Jump to content

myphone POLL: Πόσα λεφτά ξοδεύετε για να αγοράσετε apps;


DJDB
 Κοινοποίηση

Κατά μέσο όρο, πόσα λεφτά ξοδεύετε μηνιαίως για αγορές apps;  

760 members have voted

  1. 1. Κατά μέσο όρο, πόσα λεφτά ξοδεύετε μηνιαίως για αγορές apps;

    • Έως 5 ευρώ το πολύ
      270
    • Πάνω από 5 αλλά κάτω από 10 ευρώ
      85
    • Πάνω από 10 αλλά κάτω από 20 ευρώ
      27
    • Πάνω από 20 ευρώ
      19
    • Τίποτα, δεν αγοράζω καθόλου apps
      340
    • Δεν γνωρίζω / δεν απαντώ
      19


Recommended Posts

Δεν μου κανει εντυπωση που αρκετοι "κρυβονται" πισω απο τις υποτιθεμενες πραξεις αλλων.

"Το να εχεις σπασμενες εφαρμογες, δεν διαφερει απο το να εχεις σπασμενα win"

"Το να εχεις σπασμενες εφαρμογες, δεν διαφερει απο το να μην ζητας αποδειξη για να πληρωσεις λιγοτερα"

 

Ναι, ετσι ειναι, δεν διαφερει. Και ειναι ολα το ιδιο κατακριτεα.

Λοιπον, ποιο ειναι το συμπερασμα? οτι ειμαστε μια κοινωνια διεφθαρμενη, οπου ο ενας κρυβεται πισω απο τον αλλον?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 197
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

προσωπικα κανω παντα αναζητηση μονο στις δωρεαν στο android market!!!!!

(εχω κανει βεβαια μια φορα donate στο cyanogenmod και μια στην wikipedia!)

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link to comment
Share on other sites

Εγώ βλέπω μια αλήθεια τόσες μέρες στο συγκεκριμένο θέμα.

Ότι ο κόσμος αρχίζει και σέβεται τον κόπο του άλλου σιγά σιγά. Αυτή η συζήτηση, πριν 3 μόνο χρόνια, θα ήταν εντελώς διαφορετική. Όλοι καρασπασμένα νομίζω πως θα λέγαμε ότι είχαμε (κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστό εννοώ).

 

Από τα μικρά θα αρχίσουμε και στα μεγάλα θα πάμε.

Κανείς δεν μπορεί να θεωρηθεί άγιος και σωστός, γιατί, υπάρχουν πάρα πολλά πράματα που μπορεί να κάνει κάποιος γενικότερα. Μπορεί να είναι σωστός με τον νόμο των πνευματικών δικαιωμάτων, αλλά στον υπόλοιπο κόσμο πως συμπεριφέρεται? Και είναι πάρα πολλοί οι άγραφοι κανόνες που δεν μπορείς να τους τηρήσεις όλους και να γίνεις άγιος όλων.

Σεβόμενοι όμως τα κοινά, προχωράμε ένα βήμα προς την τελειότητα. Ως άτομα και ως σύνολα.

Αυτό που μπορούμε επίσης να κάνουμε, είναι να επισημαίνουμε, και όχι να κατακρίνουμε. Είμαι οικολόγος από τα 10 μου. Και πάλι όμως χρησιμοποιώ αυτοκίνητο έχοντας κάνει συμβιβασμούς στη ζωή μου. Τουλάχιστον προσπαθώ όσο γίνεται να στηρίξω την ιδέα μου. Και αν μαζευτούμε περισσότεροι (όπως και γίνεται), θα μπορέσουμε σε μεγαλύτερη κλίμακα να δώσουμε καλύτερα αποτελέσματα.

 

Για την αγορά ψηφιακού λογισμικού, παθητικού ή ενεργετικού, ίσως στο μέλλον υπάρξει ένα οικονομικό μοντέλο, όπου ο δημιουργός να μένει ευχαριστημένος από τις αποδοχές του, και επίσης ο αγοραστής-ευνοούμενος να τιμήσει με ανάλογο τρόπο τον καλλιτέχνη. Αλληλοσεβασμός στον κόπο του άλλου. Αλλά δεν περιμένω να γίνει από την μια μέρα στην άλλη. Έχουμε δρόμο ακόμη.΄

Όχι μόνο στην ψηφιακή αγορά, αλλά σε όλα μας.

Link to comment
Share on other sites

Και εγω μεχρι πριν απο 1,5 με 2 χρονια , στο τιποτα ημουν. Αλλα το ξανασκεφτηκα , οι περισσοτερες ςφαρμογες ειναι απο 0,80€ εως 1,50€ , ουτε ενα πακετάκι τσιχλες δηλαδη ή το φιλοδωρημα που αφηνεις σηνυθως σε μια ταβέρνα ή στον delivery . E γιατί να μην στηρίξω λοιπών ένα developer , που θα του δώσεις ετσι το κινητρο να δουλέψει για νέες εφαρμογές.

 

Αυτό ακριβώς 1000 φορές. Και εγώ προσπαθούσα να την "βγάλω" με free apps αλλά τελικά το ξανασκέφτηκα και με βρήκα λάθος. Φυσικά πάντα θα δοκιμάσω την εφαρμογή πριν την αγοράσω αλλά όταν είμαι ευχαριστημένος νιώθω πως αξίζει να σπρώξω 1-2 ευρώ προς τον δημιουργό,αφού θα την έχω για πάντα (Android + Loko = LFE).

ο Κόκκινος
Link to comment
Share on other sites

Αγοράζω εφαρμογές για όλα τα τηλέφωνα ή Tablets που έχουν περάσει από τα χέρια μου. Και παρ' όλο που αλλάζω συχνά πλατφόρμες.

Αν κάτι το χρειάζομαι, το πληρώνω. Δεν θα κλέψω τον κόπο του άλλου για μισό σουβλάκι. Και φτηνές είναι οι περισσότερες, και εύκολη η αγορά, και εύκολη η επανεγκατάσταση σε περίπτωση αλλαγής συσκευής.

Αγοράζω πάντα και GPS προγράμματα, παρ' όλη τη, σχετικά υψηλή, τιμή τους. Αν συνυπολογίσουμε και αυτό, βγαίνει γύρω στα 5 ευρώ κατά μέσο όρο το μήνα.

Παλιότερα δοκίμαζα σπασμένες και αν μου άρεσαν και τις χρησιμοποιούσα, τις αγόραζα. Αλλά βαρέθηκα τη διαδικασία συν ότι όλο και περισσότεροι developers δίνουν lite ή trial εκδόσεις.

Παράπονο, λόγω της συχνής αλλαγής λειτουργικών, το ότι δεν υπάρχει κάποια έκπτωση για όσους έχουν ήδη αγοράσει την ίδια εφαρμογή για άλλη πλατφόρμα και το ότι συχνά χρεώνονται και οι εκδόσεις για τάμπλετ και οι εκδόσεις για κινητό.

 

Εξέφρασες απολύτως αυτό που πιστεύω. Και ένα ακόμα παράπονο, ότι ειδικά στο οικοσύστημα της Apple δεν υπάρχει "δοκιμαστική" περίοδος για να δεις αν ένα app σε βολεύει ή όχι, αν κάνει αυτά που υπόσχεται. Έλεος με αυτή την κατάσταση! Ακόμα και στο playstore από 30' που ήταν παλιά διαβάζω ότι το μείωσαν...

Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς υπάρχει η φιλοσοφία ακόμα και στις μέρες μας του «αν δεν μπορώ να το πιάσω δεν αξίζει να το πληρώσω». Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Οι προγραμματιστές και κυρίως οι ανεξάρτητοι ξοδεύουν πάρα πολύ χρόνο ώστε να μπορούμε να χρησιμοποιούμε εφαρμογές ποιότητας και δυνατά εργαλεία. Μπορεί να μην την «πιάνουμε» την εφαρμογή αλλά κάποιος κάπου έχει ξοδέψει χρόνο για να τη δημιουργήσει.

 

Ευτυχώς ο κόσμος έχει αρχίσει να συνειδητοποιείται και σιγά σιγά καταλαβαίνει πως υπάρχει ανάγκη να ανταμειφθούν οι devs. Πάντως ειδικά στην αγορά του Android για να βγάλει κάποιος χρήματα από μια εφαρμογή (ειδικά αν δεν είναι παιχνίδι) είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Μ' αποτέλεσμα οι εφαρμογές (τουλάχιστον αυτές που χρησιμοποιώ εγώ) να είναι ακόμα σε χαμηλά επίπεδα.

 

Και για να είμαι δίκαιος, στο iOS υπάρχει το άλλο άκρο. Εκεί κοστίζουν τα πάντα άσχετα με το τι προσφέρουν και πως το προσφέρουν.

 

Χρειάζεται ένα μέτρο..

Contact: a.pap@doeyetea.eu

Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer]

[Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android]

Link to comment
Share on other sites

Βγάζοντας το ψωμί μου κυρίως ως developer (φέτος θα έχω και την πρώτη μου εφαρμογή σε Android) μου κάνει τρομερή εντύπωση όταν βλέπω χρήστες να μην πληρώνουν για εφαρμογές που χρησιμοποιούν. Προφανώς και δεν αναφέρομαι στις δωρεάν που έχουν πλήρη λειτουργικότητα. Εκεί ο developer έχει άλλο στόχο.

 

Άλλα αν μια εφαρμογή ικανοποιεί τις ανάγκες σου 100% γιατί να μην δώσεις 2-3€ να αγοράσεις την πλήρη έκδοση; Το ποσό δεν είναι απαγορευτικό και απευθύνεται σε ανθρώπους που έχουν αρκετά λεφτά (α) για να έχουν ένα smartphone (β) για να πληρώνουν τη σύνδεση/κάρτα (γ) για να έχουν πρόγραμμα ίντερνετ στο κινητό.

 

Οι περισσότεροι devs δουλεύουν ανεξάρτητα και ζουν από αυτό. Πως είναι δυνατόν να θέλουμε να έχουμε καλές και ποιοτικές εφαρμογές στα κινητά μας άλλα να μην πληρώνουμε; Εσείς αν αύριο δουλεύετε (ή εσείς που δουλεύετε ήδη) δε θέλετε να σας επιβραβεύουν για τη δουλειά σας;

 

Αν πάντως δε θέλετε να πληρώσετε, τότε μπορείτε απλά να πατάτε που και που στις διαφημίσεις από κάτω. Είναι και αυτός ένας τρόπος να βγάλει ένα μικρό χαρτζιλίκι και ο dev. Δεν είναι εύκολη η δουλειά του, πιστέψτε με.

 

(τα παραπάνω καλοπροαίρετα)

Tech evangelist, python apologist, tog enthusiast.
Link to comment
Share on other sites

Ολοι εσείς που κόπτεστε να αγοράζουμε τις εφαρμογές γιατί δεν σχολιάζετε αυτά που έγραψα;

Ναι όταν κάποιος επιχειρηματολογεί εναντίον τον ηθικόπλαστων χρηστών του myphone απλά τον αγνοούμε...:ninja:

 

Να σε ρωτησω κατι φιλε μου?

Οταν αγορασες την εφαρμογη εγραφε πουθενα οτι σε περιπτωση που αλλαξεις λειτουργικο θα ειναι δωρεαν ή εστω με εκπτωση?

Αν ναι, εχεις καθε δικιο.

Αλλιως ολη αυτη η ρητορικη που εξεφρασες πιο πανω ειναι αβασιμη. Εσυ μπορει να σκεφτεσαι με αυτο τον τροπο αλλα λυπαμαι κανεις δεν σου υποσχεθηκε Π.Χ. απο mp3 να παρεις CD "πληρωνοντας μονο τα εξοδα κατασκευης".

Συνεπως ειναι κλοπη.

Link to comment
Share on other sites

Σε θεωρητική βάση και σ έναν ιδανικό κόσμο να πράγματα είναι σωστά όπως τα λέει ο efo.

Με τη διευκρίνιση ότι εκτός από κόστος κατασκευής για ένα cd υπάρχουν μεταφορικά, φόροι κλπ

Γενικά τα πνευματικά δικαιώματα δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα.

Link to comment
Share on other sites

τιποτα. οι δωρεαν κι ενας θειος μου να ειναι καλα. δυσκολοι καιροι.
Ericsson GA 628, Ericsson GH 688, Samsung SGH 600, Panasonic GD30, Nokia 8210, Panasonic GD87, Sony Ericsson P800, Siemens CX 65, Sony Ericsson K750i, Motorola V360v, Qtek S110, Samsung ZV30, Nokia N73, LG KS20, Vodafone 541, Samsung Omnia 16GB, HTC Desire, SE Xperia Neo V, HTC Sensation, LG 4X HD, Coolpad F1, Ecoo E04 Plus, Samsung Note 4, Samsung Galaxy S7 Edge, Samsung Note 9 (512/8)
Link to comment
Share on other sites

@eltsele όπως το λες είναι θέμα νοοτροπίας .

είναι μεγάλη υποκρισία να μην έχεις αυθεντικά windows πχ , που τα δουλεύεις καθημερινά για 4-5 χρόνια και να χτυπιέστε για τα αππς.

υποκρισία είναι να κατεβάζεις ταινίες σειρές και μουσική , παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο .

ούτε κατεβάζω και βλέπω την σειρά και λέω είμαι οκ γιατί θα βγει σε dvd σε έναν χρόνο .

και προφάσεις του στιλ το photoshop , autoCAD κτλ κάνει ας πούμε 1500 ( δεν ξέρω ποσό κοστίζει ) , όποτε δεν το περνώ αλλά το κατεβάζω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας δεν στέκουν , αν δεν είσαι επαγγελματίας κατέβασε το gimp πχ η κάποιο άλλο free. αλλά το αππ κάνει όσο ένας καφές όποτε το πληρώνω κοιμάμαι ήσυχος , ξεπλένω της αμαρτίες μου για όλα τα άλλα μη νόμιμα που κατεβάζω και βγαίνω και το παίζω ηθικός και κράζω όσους δεν αγοράζουν .

Η νοοτροπία είναι ιδία , και όχι δεν ληστεύω τον περιπτερά άλλα την τράπεζα άνετα .

προσωπικά δίνω λεφτά για παιχνίδια , άλλα πριν τα σκάσω το κατεβάζω και αν μου αρέσει θα το αγοράσω , αυτό δεν πάει να πει ότι δεν είμαι παράνομος , αυτό που κάνω είναι 100% παράνομο άσχετα αν στο τέλος αγοράσω 1-2 στα 10 που κατέβασα .

άσχετα με το τι θέλουμε να δήξουμε στο forum καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία .

Αν θεωρείς πρόφαση το ότι μπορώ να δώσω 1-2-5 ευρώ κ δεν μπορώ να δώσω 500 κ 1000 τότε δεν υπάρχει λόγος συζήτησης. Είναι απλά αντικειμενική δυνατότητα. Και νομίζω πως ήμουν ξεκάθαρη. Δεν είπα τι ωραία που αισθάνομαι για ό,τι παράνομο έχω. Είπα ότι δεν μου αρέσει και ότι προσπαθώ και αγοράζω ό,τι μπορώ. Αυτή την στιγμή λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να δώσω 1000€ να αγοράσω το autoCad για τις 5 φορές που το χρησιμοποιήσει. Μου είναι πιο εύκολο να το απεγκαταστήσω όπως το είχα για πολύ καιρό.

Αν εσύ πιστεύεις πως είναι το ίδιο να μην πληρώνεις τίποτα γιατί δεν βρίσκεις το λόγο να πληρώσεις με το να πληρώνεις όσο περισσότερο μπορείς αφενός μάλλον άλλος εθελοτυφλεί και αφετέρου απλώς διαφωνούμε.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Link to comment
Share on other sites

Το τι ψήφισα είναι άσχετο με αυτά που θα γράψω παρακάτω, στην περίπτωση μου δίνω έως 10€ τον μήνα ανάλογα το τι χρειάζομαι και πάντα ψάχνω και τις προσφορές που ευτυχώς είναι αρκετές.

Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι δεν τέθηκε σωστά η ερώτηση, στην απάντηση δεν αγοράζω θα έπρεπε να έχουμε 2 επιλογές:

1) δεν αγοράζω και ψάχνω μόνο τις δωρεάν

2) ψάχνω από τα "μαγαζάκια"

το θέμα όμως από ότι διαβάζω είναι άλλο. Βλέπω ότι πολλοί προσπαθούν να ισοπεδώσουν και να βάλουν όλες τις περιπτώσεις στον ιδιο παρονομαστή για να δικαιολογήσουν την "έλλειψη"!!!? ενός ευρώ για την αγορά μιας εφαρμογής...

ΟΧΙ ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΟΥ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΥΡΩ, δεν είναι το ίδιο όταν δεν παίρνουμε απόδειξη για να αγοράσουμε παπούτσια στο παιδί μας φθηνότερα (ειδικά όταν η επιλογή "ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ" συνεπάγεται ότι ισως δεν μπορούμε να τα αγοράσουμε).

 

δεν λέω ότι είναι σωστό να έχουμε σπασμένα παράθυρα ή να μην παίρνουμε απόδειξη, δεν είναι όμως το ίδιο.

για να καταλάβετε την διαφορά δείτε πόσοι είναι αυτοί που είχαν σπασμένα 7αρια και τώρα έδωσαν 30 ευρώ να αγοράσουν τα 8αρια, είναι λοιπόν ΚΑΙ θέμα τιμής.

όπως και να το κάνουμε, εγώ προσωπικά, θεωρώ τον εαυτό μου γύφτο να ψάχνω να βρω σπασμένη μια εφαρμογή (που μου χρειάζεται) όταν μπορώ να δώσω 1 ή 2 ευρώ και να την αγοράσω.

ας αφήσουμε λοιπόν τις εξισώσεις καταστάσεων και ας δούμε ΟΛΟΙ τελικά τι κάνουμε? πως συμπεριφερόμαστε?

ΠΟΙΟΝ ΚΛΕΒΟΥΜΕ? την Μ$? το κράτος που μας έχει ρημάξει? ή κάποιον νεαρό που έστυψε το μυαλό του να βγάλει κάτι που μας διευκολύνει και μας ζητάει 1 (ενα) ευρώ για να τον επιβραβεύσουμε και να ξαναπροσπαθήσει για κάτι άλλο, κάτι καλύτερο...

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η άσκοπη μορφοποίηση κειμένου και τα κεφαλαία
Link to comment
Share on other sites

είναι μεγάλη υποκρισία να μην έχεις αυθεντικά windows πχ , που τα δουλεύεις καθημερινά για 4-5 χρόνια και να χτυπιέστε για τα αππς.

υποκρισία είναι να κατεβάζεις ταινίες σειρές και μουσική , παιχνίδια και οτιδήποτε άλλο .

ούτε κατεβάζω και βλέπω την σειρά και λέω είμαι οκ γιατί θα βγει σε dvd σε έναν χρόνο .

και προφάσεις του στιλ το photoshop , autoCAD κτλ κάνει ας πούμε 1500 ( δεν ξέρω ποσό κοστίζει ) , όποτε δεν το περνώ αλλά το κατεβάζω γιατί δεν είμαι επαγγελματίας δεν στέκουν , αν δεν είσαι επαγγελματίας κατέβασε το gimp πχ η κάποιο άλλο free. αλλά το αππ κάνει όσο ένας καφές όποτε το πληρώνω κοιμάμαι ήσυχος , ξεπλένω της αμαρτίες μου για όλα τα άλλα μη νόμιμα που κατεβάζω και βγαίνω και το παίζω ηθικός και κράζω όσους δεν αγοράζουν .

Η νοοτροπία είναι ιδία , και όχι δεν ληστεύω τον περιπτερά άλλα την τράπεζα άνετα .

προσωπικά δίνω λεφτά για παιχνίδια , άλλα πριν τα σκάσω το κατεβάζω και αν μου αρέσει θα το αγοράσω , αυτό δεν πάει να πει ότι δεν είμαι παράνομος , αυτό που κάνω είναι 100% παράνομο άσχετα αν στο τέλος αγοράσω 1-2 στα 10 που κατέβασα .

άσχετα με το τι θέλουμε να δήξουμε στο forum καλό είναι να έχουμε αυτογνωσία .

 

Θα ήθελα πολύ να ακούσω και την δική σου ιστορία.

Σε κάθε ποστ σου κατακρίνεις τους άλλους σε υπερβολικό βαθμό σαν κατήγορος, αλλά για τη δική σου περίπτωση δεν μιλάς.

 

Θα με βγάλεις και απατεώνα επειδή κατεβάζω 2-3 ξένες σειρές! :lol:

Λες και προβάλλονται στον κινηματογράφο κάθε βδομάδα ή τα βλέπεις επί πληρωμή!

 

Anyway, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί σου και δεν με αγγίζει καν η άποψη σου :)

Αν μου επιτρέπεις, θα σε συμβούλευα να κοιτάς και να κρίνεις τον εαυτό σου πρώτα και μετά τους άλλους.

 

peace

Link to comment
Share on other sites

Εγώ βλέπω μια αλήθεια τόσες μέρες στο συγκεκριμένο θέμα.

Ότι ο κόσμος αρχίζει και σέβεται τον κόπο του άλλου σιγά σιγά. Αυτή η συζήτηση, πριν 3 μόνο χρόνια, θα ήταν εντελώς διαφορετική. Όλοι καρασπασμένα νομίζω πως θα λέγαμε ότι είχαμε (κατά πολύ μεγαλύτερο ποσοστο)

 

Τα αποτελεσματα του poll τα εχεις τσεκαρει ή βλεπεις μονο τα ποστ αυτων που ανταλλασουν αποψεις?

Και νομιζω οτι ο αριθμος ψηφων που εχει παρει το 0-5 €/μηνα εμπεριεχει παρα πολλους που απλα καποια στιγμη αγορασαν μια και μονο εφαρμογη και εχουν 100 αλλες ετσι.

(Γενικα οι επιλογη στον τροπο που τέθηκε το poll νομιζω ειναι λαθος. Ποσες εφαρμογες εχετε αγορασει ή ποσα χρηματα εχετε ξοδεψει για εφαρμογες θα βοηθουσε περισσοτερο)

Link to comment
Share on other sites

Τα αποτελεσματα του poll τα εχεις τσεκαρει ή βλεπεις μονο τα ποστ αυτων που ανταλλασουν αποψεις?

Και νομιζω οτι ο αριθμος ψηφων που εχει παρει το 0-5 €/μηνα εμπεριεχει παρα πολλους που απλα καποια στιγμη αγορασαν μια και μονο εφαρμογη και εχουν 100 αλλες ετσι.

(Γενικα οι επιλογη στον τροπο που τέθηκε το poll νομιζω ειναι λαθος. Ποσες εφαρμογες εχετε αγορασει ή ποσα χρηματα εχετε ξοδεψει για εφαρμογες θα βοηθουσε περισσοτερο)

Δεν εστιάζω στις λεπτομέρειες και πόσα χαλάει ο καθένας και ποια η αναλογία σε πληρωμένες/σπασμένες.

Απλά λέω, ότι λίγο λίγο, όλοι μας, σκεφτόμαστε και μπαίνουμε στη θέση των ανθρώπων που παράγουν κάτι καλό για μας. Κάποτε, ούτε μας ένοιαζε ποιος έφτιαχνε προγράμματα, αρκεί να κάναμε την δουλειά μας, χωρίς να δώσουμε δραχμή. Τώρα όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε και από ένα άτομο που ζει από αυτό το πράμα. Τον προγραμματισμό.

Μιλάω αδρά και γενικά και υποκειμενικά με σημείο αναφοράς τη γνώση μου.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι θα συμφωνήσω κι εγώ με τον mpempoulino.

Γενικότερα βλέπεις καθημερινά γύρω σου ότι ο τρόπος που ενεργούν και σκέφτονται πολλοί έχει αλλάξει.

Απλά έγινε με τον βίαιο τρόπο και χωρίς να οφείλεται στην γενικότερη παιδεία μας.

Link to comment
Share on other sites

Δεν ειμαι του να αγοράζω APPS. Απο το Play store δωρεαν τις κατεβαζω...και....αντε να χακαρω κανενα που και που :shifty::shifty::shifty::shifty::shifty:

 

Με οσους αγοράζουν αππς δεν εχω κανενα προβλημα!

Link to comment
Share on other sites

ψηφισα κ γω 5-10 αλλα οχι σταντε

εξηγουμαι

 

οταν υπαρχει προσφορα,τσιμπαω καμια,αλλωστε δε καιγομαι κιολας,ουτε παιχνιδια παιζω

Vamos Aris
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Συνήθως 0-5, αλλά τα πάντα εξαρτώνται απο την περίπτωση...

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Link to comment
Share on other sites

Ως νέος χρήστης Android μονο 2 μήνες οι free εφαρμογές με καλύπτουν πλήρως.

ΠΡΙΝ. SE XPERIA X1 SILVER

 

ΥΣΤΕΡΑ. SAMSUNG GALAXY NEXUS

 

ΤΩΡΑ XIAOMI REDMI NOTE 9 PRO

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
Είναι πολλά τα λεφτά 'Αρη....Μιά χαρά είναι οι δωρεάν εφαρμογές που υπάρχουν στο μάρκετ.Εμένα με καλύπτουν πλήρως...:O
:love: με τον Nikos1925
Link to comment
Share on other sites

Κάποιες φορές έχω μπει στον πειρασμό για κάποια εφαρμογή που με βολεύει και δεν βρίσκω αν κάνει έως 1-1.5 ευρώ (κάτι10 GPS, office κλπ ούτε καν) αλλά δεν μου αρέσει κιόλας ο τρόπος αγοράς.. Ήδη το έκαναν υποχρεωτικό να ανοίγεις gmail και να δίνεις στοιχεία για να έχεις συσκευή... Να συνδέσω και πιστωτική κάρτα? Δεν νομίζω...
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Κοινοποίηση

Ανακοινώσεις



×
×
  • Create New...