dimikord Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 παναγιωτη διαβασε το προηγουμενο μηνυμα μου,συμπληρωσα κατι για το root Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2013 παναγιωτη διαβασε το προηγουμενο μηνυμα μου,συμπληρωσα κατι για το root Τωρα το προσεξα. Thanks θα το κοιταξω θελω να το ρουταρω. Να ελευθερωσω μνημη τηλεφωνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) γεια σας παιδια μια ερωτηση εχει ελληνικη γλωσσα τo κινητο γιατι μολις ρωτησα στο Minideal για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει μονο τις γλωσσες που γραφει στο site. οποιος ξερει ας απαντησει. ευχαριστω πολυ! Edited July 16, 2013 by ducatileon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 γεια σας παιδια μια ερωτηση εχει ελληνικη γλωσσα τo κινητο γιατι μολις ρωτησα στο Minideal για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει μονο τις γλωσσες που γραφει στο site. οποιος ξερει ας απαντησει. ευχαριστω πολυ! νομιζω δεν εχει ελληνικα,θα σου πουν και τα παιδια που το εχουν ηδη στα χερια τους.αυριο το πρωι το παιρνω και εγω απο τα ελτα και θα γραψω τις εντυπωσεις μου. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 γεια σας παιδια μια ερωτηση εχει ελληνικη γλωσσα τo κινητο γιατι μολις ρωτησα στο Minideal για να το παραγγειλω και μου ειπαν οτι εχει μονο τις γλωσσες που γραφει στο site. οποιος ξερει ας απαντησει. ευχαριστω πολυ! Δεν την διαθετει φιλε.Αγγλικα φυσικα ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Παιδια στα screenshot που εχουνε απο κατω με της γλωσσες στο minideal δειχνει οτι εχει και ελληνικα,και οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι "Φυσικα και εχει ελληνικα,ειναι multilanguage" Μηλαω για youth εγω οχι για το elite. Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ducatileon Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Σας το λεω παιδια γιατι σε αυτο το site ''http://www.chinapadmall.com/iocean-x7-premium-version'' λεει οτι εχει ελληνικη γλωσσα, τους ρωτησα και μου ειπαν οτι εχει σιγουρα ελληνικα. αν ειναι να γινει η παραγγελια απο αυτο το site. (συγνωμη που εβαλα το site δεν ξερω πως αλλιως να το εκανα post). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 (edited) Παιδια στα screenshot που εχουνε απο κατω με της γλωσσες στο minideal δειχνει οτι εχει και ελληνικα,και οταν τους ρωτησα μου ειπαν οτι "Φυσικα και εχει ελληνικα,ειναι multilanguage" Μηλαω για youth εγω οχι για το elite. Για το youth version δεν ξερω. Μπορει κ να εχεις δικιο. Για το elite οταν το παρεγγειλα εγω απο minideal δεν ειχε προεγκατεστημενο greek language menu. Σας το λεω παιδια γιατι σε αυτο το site ''http://www.chinapadmall.com/iocean-x7-premium-version'' λεει οτι εχει ελληνικη γλωσσα, τους ρωτησα και μου ειπαν οτι εχει σιγουρα ελληνικα. αν ειναι να γινει η παραγγελια απο αυτο το site. (συγνωμη που εβαλα το site δεν ξερω πως αλλιως να το εκανα post). Παντως εχω ακουσει οχι κ τοσο καλα σχολια για το site αυτο. Εχω ψωνισει τρεις φορες απο minideal και ηταν ολα οκ. Σαν επισυμανση στο αναφερω -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited July 16, 2013 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 Και χωρίς ελληνικά πρέπει να περιμένεις μια καλή ρομ για να τα έχεις . Λίγο ξενερωμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2013 στους xda απο οτι ειδα δεν εχουν φτιαξει ακομα custom rom για το elite,μονο ενα εργαλειο για root υπαρχει που με αυτο ρουταρουν και το galaxy s4. εδω εχει μερικες και βλεπω οτι αυξανονται με τον χρονο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παραθετω antutu test results Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Πήρα χτες στα χέρια μου Το Elite... Άπλα άψογο. Ήθελε format η εσωτερική μνήμη γιατι έβλεπε μόνο 2 GB. Τώρα βλέπει 26 GB Εσωτερικής μνήμης. Ελληνικά γιοκ. To google play κάνει τα δικά του (random clicks bug) αλλα βγάζεις άκρη.. Η φωτό + βιντεο είναι ΑΨΟΓΕΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Πήρα χτες στα χέρια μου Το Elite... Άπλα άψογο. Ήθελε format η εσωτερική μνήμη γιατι έβλεπε μόνο 2 GB. Τώρα βλέπει 26 GB Εσωτερικής μνήμης. Ελληνικά γιοκ. To google play κάνει τα δικά του (random clicks bug) αλλα βγάζεις άκρη.. Η φωτό + βιντεο είναι ΑΨΟΓΕΣ Ωραιος καλοριζικο. Το gps ok ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 σημερα το παρελαβα και εγω το elite.το google play το εφτιαξα με κατι που πειραξα στις ρυθμισεις τωρα ειναι οκ.εκανα reset και ανοιξε με κινεζικα ,ευτυχως βρηκα που ηταν οι γλωσσες και εβαλα αγγλικα .gps δεν μου βρηκε δορυφορους αλλα θα το φτιαξω αυριο.οι φωτο ημερας ειναι πολυ καλες αλλα σε απολυτο σκοταδι με φλας δεν βγαζει τιποτα.ενω αναβει το φλας,ειναι σαν να τραβαει τη φωτο λιγο πριν αναψει.θα το φτιαξουμε πιστευω.ειναι rooted και με recovery ετοιμο για φλασαρισματα.στο ιντερνετ παει σφαιρα πολυ γρηγορο.η οθονη πολυ καλη.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος που αγορασα ενα τοσο δυνατο κινητο με 238 ευρω.τα αξιζει με το παραπανω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 σημερα το παρελαβα και εγω το elite.το google play το εφτιαξα με κατι που πειραξα στις ρυθμισεις τωρα ειναι οκ.εκανα reset και ανοιξε με κινεζικα ,ευτυχως βρηκα που ηταν οι γλωσσες και εβαλα αγγλικα .gps δεν μου βρηκε δορυφορους αλλα θα το φτιαξω αυριο.οι φωτο ημερας ειναι πολυ καλες αλλα σε απολυτο σκοταδι με φλας δεν βγαζει τιποτα.ενω αναβει το φλας,ειναι σαν να τραβαει τη φωτο λιγο πριν αναψει.θα το φτιαξουμε πιστευω.ειναι rooted και με recovery ετοιμο για φλασαρισματα.στο ιντερνετ παει σφαιρα πολυ γρηγορο.η οθονη πολυ καλη.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος που αγορασα ενα τοσο δυνατο κινητο με 238 ευρω.τα αξιζει με το παραπανω. Καλως το δεχτηκες! Οντως σε απολυτο σκοταδι δεν πιανει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) παιδια αυτη η rom http://www.needrom.com/mobile/iocean-x7-elite-3/ λεει ONLY For iOCEAN X7 Elite – NOT FOR X7T ELITE OR X7 Youth OR X7T Youth OR X7 PLUS too many model… πως θα δω αν το δικο μου ειναι x7 elite η x7 eliteT? ο επεξεργαστης σε ποιο menu γραφει τι ακριβως ειναι? Edited July 17, 2013 by dimikord Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Το είδα και εγω αυτο μάλλον οτι ναναι έγραψε αυτος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Το είδα και εγω αυτο μάλλον οτι ναναι έγραψε αυτος λογικα ολα τα elite ειναι με turbo επεξεργαστη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oug Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Ναι όλα το ιδιο είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jimmys02 Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 (edited) σημερα το παρελαβα και εγω το elite.το google play το εφτιαξα με κατι που πειραξα στις ρυθμισεις τωρα ειναι οκ.εκανα reset και ανοιξε με κινεζικα ,ευτυχως βρηκα που ηταν οι γλωσσες και εβαλα αγγλικα .gps δεν μου βρηκε δορυφορους αλλα θα το φτιαξω αυριο.οι φωτο ημερας ειναι πολυ καλες αλλα σε απολυτο σκοταδι με φλας δεν βγαζει τιποτα.ενω αναβει το φλας,ειναι σαν να τραβαει τη φωτο λιγο πριν αναψει.θα το φτιαξουμε πιστευω.ειναι rooted και με recovery ετοιμο για φλασαρισματα.στο ιντερνετ παει σφαιρα πολυ γρηγορο.η οθονη πολυ καλη.γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος που αγορασα ενα τοσο δυνατο κινητο με 238 ευρω.τα αξιζει με το παραπανω. 260 εδωσα με εξτρα μπαταρια, hands free + φορτιστη αμαξιού.... Πως έφτιαξες το google play? το βραδυ όντος δεν κανει καλες φωτο. Lag ουτε για υποψία και η οθόνη υπεροχη. Εφτιαξα και ενα CWM recovery. Έιναι πολυ μικρά τα γραμματα το ξέρω αλλα το προτιμώ παρα τα κινεζικά recoveries https://docs.google.com/file/d/0BwUFHdGvKsQXaGFrX1dKbm9lN00/edit?usp=sharing Edited July 17, 2013 by Jimmys02 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 Παιδιά όταν μια ρομ γράφει Language support: Multilang που μπορούμε να δούμε ποιες γλώσσες έχει μέσα; ελληνικά θα δούμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2013 260 εδωσα με εξτρα μπαταρια, hands free + φορτιστη αμαξιού.... Πως έφτιαξες το google play? το βραδυ όντος δεν κανει καλες φωτο. Lag ουτε για υποψία και η οθόνη υπεροχη. Εφτιαξα και ενα CWM recovery. Έιναι πολυ μικρά τα γραμματα το ξέρω αλλα το προτιμώ παρα τα κινεζικά recoveries https://docs.google.com/file/d/0BwUFHdGvKsQXaGFrX1dKbm9lN00/edit?usp=sharing οταν το ανοιξα και πηγα google play και ειδα οτι πατουσε μονο του οπου ναναι.το αφησα και μπηκα στις ρυθμισεις και πειραξα αρκετες.οταν ξαναμπηκα google play ηταν ενταξει αλλα δεν θυμαμαι τι απ ολα το εφτιαξε.νομιζω ισως η ρυθμιση ευαισθησια δεικτη... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgetax Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 (edited) Καλώς τα δεχτηκατε παιδιά. Τελικά μόνο στου Παναγιώτη δεν είχε πρόβλημα το google play ;GPS δοκιμάσετε; Από θήκες βρήκε κανείς τίποτα; Στο minideal υπάρχει διαθέσιμο Edited July 18, 2013 by georgetax Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 το gps δουλευει κανονικα.θελει την πρωτη φορα να κατεβασει τα δεδομενα των δορυφορων στα epo settings και ειναι οκ.και το google play το εφτιαξα συντομα.μονο με τις ρυθμισεις καμερας δεν εχω ασχοληθει ακομα γιατι αν και αναβει το flash,στην πραξη δειχνει σαν να μην συνδεεται με την καμερα .πιστευω θα το λυσω σημερα αυτο το θεμα. θηκη δεν εχω δει πουθενα ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
current93 Δημ. July 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2013 http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Pre-order-Dust-proof-anti-scratch-Left-Right-Flip-clip-candy-color-optional-protector/926151955.html (from AliExpress Android)In Stock) New & original Iocean X7 MTK 6589 quad core 5.0" FHD 1920 x 1080 Protector back cover case screen film free shipping http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-New-original-Iocean-X7-MTK-6589-quad-core-5-0-FHD-1920-x/878435333.html (from AliExpress Android) Καλώς τα δεχτηκατε παιδιά. Τελικά μόνο στου Παναγιώτη δεν είχε πρόβλημα το google play ;GPS δοκιμάσετε; Από θήκες βρήκε κανείς τίποτα; Στο minideal υπάρχει διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts