Mpiz Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 ρε παιδια πως αλλαζουμε wallpaper ? (οχι την οθονη κλειδωματος ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 ρε παιδια πως αλλαζουμε wallpaper ? (οχι την οθονη κλειδωματος ) Είσαι στα 8.1? ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ρυθμισεις->Εναρξη+θέμα και επιλεγεις φωτογραφία. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 οχι ειπα να περιμενω να ρθει το official update.. παιζει ρολο ? α ψαχνω και μια εφαρμογη ετσι ωστε οταν βγαζω καποια φωτογραφια με το που ανοιγω τα δεδομενα η συνδεθω σε wifi να την μεταφερει στο google + ( google drive) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 οχι ειπα να περιμενω να ρθει το official update.. παιζει ρολο ? α ψαχνω και μια εφαρμογη ετσι ωστε οταν βγαζω καποια φωτογραφια με το που ανοιγω τα δεδομενα η συνδεθω σε wifi να την μεταφερει στο google + ( google drive) για google drive υπάρχει 3rd party εφαρμογή νομίζω αλλά μιας και η google δεν επιτρέπει πρόσβαση στα google services δεν γίνεται auto upload Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 για το google drive εχς κατεβασει μια που λεγεται google drive on WP.. το upload ειναι το θεμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Μια πολύ καλή εφαρμογή για rss reader δεν είναι καινούργια αλλά τώρα την δοκίμασα και με εντυπωσίασε. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/phonly/3bc60b34-c66f-4dc8-8fd0-dd497ba38711 . Είναι δωρεάν αλλά υπάρχει και η pro έκδοση χωρίς διαφημίσεις και μαύρο φόντο για λιγότερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Βγήκε update για τους χάρτες :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Βγήκε update για τους χάρτες :) Έχει δημιουργηθεί ξεχωριστό θέμα για τις εφαρμογές πλοήγησης εδώ ώστε να είναι όλες οι συζητήσεις μας συγκεντρωμένες! Οπότε οτιδήποτε αφορά πλέον τους χάρτες το γράφουμε εκεί! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 οχι ειπα να περιμενω να ρθει το official update.. παιζει ρολο ? α ψαχνω και μια εφαρμογη ετσι ωστε οταν βγαζω καποια φωτογραφια με το που ανοιγω τα δεδομενα η συνδεθω σε wifi να την μεταφερει στο google + ( google drive) Ναι παιζει ρολο ... Μονο στην 8.1 μπορεις να βαλεις wallpaper ... Οσον αφορα το GoogleDrive εχε υποψη σου οτι η google κανει οτι ειναι δυνατο να κανει την ζωη δυσκολη σε οσους ερχονται σε wp απο ανδροιδες ... Αν δεν εχεις καποιο συγκεκριμενο λογο χρησιμοποιησε το OneDrive που ειναι ενσωματωμενο στο λειτουργικο και κανει αυτο που θες ευκολα Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 Αυτο θα πρότεινα κ εγώ... Απαράδεκτη στάση της Google απέναντι στους καταναλωτές... Ευτυχώς δεν χρησιμοποιούσα καμία υπηρεσία της γτ με όλα αυτά που έχω διαβάσει όλο αυτό το καιρό θα είχα φρίξει... Γενικα στα WP προτιμήστε της υπηρεσίες της Microsoft γιατί η Google δεν δείχνει καμία διάθεση να συμμορφωθεί κ να μην ταλαιπωρεί τους χρηστες των υπηρεσιών της επειδή άλλαξαν λειτουργικό.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 μαλλον στο onedrive θα παω και τελειωνει η υποθεση..επιπλεον..εχω βαλει το gmail εκει που λεει google mail αλλα δε παιζει να το συγχρονιζει εφοσων δεμου δειχνει τπτ..θα μου προτεινατε καποια αλλη εφαρμογη ? η κανω κατι λαθος ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 μαλλον στο onedrive θα παω και τελειωνει η υποθεση..επιπλεον..εχω βαλει το gmail εκει που λεει google mail αλλα δε παιζει να το συγχρονιζει εφοσων δεμου δειχνει τπτ..θα μου προτεινατε καποια αλλη εφαρμογη ? η κανω κατι λαθος ? Πολλες φορες τραβαει κολλες ο συγχρονισμος.τοχω παρατηρησει και σε ιος.η γκουγκλ φταιει.θα προτεινα να το βγαλεις,να το ξαναβαλεις κλπ μπας και αποδωσει. Onedrive και απο μενα.τοχω auto camera upload και στο og και στο 620 και στο ipad.δουλευει αψογα σε ολα.απλα προσεξε να εχεις ενεργοποιημενη την επιλογη οι φωτο να ανεβαινουν σε κανονικη ποιοτητα και οχι κουτσουρεμενες... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2014 μαλλον στο onedrive θα παω και τελειωνει η υποθεση..επιπλεον..εχω βαλει το gmail εκει που λεει google mail αλλα δε παιζει να το συγχρονιζει εφοσων δεμου δειχνει τπτ..θα μου προτεινατε καποια αλλη εφαρμογη ? η κανω κατι λαθος ? το gmail συγχρονίζει κανονικά , στις ρυθμίσεις συγχρονισμού κοίτα πότε κάνει "λήψη νέου περιεχομένου" και το "περιεχόμενο για συγχρονισμό" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δε ξέρω τι δε κάνω σωστά..ωστοσο τις εφαρμογές πως τις ενημερώνουμε?στα αντροιντ γινοταν απο το μαρκετ..εδω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δε ξέρω τι δε κάνω σωστά..ωστοσο τις εφαρμογές πως τις ενημερώνουμε?στα αντροιντ γινοταν απο το μαρκετ..εδω?? Και εδώ απο το store τις ενημερώνουμε! Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Πως κάνω τις ενημερώσεις δλδ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δε ξέρω τι δε κάνω σωστά..ωστοσο τις εφαρμογές πως τις ενημερώνουμε?στα αντροιντ γινοταν απο το μαρκετ..εδω?? στα 8.1 θα γίνεται force update από το store , τώρα σου βγάζει ενημερώσεις όποτε ψάχνει αυτό . Αλλά αν δεν θες να περιμένεις να τις βγάλει μόνο του υπάρχει μια εφαρμογή που λέγεται sysapp pusher οπου έχει όλες τις εφαρμογές συστήματος και μπορείς να προσθέσεις και τις δικές σου και κάνει force check για updates Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ώστε έτσι..την κατεβάζω!ποτέ θα ρθει η 8.1 η επίσημη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Ώστε έτσι..την κατεβάζω!ποτέ θα ρθει η 8.1 η επίσημη? ανεπίσημα υπάρχει ήδη 8.1 preview , επίσημα στα μέσα του καλοκαιριού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpiz Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 χανω εγγυηση εαν βαλω τη developers preview ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 χανω εγγυηση εαν βαλω τη developers preview ? αυτό δεν το ξέρω δυστηχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δε ξέρω τι δε κάνω σωστά..ωστοσο τις εφαρμογές πως τις ενημερώνουμε?στα αντροιντ γινοταν απο το μαρκετ..εδω?? Αυτό που ζητάς δεν υπάρχει στα wph. Οι ενημερώσεις εμφανίζονται αυτόματα, όποτε θέλει η Microsoft. Μενού που μπορείς να βλέπεις τις εφαρμογές σου αλλά android μη ψάχνεις. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Υπάρχουν όλα αυτά στα 8.1... Οπότε καλύτερα διευκρινισε ότι γράφεις για τα 8 γτ κοιτούσα 3 λεπτά το ποστ σου :D :D Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. May 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 Δε χρειαζεται να το διευκρινισω μιας και ρωταει για τα 8 ;) Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2014 χανω εγγυηση εαν βαλω τη developers preview ? Οι περισσότεροι λένε πως την χάνεις. Φίλος μου με 1020 και 8.1 το πήγε σε Nokia store λόγω προβλήματος και τον κάλυψαν κανονικά. Κανένα θέμα....;) Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts