zerokill Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Καλά ξεμπερδεματα Χανιά Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Φιλε άσε τον χαβαλέ, δεν μπορούμε να δουλέψουμε από εχθές και η cosmote ούτε μια ανακοίνωση. Μη παίζεις με τον πόνο μας.. Ποιον χαβαλέ ακριβώς ; Εσυ δεν είσαι που τρως κάθε μέρα την εταιρία ; Δεν γίνεται μόνο σε εσένα να μην βγάζει κλήσεις εδώ και 16 ώρες . Κανένας χαβαλές αμφιβάλω αν έχεις στο κινητό σου σιμ της cosmote . https://www.speedtest.net/my-result/i/4713067229 Από ότι βλέπω στα νότια είναι το χοντρο πρόβλημα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ανακοίνωση Cosmote: «Η COSMOTE ενημερώνει ότι χθες αργά το απόγευμα παρουσιάστηκε αδυναμία πραγματοποίησης κλήσεων σε πελάτες κινητής. Υλοποιήθηκε άμεσα αναδρομολόγηση, με την οποία επιλύθηκε το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος. Μέρος των πελατών κινητής εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν αδυναμία πρόσβασης στο δίκτυο 4G. Οι τεχνικοί μας εργάζονται για την οριστική επίλυση του θέματος. Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε θερμά για την κατανόησή σας.» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 έπεσε το σούπερ ντουπερ ουαου δίκτυο τι καλά !!!! Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Δεν έχει σχέση το μέσο μετάδοσης σε αυτήν την περίπτωση. Το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι στο CORE δίκτυο. Δεν κατανοώ γιατί δεν πάνε σε /// core network να τελειώνουν. Πραγματικά τους χαλάει όλη την εικόνα του δικτύου. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Δεν κατανοώ γιατί δεν πάνε σε /// core network να τελειώνουν. Πραγματικά τους χαλάει όλη την εικόνα του δικτύου. Τι vendor εχουν στο core ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ζήλεψε την κόκκινη η κοτε και είπε να κάνει τα ίδια και χειρότερα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Τι vendor εχουν στο core ? Cisco/Huawei. Είναι σχεδόν σίγουρος ότι ο IMS είναι Huawei. Αλλά δεν έχω και πλήρη εικόνα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Χανιά μόλις επανηλθαν κλήσεις δεδομένα. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Pro Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Εν τω μεταξύ με roaming είναι οκ. Ήρθαν οι ξένοι να μας πάρουν τα σήματα 4g και τέτοια. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan24 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Επανήλθαν όλα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν θέμα του IMS γιατί και σε 3G να κλείδωνες το δίκτυο πάλι ίντερνετ δεν είχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Που και που για λιγα λεπτα εγω παντως εχω μικροπροβληματα... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TakeOverNet Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Επανήλθαν όλα. Δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν θέμα του IMS γιατί και σε 3G να κλείδωνες το δίκτυο πάλι ίντερνετ δεν είχες. Μπαααα. Όταν κάνω Κλήση με πετάει εκτός VoWiFi και πέφτει η κλήση γιατι δεν έχω σήμα (ετσι κι αλλοιώς). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Volte Vowifi , δεδομένα ολα όπως πάντα . Από ότι κατάλαβα δεν επηρέασε όλους τους χρήστες . Το δεύτερο μου κινητό δεν έχασε 4G ούτε για ένα δευτερόλεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Οντως, πολυ χαλια η εικονα. Τοσες ωρες και δεν το φτιαξαν τελειως... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 (edited) Ας μου επιτραπεί και εμένα, παρότι δεν είμαι συνδρομητής Cosmote, να πω ότι πραγματικά κάτι πρέπει να κάνει η εταιρεία, διότι επηρεάζονται πάρα πολλοί άνθρωποι, εργαζόμενοι και όχι μόνο. Γνωρίζω πάρα πολλούς ανθρώπους στον περίγυρό μου που έχουν Cosmote και ουσιαστικά για δεύτερη μέρα είναι σαν να μην έχουν επικοινωνία. Στις μέρες μας μάλιστα, οι ανάγκες για επικοινωνία με όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας είναι αυξημένες. Μία ανακοίνωση δεν αρκεί. Edited August 11, 2021 by Vasileios Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Σε μένα δουλεύει 4G/5G και VoLTE. ----- προσθήκη μηνύματος 69 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σε μένα δουλεύει 4G/5G και VoLTE. Άκυρο το VoLTE. Μάλλον δούλεψε στιγμιαία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Αν και δεν επιρεαστηκα σημαντικά από το πρόβλημα καθώς συνολικά είχα 1.30 μπνο χωρίς 4G σε συνολικά 2 μέρες , έχω να πω ότι είναι ένα θέμα το οποίο κράτησε υπερβολικά πολυ . Είναι κρίμα ένα δίκτυο που έβγαλε τόσες διακρίσεις φέτος και όντως σκαρφαλώνει στα καλύτερα στην Ευρώπη να έχει ένα τόσο εκτεταμένο θέμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Volte ακομα off.κλησεις κανονικα.Δεν εχει σταθεροποιηθει η κατασταση .vowifi οποτε του καπνισει...εικονιδια volte και vowifi ανυπαρκτα. Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuibono Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Σε εμένα εμφανίστηκε το volte, πήγα να κάνω κλήση και δεν ξεκίνησε ποτέ. Το έκλεισα απο τη συσκευή και η κλήση έγινε κανονικά. Αλλά εντάξει άσχημη εικόνα όντως να μην εχει φτιαχτεί απο χθες το απόγευμα, σε λίγο συμπληρώνουμε 24ωρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Αυτή τη στιγμή έχω και 4G και VoLTE. Μόνο το τελευταίο έφυγε για λίγο διάστημα. Κλήσεις είχα πάντα. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Για τα πανηγύρια Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memoriesradio Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 1. O IMS ΔΕΝ κρέμασε... 2. Ο IMS είναι Huawei αλλά σύντομα θα γίνει Nokia... Παράθεση "Φοβέρα θέλατε κουφάλες..." - Στάθης Ψάλτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 1. O IMS ΔΕΝ κρέμασε... 2. Ο IMS είναι Huawei αλλά σύντομα θα γίνει Nokia... Ξερεις ΤΙ κρεμασε; Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2021 Ο λόγος που κάποιος μπορεί να εχασε το σήμα του είναι να έκανε πολλές προσπάθειες το τηλέφωνο του να κάνει attach στο δίκτυο και να έφαγε πόρτα. Σημειώνεται. Δεν έχασα ποτέ σήμα. Δεν έχασα ποτέ κλήσεις. Το μόνο που έκανε το Xiaomi ήταν να προσπαθεί να κάνει attach σε Volte και να μην μπορεί με αποτέλεσμα να μην κάνει attach και σε άλλα apns. Case closed. Είναι όντως τραγικό να υπάρχουν προβλήματα για αρκετές ώρες, αλλά επίσης τραγικό κάποιοι να προσπαθούν να μας πείσουν ότι η κόσμοτε έχει θέματα τη στιγμή που ούτε έξω από την κόσμοτε δεν περνάνε λόγω κολλήματος. ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- 1. O IMS ΔΕΝ κρέμασε... 2. Ο IMS είναι Huawei αλλά σύντομα θα γίνει Nokia... Ο IMS κρέμασε. Δε με έκανε register. Το είδα από QXDM. Reject. Huawei και κολοκύθια τουμπανα. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts