cmvr Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Σιγά τις ταχύτητες :lol: Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Να και ένα all time high. WHAT? Καλα εχει ξεφυγει αγρια η Cosmote ...να φανταστω 1+7+7+3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Στο γήπεδο του ΠΑΟΚ με 7+7+3+20 δεν πιάνει πάνω από 15 down και 30 up. Δεν ξέρω γιατί. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 WHAT? Καλα εχει ξεφυγει αγρια η Cosmote ...να φανταστω 1+7+7+3 Σωστά. Χωρίς LoS όμως, από το σπίτι αυτά και στις 6 το απόγευμα. Εαν με 4CA & MIMO έχεις 15mbit κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Σωστά. Χωρίς LoS όμως, από το σπίτι αυτά και στις 6 το απόγευμα. Εαν με 4CA & MIMO έχεις 15mbit κάτι δεν πάει καλά. Εχει τρελη κινηση ο σταθμος στο γηπεδο του παοκ...απλα καλυπτει παντου τα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Σκεφτείτε πόσα Home Speed Booster παίζουν σ αυτόν τον σταθμό, πόσοι είναι με τα απεριόριστα του WhatsUp.. Αφού έχει και 15 mbps είναι υπέρκαλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Σκεφτείτε πόσα Home Speed Booster παίζουν σ αυτόν τον σταθμό, πόσοι είναι με τα απεριόριστα του WhatsUp.. Αφού έχει και 15 mbps είναι υπέρκαλα. Sent from my iPhone using Tapatalk Έχω δοκιμάσει και σε νεκρές ώρες, δεν έχει καμία διαφορά. Λίγο παρακάτω και μιλάω για 100m, με 3+20 έχω σταθερά 90-100 down και ~60 up. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 Να και ένα all time high. Ωραίος. Βέβαια πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή να λέμε την αλήθεια. Γενικά και η ξαδέλφη μου μου είπε απο Άλιμο όταν ανέβηκε από 50 στα 250... Αρα μιλάμε όντως για τεράστια διαφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω δοκιμάσει και σε νεκρές ώρες, δεν έχει καμία διαφορά. Λίγο παρακάτω και μιλάω για 100m, με 3+20 έχω σταθερά 90-100 down και ~60 up. Εχει αναβαθμιστεί ο σταθμός;;; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2020 (edited) Ωραίος. Βέβαια πρέπει να το υποστηρίζει η συσκευή να λέμε την αλήθεια. Γενικά και η ξαδέλφη μου μου είπε απο Άλιμο όταν ανέβηκε από 50 στα 250... Αρα μιλάμε όντως για τεράστια διαφορά. ----- προσθήκη μηνύματος 58 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχει αναβαθμιστεί ο σταθμός;;; Ναι και πρεπει να ηταν απο τους πρωτους.. παντως παιδια εγω βαρεσα και 180 σε αυτο τον σταθμο στις 1.30 το βραδυ και το ειχα ανεβασει και ολας https://www.speedtest.net/my-result/a/6608589993 Ειναι κανα 1.5κμ απο τον σταθμο , αλλα ειναι αυτος σιγουρα Edit: Στις Σερρες παντως το δικτυο πηρε πολυ μεγαλη ανασα , μπορει να μην ειναο παντου 200 300.400 500 , αλλα σιγουρα ειναι πολυ καλυτερα και την επανεφερε παλι στην πρωτη τουλαχιστον στο κεντρο... https://drive.google.com/file/d/1daId8mtAX0N1JxABnLnDz1LHXDKsx9Ia/view?usp=drivesdk Τωρα εχουμε και την 3094 η οπια απο οτι φαινεται θα σερνεραι ως τον αιωνα τον απαντα Edited December 7, 2020 by georgebad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Είπα να κάνω και γω ένα speedtest τέτοια ώρα, Αμπελόκηποι Αθήνα. Με 4CC (7+3+1+20) σύμφωνα με το Net Monster, πάνω από 120/20 δεν είδα. Περίμενα κάτι παραπάνω για τέτοια ώρα... Edited December 8, 2020 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Είπα να κάνω και γω ένα speedtest τέτοια ώρα, Αμπελόκηποι Αθήνα. Με 4CC (7+3+1+20) σύμφωνα με το Net Monster, πάνω από 120/20 δεν είδα. Περίμενα κάτι παραπάνω για τέτοια ώρα... Αμπελόκηποι σε όλη την περιοχή η Cosmote δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πόσο μάλλον στην κεραία του Γηροκομείου (Πανόρμου/Κηφισίας). Μάξιμουμ 180 έχω δει με 3CA ξημερώματα και μένω σχεδόν δίπλα από την κεραία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Οι συσκευές που τα δοκιμάζετε υποστηρίζουν 4MIMO; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Αμπελόκηποι σε όλη την περιοχή η Cosmote δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Πόσο μάλλον στην κεραία του Γηροκομείου (Πανόρμου/Κηφισίας). Μάξιμουμ 180 έχω δει με 3CA ξημερώματα και μένω σχεδόν δίπλα από την κεραία... Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω οπότε παίρνω από την κεραία δίπλα στον Ερυθρό. Αλλά κακά τα ψέματα, είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή οπότε ίσως είναι δύσκολο να δούμε μεγάλα νούμερα. Οι συσκευές που τα δοκιμάζετε υποστηρίζουν 4MIMO; Πώς το βλέπουμε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εγώ είμαι λίγο πιο κάτω οπότε παίρνω από την κεραία δίπλα στον Ερυθρό. Αλλά κακά τα ψέματα, είναι πυκνοκατοικημένη περιοχή οπότε ίσως είναι δύσκολο να δούμε μεγάλα νούμερα. Δίπλα στο Ερρίκος Ντυναν είναι η #620. Μάλλον αυτήν εννοείς. Εγώ πιάνω από την #70. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι συσκευές που τα δοκιμάζετε υποστηρίζουν 4MIMO; Το Mi 9 Lite κάνει 3CA με 256QAM έως 600 Mbps. Για 4x4 mimo δεν γνωρίζω. Υποθέτω πως όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Δίπλα στο Ερρίκος Ντυναν είναι η #620. Μάλλον αυτήν εννοείς. Εγώ πιάνω από την #70. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το Mi 9 Lite κάνει 3CA με 256QAM έως 600 Mbps. Για 4x4 mimo δεν γνωρίζω. Υποθέτω πως όχι. Ακομα δεν αναβαθμησαν την περιοχη; οσο για να τσεκαρεις αν και τι μπαντες υποστηριζεις μπες στο cacombos καο ψαξε το κινητο σου ...Παντως με 4Ca και mimo το δικτυπ πεταει σε εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Πώς το βλέπουμε αυτό; Ψάχνεις τις προδιαγραφές του modem της συσκευής σου. Το Mi 9 Lite κάνει 3CA με 256QAM έως 600 Mbps. Για 4x4 mimo δεν γνωρίζω. Υποθέτω πως όχι. Εάν χάνεις και το 4CA και κυρίως το MIMO μπορεί να βλέπεις και κάτω από το 50% του capacity. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Ακομα δεν αναβαθμησαν την περιοχη; οσο για να τσεκαρεις αν και τι μπαντες υποστηριζεις μπες στο cacombos καο ψαξε το κινητο σου ...Παντως με 4Ca και mimo το δικτυπ πεταει σε εμενα Είναι αναβαθμισμενη η περιοχή σε 5G ready από τα τέλη Σεπτεμβρίου. Απλά έγραψα την παλιά ονομασία (70 αντί για 200070) για πιο εύκολα/γρήγορα. Από ταχύτητες δεν άλλαξε κάτι. Σε μερικές ώρες αιχμής, παραλίγο να "πέσει" και σε μονοψήφια νούμερα... Απλά φανταστείτε κάποιον που πληρώνει για το Speed Booster, που δεν κάνει και CA (απ' όσο ξέρω). :lol: Το γνωρίζω το CA combos. https://cacombos.com/device?model=M1904F3BG ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εάν χάνεις και το 4CA και κυρίως το MIMO μπορεί να βλέπεις και κάτω από το 50% του capacity. Δεν γνώριζα ότι ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά... Μάλλον χρειάζεται συσκευή άνω των 500-600€ για να δει κάποιος τις δυνατότητες της Cosmote στο φουλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 (edited) Ψάχνεις τις προδιαγραφές του modem της συσκευής σου. Εάν χάνεις και το 4CA και κυρίως το MIMO μπορεί να βλέπεις και κάτω από το 50% του capacity. Από ότι βλέπω στο site της Qualcomm, το modem του SD730G που έχει το Xiaomi Mi Note 10 lite μου, μεταξύ άλλων λέει τα παρακάτω: Modem Name: Qualcomm® Snapdragon™ X15 LTE modem Downlink LTE Category: LTE Category 15 Uplink LTE Category: LTE Category 13 Downlink Carrier Aggregation: 3x20 MHz carrier aggregation Downlink LTE MIMO: Up to 4x4 MIMO on two carriers Downlink QAM: Up to 256-QAM Peak Download Speed: 800 Mbps Οπότε θεωρητικά είμαι οκ. Εκτός αν η Xiaomi δεν αξιοποιεί όπως θα έπρεπε το modem. Δίπλα στο Ερρίκος Ντυναν είναι η #620. Μάλλον αυτήν εννοείς. Εγώ πιάνω από την #70. Σωστά από την 200620/100620 παίρνω. Αυτή τη διαφορά 200xxx/100xxx στο Cell Id δεν την έχω καταλάβει - και στο Cell Mapper την έχω δει και σε άλλα 6ψήφια eNB. Edited December 8, 2020 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andermitzakis Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Παιδιά όχι το capability του modem από τον κατασκευαστή του modem αλλά από τον κατασκευαστή της συσκευής. Το ότι το modem υποστηρίζει 4X4 MIMO δεν σημαίνει επ' ουδενί πως ο OEM έχει υλοποιήσει και ανάλογο κεραιοσύστημα και έχει αγοράσει το feature. Αντίστοιχα και για το CA, ειδικά στις συσκευές της xiaomi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Έχεις δίκιο. Δεδομένου ότι η Xiaomi δεν αναφέρει τίποτα στο site της για MIMO τότε λογικά δεν θα το υποστηρίζει το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Από ότι βλέπω στο site της Qualcomm, το modem του SD730G που έχει το Xiaomi Mi Note 10 lite μου, μεταξύ άλλων λέει τα παρακάτω: Modem Name: Qualcomm® Snapdragon™ X15 LTE modem Downlink LTE Category: LTE Category 15 Uplink LTE Category: LTE Category 13 Downlink Carrier Aggregation: 3x20 MHz carrier aggregation Downlink LTE MIMO: Up to 4x4 MIMO on two carriers Downlink QAM: Up to 256-QAM Peak Download Speed: 800 Mbps Οπότε θεωρητικά είμαι οκ. Εκτός αν η Xiaomi δεν αξιοποιεί όπως θα έπρεπε το modem. Σωστά από την 200620/100620 παίρνω. Αυτή τη διαφορά 200xxx/100xxx στο Cell Id δεν την έχω καταλάβει - και στο Cell Mapper την έχω δει και σε άλλα 6ψήφια eNB. Ακριβώς αυτό. Η Xiaomi δεν αξιοποιεί πλήρως τις δυνατότητες του μόντεμ, για οικονομία. Μάλλον πρέπει να πληρώσει παραπάνω σε δικαιώματα, που θα σήμαινε πιο ακριβές τιμές πώλησης. Όσο για το 100xxx στις B3, κανείς δεν έχει καταλάβει τι θέλει να κάνει η Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Εχει αναβαθμιστεί ο σταθμός;;; Τέτοια αποτελέσματα βλέπω κάθε μέρα Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Τέτοια αποτελέσματα βλέπω κάθε μέρα Με 4 Ca με b1 θα σου δωσει στανταρ 2πλασιες ταχυτητες ...Αν μιλαμε για τον σταθμο στο γημεδοντης τουμπας πριν κανα μηνα που ειχα περασει και εγω με wingo τοσο ειχα βγαλει...Βεβαια προχθες ειδα καλες ταχυτητες λαι ηταν και 6 ωρα το απογευμα. Παντως τιγκα ειναι ο σταθμος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djuan1988 Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Με 4 Ca με b1 θα σου δωσει στανταρ 2πλασιες ταχυτητες ...Αν μιλαμε για τον σταθμο στο γημεδοντης τουμπας πριν κανα μηνα που ειχα περασει και εγω με wingo τοσο ειχα βγαλει...Βεβαια προχθες ειδα καλες ταχυτητες λαι ηταν και 6 ωρα το απογευμα. Παντως τιγκα ειναι ο σταθμος Ναι, για αυτόν μιλάμε. Στην πλευρά προς την παραλία. Λίγο παρακάτω, στην Ανατολικής Θράκης με 3+20 σταθερά 90-100 down / 50-60 up. Παράθεση مفاجأة Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgebad Δημ. December 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2020 Ναι, για αυτόν μιλάμε. Στην πλευρά προς την παραλία. Λίγο παρακάτω, στην Ανατολικής Θράκης με 3+20 σταθερά 90-100 down / 50-60 up. Αα εγω λεω πρως ανω τουμπα , εκει οι ταχυτητες ειναι κομπλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts