Bayern7 Δημ. March 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2015 γιατί δεν υπάρχει ούτε μία "επώνυμη" με 4G που να μην διαθέτει 800 Το iphone 5 αγορασμένο από apple store στην Αγγλία δεν είναι επώνυμη συσκευή δλδ, σύμφωνα με τα γραφόμενα σου.:rolleyes: Που σαι Jobs να δεις σε τι ανυποληψία έχει πέσει η εταιρία σου μετά το ποστ του haki.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
t300 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορώ να ενεργοποιήσω το 4g με sms ή μόνο σε κατάστημα; (what's up) Παράθεση I can't tell you what the Cuore Sportivo is... You have to see it for yourself. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Μπορώ να ενεργοποιήσω το 4g με sms ή μόνο σε κατάστημα; (what's up) 4g στο 1333 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2015 Χαίρομαι. Εδώ στο φόρουμ το είχα βρει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 H Cosmote εν τέλει έχει ξεφύγει και στην 4G κάλυψη... Χρησιμοποιώ μία SIM της αυτές τις μέρες και πραγματικά είναι ΠΟΛΥ καλή... Αν οι άλλες 2 (ιδίως η Vodafone) δεν κάνουν πολύ γρήγορα βήματα (κυρίως στην επαρχία) θα το χάσουν πάλι το τρένο... Κακά τα ψέματα, καλές οι προσφορές και οι εκπτώσεις, αλλά η Cosmote ξύπνησε για τα καλά τα τελευταία 2 χρόνια και έχει κάνει δίκτυο-διαμάντι....Κάλυψη και ταχύτητες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μια ζωη η κοσμοτε εκανε γρηγοροτερα βηματα ειτε σε νεες τεχνολογιες ειτε σε καλυψη. Οι αλλες 2 ειναι αργες... Παράθεση Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την κάλυψη! Οι ταχύτητες ούτως ή άλλως Καλές είναι πλέον! Συναντάς πλέον 4G ακόμη και σε κωμοπόλεις των 10000 κατοίκων. Η Wind στην ουσία ακόμη πιλοτικό το'χει,η Vodafone πάλι ενώ είχε κάνει βήματα προόδου μεγάλα μέχρι το τέλος του έτους, τώρα παρατηρώ στασιμότητα, ιδίως στην επαρχία. Και το 3G της με τραγικές ταχύτητες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Αρκετά καλή πιστεύω είναι και η Vodafone , αλλά η COSMOTE έχει τρέξει πολύ γρήγορα όσον αφορά την 3G και 4G κάλυψη πανελλαδικά . Στον Αγ. Κωνσταντίνο στον Βόλο , πλέον υπάρχει ΚΟΡΥΦΑΙΟ 4G σήμα από την COSMOTE , ενώ 1-2 μήνες παλαιότερα , υπήρχε 4G σήμα με 1-2 γραμμές . Μπράβο στην COSMOTE . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanitis Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Αρκετά καλή πιστεύω είναι και η Vodafone , αλλά η COSMOTE έχει τρέξει πολύ γρήγορα όσον αφορά την 3G και 4G κάλυψη πανελλαδικά . Στον Αγ. Κωνσταντίνο στον Βόλο , πλέον υπάρχει ΚΟΡΥΦΑΙΟ 4G σήμα από την COSMOTE , ενώ 1-2 μήνες παλαιότερα , υπήρχε 4G σήμα με 1-2 γραμμές . Μπράβο στην COSMOTE . Κακά τα ψέμματα το δίκτυο της είναι κορυφαίο. Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Παιδια εχω με 20 ευρω το μηνα το 5gb any way.Μου δωσανε και μια 4g καρτα την οποια εβαλα στο ταμπλετ.Πρεπει να ενεργοποιησω το 4g τωρα?Αν ναι πως? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Κακά τα ψέμματα το δίκτυο της είναι κορυφαίο. Έτσι είναι . Να παραμείνει πάντα πρώτη στην 3G και 4G κάλυψη , η COSMOTE . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2015 Κάτω από την Ακρόπολη http://www.speedtest.net/my-result/a/1232776504 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzouvar Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 στην περιοχη του αγ σωστη (νεα σμυρνη) σχεδον μηδεν σημα εδω και καμια 10αρι μερες! ξερει κανεις τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Κάτω από την Ακρόπολη http://www.speedtest.net/my-result/a/1232776504 Οκ παει μια χαρα στην Αθηνα το 4G+ της κοσμοτε χωρις αντιπαλο. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2015 Το έκανα δύο φορές για να το πιστέψω, και μετά κατάλαβα ότι το z3 compact είναι cat4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Feel the POWER of 4G+ ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Έχω vodafone και τώρα περίμενω το καινούργιο μου 4G κινητό,πήγα σε ενα καταστημα vodafone να ρωτησω ποτε θα ερθει το 4G στην πόλη μας(Δραμα),και μια υπαλλήλος εκεί μου είπε οτι θα αργήσει πολύ και αμα ερθει και ποτέ(χαρητολογοντας),εδώ καλά καλά δεν έχει καλό 3G μου είπε χαρακτηριστικα! Επειδή θα είναι και δικαρτο λέω να βάλω μια κάρτα κοσμοτε για 4G,πως μπορω να μάθω αν έχει καλυψη στην περιοχή μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerokill Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Θα ρωτησεις η σε καταστημα η θα παρεις τηλεφωνο στην εξ πελατων της Cosmote.Και στο ιντερνετ επισης υπαρχει ενας χαρτης καλυψης του δικτου 4G. Παράθεση Vodafone:Ανακοινώσεις για συνδρομητές Cosmote: Ανακοινώσεις για συνδρομητές NOVA: Γενικές ανακοινώσεις συνδρομητών. zerokill@mowned.com Οδηγίες προς ναυτιλομένους Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Θα ρωτησεις η σε καταστημα η θα παρεις τηλεφωνο στην εξ πελατων της Cosmote.Και στο ιντερνετ επισης υπαρχει ενας χαρτης καλυψης του δικτου 4G. Τον χάρτη τον έχω δει και δείχνει να έχει 4G μέσα στη πόλη,απλα δεν ξέρω τι ταχύτητες υπαρχουν,αλλά θα κάνω αυτό που λες,θα πάω σε ενα καταστημα και θα ρωτησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Τον χάρτη τον έχω δει και δείχνει να έχει 4G μέσα στη πόλη,απλα δεν ξέρω τι ταχύτητες υπαρχουν,αλλά θα κάνω αυτό που λες,θα πάω σε ενα καταστημα και θα ρωτησω. Οταν παραλάβεις το κινητό κάνε αναζήτηση δικτύων,θα σου βγάλει τι πιάνει σε εκείνο το σημείο.Αν πιάνεις 4G είσαι τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Οταν παραλάβεις το κινητό κάνε αναζήτηση δικτύων,θα σου βγάλει τι πιάνει σε εκείνο το σημείο.Αν πιάνεις 4G είσαι τυχερός. Απ οτι βλεπω εδω στη περιοχη μας 4G εχει μονο η cosmote(αν εχει κι αυτη),αλλα εγω εχω vodafone,ετσι ειπα να βαλω και μια what's up για χρηση μονο για ιντερνετ,αλλα αν μου τι δωσει θα κανω μια φορητοτητα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SUMMER_2000 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στην Δράμα έχει 102% 4G δίκτυο η COSMOTE . Εδώ πόλεις αρκετά μικρότερες από την Δράμα και έχουν 4G . Με το καλό να έρθει το καινούργιο 4G κινητό που περιμένεις και κάποια μέρα πες μας για τις ταχύτητες του δικτύου της COSMOTE . Θα είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. April 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2015 Στην Δράμα έχει 102% 4G δίκτυο η COSMOTE . Εδώ πόλεις αρκετά μικρότερες από την Δράμα και έχουν 4G . Με το καλό να έρθει το καινούργιο 4G κινητό που περιμένεις και κάποια μέρα πες μας για τις ταχύτητες του δικτύου της COSMOTE . Θα είναι σίγουρα ΠΟΛΥ καλές ;) Ευχαριστώ!Θα το δοκιμασω σίγουρα,μετα απο 12-13 χρόνια παλι(είχα καμια 5 χρονια)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 4g στο δασκαλειο κερατεας , σημερα ενας γνωστος μου με galaxy s4 mini που μπηκε στο ιντερνετ ειχε 2 παυλες 4g αλλα που μετακινηθηκα σε ενα αλλο παραθυρο μονο h+ ειχε , παντως δεν το περιμενα να ειχαμε 4g εδω! . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. April 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2015 Ναι ναι καλά η κεραία απέναντι στο βουνό, πάνω από την Μονή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts