akalos Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 Μην παιδεύεστε άδικα οποίος το εγκατέστησε σήμερα για πρώτη φορά το guru δεν θα του δουλέψει, κάνουν server maintenance. Ξαναδοκίμαστε αυριο δεν θέλει ροοτ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2017 δεν θέλει ροοτ? Θελει ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 το εβαλα στο s6 edge. αλλα δεν βγαζει τετοιες πληροφοριες σαν και εσενα στεφανε. Γιατι; (με ρουτ) Μονο χαρτη βγαζει και 3-4 πληροφοριες και μεχρι εκει. Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) exynos έχει το s6 edge, όχι snapdragon Edited May 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Σούπερ! Το μόνο περίεργο που βλέπω είναι υψηλά bit level error rates. Ένα με χαμηλότερο. Άσχετο, το τρίτο Carrier στο 3ca που (σε ποιο πεδιο) θα το δείξει; τα πεδία είναι σχεδιασμενα μόνο για να δείχνει αναλυτικές πληροφορίες από 2carriers. http://i.imgur.com/OFJjqgc.jpg Edited May 8, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) Ένα με χαμηλότερο. Άσχετο, το τρίτο Carrier στο 3ca που (σε ποιο πεδιο) θα το δείξει; τα πεδία είναι σχεδιασμενα μόνο για να δείχνει αναλυτικές πληροφορίες από 2carriers. Που φτάσαμε ρε φίλος, να μην έχουμε χώρο στην οθόνη να χωρέσουν όλοι οι LTE carriers :lol::lol::lol: Σίγουρα θα σου πει 3CA αν τα καταφέρει, δοκίμασε τότε να το γυρίσεις landscape μήπως αλλάζει το design και έχει χώρο. EDIT: Στέφανε, μπορείς να στείλεις ένα screenshot από το signal guru ενώ είσαι σε LTE και κάνεις κίνηση data στην οθόνη EUTRA sessions? Edited May 8, 2017 by georgemv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 EDIT: Στέφανε, μπορείς να στείλεις ένα screenshot από το signal guru ενώ είσαι σε LTE και κάνεις κίνηση data στην οθόνη EUTRA sessions? Σε aggregation? Αν ναι, αύριο πρωί θα το ανεβάσω γιατί εδώ που είμαι έχει μόνο απλό 4g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Σε aggregation? Αν ναι, αύριο πρωί θα το ανεβάσω γιατί εδώ που είμαι έχει μόνο απλό 4g. ΟΚ, μπορείς να δεις τότε το πεδίο MBR τι τιμή έχει σε εσένα; Όταν μπορείς ανεβάζεις και σε CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 (edited) ΟΚ, μπορείς να δεις τότε το πεδίο MBR τι τιμή έχει σε εσένα; Όταν μπορείς ανεβάζεις και σε CA. MBR: Σε απλό 4g 256/50mbps. Στο δεύτερο σιμ slot με Wind δείχνει 256/75mbps Αλλά στο LTE cell configuration λέει 500mbps/50mbps και στην Wind 300/75mbps. http://i.imgur.com/Nc63tVH.jpghttp://i.imgur.com/nLm2Mzw.jpg Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2017 Και εγώ τα ίδια έχω. Δες και αύριο σε CA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators XP130TD Δημ. May 9, 2017 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Tα τελευταία posts που είχαν να κάνουν με τη Wind μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο topic, για να μην είμαστε off topic. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7184438#post7184438 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Και εγώ τα ίδια έχω. Δες και αύριο σε CA. Edit:Είδα για μερικά δευτερόλεπτα και 3ca (τελικά) αλλά με 64QAM στους 2 'ορατους' στην εφαρμογή carriers. Πάνω αριστερά στην καρτέλα LTE ca matrix έγραψε "LTE 3xCA" και λίγο χαμηλότερα πάνω από το throughput έγραψε "3carrier(s)". Σε landscape δεν μου δουλεύει εμένα το guru. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Που φτάσαμε ρε φίλος, να μην έχουμε χώρο στην οθόνη να χωρέσουν όλοι οι LTE carriers :lol::lol::lol: Σίγουρα θα σου πει 3CA αν τα καταφέρει, δοκίμασε τότε να το γυρίσεις landscape μήπως αλλάζει το design και έχει χώρο. Έχω άλλο θέμα σημαντικότερο, το μόντεμ στην cosmote δεν "υπακούει" στο band locking του guru. Σε Wind και Vodafone είναι OK. Πολύ περίεργο...any thoughts? Άλλαξα και Sim slot αλλά το ίδιο θέμα παλι, αρνείται πεισματικά και μόνο στην cosmote. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Στη δική μου συσκευή που το δούλευα μια χαρά κλείδωνα μπάντες και σε Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Σε τι μοντεμ/επεξεργαστή; Δεν ξέρω είναι πολύ περίεργο*, ίσως η qualcomm στο generic baseband του x12 modem που φοράει η πατσαβουροκινεζια μου https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/modems/4g-lte/x12 να έχει περασμένα τα configuration της Cosmote, τα οποία με κάποιο τρόπο να υπερισχύουν. Είναι αρκετά πιθανό σεναριο διότι με την ίδια Cosmote sim σε άλλη συσκευή (lg) μου κάνει LTE band locking το guru. *Σε vodafone/wind κάνει band locking, μόνο στην cosmote ΔΕΝ κάνει. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 SD 410 στο Moto e 2ης γενιάς. Modem cat.4 LTE, αν εννοείς αυτό. Και η sim από καρτοκινητό What's Up. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Από band 7 πάνω σε κτήριο OTE. Πολύ φορτωμένο το δίκτυο. http://www.speedtest.net/my-result/i/2086513388 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Από band 7 πάνω σε κτήριο OTE. Πολύ φορτωμένο το δίκτυο. http://www.speedtest.net/my-result/i/2086513388 Καλό αυτό!!! υπάρχει κίνηση :) Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. May 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Καλό αυτό!!! υπάρχει κίνηση :) Έχω την εντύπωση ότι κάτι κάνουν με το QoS σε ορισμένα σημεία. Με toggle airplane mode δίνει και πάλι 150+. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) Έχω την εντύπωση ότι κάτι κάνουν με το QoS σε ορισμένα σημεία. Με toggle airplane mode δίνει και πάλι 150+. με toggle airplane mode έχω παρατηρήσει ότι κάνει τουλαχιστον 30" να (ξανα)επανέλθει σε aggregation, αν είμαι σε σημείο κάλυψης φυσικά. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) 1.σε GRNET 2.σε cosmote καλά έχουν κόφτη στα αγορασμενα 2GB+2GB???? τους πάρει και τους σηκώσει αύριο Edited May 9, 2017 by akalos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Είναι γνωστό αυτό εδώ και μήνες, μόνο στο 4gb/4,40ευρω πακέτο του frog έχει κόφτη σε σέρβερ οτε/κοσμοτε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akalos Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Είναι γνωστό αυτό εδώ και μήνες, μόνο στο 4gb/4,40ευρω πακέτο του frog έχει κόφτη σε σέρβερ οτε/κοσμοτε. μου ρθε ταμπλας τώρα , γιατί το γύρισα από cosmokarta σε frog ...και αναρωτιομουν αν χάλασε η κορεοπαντοφλα μου... αύριο θα το ακούσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 Τι να ακούσουν; γιατί έχετε κόφτη στο Speedtest στο συγκεκριμένο πακέτο; το πολύ πολύ να σε βάλουν σε ανοιχτή ακρόαση για να κλάσουν στα γέλια Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. May 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2017 (edited) μου ρθε ταμπλας τώρα , γιατί το γύρισα από cosmokarta σε frog ...και αναρωτιομουν αν χάλασε η κορεοπαντοφλα μου... αύριο θα το ακούσουν Μην πάρεις τηλέφ., θα γελάνε. Είναι δωρεάν τα speedtest (δεν καταναλώνονται mb) σε server οτε/Cosmote οπότε ότι θέλουν κάνουν στα ανεπίσημα πακέτα. Edited May 9, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts