alextrela Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Ειναι αθλια η οθονη του S3?? Μαλιστα... Τους λογους τους ξερεις οσο ειχα το κινητο και το εχω γραψει αρκετες φορες και στο νημα του. OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγώ βλέπω ότι το gsmarena υποβαθμίζει το one όσο μπορεί. Η οθόνη καλή αλλά εκεί που έπρεπε να κερδίζει χάνει. Οι λειτουργίες καλές αλλά όχι τόσο καλές. Τα υλικά και το design καλά αλλά η μπαταρία και η sd είναι το παν, ενώ ακόμα και την επιλογή του μέτριου σχεδιασμού και υλικών την αποδίδει στο ότι ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο κι όχι το περιτύλιγμα (λες και το περιτύλιγμα το πετάμε). Η μπαταρία καλή, αλλά πάρε μια διαφορά 20 ωρών στο τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η απόσταση είναι χαώδης (30% χειρότερα δηλαδή). Οι low light φωτογραφίες του S4 είναι καλύτερες (έτσι απλά). Για κάποιο "περίεργο" λόγο ακόμα και τα αποτελέσματα στα benchmark είναι πάντα τα χειρότερα από όλα τα υπόλοιπα site. 700 κάτω στο quandrant. 2000 κάτω στο Antutu. Το gsmarena έχασε πολύ στα μάτια μου. Υ.Γ. Τελικά μαύρο ή ασημί;;;; :) You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγώ βλέπω ότι το gsmarena υποβαθμίζει το one όσο μπορεί. Η οθόνη καλή αλλά εκεί που έπρεπε να κερδίζει χάνει. Οι λειτουργίες καλές αλλά όχι τόσο καλές. Τα υλικά και το design καλά αλλά η μπαταρία και η sd είναι το παν, ενώ ακόμα και την επιλογή του μέτριου σχεδιασμού και υλικών την αποδίδει στο ότι ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο κι όχι το περιτύλιγμα (λες και το περιτύλιγμα το πετάμε). Η μπαταρία καλή, αλλά πάρε μια διαφορά 20 ωρών στο τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η απόσταση είναι χαώδης (30% χειρότερα δηλαδή). Οι low light φωτογραφίες του S4 είναι καλύτερες (έτσι απλά). Για κάποιο "περίεργο" λόγο ακόμα και τα αποτελέσματα στα benchmark είναι πάντα τα χειρότερα από όλα τα υπόλοιπα site. 700 κάτω στο quandrant. 2000 κάτω στο Antutu. Το gsmarena έχασε πολύ στα μάτια μου. Υ.Γ. Τελικά μαύρο ή ασημί;;;; :) Black is the new sexy :D http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εγώ βλέπω ότι το gsmarena υποβαθμίζει το one όσο μπορεί. Η οθόνη καλή αλλά εκεί που έπρεπε να κερδίζει χάνει. Οι λειτουργίες καλές αλλά όχι τόσο καλές. Τα υλικά και το design καλά αλλά η μπαταρία και η sd είναι το παν, ενώ ακόμα και την επιλογή του μέτριου σχεδιασμού και υλικών την αποδίδει στο ότι ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο κι όχι το περιτύλιγμα (λες και το περιτύλιγμα το πετάμε). Η μπαταρία καλή, αλλά πάρε μια διαφορά 20 ωρών στο τελικό αποτέλεσμα να φαίνεται ότι η απόσταση είναι χαώδης (30% χειρότερα δηλαδή). Οι low light φωτογραφίες του S4 είναι καλύτερες (έτσι απλά). Για κάποιο "περίεργο" λόγο ακόμα και τα αποτελέσματα στα benchmark είναι πάντα τα χειρότερα από όλα τα υπόλοιπα site. 700 κάτω στο quandrant. 2000 κάτω στο Antutu. Το gsmarena έχασε πολύ στα μάτια μου. Υ.Γ. Τελικά μαύρο ή ασημί;;;; :) Ασήμι!!! Και εμένα μου την βάρεσε τελευταία στο κεφάλι γιατί θάβει το One τόσο έντονα που κάνει μπαμ..ή μάλλον αποθεώνει το S4. Δεν μου αρέσει να το κάνουμε vs το νήμα αλλά κακά τα ψέματα αρκετοί από εμάς είμαστε μεταξύ των 2 συσκευών και περιμένουμε τα πρώτα hands on μελών εδώ και φίλων. Η μπαταρία του One δείχνει να τα πηγαίνει αρκετά καλά πάντως, ίσως μάλλον καλύτερα από ότι οι περισσότεροι περίμεναν. Το S4 από την άλλη είναι ολοκληρωμένο και άρτιο αλλά σε πολλούς από εμάς κάνει "μια από τα ιδια" και γι αυτό δεν μας ενθουσίασε όσο θα θέλαμε. Θα ήθελα και το one να έχει 5αρα στις ίδιες διαστάσεις αλλά τελικά μάλλον όλα δεν θα τα έχουμε όπως τα θέλουμε ποτέ :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Λοιπον επειδη ολοι μας ειδαμε το vs απο το gsmarena...Θελω να πω οτι οσον αφορα στην μπαταρια...Η διαφορα ειναι μεγαλη επειδη οπως λεει το κινητο HTC One χανει επειδη οταν ειναι σε αναμονη τρωει λεει πιο πολυ μπαταρια απτο S IV...Το πραμα ειναι απλο...Επειδη εχω διαβασει αρκετα θεματα στο xda ολοι λενε οτι οφειλεται στο Google Now...Οτι δηλαδη οταν ειναι και κλειστο το κινητο(σε αναμονη δηλαδη) περνει και στελνει δεδομενα συνεχεια...Και στις ρυθμισεις κοιταγανε ποια εφαρμογη τους τραβαει μπαταρια...Και ειδανε ενα media server wakelock....Στην αρχη κανεις δεν καταλαβαινε τι ηταν...Οταν ομως ενας ιδιοκτητης του κινητου εκλεισε τελειως το Google Now ειδε τρομακτικες αλλαγες στην οικονομια της μπαταριας....Τωρα αυτο να φανταστω δεν το ηξεραν στο Gsmarena....Οποτε πιστευω για μενα ληθηκε το προβλημα εκτος και αν καποιος χρησιμοποιει το Goggle Now... Για το HTC One X θα πω οτι σιγουρα υποστηριζει USB HOST και USB otg οποτε που φενεται πολυ λογικο να υποστηριζει και το HTC One...Οποτε αμα γινει και αυτο κανενα προβλημα με ελλειψη SD.... :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Athkatla Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Λοιπον επειδη ολοι μας ειδαμε το vs απο το gsmarena...Θελω να πω οτι οσον αφορα στην μπαταρια...Η διαφορα ειναι μεγαλη επειδη οπως λεει το κινητο HTC One χανει επειδη οταν ειναι σε αναμονη τρωει λεει πιο πολυ μπαταρια απτο S IV...Το πραμα ειναι απλο...Επειδη εχω διαβασει αρκετα θεματα στο xda ολοι λενε οτι οφειλεται στο Google Now...Οτι δηλαδη οταν ειναι και κλειστο το κινητο(σε αναμονη δηλαδη) περνει και στελνει δεδομενα συνεχεια...Και στις ρυθμισεις κοιταγανε ποια εφαρμογη τους τραβαει μπαταρια...Και ειδανε ενα media server wakelock....Στην αρχη κανεις δεν καταλαβαινε τι ηταν...Οταν ομως ενας ιδιοκτητης του κινητου εκλεισε τελειως το Google Now ειδε τρομακτικες αλλαγες στην οικονομια της μπαταριας....Τωρα αυτο να φανταστω δεν το ηξεραν στο Gsmarena....Οποτε πιστευω για μενα ληθηκε το προβλημα εκτος και αν καποιος χρησιμοποιει το Goggle Now... Για το HTC One X θα πω οτι σιγουρα υποστηριζει USB HOST και USB otg οποτε που φενεται πολυ λογικο να υποστηριζει και το HTC One...Οποτε αμα γινει και αυτο κανενα προβλημα με ελλειψη SD.... :D Κατι τετοιο πρεπει να συμβαινει γιατι και το Ζ που το τεσταραν χωρις stamina mode 48h του εδωσαν και μαλιστα εγραψαν: ¨Unsurprisingly, the Sony Xperia Z can last ages when the screen is not active (in-call and stand-by), but the display is quite power-hungry. ¨ http://blog.gsmarena.com/sony-xperia-z-battery-test-is-ready-here-come-the-scores/ Στο S3 του εδωσαν 50h αλλα και στα 3 ατομικα τεστ υστερει πολυ σε σχεση με το ONE. Αρα ή κατι τρεχει στο background ή καποιο bug υπαρχει που λογικα θα ληθει συντομα. Δωσε το συνδεσμο για αυτη τη συζητηση στο XDA. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
relentlessgeo Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 δε νομιζω να ετρεξαν τεστ, και στο μεν Htc να ειχαν ανοιχτο το google now, ενω στο s4 οχι..θα ειναι ο ορισμος της παραπληροφορησης και παραπλανησης. οσον αφορα τη μπαταρια, ολα θα φανουν απο τις εμπειριες των χρηστων, κι οχι απο τα reviews ή τους διαφορους τροπους μετρησης που ακολουθουν. και κυριως απο τις εμπειριες των εμπειρων χρηστων. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ SONY ΚΑΙ SAMSUNG. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diagrafeas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Εντάξει γενικά το gsmarena είναι αναξιόπιστο στα review του αλλά φέτος το ξεφτύλησε. Αν δεν είναι Samsung και Apple λέει ότι μπούρδα του κατέβει. Παραδείγματα: 1ον. Οι μετρήσεις αυτονομίας της μπαταρίας γίνονται με την οθόνη στο 50% αλλά δεν έχουν όλα την ίδια φωτεινότητα σε αυτήν την θέση. (Τουλάχιστον τα iPhone 5, HTC One, Samsung Galaxy S IV έχουν όλα γύρω στα 200cd/m^2 οπότε το σώζει κάπως.) 2ον. Πώς στο καλό μετράνε την αντίθεση κάτω από τον ήλιο; Εντάξει να πουν την γνώμη τους για τα φίλτρα αλλά νούμερο πώς βγάζουν; Βάζουν το colorimeter στον αέρα και μετράνε τί; 3ον Έγραψαν το θεικό ότι η ευκρίνεια της φωτογραφίας πέφτει με το downsampling και έκαναν upsample τις φωτογραφίες του One στα 13MP για να τις συγκρίνουν με του S IV. Έλεος. Η ευκρίνεια πέφτει με το upsampling και ανεβαίνει με το downsampling λόγω του ότι στην δεύτερη περίπτωση πέφτει ο θόρυβος αφού συνδυάζονται περισσότερα pixel για να βγάλουν ένα. Αν ήθελαν να συγκρίνουν σοβαρά να ρύθμιζαν το S IV να βγάζει φωτογραφίες κοντά στα 4MP... Δεν νομίζω να καταλαβαίνουν καν τί σημαίνει θόρυβος στις φωτογραφίες...που είναι στην πράξη χρωματιστές κουκίδες σε επιφάνεις που έπρεπε να είχαν ενιαίο χρώμα. Οι περισσότερες φωτογραφίες που έφερναν για παράδειγμα φαίνονταν απλά χωρίς εστίαση γιαυτό φαίνονταν θολές. Αυτό δεν είναι θέμα ευκρίνειας και θορύβου. Δεν λέω ότι απαραίτητα ότι το One βγάζει καλύτερες φωτογραφίες, αν δεν το δώ στην οθόνη μου δεν εμπιστεύομαι κανέναν, αλλά απλά από τα σχόλια καταλαβαίνεις ότι δεν έχουν ιδέα οι άνθρωποι. Ας πάρουν κάποιον από το dpreview να τους δώσει συμβουλές... Άντε να πώ και κάτι για τις οθόνες. Ας τους μάθει κάποιος ότι οι οθόνες όλων των συσκευών για να δείχνουν σωστά πρέπει να πλησιάζουν όσο περισσότερο γίνεται το πρότυπο sRGB, όπως πολύ σωστά ανέδειξε πρώτα η Apple στο iPhone 5 και πιο πριν το HTC One X αλλά τότε δεν δόθηκε σημσία. To sRGB για όσους δεν ξέρουν χρησιμοποιούν οι φωτογραφικές μηχανές, οι βιντεοκάμερες και πρέπει να ακολουθούν όλες οι συσκευές προβολής. Είναι το ίδιο σαν να λέμε sRGB/PAL/Rec.709. Αυτά κουράστηκα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Μπορεί να φταίει και το blinkfeed για την μπαταρία. You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 @Athkatla αυτο ειναι το link http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2165349 Τωρα βεβεαι ειναι και 57 σελιδες...Δεν θυμαμαι σε ποια σελιδα ειναι ακριβως...Καπου απτην μεση και μετα συζητανε για το mediaserver wakelock που ανεφερα πιο πανω...Αν εχετε χρονο,ορεξη και ξερετε αγγλικα ριξτε μια ματια...Πιστευω οτι οσοι αποφασισατε να παρετε το κινητο αυτο η οχι θα σαε αλλαξει την γνωμη για την μπαταρια του κινητου!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 2ον. Πώς στο καλό μετράνε την αντίθεση κάτω από τον ήλιο; Εντάξει να πουν την γνώμη τους για τα φίλτρα αλλά νούμερο πώς βγάζουν; Βάζουν το colorimeter στον αέρα και μετράνε τί; Σε εσωτερικό χώρο την μετράνε, σε έντονο (τεχνητό) φωτισμό. Κατά τα άλλα συμφωνώ σε όλα και έχω γράψει και εγώ αρκετές φορές για τις "μπακαλιστικες" μεθόδους που χρησιμοποιούν. - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αυτο μεταφραζεται οτι δεν αρκουν οι τιμες φωτεινοτητας και δεν ειναι το απολυτο κριτηριο για την ποιοτητα ευκρινειας σε εξωτερικες συνθηκες,ΑΛΛΑ παιζει εξισου ρολο τα φιλτρα που βαζει ο καθε κατασκευαστης στο panel. Αυτό ακριβώς. Είναι η κατασκευή της οθόνης, τα layers που χρησιμοποιούνται. Η φωτεινότητα από μόνη της δεν λέει τίποτα. Πάντως είναι ένα ζήτημα, ότι στα καταστήματα δεν έχεις γενικά τη δυνατότητα να το τσεκάρεις στον ήλιο. Και ειδικά στην Ελλάδα παίζει μεγάλο ρόλο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest Logi Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Το gsmarena έχασε πολύ στα μάτια μου. Υ.Γ. Τελικά μαύρο ή ασημί;;;; :) Τουλάχιστον παραδέχεται την ζεστή υποδοχή από το αμερικανικό κοινό με αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες προπωλήσεις. http://www.gsmarena.com/htc_one_preorders_reach_several_hundred_thousand_in_the_us-news-5763.php Εγώ υπέρ του ασημιού !!! Επειδή κάνει αυτό το παιχνίδισμα με το μαύρο γύρω από την οθόνη! Υ.Γ. ΟΥΠΣ, Σορι για τα συνεχόμενα ποστς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσέχουμε τι γράφουν οι διάφοροι reviewers. Για την αυτονομία η λογική δίνει απο μόνη της την απάντηση. Οι συσκευές έχουν παρόμοιο hardware. Οι μετρήσεις τους είναι για τα μπάζα. Με μπαταρία κατά 13% μεγαλύτερη και με amoled, οταν η σύγκριση γίνεται με την φωτεινότητα στο 50% δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει το One καλύτερη αυτονομία, όπως δεν έδωσε και πέρυσι όπου μόλις άνοιγες την οθόνη ακόμα και αν έκανες κατι που χρειάζονταν ελάχιστη επεξεργαστικη ισχύ, έπεφτε πολύ γρήγορα. Θα το διαπιστωσουμε σύντομα στην πράξη. Για μένα η διαφορά θα είναι γύρω στο 25% υπέρ του S4. Από εκεί και πέρα κάθε συσκευή έχει τα υπέρ και τα κατά της. Αυτός που δίνει μεγάλη σημασία στην εμφάνιση θα πάει στο One. Αυτός που στέκεται όλη μερα μπρος στην οθόνη του κινητού του και θέλει mods custom κλπ θα πάει στο S4. Τόσο απλά. Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Αν και δεν ψήνομαι να πάρω την συσκευή γιατί δεν έχει κάποια πράγματα που εγώ θέλω να έχω σε ένα κινητό, πιστεύω ότι μετά το HD2 είναι η πρώτη HTC συσκευή που αξίζει να πάει καλά εμπορικά. [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpredator Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παντως στο xda foroum δεν ειναι reviews απο κινητα αλλα οι ιδιοι χρηστες αυτων..Τωρα κατα ποσο αληθευει το οτι τα εχουν αυτα τα κινητα,ε δεν νομιζω να τα γραφουν και να καθονται να λενε ψεμματα!!!Οποτε προτιμω να περνω γνωμες απο προσωπικες εμπειριες στο xda παρα απο καθε σελιδα (π.χ. phonearena,gsmarena κ.α.) οχι οτι επειδη εχουν σκοπο να πουν ψεμματα (ισως και να εχουν γιατι ειμαι και λιγο συνομωσιολογος :D ) αλλα κυριως επειδη τα κρατανε για 2-3 αααντε βαρια βαρια 4 μερες και προσπαθουν μεσα σαυτες τις 4 μερες να βγαλουν συμπερασματα!!!!!Ε οπως καταλαβαινεται ειναι λιιιιιιιιγο δυσκολακι.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Παντως στο xda foroum δεν ειναι reviews απο κινητα αλλα οι ιδιοι χρηστες αυτων..Τωρα κατα ποσο αληθευει το οτι τα εχουν αυτα τα κινητα,ε δεν νομιζω να τα γραφουν και να καθονται να λενε ψεμματα!!!Οποτε προτιμω να περνω γνωμες απο προσωπικες εμπειριες στο xda παρα απο καθε σελιδα (π.χ. phonearena,gsmarena κ.α.) οχι οτι επειδη εχουν σκοπο να πουν ψεμματα (ισως και να εχουν γιατι ειμαι και λιγο συνομωσιολογος :D ) αλλα κυριως επειδη τα κρατανε για 2-3 αααντε βαρια βαρια 4 μερες και προσπαθουν μεσα σαυτες τις 4 μερες να βγαλουν συμπερασματα!!!!!Ε οπως καταλαβαινεται ειναι λιιιιιιιιγο δυσκολακι.... Σωστά τα λες....θα έλεγα είναι και οι διαφημίσεις...είναι και λίγο οι προσωπικές γνωριμίες από άτομα μέσα στις εταιρίες που θα τους "σφυρίξουνε" καμια αποκλειστική είδηση αν είναι καλά παιδιά :happy: Εν ολίγοις.....βγάζω συμπεράσματα μονο από άτομα που το έχουν στα χερια τους (από αρκετά,όχι από τρία-τέσσερα) και ποτε από επαγγελματίες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 (edited) σε σχεση με το Ζ... το 920 klp... να προσθεσω οτι παιζει ρολο το λογισμικο...πχ σε 2 μηνες μπορει να το Ζ να ειναι το ιδιο καλο ή το ΟΝΕ ακομα καλυτερο ! οπως και να εχει ομορφο κινητο το ΟΝΕ,πληρες,τα κανει ολα,απλα προσωπικα με βαση τις αναγκες μου δεν μου κανει. Edited March 27, 2013 by pik. Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampalaeas Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Φρέσκο βίντεο από τον Sam Pullen ο οποίος συγκρίνει την οθόνη του One vs Z . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Dawn Δημ. March 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2013 Kαποιες συγκρισεις για τη μπαταρια του S4 οπου μεταξυ αλλων συγκρινεται και με το One, στο talk time και στο video playback τα 2 κινητα ειναι ισοδυναμα, στο web browsing υπερτερει αισθητά το One Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tetra1982 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Πάντως ρε παιδιά επειδή όσο ναναι σε μια συσκευή που κοστίζει τόσα λεφτά κοιτάς και το παραμικρό εχω είμαι σε δίλημα. Εχω μέχρι τώρα το GSMARENA (με αρκετούς απο εδώ να έχουν δείξει πως δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο site βέβαια) να λεει για την κάμερα του One οτι για πάνω απο FB δεν είναι. Και OK να παρακάμψω το GSM αλλά μετά έχουμε το Verge να γράφει πως "That's all nice to have, but it doesn't change the fact that the pictures I took on the One just don't look very good." και να βάζει στα αρνητικά της συσκευής "mediocre camera". Kαι το video review του AndroidAuthority τα ίδια!!! OK να μην πιστεύουμε τα site, το gsm είναι άμπαλοι, αλλά κάπου λες πως αν ολοι συμφωνούν πως είναι μούφα, κάτι δεν πάει καλά! Crazy? I was crazy once. They locked me in a room. A circular room and told me to find a corner. I lived there. I died there. Died? I died once. They put me in a deep dark whole, with worms. Worms? I hate worms, worms make me crazy. A worm tickled my nose. That drove me crazy. Crazy? I was crazy once... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 μπα μα γιατι το λες αυτο... :shifty: τα πραγματα ειναι απλα... ΔΕΝ ειναι το τελειο κινητο...αλλα δεν ειναι καν το καλυτερο. Οταν στα μαγαζια ο αλλος ,ασχετος,θα ρωταει ποσα ΜΡ καμερα εχει και θα του λενε 4 θα πεσει γελιο... προβλεπω σε 3 μηνες να πεσει ανετα κατω απο 500Ε...και πολλους βαζω Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ker2zw1 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 μπα μα γιατι το λες αυτο... :shifty: τα πραγματα ειναι απλα... ΔΕΝ ειναι το τελειο κινητο...αλλα δεν ειναι καν το καλυτερο. Οταν στα μαγαζια ο αλλος ,ασχετος,θα ρωταει ποσα ΜΡ καμερα εχει και θα του λενε 4 θα πεσει γελιο... προβλεπω σε 3 μηνες να πεσει ανετα κατω απο 500Ε...και πολλους βαζω Αφού 4 MP εχει τι να τους πούνε δλδ με οτι αυτο συνεπάγεται στην ανάλυση ... Σε όλα τα υπόλοιπα το κινητό ειναι άψογο αλλα δε μπορείς να τα έχεις κ όλα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 Παιδιά το κινητό θα λάβει τα πιο διθυραμβικά σχόλια - και εδώ μέσα - για htc, από την εποχή του hd2. Εδω είμαστε να τα συζητήσουμε... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2013 (edited) Πάντως ρε παιδιά επειδή όσο ναναι σε μια συσκευή που κοστίζει τόσα λεφτά κοιτάς και το παραμικρό εχω είμαι σε δίλημα. Εχω μέχρι τώρα το GSMARENA (με αρκετούς απο εδώ να έχουν δείξει πως δεν είναι και το πλέον αξιόπιστο site βέβαια) να λεει για την κάμερα του One οτι για πάνω απο FB δεν είναι. Και OK να παρακάμψω το GSM αλλά μετά έχουμε το Verge να γράφει πως "That's all nice to have, but it doesn't change the fact that the pictures I took on the One just don't look very good." και να βάζει στα αρνητικά της συσκευής "mediocre camera". Kαι το video review του AndroidAuthority τα ίδια!!! OK να μην πιστεύουμε τα site, το gsm είναι άμπαλοι, αλλά κάπου λες πως αν ολοι συμφωνούν πως είναι μούφα, κάτι δεν πάει καλά! Αυτά τα τεστ έγιναν πριν το update της κάμερας το οποίο έδωσε το sharpness που έλειπε αλλά έχει ακόμα τα προβληματακια του. Λογικά με το που θα κυκλοφορήσει ευρέως θα πάρει κι άλλο update και θα έρθει στα ίσια του. Θα ήθελα να έχει έστω μια κάμερα κοντά στα 6mp με αυτή την λογική αλλά προσωπικά εμένα δεν μου χρειάζεται μιας και δεν κάνω crop σε λεπτομέρειες ή να ζουμαρω έντονα με την κάμερα του κινητού μου. Κάποιοι που το κάνουν και έχουν την απαίτηση πάω πάσο, τους καταλαβαίνω. Η κάμερα του S4 θα είναι αρκετά καλή και μετά από μερικούς μήνες πολύ καλύτερη. Έχω το S3 εδώ και λίγο καιρό μετά από πολλούς μήνες και η κάμερα έχει βελτιωθεί δραματικά σε σχέση με ότι θυμόμουν από το καλοκαίρι. Με φτιάχνει πολύ το γεγονός ότι το One έχει άριστη επίδοση μπαταρίας σε browsing αφού κυρίως αυτό κάνω μέσα στην μέρα. Επίσης για stand by είπαν ότι με απενεργοποιηση του Google Now έρχεται στα ίσια του οπότε κι εδώ καλά.. Αντε από εβδομάδα να το τσιμπήσουν και οι πρώτοι "δικοι" μας εδώ να μάθουμε επιτέλους τι παίζει.. Προσωπικά θα το πάρω τέλος Μάη αφού στην χώρα που προβλέπεται να μετοικισω πρέπει να εχω εγγύηση και είναι εκτός Ευρώπης :) Edited March 28, 2013 by efthimis31 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts