Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1489

• georgemv

736

• cmvr

1014

• georgebad

1099

Στην κεντρική Πελοπόννησο έχει σβήσει το 3G@2100 και έχει γεμίσει 15MHz band 1 :)

Από NSN? Αφού θα γίνει swap αυτό το κομμάτι!?

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Από NSN? Αφού θα γίνει swap αυτό το κομμάτι!?

Από NSN, με TM4 και ανοιχτό upload CA. Έχουν λάθος ρυθμίσεις, το upload CA πάει πολύ χάλια.

Από NSN, με TM4 και ανοιχτό upload CA. Έχουν λάθος ρυθμίσεις, το upload CA πάει πολύ χάλια.

Πολύ περίεργο. Κάποιος παίζει :lol:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Στην κεντρική Πελοπόννησο έχει σβήσει το 3G@2100 και έχει γεμίσει 15MHz band 1 :)

Τι συνδιασμο κανει;

20A-3A-1A, δεν υπάρχει μαζί με band 7 εκεί που το πέτυχα

Αρα 3ca ....Αντε να την ανοιξουν και εδωω

Το 2100 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά μετάδοσης και πολύ φιλικό για ΜΙΜΟ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το 2100 έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά μετάδοσης και πολύ φιλικό για ΜΙΜΟ.

Αναροτιεμαι γιατι δεν το δινουν και οπου αναβαθμιζουν με ///

Τελικά η Cosmote πλέον μόνο με την Ericsson συνεργάζεται με τα δίκτυα;

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

Ανοίγω πριν 2 λεπτά το Netmonster να χαζέψω και τι βλέπω; 6ψηφιο eNB!! Οι ταχύτητες όμως είναι χάλια, 4 Mbps. Ίσως δεν είναι έτοιμη ή έχει μαζέψει όλη την κίνηση. Κάποιες στιγμές δείχνει RSRQ -17 dB. Αυτή η κεραία όμως είναι απέναντι από το ξενοδοχείο President στη λεωφόρο Κηφισίας.

Η κεραία που είναι δίπλα μου (#70) στο Γηροκομείο Αθηνών, είναι πεσμένη εντελώς, σε όλες τις τεχνολογίες. Λέτε σε λίγες ώρες να επανέλθει με eNB 200070; :dance:

2020-09-24-17-16-04-832.png

Ανοίγω πριν 2 λεπτά το Netmonster να χαζέψω και τι βλέπω; 6ψηφιο eNB!! Οι ταχύτητες όμως είναι χάλια, 4 Mbps. Ίσως δεν είναι έτοιμη ή έχει μαζέψει όλη την κίνηση. Κάποιες στιγμές δείχνει RSRQ -17 dB. Αυτή η κεραία όμως είναι απέναντι από το ξενοδοχείο President στη λεωφόρο Κηφισίας.

Η κεραία που είναι δίπλα μου (#70) στο Γηροκομείο Αθηνών, είναι πεσμένη εντελώς, σε όλες τις τεχνολογίες. Λέτε σε λίγες ώρες να επανέλθει με eNB 200070; :dance:

Κατσε κατσε το xiaomi σου κανει και 4ca ;; Μωρε μπραβο...

Γενικα εχει παρει το δρομκ η αναβαθμηση ειδικα θεσσαλονικη πλεον εκτος απο τα micro b3 ενα 40 % σιγουρα ειναι με νεο εξοπλισμο

Αλεξανδρούπολη πριν λιγο χάθηκε το σημα (στο κέντρο) και τώρα δεν παίζει το VoLTE. Γενικά τα υπόλοιπα παίζουν καλα.

Αναροτιεμαι γιατι δεν το δινουν και οπου αναβαθμιζουν με ///

Θα δοθεί αργότερα. Δεν είναι άμεση προτεραιότητα.

Τελικά η Cosmote πλέον μόνο με την Ericsson συνεργάζεται με τα δίκτυα;

Στο RAN έχει ακόμα αρκετό NSN το οποίο θα πάρει χρόνο να αντικατασταθεί.

Στην αρχή γίνεται η εγκατάσταση και μετά γίνεται το optimization. Άρα έχετε καιρό μπροστά σας.

Γενικα εχει παρει το δρομκ η αναβαθμηση ειδικα θεσσαλονικη πλεον εκτος απο τα micro b3 ενα 40 % σιγουρα ειναι με νεο εξοπλισμο

Micros to be upgraded. Απλά όχι σε πρώτη φάση. Τα νέα dots υποστηρίζουν 5g.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν γνωρίζω ακόμα. Μπορεί απλά το Netmonster να έχει... κάψες πάλι. :p

Ο Snapdragon 710 υποστηρίζει μέχρι 3CA. Τώρα αν μπορεί να κάνει κάτι σαν 4CA, επειδή το φάσμα της Cosmote (30 MHz) είναι συνεχόμενο στα 2600, θα δείξει.

Πάντως η κεραία #70 επανήλθε αργά το απόγευμα και ακόμα το eNB της δεν άλλαξε. Ίσως δεν ολοκλήρωσαν την αναβάθμιση του εξοπλισμού σ' αυτήν. Θα δω αύριο ξανά.

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην αρχή γίνεται η εγκατάσταση και μετά γίνεται το optimization. Άρα έχετε καιρό μπροστά σας.

Ναι, το φαντάζομαι. Θα πάρει μέρες μέχρι να δούμε το τελικό αποτέλεσμα εδώ.

Great news απο Σερρες , μολις εμαθα οτι μεσα στον Οκτωμβρη θα αλλαξουν σχεδιασμο στο δικτυο στον νομο .Lets hope

Το 5G θα έχει και + ή αρκεί από μόνο του;

Εχω ακουσει οτι καποιες εταιριες το mmwave θα το λεν 5G+ ...(νομιζω η at&t) χωρις να ειμαι σιγουρος παντα...Αυτο ομως θα ειναι μονο σε επιπεδα ενδειξης στο κινητο

100070. :) :) :)

Όταν δείχνει όμως ως βασική μπάντα τη 2600 ή 800, τότε γίνεται 200070 το eNB. Οπως και στα Νότια Προάστια.

2020-09-25-18-42-17-587.png

Speedtest δεν έχει νόημα να τρέξω, έχει αρκετή κίνηση η κεραία. Από αυτήν τραβάει και ο αναμεταδότης μέσα στο μετρό Πανόρμου, οπότε φαντάζεστε. Πάντως, άφησα ένα για λίγα δευτερόλεπτα να τρέξει και έδειξε 60 Mbps. Λίγο παραπάνω απ' ό,τι με τον παλιό εξοπλισμό και παρόμοιο σήμα.

Edited by MitsosDaBest13

Καλησπέρα.

Αποφάσισα να βάλω esim σήμερα.

Με το που έγινε η αλλαγή και είμαι μέσω esim, η ταχύτητα έχει πιάσει πάτο.

Έχω τρελό lag πχ σε games, ψιλό αργούν να φορτώσουν σελίδες κλπ, αλλα δεν το κάνει συχνά.

1 λεπτό πριν γίνει η αλλαγή σε esim, ΔΕΝ είχα τέτοια θέματα.

Έχω κάνει και restart τη συσκευή κλπ.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανεναν ;

Καλησπέρα.

Αποφάσισα να βάλω esim σήμερα.

Με το που έγινε η αλλαγή και είμαι μέσω esim, η ταχύτητα έχει πιάσει πάτο.

Έχω τρελό lag πχ σε games, ψιλό αργούν να φορτώσουν σελίδες κλπ, αλλα δεν το κάνει συχνά.

1 λεπτό πριν γίνει η αλλαγή σε esim, ΔΕΝ είχα τέτοια θέματα.

Έχω κάνει και restart τη συσκευή κλπ.

Έχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κανεναν ;

Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών. Θες reset.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

100070. :) :) :)

Όταν δείχνει όμως ως βασική μπάντα τη 2600 ή 800, τότε γίνεται 200070 το eNB. Οπως και στα Νότια Προάστια.

2020-09-25-18-42-17-587.png

Speedtest δεν έχει νόημα να τρέξω, έχει αρκετή κίνηση η κεραία. Από αυτήν τραβάει και ο αναμεταδότης μέσα στο μετρό Πανόρμου, οπότε φαντάζεστε. Πάντως, άφησα ένα για λίγα δευτερόλεπτα να τρέξει και έδειξε 60 Mbps. Λίγο παραπάνω απ' ό,τι με τον παλιό εξοπλισμό και παρόμοιο σήμα.

Το Snr θα στρώσει μόνο αν έχετε cluster από /// Ran.

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://www.speedtest.net/my-result/a/6543949165 μόνιμα το upload ετσι.. Γιατι δε μπορω να καταλάβω..

Νond Edge SA For Ever

Πάρε τηλέφωνο την εξυπηρέτηση πελατών. Θες reset.

Πήρα πριν ποστάρω εδώ, αλλά μου είπαν πως άνοιξαν αίτημα για να το ελέγξουν.

Ήθελα να δω αν το αντιμετώπισε κανείς άλλος.

Reset ζήτησα προφανώς αλλά δεν μπορούσαν εκείνη την ώρα να κάνουν.

Επίσης ήθελαν να ελέγξουν κάτι, διότι 3 μέρες πριν, είχαν θέμα με την κεραία (όντως, εγώ ο ίδιος είχα δηλώσει την βλάβη) και η περιοχή είχε πρόβλημα και με τηλεφωνία και ιντερνετ.

Θα με πάρουν αύριο να μου πουν τι και πως.

Μου φαίνεται παράξενο πάντως, γιατί με την SIM, ήμουν απόλυτα κομπλέ.

Speedtest ξεκινάει απ το 1 mbps και καταλήγει στα 3-4 με το ζόρι, ενώ το upload είναι 30+

Έκανα μια διαδρομή 15 χιλιομέτρων και το παρατηρούσα ταυτόχρονα, αλλά παντού ήταν τα ίδια σκατά.

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

https://www.speedtest.net/my-result/a/6543949165 μόνιμα το upload ετσι.. Γιατι δε μπορω να καταλάβω..

Πως γίνεται αυτό; Εμένα είναι το ακριβώς ανάποδο.

Πάρα πολύ καλό upload, σκατά download, αφού έβαλα ESIM.

Μια γρήγορη ενημέρωση για Ξάνθη που επισκέφτηκα για πολύ λίγο. Στην είσοδο της πόλης 100αρα μέσα στην πόλη τα ίδια χάλια πως πριν 2 μήνες που την επισκέφτηκα. Χάλι μαύρο μονοψήφιες ταχύτητες. Στις 7 το πρωί είχε 80 με 100 mbps και δύο ώρες μετά το γνωστό, σέρνεται με μονοψήφιες στα περισσότερα σημεία της πόλης και μιλάμε για 2Mbps. Δοκίμασα και wingo αλλά τα αποτελέσματα ήταν τα ίδια.Μπράβο Cosmote. Μόνο στο κέντρο στην πλατεία κάνει κάτι αλλά όχι τρέλα πράγματα. Κρίμα.

Τουλάχιστον στην βάση μου Αττική είναι πραγματικά η καλύτερη σε κάλυψη αλλιώς θα έτρωγε παπούτσι.

Στάλθηκε από το EVR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk