mixtri Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Είναι Ericsson η κεραία αυτή. Το δεύτερο κανάλι band 7 ορίζεται σαν EARFCN 3200 στα NSN και 3194 στα Ericsson για λόγους που δεν ασπάζομαι (και καλά μερικές συσκευές θέλουν ελαφρώς overlapping κανάλια για να κάνουν continuous CA) Έχει νόημα αν θες τη μέγιστη απόδοση του aggregated spectrum. Υπάρχουν λόγοι για mpr όταν κάνεις ulca και επιπλέον στο overlapped Region έχεις καλύτερη απόδοση όταν κάνεις mac ce commands για carrier activation/deactivation. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Δεν έχουν δώσει band 1 σε NSN AFAIK Flexi are not flexi. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. June 25, 2021 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Έχει νόημα αν θες τη μέγιστη απόδοση του aggregated spectrum. Υπάρχουν λόγοι για mpr όταν κάνεις ulca και επιπλέον στο overlapped Region έχεις καλύτερη απόδοση όταν κάνεις mac ce commands για carrier activation/deactivation. Ναι, και πετάς στα σκουπίδια όλο το overlapped section και ότι περισσεύει στο άνω άκρο του δεύτερου καναλιου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Ναι, και πετάς στα σκουπίδια όλο το overlapped section και ότι περισσεύει στο άνω άκρο του δεύτερου καναλιου. Δε το πετάς. Το έχεις για NB iot. Επιπλέον το κέρδος είναι μεγαλύτερο στο snr και στο uplink από αυτό που χάνεις. Προφανώς το έχουν μελετήσει και έχουν καταλήξει εκεί. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Μερικές εντυπώσεις από το χθεσινό ταξίδι που έκανα από Ραφήνα προς Τήνο. Πολύ εντυπωσιακό ότι δεν υπήρξε στιγμή από όσο κοιτούσα που να μην έχει 4G+. Δηλαδή αυτό που παλιότερα σε κάποια σημεία μεσοπέλαγα σε έριχνε σε 3G ή ακόμη μπορεί να μην είχε συνδεσιμότητα, δεν το συνάντησα. Σε γενικές γραμμές η ελάχιστη ταχύτητα που είχα στο ταξίδι ήταν 10/4, αν και στα περισσότερα σημεία ήταν πολύ παραπάνω. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε αυτό εδώ λίγο πριν το τέλος της Άνδρου, όχι για άλλο λόγο αλλά κυρίως επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει περιοχή με κόσμο εκεί κοντά : Λίγο πιο κάτω, μόλις πιάσαμε την άκρη της Τήνου παρά του ότι είχε 2 γραμμές 4G+ βλέπω αυτό : Οκ, δεδομένου ότι οι κατοικημένες περιοχές είναι πιο μακριά από εκεί, και η κοντινότερη κεραία λογικά απέχει πολύ, δεν θα μπορούσα να παραπονεθώ. Δηλαδή πρόβλημα θα έχει μόνο όποιος περάσει με το καράβι για 5 λεπτά περίπου. Με το που πιάσαμε κατοικημένη περιοχή (Υστέρνια) είχε ταχύτητα τουλάχιστον 30/20. Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, στην πόλη εύκολα 240-300mbps. Φτάνοντας στο σπίτι μου στον Άγιο Γιάννη, λίγο πιο νότια, βλέπω αυτό : . Γενικά νομίζω ότι τα σπάει το δίκτυο. Ζήτω δηλαδή το 5G έστω και αν δεν έχω τέτοια συσκευή. Η βελτίωση στο (ήδη καλό βέβαια) 4G είναι φανταστική. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Μερικές εντυπώσεις από το χθεσινό ταξίδι που έκανα από Ραφήνα προς Τήνο. Πολύ εντυπωσιακό ότι δεν υπήρξε στιγμή από όσο κοιτούσα που να μην έχει 4G+. Δηλαδή αυτό που παλιότερα σε κάποια σημεία μεσοπέλαγα σε έριχνε σε 3G ή ακόμη μπορεί να μην είχε συνδεσιμότητα, δεν το συνάντησα. Σε γενικές γραμμές η ελάχιστη ταχύτητα που είχα στο ταξίδι ήταν 10/4, αν και στα περισσότερα σημεία ήταν πολύ παραπάνω. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε αυτό εδώ λίγο πριν το τέλος της Άνδρου, όχι για άλλο λόγο αλλά κυρίως επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει περιοχή με κόσμο εκεί κοντά : Λίγο πιο κάτω, μόλις πιάσαμε την άκρη της Τήνου παρά του ότι είχε 2 γραμμές 4G+ βλέπω αυτό : Οκ, δεδομένου ότι οι κατοικημένες περιοχές είναι πιο μακριά από εκεί, και η κοντινότερη κεραία λογικά απέχει πολύ, δεν θα μπορούσα να παραπονεθώ. Δηλαδή πρόβλημα θα έχει μόνο όποιος περάσει με το καράβι για 5 λεπτά περίπου. Με το που πιάσαμε κατοικημένη περιοχή (Υστέρνια) είχε ταχύτητα τουλάχιστον 30/20. Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, στην πόλη εύκολα 240-300mbps. Φτάνοντας στο σπίτι μου στον Άγιο Γιάννη, λίγο πιο νότια, βλέπω αυτό : . Γενικά νομίζω ότι τα σπάει το δίκτυο. Ζήτω δηλαδή το 5G έστω και αν δεν έχω τέτοια συσκευή. Η βελτίωση στο (ήδη καλό βέβαια) 4G είναι φανταστική. Sent from my Galaxy S10e Για να δούμε τι θα γίνει και όταν πέσει κίνηση . Δεν φαίνεται να μασάει πουθενά το νέο δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Για να δούμε τι θα γίνει και όταν πέσει κίνηση . Δεν φαίνεται να μασάει πουθενά το νέο δίκτυο Ναι, θα κάτσω καιρό και θα δω. Τουλάχιστον έχω ένα καλό μέτρο σύγκρισης μιας και τώρα φαίνεται να μην έχει πολύ κόσμο. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Ναι, θα κάτσω καιρό και θα δω. Τουλάχιστον έχω ένα καλό μέτρο σύγκρισης μιας και τώρα φαίνεται να μην έχει πολύ κόσμο. Sent from my Galaxy S10e Μπορείς να δεις μήπως end της κεραίας? Σύμφωνα με την ιστοσελίδα δεν έχει περάσει 5G στην περιοχή . Βέβαια αο ότι έχω παρατυρησει τα δελτία τύπου βγαίνουν αρκετά ποιο μετά από ότι καλύπτουν μια περιοχή. Πχ η Εγνατία από Βέροια μέχρι και Γιάννενα έχει παντού 5G και αυτό δεν το αναφέρουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Μερικές εντυπώσεις από το χθεσινό ταξίδι που έκανα από Ραφήνα προς Τήνο. Πολύ εντυπωσιακό ότι δεν υπήρξε στιγμή από όσο κοιτούσα που να μην έχει 4G+. Δηλαδή αυτό που παλιότερα σε κάποια σημεία μεσοπέλαγα σε έριχνε σε 3G ή ακόμη μπορεί να μην είχε συνδεσιμότητα, δεν το συνάντησα. Σε γενικές γραμμές η ελάχιστη ταχύτητα που είχα στο ταξίδι ήταν 10/4, αν και στα περισσότερα σημεία ήταν πολύ παραπάνω. Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκανε αυτό εδώ λίγο πριν το τέλος της Άνδρου, όχι για άλλο λόγο αλλά κυρίως επειδή δεν φαίνεται να υπάρχει περιοχή με κόσμο εκεί κοντά : Λίγο πιο κάτω, μόλις πιάσαμε την άκρη της Τήνου παρά του ότι είχε 2 γραμμές 4G+ βλέπω αυτό : Οκ, δεδομένου ότι οι κατοικημένες περιοχές είναι πιο μακριά από εκεί, και η κοντινότερη κεραία λογικά απέχει πολύ, δεν θα μπορούσα να παραπονεθώ. Δηλαδή πρόβλημα θα έχει μόνο όποιος περάσει με το καράβι για 5 λεπτά περίπου. Με το που πιάσαμε κατοικημένη περιοχή (Υστέρνια) είχε ταχύτητα τουλάχιστον 30/20. Με το που πάτησα το πόδι μου στο νησί, στην πόλη εύκολα 240-300mbps. Φτάνοντας στο σπίτι μου στον Άγιο Γιάννη, λίγο πιο νότια, βλέπω αυτό : . Γενικά νομίζω ότι τα σπάει το δίκτυο. Ζήτω δηλαδή το 5G έστω και αν δεν έχω τέτοια συσκευή. Η βελτίωση στο (ήδη καλό βέβαια) 4G είναι φανταστική. Sent from my Galaxy S10e Το τελευταίο τεστ δείχνει ότι έχουν αναβαθμίσει σε 5G. Πολύ πολύ δύσκολα μη αναβαθμισμένο 4G να βγάλει τέτοια ταχύτητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Το τελευταίο τεστ δείχνει ότι έχουν αναβαθμίσει σε 5G. Πολύ πολύ δύσκολα μη αναβαθμισμένο 4G να βγάλει τέτοια ταχύτητα. Έχω δει και 410 με παλιό lte :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Το καλύτερο που πέτυχα μέχρι στιγμής στην αυλή του σπιτιού μου στον Αγ. Γιάννη στην Τήνο. Και πέρυσι καλά πήγαινε, αλλά δεν θυμάμαι τόσο μεγάλα νούμερα. Το καλό είναι πως και μέσα στο σπίτι η 300αρα είναι δεδομένη. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Το καλύτερο που πέτυχα μέχρι στιγμής στην αυλή του σπιτιού μου στον Αγ. Γιάννη στην Τήνο. Και πέρυσι καλά πήγαινε, αλλά δεν θυμάμαι τόσο μεγάλα νούμερα. Το καλό είναι πως και μέσα στο σπίτι η 300αρα είναι δεδομένη. Sent from my Galaxy S10e Υποθέτω ότι δεν θα υπάρχουν αρκετοί τουρίστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Όχι ακόμα, όντως. Αλλά σε σύγκριση με παλαιότερα, δείχνει πολύ καλύτερα. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2021 Χανιά στην οδό Χάληδων στο παλιό λιμάνι https://www.speedtest.net/my-result/i/4643595856 Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Το καλύτερο που πέτυχα μέχρι στιγμής στην αυλή του σπιτιού μου στον Αγ. Γιάννη στην Τήνο. Και πέρυσι καλά πήγαινε, αλλά δεν θυμάμαι τόσο μεγάλα νούμερα. Το καλό είναι πως και μέσα στο σπίτι η 300αρα είναι δεδομένη. Sent from my Galaxy S10e Τι έξαλλος συνδυασμός είναι αυτός. B7+B3+B1+B7 και έχεις 65mhz bandwidth. Σίγουρα είναι αναβαθμισμένο, στα παλιά δεν βάζουν Β1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Μήπως σχεδιάστηκε με στόχο να μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο το καλοκαίρι. Θα δούμε. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Θυμάμαι παλιότερα ότι μπορεί να είχε σχετικά καλό σήμα στο εμπρός μέρος του σπιτιού ενώ πίσω στα υπνοδωμάτια να σε έριχνε σε 3G. Τώρα εκεί βλέπω 300άρια εύκολα. Απλά τέλεια. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Τι έξαλλος συνδυασμός είναι αυτός. B7+B3+B1+B7 και έχεις 65mhz bandwidth. Σίγουρα είναι αναβαθμισμένο, στα παλιά δεν βάζουν Β1 Σε κάποια nsn στην Πελλοπόνησο δεν κάναν πέρυσι τετεια εποχή refarm 2100? Πάντως όταν το κινητό μου ξανει b20+b7+b3C+n1 με σχετικά άδειο δίκτυο και καλές συνθήκες το 750 το έχει για πλάκα ----- προσθήκη μηνύματος 54 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως σχεδιάστηκε με στόχο να μπορεί να εξυπηρετήσει πολύ κόσμο το καλοκαίρι. Θα δούμε. Εμένα δεν με χαλάει καθόλου. Θυμάμαι παλιότερα ότι μπορεί να είχε σχετικά καλό σήμα στο εμπρός μέρος του σπιτιού ενώ πίσω στα υπνοδωμάτια να σε έριχνε σε 3G. Τώρα εκεί βλέπω 300άρια εύκολα. Απλά τέλεια. Sent from my Galaxy S10e Αυτά που ανέφερα τόσο καιρό :) τα /// βελτίωσαν κατά πολύ ξαι την κάλυψη σε εσωτερικούς χώρους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2021 Δε ξέρω τι πήγαινε/πάει τόσο λάθος με τα NSN σε θέματα κάλυψης. Είτε τα radios είχαν πολύ χαμηλή ισχύ εξόδου/ευαισθησία στο uplink είτε οι κεραίες ήταν πολύ λάθος Στην Κοπεγχάγη έχω αρκετή εμπειρία με NSN και πάντα είχα θέμα με το σήμα (σε ταχύτητες ήταν σούπερ). Πάντως Κυκλάδες ήταν στο πρόγραμμα για αναβάθμιση το καλοκαίρι επομένως αυτό πρέπει να είναι πολύ πρόσφατο Μάρκο. Σίγουρα το δίκτυο είναι mixed και δεν πιάνετε μέγιστη απόδοση ακόμη. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλημέρα από Καυτατζόγλειο τώρα ! https://www.speedtest.net/my-result/i/4645532470 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Καλημέρα από Καυτατζόγλειο τώρα ! https://www.speedtest.net/my-result/i/4645532470 Αυτό είναι 4g? Speechless.:X Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Αυτό είναι 4g? Speechless.:X Κλασικό 4Gκαι , έδωσε και 720 σε κάποια φάση . Άρε cosmote ούτε n78 έχεις ανάγκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Κλασικό 4Gκαι , έδωσε και 720 σε κάποια φάση . Άρε cosmote ούτε n78 έχεις ανάγκη Το massive MIMO θα σου δώσει mu MIMO το οποίο είναι πολύ καλό σε περίπτωση υψηλής κίνησης. Επιπλέον λιγότερο interference level στο δίκτυο συνολικά. Ναι, τη χρειάζεται τη Ν78. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Το massive MIMO θα σου δώσει mu MIMO το οποίο είναι πολύ καλό σε περίπτωση υψηλής κίνησης. Επιπλέον λιγότερο interference level στο δίκτυο συνολικά. Ναι, τη χρειάζεται τη Ν78. Βρε ειρωνικά το είπα :lol: Εννοιτε πως είναι απαραίτητη και είναι παρα πολύ θετικό ππυ εξαπλονεται συνεχώς σε όλο και περισσότερους σταθμούς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 Αποκόρωνας στα Δουλιανά nothing special Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. June 27, 2021 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2021 (edited) Πάνω από τα λαδάδικα micro παλιό δικτυο https://www.speedtest.net/my-result/i/4646541076 Edited June 27, 2021 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts