Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ίσως περιμένει κι αυτή τα.... 10άρια για να τα διορθώσει όλα μια και έξω!!!! :lol:

Samsung Galaxy  A52s 128/6GB 🙂

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ok, φτιάξανε τα γενέθλια αλλα παω στις φωτογραφίες και δε μπορώ να δω τα likes..
http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png

:!: Τα μηνύματα σχετικά με τους χάρτες μεταφέρθηκαν στο κατάλληλο θέμα :!:

Εφαρμογές Πλοήγησης για Windows Phone 8

Σημ: Παρακαλώ λίγο προσοχή με τα off-topic σαν και αυτά, ειδικά από τα παλιότερα μέλη που γράφετε εδώ και χρόνια στα WP forums και ξέρετε πολύ καλά τα θέματα που έχουν δημιουργηθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ok, φτιάξανε τα γενέθλια αλλα παω στις φωτογραφίες και δε μπορώ να δω τα likes..

Εγώ πάντως μπορώ!

Το δοκίμασα αυτό που λες και ισχύει, αλλά με τον ένα τρόπο. Αν επιλέξεις τη φωτογραφία και τη βλέπεις full screen, αν επιλέξεις να δεις τα likes ή τα comments, δε θα στα εμφανίσει.

Αν πας πίσω, από τη full screen προβολή, στο post της φωτογραφίας, μπορείς να δεις και τα comments και τα likes.

Βέβαια, θα πρέπει να το διορθώσει η Microsoft αυτό...

Huawei Nova 5T

Το δοκίμασα αυτό που λες και ισχύει, αλλά με τον ένα τρόπο. Αν επιλέξεις τη φωτογραφία και τη βλέπεις full screen, αν επιλέξεις να δεις τα likes ή τα comments, δε θα στα εμφανίσει.

Αν πας πίσω, από τη full screen προβολή, στο post της φωτογραφίας, μπορείς να δεις και τα comments και τα likes.

Βέβαια, θα πρέπει να το διορθώσει η Microsoft αυτό...

Δεν ξέρω πως το εννοείς το πρώτο, εγώ τα βλέπω όλα όπως κι αν επιλέξω τη φωτογραφία!

Δεν ξέρω πως το εννοείς το πρώτο, εγώ τα βλέπω όλα όπως κι αν επιλέξω τη φωτογραφία!

Αν έχεις την φωτογραφία σε full screen θα δεις πόσα like έχει αλλα όταν πατήσεις το εικονίδιο να δεις ποιοι το πάτησαν, δεν θα τους δεις.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Δεν ξέρω παιδιά τι γίνετε, αλλά όπως και να τη δω τη φωτογραφία τα βλέπω όλα! Πόσοι και πιοί έκαναν like, πόσοι και πιοί έκαναν σχόλια! Πως γίνετε να μη τα βλέπετε εσείς; :confused:

Μιλάμε πάντα για την εφαρμογή Facebook των 8.1!

Υ.Γ. Μια εικόνα ίσως να με βοηθούσε να καταλάβω!

Edited by evris2013

Υπάρχει η εφαρμογή Superbeam που να δουλεύει?

Έλεος πιά με τις ******** που βάζει ο καθένας στο store?

To τι σαβούρα υπάρχει μέσα δεν περιγράφεται... :mad::mad::mad:

Επίσης μπορούμε κάπως να εξαφανίσουμε από το store τις εφαρμογές που έχουμε απεγκαταστήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Edited by Alex_tz
Οφείλουμε να εκφραζόμαστε κόσμια

Επίσης μπορούμε κάπως να εξαφανίσουμε από το store τις εφαρμογές που έχουμε απεγκαταστήσει?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Όχι, δεν γίνεται να διαγράψεις τις εφαρμογές που έχεις απεγκαταστήσει από το store.

Μέχρι τώρα ό,τι browser έχω χρησιμοποιήσει δεν έμεινα ευχαριστημένος. Άλλοι κολλάνε και κλείνουν, άλλοι έχουν ελλείψεις, άλλοι είναι σχετικά αργοί...

Έχω εγκατεστημένους αυτή την στιγμή Surfy, Maxthon, UC browser, Internet Explorer, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από κάποιον...

Εσείς ποιον θα προτείνατε για βασικό; Κάποιον από αυτούς; Κάποιον άλλον;

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Για κοίτα εδώ...

http://www.wpxbox.com/6-best-web-browser-windows-phone-8-1/

Προτείνει αυτούς που έχεις δοκιμάσει συν 2 ακόμα...

Για κοίτα εδώ...

Ουπς τι βλέπω; Έχουμε και... 3D browser;

Ο surfcube είναι ταχύτατος.....;)

Είναι ο μόνος από αυτούς που δεν έχω δοκιμάσει ακόμη!

Θα το κατεβάσω να δούμε πως τα πάει. :D

Ευχαριστώ παιδιά! :)

Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview

Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1

Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview

Πολύ ωραίο το night mode και η εφαρμογή γενικότερα. Το πρόβλημα είναι ότι σε συνδιασμό με το μαύρο theme που μου αρέσει, δεν φαίνονται τα checkboxes όταν επιλέγεις αρχεία. Πιστεύω να το διορθώσει.

Πολύ ωραίο το night mode και η εφαρμογή γενικότερα. Το πρόβλημα είναι ότι σε συνδιασμό με το μαύρο theme που μου αρέσει, δεν φαίνονται τα checkboxes όταν επιλέγεις αρχεία. Πιστεύω να το διορθώσει.

Δεν ξέρω τι εννοείς. Εμένα πάλι όταν πάω να δω της φωτογραφίες ολόκληρες, με παραπέμπει στο upgrade, το οποίο κοστίζει όμως 1,49€!!!! Μάλλον θα την απεγκαταστησω μου φαίνεται! :(

Για κοίτα εδώ...

Εγω τους εχω δοκιμασει ολους όμως κανεις δεν υποστηριζει την εισαγωγή στοιχειων μεσω pop up παραθυρου. μονο ο internet explorer το υποστηριζε στα 8αρια. ουτε καν ο edge.και μου είναι απαραιτητο γοατι διαχειρίζομαι σελιδα της εταιριας μου. εχω ξενερωσει απίστευτα....

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Ψάχνοντας και εγώ για browsers, έπεσα πάνω στον GG+for Lumia. Είναι η chrome έκδοση για Lumia. Από το λίγο που δοκίμασα μέχρι τώρα, μου φαίνεται σχετικά βολικός. Έχει βέβαια αρκετές διαφημίσεις, αλλά μου αρέσει που κάνει αναδίπλωση κειμένου, κάτι που το είχα σε Android, ενώ δεν το έχω δει σε κάποιον browser εδώ. Edited by giachtas

Δεν ξέρω τι εννοείς. Εμένα πάλι όταν πάω να δω της φωτογραφίες ολόκληρες, με παραπέμπει στο upgrade, το οποίο κοστίζει όμως 1,49€!!!! Μάλλον θα την απεγκαταστησω μου φαίνεται! :(

Αν πας στα settings έχει επιλογές για τις φωτογραφίες και τα βίντεο να σου τα δείχνει με τις native εφαρμογές της Microsoft δωρεάν. Απλά το πρόγραμμα έχει και τις δικές του ενσωματωμένες εφαρμογές για να δεις τα αρχεία, οι οποίες είναι επί πληρωμή.

Για το άλλο που λέω αν βάλεις night mode & black theme μαζί, όταν πας να επιλέξεις πολλαπλά αρχεία, δεν φαίνονται τα checkmarks για να δεις τι έχεις επιλέξει.

Καλησπέρα κι από εμένα, κάτοχος ενός 640 dual sim [μετά από 9 μήνες με ένα 535 το οποίο πάτησα με το ποδήλατο κατά λάθος] και προερχόμενος από Samsung Android. Απόλυτα ευχαριστημένος μέχρι σήμερα και από τα δύο τηλέφωνα, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω σε Android ούτε αν με στείλεις Συρία, έχω μία ερώτηση.

Υπάρχει εφαρμογή αντίστοιχη του Cleran master? Ρωτώ μιας και διάβασα για storage cleaner...

Κάνε διαγραφή προσωρινών δεδομένων από τον Έλεγχο αποθήκευσης και καθάρισες :)
Powerd by OnePlus 7 Pro