kotsianis7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Η cosmote υπερτερεί σε μέσο όρο έναντι των άλλων και πολύ.Συμφορουμίτες μέσα εδώ έχουν πιάσει και 300mbps.Eγώ συχνά πιάνω πάνω από 100.Υπάρχουν και σημεία τραγικά.Δεν συγκρίνεται όμως με άλλες. Μπλα μπλα μπλα μπλα 100 mbps 150 mbps μπλα μπλα μπλα Επί της ουσίας κάτι μπορούμε να πουμε; Μπορούμε να μιλησουμε μήπως για τον ξεδιάντροπο χάρτη κάλυψης 4G που έχει βγάλει στο site της; Μέρικές εντυπώσεις από την διαδρομή Βόλος - Θεσσαλονίκη σήμερα: Βγαίνοντας από τον κόμβο Βελεστίνου στην Εθνική οδό, το LTE πάει περίπατο. Σε μερικά σημεία δε, αν θυμάμαι καλά προς Μεγάλο Μοναστήρι Λάρισας και το UMTS ζορίζεται με 1 γραμμούλα, 2 με το ζόρι για μερικά χιλιόμετρα. Ξαναπιάνει λίγο LTE πριν μπούμε Τέμπη. Με το που περάσουμε τα διόδια Τεμπών, ξανά στο UMTS. Λίγο μετά την αγία Παρασκευή στα Τέμπη, ζορίζεται και το UMTS. Στο ίδιο σημείο, η κοκκινη full UMTS. Τούνελ Κατερίνης. ΧΡΟΝΙΑ τώρα, με το που μπαίνεις, με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη, πάνε περίπατο όλα, UMTS/LTE. Η ανταγωνίστρια δε, μια χαρά. ΣΕΑ Κορινού, με το ζόρι 2 γραμμές UMTS σε εξωτερικό χώρο, σε εσωτερικό δε, ιδίως αν έχεις τη συσκευή στην τσέπη σου, δεν έχεις ούτε GSM:wacko: Κόκκινη, με LTE 800άρι, ταχύτητα κάπου στα 40 mbps, σε εσωτερικούς χώρους. Προς Αιγίνιο, ξαναέχει λίγο LTE, όχι κάτι ιδιαίτερο βέβαια σε κάλυψη. Επίσης, τα 20 MHz του Band 3 LTE, σε πιταρισμένες περιοχές άντε να δώσουν κάπου 20 mbps max, όπου κι αν έχω μετρήσει. Αλλού πάλι, όπου το δίκτυο δεν πολυχρησιμοποιείται μπορεί να φτάσουν και τα 40 mbps. Λογικό βέβαια. ΒΙ.ΠΕ Σίνδου, σε εσωτερικούς χώρους στην αρχή της μεγάλου Αλεξάνδρου, χάνεται πολλές φορές και το σήμα εντελώς. Αγριά Πηλίου, ιδίως παραλιακά, αρκετό εικονικό σήμα πολλές φορές. Περιοχή Γορίτσα (Βόλος), άστο. Πέραν της άθλιας ποιότητας ήχου στο 2G (που είναι πολύ συνηθισμένο, λόγω έλλειψης σταθμού), το LTE είναι κάτι μακρινό. Στην Λευκάδα δε, που βρέθηκα πρόσφατα, η κόκκινη της έριχνε στα αυτιά σε όλο το νησί σχεδόν και σε κάλυψη και σε ταχύτητα. Μα, Band 7 (2600 MHz) και ταχύτητες σε ώρα αιχμής κάπου 25 mbps; και σχεδόν καθόλου LTE στο κέντρο της πόλης σε εσωτερικούς χώρους; (λόγω Band 7 προφανώς). Δέχομαι ότι στις περιοχές που δοκίμασες μπορεί να είναι πολύ καλή, αλλά δυστυχώς για μένα, με έχει απογοητεύσει σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όχι επειδή ο ανταγωνισμός είναι ο σούπερ ντούπερ ουάου τέλειος, αλλά διότι με τόση διαφήμιση και τόσο παίνεμα περίμενα κάτι τελείως διαφορετικό. FYI, τσάμπα μου δίνει κάπου 1.5 GB τον μήνα. Κυριολεκτικά τσάμπα, λόγω προσφοράς. Η κάρτα όμως πάει στο συρτάρι. Με βάση όλα αυτά λοιπόν, θα συνεχίσω να τη δοκιμάζω (δεν μου κοστίζει και τίποτα άλλωστε :p) , αλλά σίγουρα για κύριο αριθμό δεν την εμπιστεύομαι. Τέλος, αν κοιτάξεις περσινά posts μου, θα δεις ότι τα ίδια έλεγα για την Vodafone και ότι παίνευα την Cosmote για το LTE της. Φέτος, sorry, αλλά στις περιοχές που έχω δοκιμάσει και στις διαδρομές που έχω κάνει (τις έχω αναφέρει αν κοιτάξεις, αναλυτικά), η Vodafone της ρίχνει στα αυτιά ή είναι στα ίδια επίπεδα. Αυτά:) ΥΓ: Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από τους διαχειριστές για τη μικρή σύγκριση με την κόκκινη, αλλά είναι και αναπόφευκτη ορισμένες φορές, προκειμένου να υπάρχει κάποιο σημείο αναφοράς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Θεωρώ οτι πολύ απλά τα είπες αυτά για να γελάσουμε.Η κάλυψη του χάρτη είναι πληθυσμιακή και όχι γεωγραφική.Στα τμήματα της εθνικής δεν περιμένω να πιάνει.Στις πόλεις γίνεται η σύγκριση.300mbps Λαμία.Είπες τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rtifosi Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Αγαπητέ kotsianis αυτές είναι οι δικές σου εμπειρίες. Εμείς ίσως να έχουμε άλλες εμπειρίες. Θα σε προσκαλούσα στη Κρήτη, όπου η μία εταιρία πάει σφαίρα σχεδόν παντού και η άλλη απλά δεν υπάρχει πρακτικά στο θέμα LTE, ή τεσπα έχει σήμα στο κέντρο κάθε πόλης, για τα μάτια του κόσμου και μόνο και αν τολμάς να μένεις 500 μέτρα εκτός κέντρου ξεχνάς το LTE γενικώς. Η κάθε εταιρία έχει τα καλά και τα κακά της σημεία. Δεν ξέρω αν στην υπόλοιπη Ελλάδα είναι αλλιώς το δίκτυο, αλλά στη Κρήτη τα πράγματα είναι ακριβώς το αντίστροφο με αυτά που λες. Ο ένας μπροστά και από πίσω το χάος. Και σε κάλυψη και σε ταχύτητες. Κυρίως σε κάλυψη. Live to ride, ride to live Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) τα 16 mbs δεν ειναι και χαλια μην τρελαθουμε.. τελειως.. οταν σε καποια σημεια εχει edge ή πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα τα 16 mbs θεωρουνται φοβερα! , πιστευω απο 8 mbs και πανω ειναι σε λογικα πλαισια! του μεσου οριου adsl ταχυτητας ιντερνετ οποτε ειναι παρα πολυ καλα! Τα 16 για cote είναι χάλια..πρακτικά βόρειο Ελλάδα μια φορά πέτυχα 14 και στιγμιαια το επόμενο χαμηλότερο ήταν 29 και το μεγαλύτερο με 2 γραμμές σημα 138.. Συνήθως παρότι σε τουριστική περιοχή με την πράσινη να έχει όλο τον μόνιμο κόσμο παίζω κοντά στα 62. Επίσης απο Αθήνα για Ασπροβάλτα κάνει μεταπτώσεις σπάνια σε 3G το δίκτυο,σχεδόν παντού έχει 4G ,το χειμώνα είχα κάνει την διαδρομή ..η wind ανύπαρκτη η πράσινη παντού..και στα τούνελ Κατερίνης πριν 10 μέρες μια χαρά σημα είχα 4 G ..τουλάχιστον στο πήγαινε στον γυρισμό δεν έδωσα σημασία..απλά είχα το google maps το αμάξι στα 180 και ο χάρτης άλλαζε πιο γρήγορα από ότι το αμάξι Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited July 1, 2016 by dimgeo Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Όντως στην Κρητη η Cosmote έχει πολύ καλή καλύψει, το θέμα τουλάχιστον για μένα είναι ότι σε 4G μου κολλάει συνέχεια το ίντερνετ. Ενώ φαίνεται να έχω σήμα δεν ανταποκρίνεται το ιντερνετ. Πρέπει να ανοιγοκλεισω τα δεδομένα για να ξεκολλήσει. Με 3G δεν έχω κανένα θέμα. Όπως γράφω κ πιο πριν αλλαξα και σιμ και τηλέφωνο κ πάλι τα ίδια. Μιλησα κ με Cosmote κ μου λένε ότι από αυτούς δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα... Έχει να προτείνει κάτι κάποιος?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Τα 16 για cote είναι χάλια..πρακτικά βόρειο Ελλάδα μια φορά πέτυχα 14 και στιγμιαια το επόμενο χαμηλότερο ήταν 29 και το μεγαλύτερο με 2 γραμμές σημα 138.. Συνήθως παρότι σε τουριστική περιοχή με την πράσινη να έχει όλο τον μόνιμο κόσμο παίζω κοντά στα 62. Επίσης απο Αθήνα για Ασπροβάλτα κάνει μεταπτώσεις σπάνια σε 3G το δίκτυο,σχεδόν παντού έχει 4G ,το χειμώνα είχα κάνει την διαδρομή ..η wind ανύπαρκτη η πράσινη παντού..και στα τούνελ Κατερίνης πριν 10 μέρες μια χαρά σημα είχα 4 G ..τουλάχιστον στο πήγαινε στον γυρισμό δεν έδωσα σημασία..απλά είχα το google maps το αμάξι στα 180 και ο χάρτης άλλαζε πιο γρήγορα από ότι το αμάξι Στάλθηκε από το IRON Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πραγματικα Β.Ελλαδα η κοσμοτε ειναι η καλυτερη αλλα οχι σε ολη την Β.Ελλαδα.Θεσσαλονικη και Ημαθια δεν ειμαι τοσο ικανοποιημενος.Τα ιδια με την κοκκινη ειναι κατ εμε.Απο Κλειδι εως Αλεξανδρεια και οι 2 3G εχουν.Βεροια επισης και στις 2.4G η κοκκινη στη Βεροια εχει οπως και η κοσμοτε.Οποτε διαφορα δεν ειδα.Μονο που εχει η κοσμοτε στην Αλεξανδρεια...σιγα το πραγμα.Οσο για Θεσσαλονικη ολες ειναι καλες.Σημερα ημουν ευοσμο και κανενα θεμα με καμια. Σορρυ που κανω συγκριση αλλα παραθετω την γνωμη μου μεσα απο το εναν χρονο που ειχα καρτα Whats Up και τον ενα μηνα που χρησιμοποιησα MB απο το CU του πατερα μου. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Μα αυτό ακριβώς αναφέρω, δεν καταλαβαίνω τι δεν έγινε κατανοητό... για τις περιοχές που βρέθηκα και ταξίδεψα μίλησα. Το γράφω ξεκάθαρα. Συνεπώς, επειδή δεν γίνεται η συσκευή μου να μεροληπτεί υπέρ μιας εταιρίας και κατά μιας άλλης, αναφέρω για τις περιοχές και τις διαδρομές αυτές την εμπειρία μου. Και ακριβώς επειδή μου τα χαρίζει τα mb και ο ένας πάροχος και ο άλλος (μέχρι κάποιο σημείο βέβαια) & δεν τα πληρώνω, δεν αισθάνομαι & την υποχρέωση υπεράσπισης κάποιου από τους 2 μεγάλους. Όσον αφορά την πληθυσμιακή vs γεωγραφικής κάλυψης,για απάντηση στον φίλο πιο πάνω: ο χάρτης απεικονίζει (σε εξαιρετικά μικρή κλίμακα),γεωγραφική και όχι πληθυσμιακή κάλυψη. Άλλο το τι δηλώνει η Cosmote όσον αφορά την πληθυσμιακή κάλυψη. Όταν λοιπόν βλέπω όλη τη διαδρομή Πχ Βόλος-Καλαμπάκα ή Λάρισα-Θεσσαλονίκη βαμμένη πράσινη, παρά την κλίμακα του χάρτη, πάνω στην εθνική οδό, ε,αναμένω να προσεγγίζει αρκετά αυτό που δείχνει ο χάρτης. Όχι απόλυτα, αλλά αρκετά. Αλλιώς, ας μη βάφουν τον χάρτη. Τέλος, ας πούμε ότι στην Άφησσο Πηλίου και στα Άνω Λεχώνια υπάρχει LTE,ενώ από την ανταγωνίστρια μόνο UMTS(& αυτό όχι ιδιαίτερα καλό). Επίσης, στα Άνω Λεχώνια είδα και 4G+. Όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μη λέγεται ότι τη θάβουμε χωρίς λόγο. Edited July 1, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Παραλία Πανταζή άμμος, Συκή Πηλίου. Cosmote 1 γραμμούλα LTE, λειτουργικό. Κόκκινη, UMTS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Παραλία Πανταζή άμμος, Συκή Πηλίου. Cosmote 1 γραμμούλα LTE, λειτουργικό. Κόκκινη, UMTS. Band? Κοίταξες; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 όχι Μιχάλη, το ξέχασα δυστυχώς:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Θεωρώ οτι πολύ απλά τα είπες αυτά για να γελάσουμε.Η κάλυψη του χάρτη είναι πληθυσμιακή και όχι γεωγραφική.Στα τμήματα της εθνικής δεν περιμένω να πιάνει.Στις πόλεις γίνεται η σύγκριση.300mbps Λαμία.Είπες τίποτα; Εξ ορισμού ο χάρτης ειναι γεωγραφική κάλυψη. Πως ειναι δυνατόν να ειναι πλυθισμιακη στον χάρτη;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Εξ ορισμού ο χάρτης ειναι γεωγραφική κάλυψη. Πως ειναι δυνατόν να ειναι πλυθισμιακη στον χάρτη;;;;;; Λεμε οτι η καλυψη του χαρτη δεν ειναι στην πραγματικοτητα η ιδια. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Η cosmote υπερτερεί σε μέσο όρο έναντι των άλλων και πολύ.Συμφορουμίτες μέσα εδώ έχουν πιάσει και 300mbps.Eγώ συχνά πιάνω πάνω από 100.Υπάρχουν και σημεία τραγικά.Δεν συγκρίνεται όμως με άλλες. Σου απάντησα και παραπάνω. So what αν έχει 300 mbps στην Λαμία; Πρακτικά, πέρα από συγκεκριμένες εργασίες, τι θα τα κάνω, ενώ πασχίζω σε σημεία που δεν έχει UMTS να καταλάβω τι μου λέει ο συνομιλητής από τον ήχο-πηγάδι; Τι να τα κάνω επίσης τα 300 mbps όταν δεν έχω καν 2G σε πολλά σημεία; Αν εσύ θες να κάνεις τσάμπα speedtests με τον server της Cosmote και να πορώνεσαι που βλέπεις 200+ mbps κάνε το, κανένα θέμα. Η αλήθεια είναι ότι και μένα, που είμαι εγγεγραμμένος στην insider Preview των Windows 10 θα μου ήταν χρήσιμα τα 300 mbps (γιατί πλέον κάθε 3-4 μέρες δίνουν κι από ένα update), αλλά στον χώρο μου πασχίζω να πιάσω 10 mbps με το LTE της Cosmote ενώ συχνά μιλώ με 2G με κάκιστο ήχο. Και ενώ σκεφτόμουν να κατεβάσω το update σε μία απ'τις διαδρομές μου Βόλος - Θεσσαλονίκη που μου δείχνει ΦΟΥΛ LTE στον χάρτη όλη τη διαδρομή, μου είναι αδύνατον να το κάνω, γιατί τα σημεία κάλυψης είναι συγκεκριμένα και μετρημένα στα δάχτυλα των χεριών μου:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πάντως, εδώ και πολύ καιρό, τα χειρότερα αποτελέσματα σε speedtest τα βγάζει στον server της cosmote. Είναι λες και έχει κόφτη στα 20mbps. Αλλάζεις server και δείχνει πολύ πιο πάνω αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Πάντως, εδώ και πολύ καιρό, τα χειρότερα αποτελέσματα σε speedtest τα βγάζει στον server της cosmote. Είναι λες και έχει κόφτη στα 20mbps. Αλλάζεις server και δείχνει πολύ πιο πάνω αμέσως. Ναι, αλλά είναι τσάμπα το speedtest:p;) και στον server του OTE αν δεν κάνω λάθος. Βασικά, εγώ χρησιμοποιώ για όλες τις εταιρίες τον server του OTE. Μου φαινεται ότι δίνει τις καλύτερες μετρήσεις γενικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Δε μου λέει κάτι το τσάμπα όταν έχω τουλάχιστον 2-3GB να χαλάσω με το φοιτητικό. Το θέμα είναι να δεις τι κάνει πραγματικά. Και όσες φορές έχω δει πολύ χαμηλές ταχύτητες, είναι που έχω ξεχάσει να αλλάξω, μιας και τις περισσότερες φορές από default βάζει ΟΤΕ/cosmote σαν server. Στο καπάκι αλλάζω σε grnet ή hyperhosting και είναι η μέρα με τη νύχτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Βάλε ΟΤΕ, θα πάρεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Για όλους τους παρόχους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Και απο cosmote κινητο δεν αφαιρει. Mb? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Νομίζω πως δεν αφαιρεί ούτε από server OTE ούτε από Cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Και απο cosmote κινητο δεν αφαιρει. Mb? Όχι, ειναι δωρεάν για τους συνδρομητές Cosmote Sent from my iPad using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LAGGI Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Λίγα σχόλια για την κάλυψη. Το LTE της Cosmote έχει μια χαρά κάλυψη το τελευταίο δίμηνο.Ωστοσο η κάλυψη αυτη όταν θέλεις τα δεδομένα παει περίπατο.Μπορει δηλαδή να έχεις σήμα,να δέχεσαι κλήσεις κλπ αλλα μόλις πας να μπεις στο Ίντερνετ ή κάνεις κάποια εργασία που χρειάζεται δεδομένα,μένεις πολυ συχνά τωρα τελευταία να θαυμάζεις το 4G+ και να μην μπορείς να κατεβάσεις τιποτε.Εχω κοσμοτέ εδώ και 17 χρονια σαν κυρία γραμμή και ειμαι ευχαριστημένος γενικά αλλα εδώ εχω παράπονο πια .Μαλλον ειναι θεμα χωρητικότητας τελικά.Αναγκαστηκα σημερα να συνδεθώ κατα βούληση σε 3G H+ για να εχω Ίντερνετ.Γεμισε μαλλον συνδρομητές η Κοσμοτέ αλλα το σίγουρο ειναι ότι δεν μπορει να τους διαχειριστεί πια.Εγω ήμουν που είχα ποστάρει ενα speed test απο τη Λαμια με 300Mbps download πριν μέρες αλλα τι να το κανεις όταν περνάς κατα βούληση στο 3G για ναχεις Ίντερνετ στο κινητο? Τι Band3,Band7,Band20 ειναι γεμάτες με συνδρομητές... Εγω το γυρνάω μόνιμα στο 2G/3G απο εδώ και πέρα... Μπουχτησα αυτές τις μέρες! Παράθεση GTZ (George) S23 Ultra SM-S918B A55 SM-A556 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 όχι Μιχάλη, το ξέχασα δυστυχώς:O Φαντάζομαι από Σποραδες καλύπτεται η συγκεκριμένη παραλία. θα φέρω πεδιομετρο μαζί μου στην Ελλάδα να δω σε τι ένταση παίζει. Μου φαίνεται μας δουλεύει. Band 3 και τις βάζει τέρμα; Πολύ ύποπτο που είδες LTE. Vodafone έχει UmTs 900 στην περιοχή. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Με μικρή επιφύλαξη, παίζει να είχε Band 1 η Vodafone στο UMTS:p:):) Το οποίο βασικά, άλλοτε ήταν full και πλήρως λειτουργικό, άλλοτε έπεφτε στη 1 γραμμή (σπάνια), αλλά πάλι λειτουργούσε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Με μικρή επιφύλαξη, παίζει να είχε Band 1 η Vodafone στο UMTS:p:):) Το οποίο βασικά, άλλοτε ήταν full και πλήρως λειτουργικό, άλλοτε έπεφτε στη 1 γραμμή (σπάνια), αλλά πάλι λειτουργούσε. Umts 900/2100. Από Σκόπελο (το ξέρω). Θα σκανάρω την περιοχή. Τις προάλλες είχα δει -59dBm @ GSM 1800 σε απόσταση 22ΚΜ από το σταθμό. Θα ήθελα να μας εξηγήσει κάποιος αυτό το υπερφυσικό φαινόμενο. Cosmote. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2016 Βάλε ΟΤΕ, θα πάρεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Για όλους τους παρόχους Μπορεί να βγάζει καλά αποτελέσματα σε άλλους παρόχους, ή σε σταθερές συνδέσεις. Σε what's up πάντως, όπως είπα προηγουμένως, βγάζει τα χειρότερα. Είναι σαν να βάζει κόφτη στα 20mbps. Και η πλάκα είναι πως μπορεί στην αρχή να κάνει ένα peak πολύ παραπάνω, και να αρχίσει να πέφτει αμέσως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts