dimikord Δημ. August 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2013 (edited) με αυτον τον οδηγο μου κλειδωνει δορυφορους σε 30".δεν εχω αλλαξει κεραια ουτε εκανα κατι αλλο.το τεσταρω με το gps test και χρησιμοποιω σαν προγραμμα πλοηγησης το sygic. και κατι που νομιζω παιζει σημαντικο ρολο... ανοιγω παραλληλα με το sygic και την εφαρμογη active gps.με αυτη την εφαρμογη κλειδωνει πολυ ευκολα και ειναι πιο σιγουρη η πλοηγηση. Edited August 23, 2013 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 παιδες,για οποιον σπασει την οθονη του iocean X7 οριστε και ενα link με ανταλακτικο http://www.1949deal.com/original-iocean-x7-elite-and-x7-plus-accessories-bundle-touch-screen-and-lcd-screen.html Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εδω εχει ενα πολυ λεπτομερες και αληθινο review του x7 elite. http://www.notebookcheck.net/Review-iOcean-X7-Smartphone.96434.0.html Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2013 εδω εχει ενα πολυ λεπτομερες και αληθινο review του x7 elite. http://www.notebookcheck.net/Review-iOcean-X7-Smartphone.96434.0.html Ενδιαφερον το review αυτο,να σε ρωτησω κατι,εχω βαλει το minion rush το οποιο στο tablet το εχω ξεσκισει,αλλα στο youth εχει lag σαν παιχνιδι,υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να μην lagarei? Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Ενδιαφερον το review αυτο,να σε ρωτησω κατι,εχω βαλει το minion rush το οποιο στο tablet το εχω ξεσκισει,αλλα στο youth εχει lag σαν παιχνιδι,υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να μην lagarei?βαλε το one click lag fix. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 βαλε το one click lag fix. Αυτο ειναι για galaxy s,δουλεύει και στης αλλες συσκευες? Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 Αυτο ειναι για galaxy s,δουλεύει και στης αλλες συσκευες?ναι!και το δικο μας galaxy ειναι.:lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2013 ναι!και το δικο μας galaxy ειναι.:lol: Τωρα που το λες..........:lol: :lol: :lol: Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σε εμένα (έχω το elite) ενώ όλα δούλευαν ρολόι τον πρώτο μήνα, ξαφνικά τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να το συνδέσω στο PC μέσω USB. Φορτίζει αλλά δεν συνδέεται σαν εξωτερικός δίσκος για να μεταφέρω αρχεία. Δοκίμασα άλλον υπολογιστή, άλλο καλώδιο, reboot, να ανοιγοκλείσω γρήγορα το USB debugging, να βγάλω-βάλω το καλώδιο (όλα αυτά hints που βρήκα). Έχει κανείς ιδέα; Το έχει πάθει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Σε εμένα (έχω το elite) ενώ όλα δούλευαν ρολόι τον πρώτο μήνα, ξαφνικά τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να το συνδέσω στο PC μέσω USB. Φορτίζει αλλά δεν συνδέεται σαν εξωτερικός δίσκος για να μεταφέρω αρχεία. Δοκίμασα άλλον υπολογιστή, άλλο καλώδιο, reboot, να ανοιγοκλείσω γρήγορα το USB debugging, να βγάλω-βάλω το καλώδιο (όλα αυτά hints που βρήκα). Έχει κανείς ιδέα; Το έχει πάθει; οταν βαζεις το καλωδιο usb περιμενεις λιγο να το δει,πηγαινεις στην μπαρα ειδοποιησεων ,πατας μολις εμφανιστει usb device connected και του οριζεις να δει την συσκευη σαν σκληρο δισκο? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Έτσι γινόταν μέχρι πριν λίγες μέρες... Τώρα απλά δεν βγαίνει τίποτα στην μπάρα ειδοποιήσεων, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το usb storage. Απλά φορτίζει, τίποτε άλλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Έτσι γινόταν μέχρι πριν λίγες μέρες... Τώρα απλά δεν βγαίνει τίποτα στην μπάρα ειδοποιήσεων, δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το usb storage. Απλά φορτίζει, τίποτε άλλοδοκιμασες με αλλο καλωδιο σε αλλη θυρα usb? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. August 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2013 Και άλλο καλώδιο, και άλλη θύρα και άλλο PC... ψάχνοντας το λίγο βρήκα ότι είναι σχετικά συχνό λάθος και δεν υπάρχουν πολλές διαφορετικές εξηγήσεις / πιθανές λύσεις, καμία δεν μου έχει δουλέψει ως τώρα πάντως. Μέχρι και factory reset έκανα. Μετά θα δοκιμάσω custom ROM να δω τι θα γίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Βρε παιδια την αυθεντικη lewaa os που ερχεται το κινητο κανονικα με αυτην που μπορω να την βρω εκτος απο needrom,γιατι εκει εχουν την port?! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Και η ιστορία με τη θύρα USB συνεχίζει... τελικά μετά απο 4 μέρες που δούλευε το usb μόνο για φόρτιση, σταμάτησε να δουλεύει και αυτό! Πρέπει να έχει θέμα η θύρα usb. Με κανένα καλώδιο δε δουλεύει, δεν έχει πιάσει σκόνη, δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι με το μάτι. Οπότε πλέον το κινητό απλά ξεφορτίζει χωρίς δυνατότητα επαναφόρτισης... θα το στείλω πίσω και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Και η ιστορία με τη θύρα USB συνεχίζει... τελικά μετά απο 4 μέρες που δούλευε το usb μόνο για φόρτιση, σταμάτησε να δουλεύει και αυτό! Πρέπει να έχει θέμα η θύρα usb. Με κανένα καλώδιο δε δουλεύει, δεν έχει πιάσει σκόνη, δεν φαίνεται να έχει πάθει κάτι με το μάτι. Οπότε πλέον το κινητό απλά ξεφορτίζει χωρίς δυνατότητα επαναφόρτισης... θα το στείλω πίσω και βλέπουμε.αν θελεις τη γνωμη μου καλυτερα να το πας σε ενα μαγαζι να στο φτιαξει και να γλυτωσεις ταλαιπωρια.ειχα ενα htc που μου ειχε χαλασει το usb και μου το εφτιαξε ενας στην ομονοια με 25 ευρω,το μαγαζι ειναι επι της 3ης σεπτεμβριου 20 μετρα απο την ομονοια στην αριστερη πλευρα του δρομου γωνια με σατωβριανδου, Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2013 Περασα σημερα το update 0703,τωρα ξερει κανενας πως μπορω να χωσω ελληνικα μεσα?! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Περασα σημερα το update 0703,τωρα ξερει κανενας πως μπορω να χωσω ελληνικα μεσα?! ρωτησε τον gerstavros αυτος ειχε πει μια εφαρμογη αλλα δεν θυμαμαι πως την λενε:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Λοιιιιποοοον....... Χτες το βάζω στην φόρτιση... και τίποτα... δεν φόρτιζε Το βαζω στο PC.... δεν αναγνώριζε σαν USB device... Ασε λεω... πάει το κινητό.. Σήμερα το εγχείρισα και ανακάλψα μία ένωση που ήταν χαλαρή (Ακριβώς κάτω απο τις 2 sim) Πιθανό Fix χώρις άνοιγμα είναι η πίεση σε εκείνο το σημείο με τα δάκτυλα για να μπεί το κούμπωμα στην θέση του. Εγώ μιας και το είχα ανοίξει έβαλα ένα κομάτι πλαστικό απο κάτω για να ασκεί μόνιμη πίεση στο σημείο αυτο. Το θέμα το είχαν και άλλοι απο ότι είδα σε άλλα forum. To fix για το πρόβλημα με τις USB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
odyman Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, δυστυχώς ούτε αυτό δούλεψε... Δοκίμασα αρχικά να το πατήσω με τα δάχτυλα σε εκείνο το σημείο, δεν έγινε τίποτα και μετά προχώρησα σε επέμβαση κι εγώ... εννοείς μια σύνδεση που είναι ακριβώς ανάμεσα από τις 2 SIM και πιάνει λίγο κι από τις 2, σωστά; Δεν φάνηκε χαλαρή σε εμένα αλλά δοκίμασα να την πιέσω λίγο, να έχει όσο καλύτερη επαφή γίνεται αλλά και πάλι τίποτα δυστυχώς... Το περίεργο σε εμένα ήταν ότι για 4-5 μέρες φόρτιζε (κανονικότατα) αλλά δεν μπορούσα να το συνδέσω με PC (για το mass storage) αλλά μετά σταμάτησε τελείως. Φαντάζομαι αν ήταν η σύνδεση δε θα δούλευε τίποτα από τα δύο με τη μία. Thanks a lot πάντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Περασα σημερα το update 0703,τωρα ξερει κανενας πως μπορω να χωσω ελληνικα μεσα?!πως εκανες την αναβαθμιση?μπαινω στο site της iocean και στο support μονο τα manual εχει για κατεβασμα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 (edited) πως εκανες την αναβαθμιση?μπαινω στο site της iocean και στο support μονο τα manual εχει για κατεβασμα.:) Ακολουθησα τον οδηγο απο εδω http://www.pandawillforum.com/showthread.php?20786-ROM-iOcean-X7-sku41729-0520-official-firmware Τωρα firmware ομως για το δικο σου δεν βρισκω official,το μονο που ξερω ειναι οτι το elite ειναι 0720 ενω του youth ειναι 0703. Παντως σε μενα απο πριν με το 0425 ειχε ψιλοκοληματακια,με την 0703 πλεον σκρολαρει πολυ καλα ακομα και στης ρυθμισεις που ειχα λαγκαρισμα εκει +οτι βαλανε και otg να εχει. Edited August 30, 2013 by drake19 Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Ακολουθησα τον οδηγο απο εδω http://www.pandawillforum.com/showthread.php?20786-ROM-iOcean-X7-sku41729-0520-official-firmware Τωρα firmware ομως για το δικο σου δεν βρισκω official,το μονο που ξερω ειναι οτι το elite ειναι 0720 ενω του youth ειναι 0703. Παντως σε μενα απο πριν με το 0425 ειχε ψιλοκοληματακια,με την 0703 πλεον σκρολαρει πολυ καλα ακομα και στης ρυθμισεις που ειχα λαγκαρισμα εκει +οτι βαλανε και otg να εχει.εγω απο οτι ειδα δεν εχω την τελευταια.στις ρυθμισεις το βαζω να ψαξει για update και μου λεει οτι ειμαι up to date.στο φορουμ που εδωσες εκανα searge αλλα δεν την εχουν ανεβασει. εχουν βγει δεκα custom roms αλλα απο τα σχολια που διαβασα δεν αξιζουν να τις βαλω.εχω δοκιμασει μια μονο απο αυτες που ειναι απο samsung αλλα πολυ προχειροδουλεια!αλλου εβγαζε αγγλικα αλλου κινεζικα και δεν ειδα και καμμια σημαντικη διαφορα,ασε που μου κατεβασε την free ram κατω απο ενα gb με το καλημερα.:) εγω οπως ειναι τωρα το κινητο,εχω λυσει το προβλημα με το gps και το google play ειμαι οκ,δυο πραγματα δεν εχω καταφερει να φτιαξω.το ενα ειναι οτι οταν πληκτρολογω με t9 συμπηρωνει λεξεις οτι ναναι με οσα πληκτρολογια και να δοκιμασα και με οσες ρυθμισεις και να εκανα,και το αλλο ειναι οτι η φωτογραφικη μηχανη δεν χρησιμοποιει το flash αν και αναβει ειναι σαν να μην υπαρχει και πρεπει να μεγαλωνω το iso. αν βρεις την τελευταια αναβαθμιση του elite δωσε το link να την βαλω,ολο και κατι θα εχουν διορθωσει οι κινεζοι!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 εγω απο οτι ειδα δεν εχω την τελευταια.στις ρυθμισεις το βαζω να ψαξει για update και μου λεει οτι ειμαι up to date.στο φορουμ που εδωσες εκανα searge αλλα δεν την εχουν ανεβασει. εχουν βγει δεκα custom roms αλλα απο τα σχολια που διαβασα δεν αξιζουν να τις βαλω.εχω δοκιμασει μια μονο απο αυτες που ειναι απο samsung αλλα πολυ προχειροδουλεια!αλλου εβγαζε αγγλικα αλλου κινεζικα και δεν ειδα και καμμια σημαντικη διαφορα,ασε που μου κατεβασε την free ram κατω απο ενα gb με το καλημερα.:) εγω οπως ειναι τωρα το κινητο,εχω λυσει το προβλημα με το gps και το google play ειμαι οκ,δυο πραγματα δεν εχω καταφερει να φτιαξω.το ενα ειναι οτι οταν πληκτρολογω με t9 συμπηρωνει λεξεις οτι ναναι με οσα πληκτρολογια και να δοκιμασα και με οσες ρυθμισεις και να εκανα,και το αλλο ειναι οτι η φωτογραφικη μηχανη δεν χρησιμοποιει το flash αν και αναβει ειναι σαν να μην υπαρχει και πρεπει να μεγαλωνω το iso. αν βρεις την τελευταια αναβαθμιση του elite δωσε το link να την βαλω,ολο και κατι θα εχουν διορθωσει οι κινεζοι!:) Εγω με το gps παπαλα,δεν παιζει με τιποτα αλλα δεν με πειραζει κιολας :p εχω και το tablet για πλοηγηση αμα θελω :lol: Σχετικα με την ρομ καπου την ειχε παρει το ματι μου αλλα δεν θυμαμαι σε ποιο φορουμ ητανε :confused: μολις το βρω θα ριξω το link εδω μεσα. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ildrosos Δημ. August 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2013 Δουλευει και για youth ο οδηγος για το ηχειο ακουστικο?!Αν ναι κανε ενα ποστ :) :) Edit:Παιδια ανακαλυψα ενα tweak που δουλευει σε ολες της συσκευες http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2360985 Εγω το εβαλα τωρα στο youth,το antutu score απο 11665 πηγε στα 12035. Τωρα θα δουμε πως θα τα πηγαινει καθημερινα. Προσοχη μετα την εγκατασταση καντε wipe dalvic+cache data. Συγνώμη για την καθυστέρησή είχα καιρό να μπω δεν ξέρω αν θα δουλέψει στο youth πρέπει να μπεις με engineer mode αν δεν ξέρεις τον κωδικό δοκίμασε με mobileuncle tools η με hidden menus μπες στις ρυθμίσεις audio και ανέβασε τα επίπεδα σε speaker κτλ αν δεν τα καταφέρεις πες μου. BTW αυτό πού βρήκες κάνει δουλεία? Αξίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts