mixtri Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 οποτε τι θα κανει μαλλον η κοτε οταν δωσει volte? τελικα φαινεται οτι μονο το iphone 6 και καποια microsoft lumia δουλεουν το volte out of the box Δε ξέρω τι εξοπλισμό χρησιμοποιεί η Cosmote για VoLTE/Wifi Calling και αν έχει προχωρήσει σε τέτοια αναβάθμιση. Ο εξοπλισμός της Εricsson υποστηρίζει τα Android APIs και αν ο κατασκευαστής του κινητού σου το επιτρέπει θα σου στέλνει τις ρυθμίσεις ΟΤΑ. Το iOS είναι άλλη ιστορία γιατί τα carrier settings είναι controlled από Apple/providers. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 οποτε τι θα κανει μαλλον η κοτε οταν δωσει volte? τελικα φαινεται οτι μονο το iphone 6 και καποια microsoft lumia δουλεουν το volte out of the box Και τα huawei sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Και τα huawei sent from my mate 8 ποιά μοντέλα? στη vf αγγλιας το p6 32gb για να δουλεψει σε volte θελει ota που μετα απο ενα ετος περιπου που εχει λανσαριστεί η υπηρεσία δεν τους το εχει δωσει η vf. Edited June 28, 2016 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το huawei mate 8 που έχω σίγουρα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/fa60086ef8d552188b27b6152343dd25.jpg Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Αυτό δε σημαίνει ότι ο πάροχος χρησιμοποιεί αυτά τα ΑΡΙs για να στείλει ρυθμίσεις. ;) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 (edited) Το huawei mate 8 που έχω σίγουρα https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/fa60086ef8d552188b27b6152343dd25.jpg σε αφηνει να το ενεργοποιησεις (το volte)? νομιζω πως οχι...μονο με ota μεσω δικτυου θα σου ενεργοποιηθεί η επιλογή. εισαι volte-capable αλλά οχι volte-enabled. με τα τωρινα δεδομενα σχεδον ολα τα δικτυα που εχουν ενεργοποιησει το volte δινουν τα ota updates μονο στις "δικες" τους συσκευες (αγορασμένες απο το ιδιο το δικτυο). Edited June 28, 2016 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μα αφού δεν υπάρχει πάροχος στην Ελλαδα που να δίνει volte βρε παιδιά τι να ενεργοποίησω; sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μα αφού δεν υπάρχει πάροχος στην Ελλαδα που να δίνει volte βρε παιδιά τι να ενεργοποίησω; sent from my mate 8 θα σε αφηνε να ενεργοποιησεις την επιλογη, χωρις ομως πραγματικό αποτελεσμα δλδ να σε αφηνει να πραγματοποιεις κλησεις σε 4g δικτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Μα με αφήνει φίλε μου https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160628/61a8e39d7b18b6d2dad29dbc20728225.jpg Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Δεν θα σου περάσει την κλήση όμως. Θα σε γυρίσει σε 3G/2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ναι αδερφέ αφού είπαμε ότι δεν υποστηρίζετε volte στην Ελλαδα ο συνφορουμιτης αν κατάλαβα καλά εννοούσε ότι δεν θα με άφηνε καν να το ενεργοποίησω sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Ποιο firmware εχεις στο mate 8? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. June 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2016 Το κινέζικο AL 10 sent from my mate 8 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Επισης στο 4G το ανοιγμα σελιδων,το να βλεπεις βιντεο ειναι αισθητα πιο γρηγορο.Ενα παραδειγμα:Χθες εβλεπα τον φιλο με 4G Cosmote να μπαινει σφαιρα παντου και εγω με το 3G(οχι κοσμοτε) να καθυστερω.Αλλα γενικοτερα ειναι πιο γρηγορο ανεξαρτητως εταιρειας. E καλά εσύ με τη wind τι περίμενες; Να τα βάλεις με την τεράστια cosmote και μάλιστα με 3g έναντι 4g? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 (edited) Πάντως,η παράνομη κεραία της Cosmote στον άγιο Νικόλαο,στον Βόλο, δεν δίνει πολύ ισχυρό σήμα LTE μέσα στα μαγαζιά..Ούτε τρομερά υψηλές ταχύτητες. Κατά μέσο όρο 16 mbps downloading σε ώρες αιχμής. ΥΓ:Είπα να συνεχίσω τις δοκιμές μου για να δω αυτό το super duper δίκτυο που διαφημίζουν αν ανταποκρινεται σε αυτό που ισχυρίζονται.. Μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσουμε τον άγιο Νικόλαο (όπου η Vodafone είχε σταθμό και αφαιρέθηκε, ενώ η Cosmote τοποθέτησε έναν παράνομο πάλι), το σήμα της στην πόλη του Βόλου είναι χειρότερο σε κάποια σημεία ή το ίδιο με Vodafone. Θα επανέλθω με νεότερα από τις δοκιμές μου. Όχι τίποτα άλλο,γιατί άλλα βλέπεις στους χάρτες τους και άλλα βιώνεις στην πραγματικότητα Edited June 30, 2016 by kotsianis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Πάντως,η παράνομη κεραία της Cosmote στον άγιο Νικόλαο,στον Βόλο, δεν δίνει πολύ ισχυρό σήμα LTE μέσα στα μαγαζιά..Ούτε τρομερά υψηλές ταχύτητες. Κατά μέσο όρο 16 mbps downloading σε ώρες αιχμής. ΥΓ:Είπα να συνεχίσω τις δοκιμές μου για να δω αυτό το super duper δίκτυο που διαφημίζουν αν ανταποκρινεται σε αυτό που ισχυρίζονται.. Μέχρι στιγμής, αν εξαιρέσουμε τον άγιο Νικόλαο (όπου η Vodafone είχε σταθμό και αφαιρέθηκε, ενώ η Cosmote τοποθέτησε έναν παράνομο πάλι), το σήμα της στην πόλη του Βόλου είναι χειρότερο σε κάποια σημεία ή το ίδιο με Vodafone. Θα επανέλθω με νεότερα από τις δοκιμές μου. Όχι τίποτα άλλο,γιατί άλλα βλέπεις στους χάρτες τους και άλλα βιώνεις στην πραγματικότητα τα 16 mbs δεν ειναι και χαλια μην τρελαθουμε.. τελειως.. οταν σε καποια σημεια εχει edge ή πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα τα 16 mbs θεωρουνται φοβερα! , πιστευω απο 8 mbs και πανω ειναι σε λογικα πλαισια! του μεσου οριου adsl ταχυτητας ιντερνετ οποτε ειναι παρα πολυ καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Δεν είπα ότι είναι άσχημα. Είπα απλά πως επειδή αρκετοί μιλάνε για καθολική υπεροχή της Cosmote, πως ούτε οι ταχύτητές της ούτε η κάλυψή της πρέπει να θεωρούνται πρότυπο σε αρκετές περιοχές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 τα 16 mbs δεν ειναι και χαλια μην τρελαθουμε.. τελειως.. οταν σε καποια σημεια εχει edge ή πολυ χαμηλοτερη ταχυτητα τα 16 mbs θεωρουνται φοβερα! , πιστευω απο 8 mbs και πανω ειναι σε λογικα πλαισια! του μεσου οριου adsl ταχυτητας ιντερνετ οποτε ειναι παρα πολυ καλα! Οντως,συμφωνω σε αυτο.Αλλα οταν αναφερουν στις διαφημισεις ταχυτητες 300Mbps και παραπανω να τονιζουν οτι αυτες ειναι σε εργαστηρια και οτι δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Καλησπερα σας. Τον τελευταιο μηνα εχω παρατηρησει το εξης φαινομενο. Οταν εχω ταυτοχρονα ενεργοποιημενα δεδομενα και wi-fi φευγοντας απο την εμβελεια του wi-fi δε λειτουργουν τα δεδομενα. Δε μου το κανει παντα αλλα σχετικα συχνα. Αλλαξα και συσκευη και παλι το ιδιο. Οταν απενεργοποιησω το 4G η κατασταση ειναι πολυ καλυτερη. Αλλα γενικα τον τελευταιο μηνα εχω θεματα με το 4G δηλαδη ενω μου δειχνει οτι εχω σημα το ιντερνετ δε δουλευει... Πρεπει να κλεισω κ να ξανανοιξω δεδομενα... Εχει παρατηρησει κατι τετοιο κ καποιος αλλος.?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εγώ. Το ίδιο ακριβώς. Πρέπει να κάνω μια κλήση στο 1314 και μετά από λίγο συνδέεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Κι εμένα μου το κάνει μήνες τώρα, βγάζοντας θαυμαστικό στη σύνδεση δεδομένων. Υπέθετα πως ίσως έχει να κάνει και με τη συσκευή μου. Αν και την τελευταία βδομάδα δεν το έχει παρουσιάσει. Τι συσκευές έχετε εσείς; Sent from my XT1562 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pigassos19 Δημ. June 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2016 Εγώ το ίδιο πρόβλημα το είχα με το LG G2 & Redmi Note 3 pro. Αλλαξα κ σιμ αλλά τα ίδια. Θεωρώ κάτι παίζει με το 4G της Cosmote..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Η cosmote υπερτερεί σε μέσο όρο έναντι των άλλων και πολύ.Συμφορουμίτες μέσα εδώ έχουν πιάσει και 300mbps.Eγώ συχνά πιάνω πάνω από 100.Υπάρχουν και σημεία τραγικά.Δεν συγκρίνεται όμως με άλλες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 (edited) Η cosmote υπερτερεί σε μέσο όρο έναντι των άλλων και πολύ.Συμφορουμίτες μέσα εδώ έχουν πιάσει και 300mbps.Eγώ συχνά πιάνω πάνω από 100.Υπάρχουν και σημεία τραγικά.Δεν συγκρίνεται όμως με άλλες. Εγω εχω δει 58Mbps μαξ με κοκκινη.Πιστευω πως 20-40Mbps σε ωρες αιχμης αμα εχει τουλαχιστον ειναι καλα για το 99% των χρηστων. Και θα το γραψω και εδω,με 500MB με 1 ή 2GB...ειναι μονο για browsing και κανα βιντεακι στο Youtube.Κανεις δεν θα δει διαφορα με 100Mbps ειτε με 25.Την δουλεια του θα την κανει. Edited July 1, 2016 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakels Δημ. July 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2016 Κι εμένα μου το κάνει μήνες τώρα, βγάζοντας θαυμαστικό στη σύνδεση δεδομένων. Υπέθετα πως ίσως έχει να κάνει και με τη συσκευή μου. Αν και την τελευταία βδομάδα δεν το έχει παρουσιάσει. Τι συσκευές έχετε εσείς; Sent from my XT1562 Samsung s6 Συνεχίζει και το κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts