panos.kar Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 15 minutes ago, cmvr said: Θα σε μαλώσω δεν είπαμε ότι στα νήματα της cosmote απαγορεύονται να postαρονται ταχύτητες κάτω των 350mbps γιατί θα μας βάλουν πιπέρι μερικοί 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Άσε που δεν τολμάμε να σε πιστέψουμε αποκλείεται α πα πα πα πα 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Μα τα ιωαννινα είναι πληρως αναβαθμισμένα, σε παρακαλώ😂! Ολόκληρη band 3 έχουμε, από το 2013, και δεν σε ικανοποιεί; Και αν κανείς και μια στροφή σε κάνα στενό, Και σε ρίξει σε EDGE ή μπεις μέσα σε σπίτι και δεν βγαίνει ούτε κληση, χαλάλι! Θα αναβαθμίσει… Edited February 13, 2023 by panos.kar 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 13, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2023 (edited) 6 minutes ago, Chrischal1908 said: Όταν αναβαθμίσουν και προσθέσουν σταθμούς, να δω τι θα λες... Εεέρχεται...! Με συγχωρείται κύριε δεσμοφύλαξ που τόλμησα να κάνω έστω αστείο με τις ταχύτητες της εταιρίας. Σας παρακαλώ μην μου βάλετε πιπέρι 🤣 🤣 🤣 Όταν θα βλέπουμε 🤣 🤣 🤣 και στις άλλες εταιρίες τα ίδια ισχύουν από τους φανατικούς οπαδούς τα ίδια λένε όταν θα αναβαθμίσει θα δείτε εσείς 🤣 🤣 🤣 5 minutes ago, panos.kar said: Μα τα ιωαννινα είναι πληρως αναβαθμισμένα, σε παρακαλώ😂! Ολόκληρη band 3 έχουμε, από το 2013, και δεν σε ικανοποιεί; Και αν κανείς και μια στροφή σε κάνα στενό, Και σε ρίξει σε EDGE ή μπεις μέσα σε σπίτι και δεν βγαίνει ούτε κληση, χαλάλι! Θα αναβαθμίσει… Όταν θα αναβαθμίσει και έρθω εκεί θα δεις τι θα πάθεις. 1 κιλό πιπέρι θα σου βάλω να μάθεις 🤣 🤣 🤣 🤣 🤣 Edited February 13, 2023 by cmvr 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 12 ώρες πριν, waeo said: Αεροδρόμιο Ιωαννίνων (No 5G) Από το αεροδρόμιο μέχρι και πριν το ΚΤΕΛ χάλια μαύρα. Κόλλησε το τεστ, ταχύτητες με το ζόρι 5 κάτω. Κτελ Φίλε μου, αν πας προς τα κατω λίμνη, αν γίνεται να κάνεις αδιάκοπα μετρήσεις σε όλη την Αβερωφ. 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) Οι μετρήσεις έγιναν με 5G Auto και σε εξωτερικό χώρο. Στην οδό Αβέρωφ οι ταχύτητες ήταν ικανοποιητικές αλλα και γενικά το δίκτυο ήταν εντάξει (όχι αυτό που έχω συνηθίσει αλλά κάνεις άνετα την δουλειά σου). Τώρα πέρα από δύο-σημεία από την σημερινή βόλτα που είχαν πολύ χαμηλές ταχύτητες και δεν θέλω να φανταστώ σε εσωτερικό χώρο..μάλλον 0 σήμα ή μη λειτουργικό δίκτυο όπως έχουν αναφέρει και άλλοι. Επίσης το κινητό μπορεί λίγο πιο κάτω να με συνδέει σε Ν78 και οι ταχύτητες είναι πολύ διαφορετικές και με κρατάει όσο μπορεί. Η φωτό της ημέρας 🙂 Edited February 14, 2023 by waeo 6 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) 5 minutes ago, waeo said: Οι μετρήσεις έγιναν με 5G Auto και σε εξωτερικό χώρο. Κάποιο παραπάνω σχόλιο έχεις να κανείς; Πως σου φάνηκε σαν δίκτυο; Πάντως πέρασες από την περιοχή μου (Κενάν Μεσαρε περίπου) και αυτή ακριβωσ είναι η εικόνα του δικτύου. Edited February 14, 2023 by panos.kar 2 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 Έτσι για να μην βαριομαστε ... Ελπίζω η κοροϊδία κάποτε να τελειώσει... 2 1 4 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos.kar Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 1 minute ago, doganos said: Έτσι για να μην βαριομαστε ... Ελπίζω η κοροϊδία κάποτε να τελειώσει... Το “3 carrier aggregation” στην μπάρα ειδοποησεων πες μας ότι είναι για την COSMOTE να γελάσουμε περισσότερο😂 4 Παράθεση iPhone 13 Pro Max Cosmote+Nova Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 (edited) 13 minutes ago, doganos said: Έτσι για να μην βαριομαστε ... Ελπίζω η κοροϊδία κάποτε να τελειώσει... Το 4g είναι ή το WiFi; Ok τώρα το είδα.. Δεν πρέπει να έχεις καλό σήμα εκεί ε; Edited February 14, 2023 by kalitexnis_g Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 14, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2023 13 minutes ago, doganos said: Έτσι για να μην βαριομαστε ... Ελπίζω η κοροϊδία κάποτε να τελειώσει... Παρωδία.. Που? Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 8 ώρες πριν, Nickchris36 said: Παρωδία.. Που? Δραμα 8 ώρες πριν, kalitexnis_g said: Το 4g είναι ή το WiFi; Ok τώρα το είδα.. Δεν πρέπει να έχεις καλό σήμα εκεί ε; Σαν ένταση έχω. Έχει βλάβη η κεραία μήνες τώρα, μην πω χρόνο και κανείς δεν συγκινείται. Μόνο τα πάγια θέλουν να παίρνουν 8 ώρες πριν, panos.kar said: Το “3 carrier aggregation” στην μπάρα ειδοποησεων πες μας ότι είναι για την COSMOTE να γελάσουμε περισσότερο😂 Vf είναι. Η cosmote έχει μόνο 1800αρα. (Βλάβη). Και μιλάμε για κεραία με πολύ μεγάλη εμβέλεια 3 Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 15, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2023 9 ώρες πριν, doganos said: Έτσι για να μην βαριομαστε ... Ελπίζω η κοροϊδία κάποτε να τελειώσει... Θα αναβαθμίσει και στις σπίτι σου μέχρι το 2027 πήγαινε τώρα στο κτήριο του ΟΤΕ να πιάσεις 700ρια να φτιαχτείς 🤣🤣🤣😀😀😀 1 ώρα πριν, doganos said: Δραμα Σαν ένταση έχω. Έχει βλάβη η κεραία μήνες τώρα, μην πω χρόνο και κανείς δεν συγκινείται. Μόνο τα πάγια θέλουν να παίρνουν Vf είναι. Η cosmote έχει μόνο 1800αρα. (Βλάβη). Και μιλάμε για κεραία με πολύ μεγάλη εμβέλεια Θέλει αναβάθμιση δεν είναι βλάβη απλά 😭 2 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Τι βλέπω;;; Πρέπει να άνοιξε η συνεγκατασταση της Cosmote στην 538 της Vodafone στην Ξάνθη. Καινούριο eNb είναι αυτό!Poco X3 Pro via Tapatalk 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 3 ώρες πριν, georgeavl3 said: Τι βλέπω;;; Πρέπει να άνοιξε η συνεγκατασταση της Cosmote στην 538 της Vodafone στην Ξάνθη. Καινούριο eNb είναι αυτό! Poco X3 Pro via Tapatalk Έστειλα τον φίλο μου για αυτοψία NSA 2100 ανοίξανε. Μου έστειλε τα παρακάτω. Του είπα να περάσει δύο με τρεις φορές αν μπορεί με το cellmaper που έβαλα στην συσκευή του να κάνει καταγραφή. Προφανώς όλοι έκαναν εργασίες για αυτό ήταν κάτω και η n78 της vodafone. 3 Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Α και 700αρα βλέπω. Μου φαίνεται δεν έχουν τελειώσει ακόμη. Στη σχολή έκανα αυτό το speedtest από την εν λόγω κεραία:Με σύνδεσε με συνδυασμό Β1+Β3+Β3Poco X3 Pro via Tapatalk 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Τυχερή η COSMOTE που δυο χρόνια δεν είχε καρναβάλι στην Ξάνθη αυτό θα πω μόνο, τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν από τι φαίνεται. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Ακριβώς, ίσως είναι ιδέα μου αλλά βλέπω και αλλαγές και στην 3156 στον ΟΤΕ ως προς την ταχύτητα την οποία δίνει. Ώρα αιχμής και μου έδωσε κοντά 90Mbps όταν συνήθως τα 60 δεν τα περναει.Η 3155 στάσιμη με Β3 μόνο.Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 42 minutes ago, CaptainNickGR said: Τυχερή η COSMOTE που δυο χρόνια δεν είχε καρναβάλι στην Ξάνθη αυτό θα πω μόνο, τώρα τρέχουν και δεν φτάνουν από τι φαίνεται. Θα βάλουν και extra σταθμούς για αυτές τις ημέρες. 1 Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 41 minutes ago, georgeavl3 said: Ακριβώς, ίσως είναι ιδέα μου αλλά βλέπω και αλλαγές και στην 3156 στον ΟΤΕ ως προς την ταχύτητα την οποία δίνει. Ώρα αιχμής και μου έδωσε κοντά 90Mbps όταν συνήθως τα 60 δεν τα περναει. Η 3155 στάσιμη με Β3 μόνο. Poco X3 Pro via Tapatalk Για δες μήπως βάλαν και massive πανω στην 3156. Δεν μπορω να καραλαβω γιατι ειναι χωρις massive τοσο καιρο 1 minute ago, mixtri said: Θα βάλουν και extra σταθμούς για αυτές τις ημέρες. με φορτηγάκια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) Εντάξει δεν έγινε και το 8ο θαύμα η Ανδρέα Παπανδρέου μόνο έχει βελτίωση τα υπόλοιπα παραμένουν ως έχει. Θα μου στείλει τα τεστ αργότερα. Σε ολόκληρη την λεωφόρο στρατού κάτω του 1 Mbps ταχυτήτες έχει. Απλα δυστυχώς ο ντόπιος ΟΤΕτζης μάλλον είχε δίκιο δεν έχει fiber εκεί οπότε για αυτό βλέπουμε NSA 2100 μέγιστο στην πόλη. Σε ένα σημείο στην Παπανδρέου πάντως από ότι μου είπε το παλικάρι που μέτρησε έδωσε γυσρω στα 190. Μόλις όσο πας προς τα lidl πέφτει κακά κόρον. Πάντως εύχομαι να βάλουν βαν εκεί ώστε να έχει ο κόσμος σύνδεση φέτος εκεί στα καρναβάλια. Edited February 16, 2023 by cmvr Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Για δες μήπως βάλαν και massive πανω στην 3156. Δεν μπορω να καραλαβω γιατι ειναι χωρις massive τοσο καιροΔεν έβαλαν. Όπως ήταν το 2020 που την αναβάθμισαν, έτσι είναι και τώρα. Εγώ πάντως πιστεύω πως με την καινούρια εγκατάσταση δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ούτε 2600 δεν έχει ακόμη. Και μιας και είναι εδώ να κάνουν ένα πέρασμα και από τις άλλες κεραίες της πόλης.Poco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Just now, georgeavl3 said: Δεν έβαλαν. Όπως ήταν το 2020 που την αναβάθμισαν, έτσι είναι και τώρα. Εγώ πάντως πιστεύω πως με την καινούρια εγκατάσταση δεν έχουν τελειώσει ακόμα. Ούτε 2600 δεν έχει ακόμη. Poco X3 Pro via Tapatalk Δεν πρόκειται να βάλουν ο ντόπιους ΟΤΕτζης μάλλον είχε δίκιο για τις οπτικές. Για κάποιο λόγο έχει θέμα η πόλη. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Δεν έχουν περάσει οπτική για VDSL FTTC καμπίνες από εκείνο τον δρόμο; Αλλά ναι ξέχασα ότι η κεραία αυτή είναι της Vodafone και εκείνη είναι που πρέπει να περάσει την ίνα. Σε μια περίπτωση στο κέντρο της πόλης το έχει κάνει και μάλιστα σε κεραία που παίζει μόνο σε B3 (είναι και συνεγκατάσταση με Nova αλλά παίζει μόνο 2G/3G).Edit μιας και κοιτάω τώρα το Street view, έχει σκαφτεί χαντάκι για οπτική ίνα και μάλιστα καταλήγει σε εκείνη την κεραία. Άλλο είναι το θέμα τουςPoco X3 Pro via Tapatalk 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 12 minutes ago, georgeavl3 said: Δεν έχουν περάσει οπτική για VDSL FTTC καμπίνες από εκείνο τον δρόμο; Αλλά ναι ξέχασα ότι η κεραία αυτή είναι της Vodafone και εκείνη είναι που πρέπει να περάσει την ίνα. Σε μια περίπτωση στο κέντρο της πόλης το έχει κάνει και μάλιστα σε κεραία που παίζει μόνο σε B3 (είναι και συνεγκατάσταση με Nova αλλά παίζει μόνο 2G/3G). Edit μιας και κοιτάω τώρα το Street view, έχει σκαφτεί χαντάκι για οπτική ίνα και μάλιστα καταλήγει σε εκείνη την κεραία. Άλλο είναι το θέμα τους Poco X3 Pro via Tapatalk Ο ΟΤΕτζης έλεγε ότι φτάνει μέχρι την Φιλιώ μετά το χάος. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
waeo Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 (edited) Από την πλευρά του βουνού στο νησάκι των Ιωαννίνων 4G οριακά λειτουργικό ενώ από την άλλη πλευρά που κοιτάει την πόλη έχει 5G γερό. Edited February 16, 2023 by waeo 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. February 16, 2023 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2023 Ο ΟΤΕτζης έλεγε ότι φτάνει μέχρι την Φιλιώ μετά το χάος. Καλά ναι αλλά ο σταθμός βάσης είναι σε άλλο δρόμο. Δες τις φωτο που έβαλα Poco X3 Pro via Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts