Nickchris36 Δημ. August 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2021 (edited) Λιβαδεια https://i.imgur.com/mhyhs5L.jpg Edited August 9, 2021 by Nickchris36 Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2021 Λευκάδα, κατάστημα cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Λευκάδα, κατάστημα cosmote. Φίλη μου μου είπε ότι στην Λευκάδα υποφέρει η cosmote . Εσυ τι άποψη έχεις γενικά για την κατάσταση στο νησί ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Φίλη μου μου είπε ότι στην Λευκάδα υποφέρει η cosmote . Εσυ τι άποψη έχεις γενικά για την κατάσταση στο νησί ; Εμένα δε μου άρεσε το δίκτυο της ΚΟΣΜΟΤΕ στη Λευκάδα το 2015. Η wind ήταν κλάσεις ανώτερη. Να δούμε πως θα γίνει μετά την αναβάθμιση του δικτύου. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Φίλη μου μου είπε ότι στην Λευκάδα υποφέρει η cosmote . Εσυ τι άποψη έχεις γενικά για την κατάσταση στο νησί ; Και μένα φίλος μού στείλε το παραπάνω test. Από τι με ενημέρωσε, από ταχύτητες χάλια και κάλυψη καλούτσικη. Ευτηχώς δεν τον πετάει σε H+/E και είναι λοκαρισμένο σε 4G τις περισσότερες φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 (edited) Πριν λίγο γύρισα από Νέα Καλλικράτεια και είδα ότι πιάνω και εκεί 4G+ με 2CA 2600 band. Ταχύτητες χαμηλές 3-4 Mbps Down / 6-8 Up. Edited August 9, 2021 by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2021 Άρα το πιθανότερο είναι ότι έχει και άλλες μπάντες που δεν μπορεί να τις συνδυάσει η συσκευή σου. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Πριν λίγο γύρισα από Νέα Καλλικράτεια και είδα ότι πιάνω και εκεί 4G+ με 2CA 2600 band. Ταχύτητες χαμηλές 3-4 Mbps Down / 6-8 Up. Αναβαθμίστηκε η περιοχή . Ποιες ήταν οι ταχύτητες παλιά ; Με μια όλη συσκευή θα έβλεπες πολύ παραπάνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Αναβαθμίστηκε η περιοχή . Ποιες ήταν οι ταχύτητες παλιά ; Με μια όλη συσκευή θα έβλεπες πολύ παραπάνω 4 ψηφίο enb? Και τα παλιά radios υποστηρίζουν 30mhz B7. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 4 ψηφίο enb? Και τα παλιά radios υποστηρίζουν 30mhz B7. Δεν είδα το enb :lol: . Πρώτη φορά το συνάντησα αυτό , πουθενά δεν έχω δει 30mhz με παλιό δίκτυο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CptBill Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Μια τυπικη ταχυτητα που πιανω με lte και εξοπλισμο mikrotik chateau lte12 speedtest Πλεον εδω και λιγες μερες εχω ριξει ολη του κινηση του σπιτιου μου σε cosmote (unlimited) και μετα απο τη σαπια vdsl που ειχα με τα απειρα προβλημα, εχω δει το αληθινο φως. Το mikrotik ειναι εντος εσωτερικου χωρου και συντομα θα συνδεθει με κεραια lte me 5db απολαβη οποτε θεωρω οτι θα πλησιαζω και τα 100mbit. Σε 1-2 δοκιμες που εκανα στρεφοντας τη κεραια προς τη κεραια του Σαρακηνου (Βολος), επιανα καπου στα 80+mbit με σημα γυρω στα 87dbm Γνωριζει κανεις για την ωρα το mikrotik απο ποιες κεραιες παιρνει σημα? [ATTACH]67961[/ATTACH] Παράθεση - Αυτονόμηση θέρμανσης με αντλία θερμότητας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Μια τυπικη ταχυτητα που πιανω με lte και εξοπλισμο mikrotik chateau lte12 speedtest Πλεον εδω και λιγες μερες εχω ριξει ολη του κινηση του σπιτιου μου σε cosmote (unlimited) και μετα απο τη σαπια vdsl που ειχα με τα απειρα προβλημα, εχω δει το αληθινο φως. Το mikrotik ειναι εντος εσωτερικου χωρου και συντομα θα συνδεθει με κεραια lte me 5db απολαβη οποτε θεωρω οτι θα πλησιαζω και τα 100mbit. Σε 1-2 δοκιμες που εκανα στρεφοντας τη κεραια προς τη κεραια του Σαρακηνου (Βολος), επιανα καπου στα 80+mbit με σημα γυρω στα 87dbm Γνωριζει κανεις για την ωρα το mikrotik απο ποιες κεραιες παιρνει σημα? [ATTACH]67961[/ATTACH] Μπορείς να το δεις στο cell mapper. Πάντως είσαι σε παλιό δίκτυο. Δεν έχουν αναβαθμιστεί πολλοί σταθμοί στο Βόλο. Το κάνει μαζικά, δηλαδή από τη στιγμή που αρχίζει σε 2 εβδομάδες μπορεί να έχετε νέο δίκτυο από Αλυκές μέχρι Αναυρο... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Μια τυπικη ταχυτητα που πιανω με lte και εξοπλισμο mikrotik chateau lte12 speedtest Γνωριζει κανεις για την ωρα το mikrotik απο ποιες κεραιες παιρνει σημα? [ATTACH]67961[/ATTACH] Είναι από το κτήριο στην Ιωλκού, είναι από τις πρώτες που αναβαθμίστηκαν στον Βόλο! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sidisdim Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Τραγικές ταχύτητες στον Άγιο Μάμα Και Ποτίδαια. Σε όλη την περιοχή όλο το 24 ώρο είναι τραγικό. στις ώρες αιχμής η ταχύτητα είναι στα όριο του no service. Μερικές φορές τα ξημερώματα (4-5) το down πάει έως τα 7-10 και το up στο 1 και αυτό 1 στις 4-5 ημέρες. 4G Cosmote, η ίδια κατάσταση εδώ και 1-2 εβδομάδες https://www.speedtest.net/result/i/4708484529 https://ibb.co/BfjQyjy Edited August 10, 2021 by sidisdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Τραγικές ταχύτητες στον Άγιο Μάμα Και Ποτίδαια. Σε όλη την περιοχή όλο το 24 ώρο είναι τραγικό. στις ώρες αιχμής η ταχύτητα είναι στα όριο του no service. Μερικές φορές τα ξημερώματα (4-5) το down πάει έως τα 7-10 και το up στο 1 και αυτό 1 στις 4-5 ημέρες. 4G Cosmote, η ίδια κατάσταση εδώ και 1-2 εβδομάδες https://www.speedtest.net/result/i/4708484529 https://ibb.co/BfjQyjy Απλά επισημαίνω αυτό το post για κάποιους τσιπηδες που δίνουν 3Ε το μήνα και δε θέλουν αναβάθμιση δικτύου γιατί θεωρούν ότι όλα καλά με το 4g... Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Δράμα έπεσε. Μόνο μέσω WiFi calling κλήσεις κάνει Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Απλά επισημαίνω αυτό το post για κάποιους τσιπηδες που δίνουν 3Ε το μήνα και δε θέλουν αναβάθμιση δικτύου γιατί θεωρούν ότι όλα καλά με το 4g... Πώς είναι δυνατόν με 3 ευρώ τον μήνα να έχεις τηλεπικοινωνιακες υπηρεσίες; Η πατέντα, της πατέντας! Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Εδώ και μισή ώρα δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ με 4G/H ενώ με E μπορώ να μπω στο myphone! Έχει άλλος πρόβλημα; Περιοχή Νέα Καλλικράτεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Δεν έχω θέμα στο Πήλιο. Όλα καλά Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ppkmoby Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 (edited) Αθήνα κέντρο, υπάρχει πρόβλημα με το δίκτυο, μόνο κλήσεις όχι data Edited August 10, 2021 by ppkmoby Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Επανήλθε σε μένα το ίντερνετ κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgeavl3 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Κέρκυρα εδώ, κολλημένο σε 3G αλλά τηλέφωνο δουλεύει Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Νάουσα down. Μόνο 3G και αυτό για κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. August 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2021 Το 4G λειτουργεί για λίγο και πέφτει λοκαρισμενο. Το Η down τώρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts