Jump to content

current93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by current93

  1. Mια χαρα το χxoaomi mi5 σταθερη αξια για αυτα που προσφερει και στην τιμη που πλασαρεται. Παντως ακομα και για τις φωτο εμφανιζει αξιοπρεπη στοιχεια.http://www.dxomark.com/Mobiles/Column-right/Mobile-Scores. Προσωπικα βρισκομαι σε αναμονη μηπως και καταληξω τελικα στο assus zenfone 3 deluxe Με κερδιζει η νεα εκδοση της camera sensor, 23MP 1/2.6-inch Sony IMX 318 sensor.
  2. 4.1.1.0214, καλύτερα από πριν..
  3. Το κινητό το έχω 10 ημέρες περίπου. Λ ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κινητό το έχω περίπου 10 ημέρες είμαι σε γενικες γραμμες ευχαριστημενος. Με απασχολει μονο η ποιοτητα ληψης φωτογραφιων ειδικά σε εσωτερικό χώρο με όχι τόσο δυνατό φως. Βελτιώθηκε σίγουρα με την νέα ρομ v 1.50 κ εγκατάσταση της Lenovo super camera, οπως είχε προταθεί από ορισμένους.
  4. Καλησπερα, το κινητο κατα γενικη ομολογια μια χαρα.Εχοντας περασει cυstom rom 1.48. το μονο που με προβληματιζει ειναι η ποιοτητα φωτογραφιας.
  5. http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-Pre-order-Dust-proof-anti-scratch-Left-Right-Flip-clip-candy-color-optional-protector/926151955.html (from AliExpress Android)In Stock) New & original Iocean X7 MTK 6589 quad core 5.0" FHD 1920 x 1080 Protector back cover case screen film free shipping http://www.aliexpress.com/item/In-Stock-New-original-Iocean-X7-MTK-6589-quad-core-5-0-FHD-1920-x/878435333.html (from AliExpress Android)
  6. Καλως το δεχτηκες! Οντως σε απολυτο σκοταδι δεν πιανει τπτ.
  7. Ωραιος καλοριζικο. Το gps ok ?
  8. Για το youth version δεν ξερω. Μπορει κ να εχεις δικιο. Για το elite οταν το παρεγγειλα εγω απο minideal δεν ειχε προεγκατεστημενο greek language menu. Παντως εχω ακουσει οχι κ τοσο καλα σχολια για το site αυτο. Εχω ψωνισει τρεις φορες απο minideal και ηταν ολα οκ. Σαν επισυμανση στο αναφερω -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  9. Δεν την διαθετει φιλε.Αγγλικα φυσικα ναι
  10. Τωρα το προσεξα. Thanks θα το κοιταξω θελω να το ρουταρω. Να ελευθερωσω μνημη τηλεφωνου.
  11. Παναγιωτης. Δυο μπαταριες 2000 περιειχε συν ζελατινσ προστασιας οθονης και φυδικα usd φορτιστη με eu adaptor. Βασικα ναι συμφωνω για το φλας δεν εχει μεγαλη σημασια τουλαχιστον γισ μενα. Απο κινα αγορασα οποτε ολο κ κατι θσ βρεθει. :) Η μοαταρια με full χρηση σημερα κρατησε περιπου 10 ωρες. Web ,movie , κανα 20 λεπτο navi και γενικα αρκετο πειραγμα. Κανονικα χρηση με τηλ λιγο web κανα βιντεακι παει σε μια μερα και κατι ωρες plus. Παει μια χαρα κανενα προβλημα. Επιπλεον με εντυπωσιασε το μικροφωνο κ ακουστικο του πολυ καθαρο κ δυνατο. Επισης δεν εχω παρατηρησει καποιο lags εως τωρα παει μια χαρα. Εχει ρουταρει κανεις το iocean?? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  12. Ναι αν εννοειτε το πληκτρα home menu k back. Δεν φερουν φωτισμο. Το κινητο ειναι αρκετα καλο. Υο φλας οπως ανεφερα ειναι χαλια. Το πλαστικο cover back θελει λιγο προσοχη οταν το βαζεις κ το βγαζεις. Η οθονη του ειναι αρκετα καλη κ με φωτισμο auto ειναι οκ. Εχωντας κ υο s3 μπορω νσ πω πως με το κινεζικο εξεπλαγην αρκετα. Δεν ξερω αν τα υπολοιπα μοντελα ειναι οκ μιας κ διαβαζαμε αρκετα αρνητικα για gps ακουστικα wifi. Ολα σε εμενα λειτουργουν μια χαρα μονο που δεν ειναι για νυχτερινες ληψεις. Η πρωτη φωτο ειναι απο s3 Η δευτερη απο iocean elite με HDR H τριτη απο iocean elite normal.
  13. Αντε με το καλο. Καλεσε την εξυπηρετηση πελατων ελτα δωσε το track num και θα σου πουν. Αλλα αφου ειναι αθηνα θα λαβεις δυντομα ειδοποιητηριο.
  14. Σε ευχαριστω πολυ. Με το καλο να το παραλαβεις και να ειναι ολα καλα. Σε πληρες σκοταδι απλα δεν φενεται τπτ. Και γενικα σε χαμηλο φωτισμο οχι επαρκη χανει αρκετα. Θα αναβασω φωτο. Μια τωρα απο εσωτερικο χωρο με φως χωρις φλας.
  15. Σε ευχαριστω πολυ. Με το καλο να το παραλαβεις και να ειναι ολα καλα. Σε πληρες σκοταδι απλα δεν φενεται τπτ. Και γενικα σε χαμηλο φωτισμο οχι επαρκη χανει αρκετα. Θα αναβασω φωτο.
  16. Παρελαβα το elite. Ολα οκ. Gps wifi κανενα προβλημα. Δεν κολαει και πολυ καλη αισθηση. η μπαταρια ικανοποιητικη. Φωτο αρκετα καλες το φλας ειναι χαλια ομως.
  17. Τωρα εαν το κιν θα ειναι οκ ειναι αλλο ζητημα. Οταν κανεις μια επιλογη παντα εχεις στο μυαλο σου οτι κατι μπορει να παει κ στραβα. Μεχρι ομως να το εχω στα χερια μου εγω και ορισμενοι ακομα δεν μπορουμε να λεμε περισσοτερα απο οσα επισημως ανακοινωνοι ο κατασκευαστης.
  18. Σωστα φιλε μου λες για την 22 Μαη. Για αυτο εκανα το ποστ. Εγω λεω οτι προχωρησα στην παραγγελια 20 Mαη. Υπαρχει περιπτωση ηumi να ειχε εξαγειλει την εκδοση tourbo edition πριν την 22. Οποτε και ορισμενοι sallers το εβγαλαν σε προπωληση. Αποδυκνυεται πως η υmi δεν καταφερε να λυσει τα προβληματα που τυχον αντιμετωπισαν εως την 15 μαη οπως αρχικα πιστευαν οτι θα ειναι το κιν ετοιμο σε presale status. Παντως για να μην βγαινουμε κ off topic αυτο που διευκρινηζω ειναι οτι δεν υπηρξε κανενα απολυτως προβλημα με minideal. Η συνεργασια ηταν αψογη. Περιμενω να με ενημερωσουν οταν θα εχουν στα χερια τους τη συγκεκριμενη εκδοση προσφεροντας μου μια μικρη εκπτωση και extra gift πιθανον sd card 8gb κ screen protector.
  19. http://m.facebook.com/umimobile?id=124395347734431&_rdr#!/photo.php?fbid=161417220698910&id=124395347734431&set=a.124399004400732.23522.124395347734431&__user=100003787918982Αυτο ανεφερε η umi 22 -05 Εγω πχ παρεγγειλα 20-05 πιθανον νσ ειχαν αλλες διαβεβαιωσεις της minideal απο το εργοστασιο οποτε και προχωρησαν σε αυτην την κινηση. Αν αλλαξε κατι απο τον κατασκευαστη δεν ειναι δικο τους θεμα. Παντως τους τιμα κ φερθηκαν επαγγελματικα απο την minideal. Και επειδη τυγχανω να συνεργαζομαι με κινεζους θελω να πω οτι αυτοι -οσοι-που ειναι επαγγελματιες σωστοι δεν κανουν πισω και παντα τηρουν αυτα που συνυπογραφονται. Παντως γενικα η κινα ειναι δυσκολη Για να το κλεινω προσωπικα απο το εν λογο site ειμαι ευχαριστημενος.
  20. Σε ευχαριστω stef31nos ηταν μια καλη προσπαθεια που σιγουρα κατι εβγαλε. Οντως υπηρξε συνεχης επικοινωνια. Προφανως το εργοστασιο αλλαζε ημερομηνιες παραδοσης. Το οριστικο cut το minideals το εδωσε την περασμενη Κυριακη. Τα παιδια στο minideals ειναι πολυ ενταξει. Το προτεινω χωρις προβλημα. Δεν υπηρχε η παραμικρη κοροιδια ουτε προσπαθησαν να το πουλησουν με το ετσι θελω - το αναφερω γιατι ορισμενοι θεωρουν τις συναλλαγες σε πρωιμο αυτο σταδιο υποπτες η εμας αφελεις. Ολα καλα στην αγορα μας θα εχουμε εκπτωτικο κουπονι plus gift.
  21. Ναι με original της samsung. Εκανα κ restart .
  22. Σε αφηνω στον μοναχικο δρομο της αναζητησης ωωωω φιλοσοφε. Οταν γινεις μπαμπινιωτης γκουρου το οποιο στο ευχομαι περιμενουμε ωωω την θεια φωτιση σου. Κανε βεβαια πρωτα κανε- πως το λες εσυ ο ορθογραφος? Μαρτκετ ρεσερτς εεε!! Μην αφηνεις τους αλλους να προχωρουν πριν απο εσενα ωωωω μεγα!! Κλεινω εδω τα λεμε σε αλλη διασταση. Μη βγαινουμε κ εκτος πορειας. Με μεγαλη εκτιμηση.
  23. Πωπω τι ειπες μας κουφανες. Εμενα μια γνωστη μου απο Κινα μου ειπε οτι κανουν πειραματα με εξωγηινους. Μαλλον ορισμενοι στην ευκολια του λογου τους θελουν νσ δημιουργουν ετυπωσεις.
×
×
  • Create New...