ειναι μεγάλη υπέρ του w200.Επισης αυτό που έχω καταλάβει προσωπικά απο τα κινέζικα ειναι ότι μπορεί ο κινέζος π.χ. να βάλει fhd οθόνη και να πουλάει τη συσκευή 250$ αλλά για 1$ μεγαλύτερο κέρδος να βάλει το πιο χάλια ηχείο ή κεραία wifi και gps και να σε ξενερώσει και ο άλλος κινέζος να βάλει qhd oθόνη και άψογο ηχείο και καλύτερο wifi και κεραία gps και να το πουλάει 160$ και συνολικά να ειναι καλύτερη αγορά απο το ακριβότερο μοντέλο Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 7, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2013 Εσύ φίλε έχεις το απλό με 1.2ghz cpu και fhd οθόνη,ενώ το w200 έχει τον turbo cpu και 720p οθόνη.Η διαφορά ειναι μεγάλη υπέρ του w200.Επισης αυτό που έχω καταλάβει προσωπικά απο τα κινέζικα ειναι ότι μπορεί ο κινέζος π.χ. να βάλει fhd οθόνη και να πουλάει τη συσκευή 250$ αλλά για 1$ μεγαλύτερο κέρδος να βάλει το πιο χάλια ηχείο ή κεραία wifi και gps και να σε ξενερώσει και ο άλλος κινέζος να βάλει qhd oθόνη και άψογο ηχείο και καλύτερο wifi και κεραία gps και να το πουλάει 160$ και συνολικά να ειναι καλύτερη αγορά απο το ακριβότερο μοντέλο Καλα ναι σιγουρα δεν θα διαφωνησω καθολου με αυτο που λες,απλα το να επερνα το elite,παραδειγμα,κοστιζε και κοντα 60€ παραπανω,αν ηταν για 20€ οκ δεν θα το συζητουσα :worry: Απλα για μενα ηταν λιγο ξενερωμα μετα το W200 που μου ηρθε :p :p και το αφεντικο μου πηρε το W8s,εκει μαλλον θα πηδηξω απο πουθενα :lol: :lol: Σορρυ για οποιο οφφ τοπικ εβαλα :) Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 η φωτογραφία με την κεραία Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 η φωτογραφία με την κεραία Και που το εκανα αυτο δεν εγινε τιποτα απολυτος. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Και που το εκανα αυτο δεν εγινε τιποτα απολυτος. εσυ φιλε δρακο με το gps κατι δεν εκανες στις ρυθμισεις,δεν μπορει να μην εχεις σημα.εγω δεν εβαλα καλωδιο στην κεραια και κλειδωνει κανονικα δορυφορους,και με sygic κανει πλοηγηση κανονικα.το προβλημα ειναι η ασυμβατοτητα του mtk με το igo primo που κλεινει συνεχεια χωρις λογο. πρεπει να κανεις τις ρυθμισεις που εχουν ανεβει στο θεμα μας και επανεκκινηση ,και εντελως εξω,οχι απο το μπαλκονι,να το αφησεις την πρωτη φορα να δει τους δορυφορους αρκετα λεπτα,και μετα θα κλειδωνει σε μισο λεπτο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 εσυ φιλε δρακο με το gps κατι δεν εκανες στις ρυθμισεις,δεν μπορει να μην εχεις σημα.εγω δεν εβαλα καλωδιο στην κεραια και κλειδωνει κανονικα δορυφορους,και με sygic κανει πλοηγηση κανονικα.το προβλημα ειναι η ασυμβατοτητα του mtk με το igo primo που κλεινει συνεχεια χωρις λογο. πρεπει να κανεις τις ρυθμισεις που εχουν ανεβει στο θεμα μας και επανεκκινηση ,και εντελως εξω,οχι απο το μπαλκονι,να το αφησεις την πρωτη φορα να δει τους δορυφορους αρκετα λεπτα,και μετα θα κλειδωνει σε μισο λεπτο. Το εχω κανει ολοσωστα,και οχι μονο μια φορα,2-3 και τιποτα,αλλα οπου και να κοιταξα καποια φτιαχνοντε με της ρυθμησεις καποια οχι. Με το W200 δεν χρειαστηκε ουτε μια ρυθμιση να κανω,κατεβασα τα epo και κλειδωνει με δορυφορους σε δευτερολεπτα. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2013 Το εχω κανει ολοσωστα,και οχι μονο μια φορα,2-3 και τιποτα,αλλα οπου και να κοιταξα καποια φτιαχνοντε με της ρυθμησεις καποια οχι. Με το W200 δεν χρειαστηκε ουτε μια ρυθμιση να κανω,κατεβασα τα epo και κλειδωνει με δορυφορους σε δευτερολεπτα. mtk δεν εχει και αυτο?θα σε πεταει εξω με igo.εγω θα το κρατησω γιατι αφου μου κανει πλοηγηση με sygic δεν εχει αλλο προβλημα.αλλα αν ξαναπαρω κινεζικο θα το ψαξω πιο πολυ ! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2013 mtk δεν εχει και αυτο?θα σε πεταει εξω με igo.εγω θα το κρατησω γιατι αφου μου κανει πλοηγηση με sygic δεν εχει αλλο προβλημα.αλλα αν ξαναπαρω κινεζικο θα το ψαξω πιο πολυ ! MTK ειναι,οπως και το δικο σου,το παραξενο ειναι οτι το igo που το εχω και εγω δεν με πεταει καθολου :confused: αλλα ουτε και το sigic,το destinator που εβαλα με πεταει :confused: Τι να πω :( Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 MTK ειναι,οπως και το δικο σου,το παραξενο ειναι οτι το igo που το εχω και εγω δεν με πεταει καθολου :confused: αλλα ουτε και το sigic,το destinator που εβαλα με πεταει :confused: Τι να πω :( όντως το gps λειτουργεί πολύ περίεργα και κυρίως δεν είναι σταθερό με την έννοια του κλειδώματος, στην ίδια διαδρομή μου έχει κλειδώσει από 12" ως 6.5 λεπτά! έχει τύχει να κλειδώσει αμέσως σχεδόν και έχει τύχει να μην κλειδώσει από Κατερίνη-Θεσσαλονίκη! και να κάνει εκείνη την μερα πρώτο κλείδωμα σε 35 λεπτά! Από gps Apps το sygic παίζει τέλεια και έχει την πιο γρήγορη απόκριση στο να βρει σήμα, το copilot live παίζει μια χαρά (με εξαίρεση κάποιες αλλαγές που κάνει και πέφτουν τα γράμματα επάνω στα προηγούμενα), το igo primo (πιστεύω καθαρά λόγω skin) δεν παίζει καλά στην ορίζονται θέση αλλά παίζει καλά στην κάθετη. Το τηλεφωνάκι τα σπάει αλλά το gps του είναι αναξιόπιστο, επίσης πολλοί το αναφέρεται απλά ως iocean X7 αυτό από μόνο του είναι πολύ γενικό, εγώ έχω το youth και όσο έχω δει και διαβάσει έχει 4-5 διαφορετικές εκδόσεις το τηλέφωνο που σε κάθε μία το gps λειτουργεί και διαφορετικά (άλλωστε σε κάποιες από αυτές υπάρχει και διαφορετική έκδοση του mtk 6589 οπότε είναι λογικό να μιλάμε για άλλη συσκευή). Έχει δοκιμάσει κάνεις αν παίζει otg ? και αν κάποιος το κατάφερε πώς? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 όντως το gps λειτουργεί πολύ περίεργα και κυρίως δεν είναι σταθερό με την έννοια του κλειδώματος, στην ίδια διαδρομή μου έχει κλειδώσει από 12" ως 6.5 λεπτά! έχει τύχει να κλειδώσει αμέσως σχεδόν και έχει τύχει να μην κλειδώσει από Κατερίνη-Θεσσαλονίκη! και να κάνει εκείνη την μερα πρώτο κλείδωμα σε 35 λεπτά! Από gps Apps το sygic παίζει τέλεια και έχει την πιο γρήγορη απόκριση στο να βρει σήμα, το copilot live παίζει μια χαρά (με εξαίρεση κάποιες αλλαγές που κάνει και πέφτουν τα γράμματα επάνω στα προηγούμενα), το igo primo (πιστεύω καθαρά λόγω skin) δεν παίζει καλά στην ορίζονται θέση αλλά παίζει καλά στην κάθετη. Το τηλεφωνάκι τα σπάει αλλά το gps του είναι αναξιόπιστο, επίσης πολλοί το αναφέρεται απλά ως iocean X7 αυτό από μόνο του είναι πολύ γενικό, εγώ έχω το youth και όσο έχω δει και διαβάσει έχει 4-5 διαφορετικές εκδόσεις το τηλέφωνο που σε κάθε μία το gps λειτουργεί και διαφορετικά (άλλωστε σε κάποιες από αυτές υπάρχει και διαφορετική έκδοση του mtk 6589 οπότε είναι λογικό να μιλάμε για άλλη συσκευή). Έχει δοκιμάσει κάνεις αν παίζει otg ? και αν κάποιος το κατάφερε πώς? Το otg παιζει με το νεο firmware που εχει μονο αγγλικα. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Το otg παιζει με το νεο firmware που εχει μονο αγγλικα. και πώς γίνεται η σύδεση συσκευής στο τηλέφωνο? γιατί τα otg καλώδια δεν ταιριάζουν για το ioean X7, υπάρχει αντάπτορας? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 και πώς γίνεται η σύδεση συσκευής στο τηλέφωνο? γιατί τα otg καλώδια δεν ταιριάζουν για το ioean X7, υπάρχει αντάπτορας? Θες εναν ανταπτορα απο την μια να ειναι micro usb και απο την αλλη με θυλικο usb,εγω εβαλα στικακι και το ειδε κανονικα. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Episkeptis Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Θες εναν ανταπτορα απο την μια να ειναι micro usb και απο την αλλη με θυλικο usb,εγω εβαλα στικακι και το ειδε κανονικα. καλώδιο otg πηρα απλά το βύσμα που συνδέεται στο τηλέφωνο είναι πολύ χοντρό για το iocean, έχει και άλλο ανταπτορα που συνδέεται στο τηλέφωνο και μετά στο otg καλώδιο? και αν από που μπορώ να το πάρω? Παράθεση "Η επανάσταση δεν είναι ένα φρούτο που θα πέσει όταν είναι ώριμο. Πρέπει να κουνήσουμε το δέντρο για να το κάνουμε να πέσει." Ernesto "Che" Guevara Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. September 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2013 εχει βρει κανεις την σελιδα της iocean στα αγγλικα που εχει τις αναβαθμισεις firmware?αν υπαρχει δωστε το link γιατι εγω αυτη που εχω δει μονο τα manual εχει για κατεβασμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts