pan0s78 Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 γιατί δεν έχω πρόσβαση στις αγγελίες του myphone; υπάρχουν λογαριασμοί (όπως ο δικός μου) με περιορισμένες προσβάσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 γιατί δεν έχω πρόσβαση στις αγγελίες του myphone; υπάρχουν λογαριασμοί (όπως ο δικός μου) με περιορισμένες προσβάσεις; Έχουν πρόσβαση οι χρήστες με ένα ορισμένο αριθμό μηνυμάτων και πάνω. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 γιατί δεν έχω πρόσβαση στις αγγελίες του myphone; υπάρχουν λογαριασμοί (όπως ο δικός μου) με περιορισμένες προσβάσεις; Συχνές απορίες για το Buy and Sell Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αν και ψωνιζω απο το ιντερνετ γενικα (εκτος ρουχα η παπουτσια) φετος αποφασισα και ολα τα ειδη καμπιγκ να τα αγορασω απο σελιδα.Ελληνικη εταιρια απο αθηνα του εδωσα 350 ευρω μεσα στην παραγγελια ειχα και ενα στρωμα διπλο το οποιο ηρθε χωρις την βαλβιδα οπου μπαινει η τρομπα για να φουσκωσει.Το στρωμα εκανε 20 ευρω ....το εστειλα πισω και μετα απο 15 μερες μη εχοντας νεα τηλεφωνησα για να μου πουνε οτι το εχουν στειλει στον προμηθευτη για να δουν τι εχει.Τους ειπα οτι ειναι ολοφανερο δεν εχει βαλβιδα γιατι δεν την βαλανε η βαλατε στην συσκευασια.Ομως βγηκε και ο Αυγουστος και φυσικα εχω αγορασει ηδη στρωμα απο αλλου για το καμπιγκ. Φυσικα και μπηκε στην Μαυρη λιστα Φυσικα και δεν θα εβγαινα χαμενος αν αγοραζα το στρωμα 10 ευρω ποιο ακριβα απο φυσικο καταστημα εφοσον αναγκαστικα να αγορασω αλλο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrdj2k Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Θεωρώ τις συναλλαγές στο ίντερνετ πολύ ασφαλείς αν τηρούνται 2 κριτήρια. Να ψωνίζουμε από σοβαρά σαιτ - μεγάλες επιχειρήσεις ή από καταστήματα με πολλές θετικές ψήφους και 2ον να προσέχουμε πάρα πολύ καλά ΚΑΘΕ βήμα της συναλλαγής και να μην προχωράμε αν δεν είμαστε σίγουροι για το αν είναι όλες οι επιλογές σωστές... Παράθεση Dj Doublek - Kostas From Nafplio:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Απο Σκρουτζομάγαζα. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diablo13 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 ιντερνετικά καταστήματα για την ακρίβεια. όχι physical. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo33 Δημ. September 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2014 Και τα δύο. Εξαρτάται που είναι οι ευκαιρίες :) Παράθεση People are more violently opposed to fur than leather because it's safer to harass rich women than motorcycle gangs. - Alexei Sayle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 internet ρε παιδια. ειδικα απο κατι amazon, λογω ισοτιμιας. σιγα μην δωσουμε ενα μηνιατικο για την τρελα μας :p Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 Αγοραζω μονο απο καταστημα για τον λογο οτι θελω να βλεπω τι αγοραζω με τα ιδια μου τα ματια και απο κοντα ζωντανα δηλαδη. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2015 και απο αγγελια με συναντηση, βλεπεις τι παιρνεις! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bardull Δημ. June 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2019 Και αγγελιες απο φορουμ και καταστηματα Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dark_elf Δημ. March 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2020 Αναλογως τι παιζει, που βρισκομαι (σε ποια χωρα κτλπ) Αγοραζω και δευτερο χερι πολλες φορες απο αγγελιες, αλλα και νεα προιoντα απο καταστηματα κανονικα η online... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xapakias Δημ. August 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2020 αν αγορασεις μεταχειρισμενο δεν μπορεις να ξερεις τι χρηση του εχει κανει ο αλλος.εχω αγορασει μεταχειρισμενο που λειτουργουσε κανονικα και χαλασε μετα απο δυο χρονια.αλλα παλι μεταχειρισμενα λειτουργουν μεχρι σημερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zarkgeo Δημ. August 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2020 Συνήθως αγοράζω από online καταστήματα. Με τις αγγελίες την είχα πατήσει 2 φορές στο παρελθόν και τις αποφεύγω. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 9 Pro 6-128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts