Jump to content

4G LTE

georgemv
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 14,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• mixtri

1486

• georgemv

736

• cmvr

1009

• georgebad

1099

Φιλε άσε τον χαβαλέ, δεν μπορούμε να δουλέψουμε από εχθές και η cosmote ούτε μια ανακοίνωση. Μη παίζεις με τον πόνο μας..

Ποιον χαβαλέ ακριβώς ; Εσυ δεν είσαι που τρως κάθε μέρα την εταιρία ; Δεν γίνεται μόνο σε εσένα να μην βγάζει κλήσεις εδώ και 16 ώρες . Κανένας χαβαλές αμφιβάλω αν έχεις στο κινητό σου σιμ της cosmote .

https://www.speedtest.net/my-result/i/4713067229

Από ότι βλέπω στα νότια είναι το χοντρο πρόβλημα .

Ανακοίνωση Cosmote:

«Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.»

Δεν έχει σχέση το μέσο μετάδοσης σε αυτήν την περίπτωση. Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι στο CORE δίκτυο.

Δεν κατανοώ γιατί δεν πάνε σε /// core network να τελειώνουν. Πραγματικά τους χαλάει όλη την εικόνα του δικτύου.

Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν κατανοώ γιατί δεν πάνε σε /// core network να τελειώνουν. Πραγματικά τους χαλάει όλη την εικόνα του δικτύου.

Τι vendor εχουν στο core ?

Τι vendor εχουν στο core ?

Cisco/Huawei. Είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο IMS είναι Huawei. Αλλά δεν έχω και πλήρη εικόνα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εν τω μεταξύ με roaming είναι οκ. Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα σήματα 4g και τέτοια.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Επανήλθαν όλα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν θέμα του IMS γιατί και σε 3G να κλείδωνες το δίκτυο πάλι ίντερνετ δεν είχες.

Επανήλθαν όλα.

Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν θέμα του IMS γιατί και σε 3G να κλείδωνες το δίκτυο πάλι ίντερνετ δεν είχες.

Μπαααα. Όταν κάνω Κλήση με πετάει εκτός VoWiFi και πέφτει η κλήση γιατι δεν έχω σήμα (ετσι κι αλλοιώς).

Volte Vowifi , δεδομένα ολα όπως πάντα .

Από ότι κατάλαβα δεν επηρέασε όλους τους χρήστες . Το δεύτερο μου κινητό δεν έχασε 4G ούτε για ένα δευτερόλεπτο

Ας μου επιτραπεί και εμένα, παρότι δεν είμαι συνδρομητής Cosmote, να πω ότι πραγματικά κάτι πρέπει να κάνει η εταιρεία, διότι επηρεάζονται πάρα πολλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι και όχι μόνο.

Γνωρίζω πάρα πολλούς ανθρώπους στον περίγυρό μου που έχουν Cosmote και ουσιαστικά για δεύτερη μέρα είναι σαν να μην έχουν επικοινωνία.

Στις μέρες μας μάλιστα, οι ανάγκες για επικοινωνία με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι αυξημένες.

Μία ανακοίνωση δεν αρκεί.

Edited by Vasileios

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Σε μένα δουλεύει 4G/5G και VoLTE.

----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε μένα δουλεύει 4G/5G και VoLTE.

Άκυρο το VoLTE. Μάλλον δούλεψε στιγμιαία.

Αν και δεν επιρεαστηκα σημαντικά από το πρόβλημα καθώς συνολικά είχα 1.30 μπνο χωρίς 4G σε συνολικά 2 μέρες , έχω να πω ότι είναι ένα θέμα το οποίο κράτησε υπερβολικά πολυ . Είναι κρίμα ένα δίκτυο που έβγαλε τόσες διακρίσεις φέτος και όντως σκαρφαλώνει στα καλύτερα στην Ευρώπη να έχει ένα τόσο εκτεταμένο θέμα .

Volte ακομα off.κλησεις κανονικα.Δεν εχει σταθεροποιηθει η κατασταση .vowifi οποτε του καπνισει...εικονιδια volte και vowifi ανυπαρκτα.

Edge SA For Ever

Σε εμένα εμφανίστηκε το volte, πήγα να κάνω κλήση και δεν ξεκίνησε ποτέ. Το έκλεισα απο τη συσκευή και η κλήση έγινε κανονικά. Αλλά εντάξει άσχημη εικόνα όντως να μην εχει φτιαχτεί απο χθες το απόγευμα, σε λίγο συμπληρώνουμε 24ωρο

Αυτή τη στιγμή έχω και 4G και VoLTE. Μόνο το τελευταίο έφυγε για λίγο διάστημα. Κλήσεις είχα πάντα.

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

1. O IMS ΔΕΝ κρέμασε...

2. Ο IMS είναι Huawei αλλά σύντομα θα γίνει Nokia...

"Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης

1. O IMS ΔΕΝ κρέμασε...

Ξερεις ΤΙ κρεμασε;

Samsung S21 Ultra

Ο λόγος που κάποιος μπορεί να εχασε το σήμα του είναι να έκανε πολλές προσπάθειες το τηλέφωνο του να κάνει attach στο δίκτυο και να έφαγε πόρτα.

Σημειώνεται.

Δεν έχασα ποτέ σήμα.

Δεν έχασα ποτέ κλήσεις.

Το μόνο που έκανε το Xiaomi ήταν να προσπαθεί να κάνει attach σε Volte και να μην μπορεί με αποτέλεσμα να μην κάνει attach και σε άλλα apns.

Case closed.

Είναι όντως τραγικό να υπάρχουν προβλήματα για αρκετές ώρες, αλλά επίσης τραγικό κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κόσμοτε έχει θέματα τη στιγμή που ούτε έξω από την κόσμοτε δεν περνάνε λόγω κολλήματος.

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

1. O IMS ΔΕΝ κρέμασε...

Ο IMS κρέμασε. Δε με έκανε register. Το είδα από QXDM. Reject. Huawei και κολοκύθια τουμπανα.

[sIGPIC][/sIGPIC]