Jump to content

ducatileon

Members
  • Δημοσιεύσεις

    126
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

ducatileon's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. ducatileon

    Realme 7 pro

    Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου φίλε μου! Έβαλα όντως προηγούμενη έκδοση και δουλεύει μια χαρά. Δυστυχώς στο manager δεν μου κάνει ενημέρωση (λέει crashed) αλλά μικρό το κακό από τη στιγμή που παίζει κανονικά.
  2. ducatileon

    Realme 7 pro

    Καλημέρα στην ομάδα καινούργιος κάτοχος και εγώ από εχθές. Λοιπόν τα συμπεράσματα μου μετά από λίγες ώρες χρήσης: Είναι πολύ γρήγορο. Του έχω βάλει όλες τις εφαρμογές που χρησιμοποιώ και λειτουργεί άψογα Το face unlock όπως και το fingerprint unlock είναι αστραπιαία Το Realme UI είναι πολύ ωραίο, απλό και με χρήσιμα tips Σε 2 βδομάδες περίπου θα έχω πιο ολοκληρωμένη άποψη. Αυτό που με έχει ενοχλήσει πολύ και δεν ξέρω πως να το ενεργοποιήσω είναι το YouTube Vanced. Το έχω βάλει σε πάνω από 30 κινητά φίλων όλων των εταιριών (Samsung, Huawei, Xiaomi) τα 2 χρόνια που το έχω ανακαλύψει και δεν είχα ποτέ πρόβλημα. Σε αυτό το κινητό απλά δεν το δέχεται. Κάνω όλη τη διαδικασία από τη σελίδα του Vanced και όταν κάνω login δεν μπορώ να συνδεθώ. Κάποια συμβουλή - βοήθεια για το τι να κάνω; (δεν αντέχονται οι διαφημίσεις στο YouTube...)
  3. Το έχω μερικούς μήνες δυστυχώς το δουλεύω ελάχιστα αλλά είναι σε όλα που προσφέρει άψογο. Εχθές το άνοιξα μετά από καιρό και έβγαλε ενημέρωση για Android 10 και έκδοση One UI 2.1. Εκανα την ενημέρωση και έγινε ακόμα καλύτερο. Ένα μεγάλο μπράβο στη Samsung για αυτό το tablet.
  4. Καλησπέρα στην ομάδα καινούργιος κάτοχος και εγώ εδώ και 4 μέρες. Και πρώτη φορά με κινητό Samsung προερχόμενος από Huawei Mate 20 X και Xiaomi παλαιότερα. Χωρίς να θέλω να κουράσω θα πω 2 λόγια για το κινητό. 1. Το αγόρασα καθαρά λόγω εμφάνισης είναι ότι πιο όμορφο έχω πιάσει στα χέρια μου ιδίως το Aura Glow. 2.Ταχύτητα πολύ γρήγορο, ίδιο σε σχέση με το Mate 20 X που δεν είχα κανένα παράπονο. Ίσως το Oneplus 7t pro είναι ένα κλικ πιο γρήγορο το οποίο όμως είναι εντελώς ανεπαίσθητο. 3. Ένα μεγάλο συν του κινητού είναι η κεραία του κινητού έχω Vodafone για κλήσεις και έβγαινα τα τελευταία 4 χρόνια στο μπαλκόνι να μιλήσω λόγω κακού σήματος στην περιοχή που μένω. Τώρα είμαι άνετος στον καναπέ μου!!! 5. Μπαταρία δυστυχώς δεν συγκρίνεται το Mate 20 X που φορτιζα κάθε 2 και 3 μέρες. Πρέπει να συνηθίσω να φορτίζω κάθε μέρα. 6. Η οθόνη σε σύγκριση με το Huawei πριν το δώσω ιδίως σε θέαση φωτογραφίας είναι πιο μουντή λίγο σε σχέση με την ολοκάθαρη και κάτασπρη του Mate. Από ότι διάβασα είναι το έχει κάνει έτσι η ίδια η Samsung για να μην κουράζονται τα μάτια μας. 7. Ένα παράπονο που έχω είναι ότι έχω 2 κάρτες σιμ και ενώ υπάρχει επιλογή στο μενού για προεπιλογή κλήσης από σιμ 1 η σιμ 2 όποτε πάω να κάνω κλήση δεν καλεί αμέσως αλλά μου βγάζει πάντα και τις 2 σιμ και πρέπει να προσέχω να πατάω πάντα τη σιμ που θέλω να καλέσω. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποια λύση και ξέρει κάποιος να με βοηθήσει. Αυτά προς το παρόν. Το κινητό είναι κόσμημα και πραγματικά αξίζει τα χρήματα του! Να το χαιρόμαστε και να ακούμε μόνο καλά νέα!
  5. Καλησπέρα στο φόρουμ. Σε συνέχεια των εντυπώσεων για την αναβάθμιση του κινητού μας (για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει) και μετά από σχεδόν 5 μέρες χρήσης με τη 10αρα έχω καταλήξει στα εξής: Το κινητό ήταν αλλά τώρα είναι ακόμα πιο γρήγορο Το μενού είναι θεωρώ πιο εύχρηστο Η μπαταρία είναι ένα κλικ ακόμα καλύτερη. Τώρα με βαριά χρήση βγαίνει το διήμερο άνετα. Αυτά ελπίζω να βοήθησα όσους δεν την έχουν λάβει ακόμα.
  6. Καλησπέρα στο φόρουμ. Εχθές το βράδυ μου ήρθε η αναβάθμιση για το κινητό μας σε 10.0.0.184. Το κινητό το έχω σαν δεύτερο (λόγω της δουλειάς μου για να μην καταστραφεί) και το έχω δουλέψει σαν κύριο μετρημένες μέρες τους 4 μήνες που το έχω. Σήμερα που έχω άδεια και βολεύει έβαλα την κάρτα σιμ να δω την αναβάθμιση. Εντυπώσεις λοιπόν: 1. Διαφορετικό μενού (ούτε καλύτερο αλλά ούτε χειρότερο κατά την γνώμη μου) κυρίως έχει μπει dark mode σχεδόν παντού. 2. Το κινητό ήταν σφαίρα από πριν το ίδιο και τώρα. 3. Μπαταρία ήταν κτήνος αλλά λόγω ότι δεν του κάνω χρήση δεν νομίζω ότι μπορώ να πω με σιγουριά εντυπώσεις. Περίπου στα ίδια επίπεδα από όσο το δούλεψα σήμερα. 4. Λίγο διαφορετικό μενού στην κάμερα. Γενικά μια χαρά αφού το τηλέφωνο συνεχίζει και δουλεύει τέλεια όπως και πριν. Έχω το ευρωπαϊκό μοντέλο με ευρωπαϊκό φορτιστή αγορασμένο από Media Markt Γερμανίας. Πιστεύω να έδωσα μια ιδέα για το update.
  7. Καλημέρα στο φόρουμ! Όποιος ενδιαφέρεται πουλάω διάφορες θήκες για το κινητό μας. Για περισσότερες πληροφορίες μήνυμα. Ευχαριστώ πολύ. https://www.insomnia.gr/classifieds/item/1455858-huawei-mate-20-x-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5%CF%82/
  8. Παιδιά μιλάτε για την 9.1.0.300 η την 9.1.0.310;
  9. Φίλε μου εχθές που είχα λίγο χρόνο έκατσα και ευτυχώς τα κατάφερα και έβγαλα άκρη και έβαλα την προηγούμενη ρομ (9.0.0.207) που ακόμα απορώ πως τα κατάφερα.. Το κινητό πραγματικά φυσάει και η μπαταρία ΔΕΝ ΚΟΥΝΑΕΙ!!! Θα περιμένω να δω πως θα πάει η νέα ρομ που βγήκε εχθές (9.1.0.310). Στην 9.1.0.300 αποκλείεται να ξαναπάω.
  10. Καλημέρα και καλή εβδομάδα στην ομάδα. Εχθές μετά από πολύ σπάσιμο με τις επανεκκίνησεις έκανα downgrade στην 9.0.0. 207 και επιτέλους είδα πραγματικά τι κάνει αυτό το θηρίο. Εκτός από ότι σταμάτησαν οι επανεκκίνησεις είχα και από κατάλαβα τρομερό drain battery. 12 ώρες τώρα και η μπαταρία δεν καταλαβαίνει τίποτα. Δεν νομίζω να ξανακάνω update.
  11. Φίλε μου ευχαριστώ διάβασα το νήμα που μου έστειλες. Απενεργοποιησα αυτά που μου είπες αλλά και πάλι δυστυχώς το κάνει. Θα κατεβάσω την 310 που υπάρχει στο xda η κάνω downgrade και θα πάω στην 9.0.0. Υπάρχει κάποιος οδηγός εγκατάστασης η downgrade γιατί έχω να ασχοληθώ χρόνια με roms;;;
  12. Καλημέρα φίλε μου. Ευχαριστώ για την απάντηση. Όχι δεν είναι στάνταρ κάθε 2 ώρες μπορεί τη μία φορά να είναι μισή ώρα μπορεί την άλλη να είναι 2. Από τις 6 το πρωί μου το έχει κάνει 2 φορές... Αν συνεχίσει έτσι θα το πάω για σέρβις δεν το γλυτώνω.. Η έκδοση που είμαι είναι 9.1.0.300(C636E3R1P11)
  13. Καλημέρα στην ομάδα! Αγόρασα το κινητό πριν 2 μέρες (το ευρωπαϊκό μοντέλο) και έχω μόνο τα καλύτερα να πω. Εμφάνιση και ταχύτητα είναι απίστευτο! Εκτός από ένα σοβαρό θέμα το οποίο θα ήθελα τη γνώμη - συμβουλή σας. Από εχθές που το δουλεύω κανονικά έχω επανεκκίνησεις χωρίς λόγο κάθε περίπου 2 ώρες. Δεν ξέρω τι φταίει και λόγο της επιφυλακής της δουλειάς μου πρέπει να έιναι το τηλέφωνο ανοιχτό. Έχει συμβεί σε κανένα άλλο; ευχαριστώ πολύ. Καλημέρα!
  14. Καλησπέρα ενδιαφέρομαι για τα τζαμάκια, αν τα έχεις ακομα θα μου ήταν πολύ χρήσιμα, είμαι από Θεσσαλονίκη φυσικά τα μεταφορικά θα τα πληρώσω εγώ, όπως και επιπλέον για το κόστος το δικό σου να τα στείλεις !!
  15. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πωλούνται 7 θήκες και ένα tempered glass screen για το Samsung Note 9 Ocean Blue χρώμα καινούργιες αχρησιμοποίητες στα κουτιά τους. Θα προτιμηθεί αγοραστής από Ηράκλειο Κρήτης για άμεσο έλεγχο και συναλλαγή. Τις δίνω όσο τις αγόρασα 25€. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει μήνυμα.
×
×
  • Create New...