king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ένα πράγμα που ίσως δεν το ξέρετε πολλοι και το διαπίστωσα για δεύτερη φορά σήμερα και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς. Μαζί με το θέμα με το πάρε μοίρασε πιστεύουν αξίζουν να γίνουν sticky. Στο μέρος που είμαι πιάνω μόνο E όλη μέρα μέχρι τις 10 το βράδυ που μετά πιάνω H+. Οπότε τι είπα να δοκιμάσω. Έβαλα στις ρυθμίσεις παρακάτω να πιάνει μόνο 3G η μόνο LTE και τότε έπιασα κανονικά πολύ καλό ίντερνετ. Όταν έχω το 2g 3g 4g αυτόματη σύνδεση πιανω μόνο E. Πιστεύω αρκετοί έχετε αυτό το θέμα και ελπίζω να σας βοηθήσει όπως βοήθησε και μένα. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πραγματι ισχυει αυτο που λες και το εχω διαπιστωσει και στην περιοχη μου.ομως αν το βαλεις μονο LTE δεν εχεις τηλεφωνο..Εκτος και αν εχεις dualsim ή καποια απο τις λιγες προς το παρον συσκευες (και συμβολαιο) για να εχεις volte Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Πραγματι ισχυει αυτο που λες και το εχω διαπιστωσει και στην περιοχη μου.ομως αν το βαλεις μονο LTE δεν εχεις τηλεφωνο..Εκτος και αν εχεις dualsim ή καποια απο τις λιγες προς το παρον συσκευες (και συμβολαιο) για να εχεις volte Στάλθηκε από το Doogee Y6 Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ναι όντως έτσι είναι και το έχω στο σκέτο 3g και έχω κανονικά και τηλέφωνο και πολύ καλό internet. Με το E δεν άνοιγε ούτε σελίδα στο Tapatalk. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Ένα πράγμα που ίσως δεν το ξέρετε πολλοι και το διαπίστωσα για δεύτερη φορά σήμερα και σίγουρα θα βοηθήσει πολλούς. Μαζί με το θέμα με το πάρε μοίρασε πιστεύουν αξίζουν να γίνουν sticky. Στο μέρος που είμαι πιάνω μόνο E όλη μέρα μέχρι τις 10 το βράδυ που μετά πιάνω H+. Οπότε τι είπα να δοκιμάσω. Έβαλα στις ρυθμίσεις παρακάτω να πιάνει μόνο 3G η μόνο LTE και τότε έπιασα κανονικά πολύ καλό ίντερνετ. Όταν έχω το 2g 3g 4g αυτόματη σύνδεση πιανω μόνο E. Πιστεύω αρκετοί έχετε αυτό το θέμα και ελπίζω να σας βοηθήσει όπως βοήθησε και μένα. Αν το σήμα των 3G/4G είναι οριακό, λογικό να σε κρατάει σε 2G, ειδικά αν το τελευταίο έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες τεχνολογίες... Το βράδυ που μειώνεται η κίνηση στο δίκτυο και ίσως υπάρχουν λιγότερες παρεμβολές από άλλους παράγοντες, πιθανόν να αυξάνεται ελάχιστα το σήμα των 3G/4G κεραιών και γι' αυτό τις πιάνεις τότε. Υ.Γ.1 Δεν είμαι ειδικός, υποθέσεις κάνω... :rolleyes: Υ.Γ.2. Αν το έχετε μόνο σε 4G, υπάρχει κίνδυνος να χάνετε κλήσεις, ειδικά αν η συσκευή σας δεν υποστηρίζει επίσημα VoLTE. Edited July 7, 2017 by MitsosDaBest13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Αν το σήμα των 3G/4G είναι οριακό, λογικό να σε κρατάει σε 2G, ειδικά αν το τελευταίο έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες τεχνολογίες... Το βράδυ που μειώνεται η κίνηση στο δίκτυο και ίσως υπάρχουν λιγότερες παρεμβολές από άλλους παράγοντες, πιθανόν να αυξάνεται ελάχιστα το σήμα των 3G/4G κεραιών και γι' αυτό τις πιάνεις τότε. Υ.Γ. Δεν είμαι ειδικός, υποθέσεις κάνω... :rolleyes: Το θέμα είναι ότι όταν το έχω 3G μόνο πιάνω κανονικά H+ χωρίς θέμα ενώ στο αυτόματο πιάνω E. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 (edited) Το θέμα είναι ότι όταν το έχω 3G μόνο πιάνω κανονικά H+ χωρίς θέμα ενώ στο αυτόματο πιάνω E. Send From Note 3 With S8 Port Rom Εξαρτάται πως είναι ρυθμισμένο το δίκτυο King,στη Vodafone για π.χ οι κλήσεις είναι σίγουρα πάνω απ όλα Στην cosmote πρέπει να είσαι σε συμβόλαιο να έχεις συγκεκριμένη συσκευή iPhone για π.χ και περασμένες τις ρυθμίσεις απ αυτούς αλλοιως παπαλα το volte Χαμένες κλήσεις σίγουρα αν το κλειδώσεις σε 4g Sent from my LG-H960 using Tapatalk Edited July 7, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Εξαρτάται πως είναι ρυθμισμένο το δίκτυο King,στη Vodafone για π.χ οι κλήσεις είναι σίγουρα πάνω απ όλα Στην cosmote πρέπει να είσαι σε συμβόλαιο να έχεις συγκεκριμένη συσκευή iPhone για π.χ και περασμένες τις ρυθμίσεις απ αυτούς αλλοιως παπαλα το volte Χαμένες κλήσεις σίγουρα αν το κλειδώσεις σε 4g Sent from my LG-H960 using Tapatalk Ισχυει,η Cosmote σε πεταει σε Edge αν δεν κανεις χρηση δεδομενων και ειναι πιτα το 3G/4G.Η Vodafone σε γυρναει σε 2G για να μη χανεις κληση. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Συνήθως 4G-only ρυθμίζεις συσκευές internet-only, π.χ. τέτοια ρύθμιση βάζω στα 4G mobile WiFi μου ώστε να έχω μονίμως γρήγορη σύνδεση. Με το 4G-only σε κινητό είναι σίγουρο ότι θα χάσεις κλήσεις, ιδίως όταν το σήμα είναι οριακό. Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Ισχυει,η Cosmote σε πεταει σε Edge αν δεν κανεις χρηση δεδομενων και ειναι πιτα το 3G/4G.Η Vodafone σε γυρναει σε 2G για να μη χανεις κληση. Η Cosmote το κάνει αυτό; Είσαι σίγουρος;:lol::lol: Που σε κρατάει με μισή γραμμούλα στο 4G, ακόμη κι αν δεν δουλεύει, και σου κάνει μετάβαση σε 3G μόλις πας να κάνεις χρήση και σου καίει και την μπαταρία σε μισή μέρα; Για το ίδιο δίκτυο μιλάμε;:lol: ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν το σήμα των 3G/4G είναι οριακό, λογικό να σε κρατάει σε 2G, ειδικά αν το τελευταίο έχει καλύτερο σήμα από τις άλλες τεχνολογίες... Το βράδυ που μειώνεται η κίνηση στο δίκτυο και ίσως υπάρχουν λιγότερες παρεμβολές από άλλους παράγοντες, πιθανόν να αυξάνεται ελάχιστα το σήμα των 3G/4G κεραιών και γι' αυτό τις πιάνεις τότε. Υ.Γ.1 Δεν είμαι ειδικός, υποθέσεις κάνω... :rolleyes: Υ.Γ.2. Αν το έχετε μόνο σε 4G, υπάρχει κίνδυνος να χάνετε κλήσεις, ειδικά αν η συσκευή σας δεν υποστηρίζει επίσημα VoLTE. Δεν είναι μόνο θέμα έντασης σήματος. Είναι και θέμα σηματοθορυβικού λόγου (αν έχεις παρεμβολές, όπως επισημαίνεις, η ποιότητα του σήματος υποβαθμίζεται), καθώς και από άλλους παράγοντες, όπως η ένταση κίνησης στην κυψέλη που σε εξυπηρετεί κλπ,κλπ. Βασικά, έτσι πρέπει να κάνει για να είναι λειτουργικό το κινητό σου. Αλλιώς, θα έχεις λίγο από Ίντερνετ με λίγο από ομιλία, όποτε και αν γουστάρει το δίκτυο:p Όσον αφορά το 4G που λες, αν δεν είσαι συνδρομητής συμβολαίου, δεν έχεις μία από τις υποστηριζόμενες συσκευές και αυτές δεν φέρουν το firmware της Cosmote, δεν υπάρχει απλά κίνδυνος να χάνεις τις κλήσεις σε LTE only mode. ΘΑ ΧΑΝΕΙΣ τις κλήσεις:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. July 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2017 Σε μόνο 4G όταν είχα Ε μόνο όλη μέρα με έκοβε το σήμα του τηλεφώνου αλλά ίντερνετ είχα κανονικά. Οπότε το έβαλα στο μόνο 3G που και καλό ίντερνετ έχεις και σήμα κανονικά για κλήσεις. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Γιάλοβα Μεσσηνίας B3+B20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2162242035 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Γιάλοβα Μεσσηνίας B3+B20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2162242035 Λογικό.. Κοντά Costa navarino Τουρίστες κ.τ.λ & κ. τ. λ Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. July 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2017 Γιάλοβα Μεσσηνίας B3+B20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2162242035 Πέρασες καμία βόλτα από βοιδοκοιλια? Γιατί μέχρι πέρσι μια έπιανες σήμα μια Όχι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2017 Πέρασες καμία βόλτα από βοιδοκοιλια? Γιατί μέχρι πέρσι μια έπιανες σήμα μια Όχι Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι, δεν περασα. Έχει σίγουρα νέα 4G κεραία στην περιοχή γιατί οι ταχύτητες έχουν εκτοξευτεί. Ίσως κάνει διαφορά και εκει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 Λίγο έξω από το Γύθειο Λακωνίας, στην παραλία που βρίσκεται το ναυάγιο "Δημήτριος". Πολύ καλή ταχύτητα, αλλά λίγο υψηλό Ping... Η συσκευή μου παίζει με απλό 4G. http://www.speedtest.net/android/3020316203.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. July 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2017 (edited) Χθες στην περιοχή Νέα Μάκρη προς Μαραθώνα(la playa για όσους ξέρουν)....στην παραλία...... Cosmote έπαιζε άνετα 4G και ΣΦΑΙΡΑ! Edited July 10, 2017 by XP130TD off topic Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimgeo Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πήρα τηλέφωνο και ενημέρωσα για πρόβλημα στην παραλία οφρυνιου.εδώ και 3 μέρες παίζει τρέλα το δίκτυο η χάνεις το σήμα,μου είπαν είναι γνωστό και μεταβαίνει συνεργείο αλλά δεν ξέρουν πόσο θα κάνουν να επανέλθει Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Γιάλοβα Μεσσηνίας B3+B20 http://www.speedtest.net/my-result/i/2162242035 Έχει ενεργοποιήσει το prescheduling η κοσμοτε στο uplink? Ωραίο ping. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Έχει ενεργοποιήσει το prescheduling η κοσμοτε στο uplink? Ωραίο ping. Δεν έχω τρόπο να το τσεκάρω Μιχάλη, αλλά το ping είναι όντως εντυπωσιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konkan Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Πάντως καταγραφονται σε πολλές μετρήσεις 12άρια ping Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Δεν έχω τρόπο να το τσεκάρω Μιχάλη, αλλά το ping είναι όντως εντυπωσιακό. οκ είναι με το σέρβερ της ΚΟΣΜΟΤΕ. Άρα δε προστίθεται πολύ delay από το SGi. Αλλά ναι, είναι καλή απόκριση. :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 οκ είναι με το σέρβερ της ΚΟΣΜΟΤΕ. Άρα δε προστίθεται πολύ delay από το SGi. Αλλά ναι, είναι καλή απόκριση. :) Είναι και εκτός μεγάλης πόλης στην άλλη άκρη της χώρας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Στη Λακωνία η Cosmote έχει πολύ υψηλά Ping. Χθες σας έδειξα 70αρι και μάλιστα στο σέρβερ του ΟΤΕ... Επίσης το Upload σέρνεται στη Σπάρτη και στις γύρω περιοχές και τα μεσημέρια με το ζόρι ξεπερνά το 1 Mbps σε 4G... Μπορεί η Cosmote να έχει τις καλύτερες ταχύτητες με διαφορά, αλλά πιστεύω τα καλύτερα Ping τα έχει μόνος πάροχος που δεν έχει δικό του σέρβερ στο OOKLA Speedtest... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. July 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2017 Στη Λακωνία η Cosmote έχει πολύ υψηλά Ping. Χθες σας έδειξα 70αρι και μάλιστα στο σέρβερ του ΟΤΕ... Επίσης το Upload σέρνεται στη Σπάρτη και στις γύρω περιοχές και τα μεσημέρια με το ζόρι ξεπερνά το 1 Mbps σε 4G... Μπορεί η Cosmote να έχει τις καλύτερες ταχύτητες με διαφορά, αλλά πιστεύω τα καλύτερα Ping τα έχει μόνος πάροχος που δεν έχει δικό του σέρβερ στο OOKLA Speedtest... ;) Ισχυει,εχει πολλες φορες μεγαλο ping και σερνεται γενικως.Με την αλλη που λες δεν σερνεται και ας μην εχει τις ταχυτητες της Cosmote. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestispro Δημ. July 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2017 Ψαχνά Ευβοίας τωρα....πρεπει να έκαναν αναβάθμιση γιατί έπιανε μέχρι 80-100 mbps Έχει φύγει πολύ μπροστά η κοτε Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts