sili Δημ. November 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2013 Ναι την έχω την απόδειξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Λοιπόν πήρα στην Samsung μου είπαν πως το τηλέφωνο είναι αυστριακό. Εγώ τώρα διαβάζοντας των οδηγό πρέπει να περάσω μέσω odin την μαμά ρομ η μέσω κies (αυτό πως γίνεται είναι πιο ασφαλές) και μετά μέσω triangle away να μηδενίσει τον counter? Όταν περάσω την μαμά ρομ δεν θα γίνει unroot το κινητό? To triangle away τρέχει σε unroot κινητό? Πως θα καταλάβω ποια αυστριακή ρομ θα βάλω? Θα σας θυμίσω πως πείρα το κινητό μεταχείρισμενο και θέλω να το κάνω μαμά γιατί έχω προσέξει κάποια bugs τώρα έχει 4.3 beta root. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Λοιπόν πήρα στην Samsung μου είπαν πως το τηλέφωνο είναι αυστριακό. Εγώ τώρα διαβάζοντας των οδηγό πρέπει να περάσω μέσω odin την μαμά ρομ η μέσω κies (αυτό πως γίνεται είναι πιο ασφαλές) και μετά μέσω triangle away να μηδενίσει τον counter? Όταν περάσω την μαμά ρομ δεν θα γίνει unroot το κινητό? To triangle away τρέχει σε unroot κινητό? Πως θα καταλάβω ποια αυστριακή ρομ θα βάλω? Θα σας θυμίσω πως πείρα το κινητό μεταχείρισμενο και θέλω να το κάνω μαμά γιατί έχω προσέξει κάποια bugs τώρα έχει 4.3 beta root. Ευχαριστώ 1.Με μαμά ρομ δεν γράφει ο counter. 2. Χάνεται το root. 3. Υπάρχει επισημασμένο θέμα, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. Διάβασέ το. 4,Θέλει root το triangle away. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. November 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2013 Αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου στείλεις το Λίνκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια το hotfile μαλλον εκλεισε, που μπορουμε να βρουμε την Cosmote Ελληνικό firmware 4.1.2 υπαρχει καποιο link ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Mε εκεινο το update,τι εγινε??το ξεχασαν???? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 Mε εκεινο το update,τι εγινε??το ξεχασαν???? Έχουμε καιρό μέχρι τα πρώτα μπάνια. Μη βιάζεσαι! Στην τελική άμα βιάζεσαι πούλησέ το και πήγαινε να αγοράσεις νέα συσκευή στο Trinidad...! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 :lol::lol::lol: Ετσι,ετσι,εχουμε καιρο μπροστα μας :lol::p Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. December 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2013 παιδια κανεις??? μονο σε ενα σημειο υπηρχε το firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriA Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Την 4.3 θα την πάρουμε τελικά??? Πριν 2 μήνες διάβασα post ότι θα ξεκινήσει η διάθεσή της... Κάτι νεότερο??? Παράθεση Άξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (Α. Αλκαίου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Την 4.3 θα την πάρουμε τελικά??? Πριν 2 μήνες διάβασα post ότι θα ξεκινήσει η διάθεσή της... Κάτι νεότερο??? Ναι θα την πάρουμε. Η υπομονή είναι αρετή :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ChriA Δημ. December 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2013 Το γουστάρω τρελά το Note... Δεν το αλλάζω... αλλά η υποστήριξη από τη Samsung συγκρινόμενη με αυτή της Apple είναι πολύ σκ@@α Παράθεση Άξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (Α. Αλκαίου) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Παίδες έκανα πριν μια εβδομάδα root στο γαλλικό note που έχω. Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορώ να πάρω την αναβάθμιση που βγήκε μέσω ΟΤΑ σωστά; Πώς αλλιώς μπορώ να την περάσω χωρίς να πρέπει να σβήσω τα πάντα; Μόνο αν κάνω unroot; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Διαβαζοντας για Γαλλικο και αναβαθμιση,εκανα εναν κοπο και μπηκα στις ενημερωσεις,οπότε και μου εβγαλε μια τοση δα μικρη ενημερωση,των 777MB!! Ti να ειναι αραγε;:confused: Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Ξεκίνησε η διάθεση της 4.3 :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 http://live.samsung-updates.com/index.php?device=GT-N7100 βάσει αυτού δίνει αβέρτα Ευρώπη οπότε είναι προ των πυλών για όλους. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Γαλλια,Γερμανια παιρνουν προς το παρον,το ειδα στο Sammobile.Και εγω,ως Γαλλος,λαμβανω. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και τα ελληνικά. Έχω ελληνικό και έλαβα την αναβάθμιση 698mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefteriz Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Αυτη η εκδοση τωρα η ελληνική εχει καμία διαφορά με την ΜΚ4 στην οποια βασίζοντε οι custom;;; διόρθωσαν τπτ αλλα bugs';;;; Παράθεση Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 *ΥΠΟΨΙΝ* Έχει KNOX Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έλεος πια με το knox! Έχει ειπωθεί 1 εκατομμύριο φορές. Κάποιοι από εμάς το θεωρούμε θετικό και όχι αρνητικό το knox. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και τα ελληνικά. Έχω ελληνικό και έλαβα την αναβάθμιση 698mb Εμένα είναι ελληνικό από cosmote και ακόμα τίποτα. Στην αναμονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Έλεος πια με το knox! Έχει ειπωθεί 1 εκατομμύριο φορές. Κάποιοι από εμάς το θεωρούμε θετικό και όχι αρνητικό το knox. Calm down και μη φαντάζεσαι πράγματα. Δεν είπα κάτι αρνητικό ή θετικό. Σημείωσα ότι έχει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Γαλλικό και το δικό μου και μόλις πήρα την αναβάθμιση. Όλα καλά μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tarirs Δημ. December 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2013 Και εγω με Γερμανικό ολα οκ, Το μονο που με "χάλασε" καν Οτι το s pen δεν δούλευε οπως Εβλεπα στο utube. Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts