Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξερετε αν υπαρχει εφαρμογη google+ που να σε ενημερωνει αυτοματα αν υπαρχει κατι καινουργιο χωρις να αναγκαζεσαι να ανοιγεις την εν λογω εφαρμογη.

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Δε σου φαίνεται λίγο περίεργο να είναι ο εκδότης του Firefox κάποιος "Aadarsh co.pvt.lmt" και όχι το Mozilla Foundation;...

Δε σου φαίνεται λίγο περίεργο να είναι ο εκδότης του Firefox κάποιος "Aadarsh co.pvt.lmt" και όχι το Mozilla Foundation;...

Δεν είναι ο original Firefox της Mozilla. Τον δοκίμασα και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα!

Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα.

Δεν ειναι επισημο .. αλλα και τιποτα το αξιο λογου ...

Δεν νομιζω οτι χρειαζομαστε αλλο browser, o IE πεταει!
SE k700i, SE k750i, SE W850i, Qtek 8310, Samsung F700v, SE K850i, Sharp GX25 Ferrari,Nokia N95, Nokia N95 8gb, iPhone 3G, Blackberry Storm 9500, LG Optimus 2X, LG Optimus 7, Nokia Lumia 800

Καθαρα απο θεμα ταχυτητας ανοιγματος σελιδων κλπ ο IE ειναι πολυ γρηγορος. Προσωπικα ομως δεν με ικανοποιει το interface του. Δεν το θεωρω βολικο και εχω την εντυπωση πως οτι κερδιζω στο loading το χανω στο browsing. Για αυτο πλεον χρησιμοποιω τον UC Browser ο οποιος προς το παρον με αφηνει πολυ πιο ικανοποιημενο σε θεμα Interface και ας χανω λιγο σε απολυτη ταχυτητα loading.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καθαρα απο θεμα ταχυτητας ανοιγματος σελιδων κλπ ο IE ειναι πολυ γρηγορος. Προσωπικα ομως δεν με ικανοποιει το interface του. Δεν το θεωρω βολικο και εχω την εντυπωση πως οτι κερδιζω στο loading το χανω στο browsing. Για αυτο πλεον χρησιμοποιω τον UC Browser ο οποιος προς το παρον με αφηνει πολυ πιο ικανοποιημενο σε θεμα Interface και ας χανω λιγο σε απολυτη ταχυτητα loading.

Και σου δουλεύει καλά? Εμένα μου έβγαζε (κάποιες φορές) κάτι κινέζικα....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και σου δουλεύει καλά? Εμένα μου έβγαζε (κάποιες φορές) κάτι κινέζικα....

Περιπου ενα μηνα τον δουλευω συστηματικα και δεν εχω παρατηρησει καποιο σημαντικο προβλημα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Εγω χρησιμοποιώ και τα δυο, τελευταια περισσότερο τον ucbrowser. Ειναι ο μονος που δεν μου κανει reload τα tabs, απλα καμια φορα οταν βλεπω desktop sites με πολυ σαβουρα, βγαινει εκτος μνημης αλλα επανέρχεται μετα απο λίγο. Μαλλον ευθυνεται οτι εχω 512 ram.

Και με τον uc το κατεβασμα mp3 και video ειναι παιχνιδακι.

Εγω χρησιμοποιώ και τα δυο, τελευταια περισσότερο τον ucbrowser. Ειναι ο μονος που δεν μου κανει reload τα tabs, απλα καμια φορα οταν βλεπω desktop sites με πολυ σαβουρα, βγαινει εκτος μνημης αλλα επανέρχεται μετα απο λίγο. Μαλλον ευθυνεται οτι εχω 512 ram.

Και με τον uc το κατεβασμα mp3 και video ειναι παιχνιδακι.

Δεν εχω βαλει κανενα αλλον εκτος απο ΙΕ ... και δεν με πουλησε ποτε !!!

Βεβαια δεν εχω ασχοληθει ποτε να κατεβασω mp3 video απο το κινητο ...

Τα κανω ολα αυτα απο το πισι και μετα πολυ απλα τα μεταφερω στο τηλ

Διαβάζοντας τα σχόλια κατέβασα να δοκιμάσω τον uc browser. Αρκετά καλός με πολλές δυνατότητες.

Στα κύρια θετικά:

- δυνατότητα κλειδώματος περιστροφής της οθόνης

- πλήρη οθόνη σε landscape mode

- ταχύτερη εναλλαγή των tabs

Στα αρνητικά:

- δοκιμάζοντας την desktop έκδοση του myphone, ενώ η σελίδα φόρτωνε μου έδειχνε η μπάρα στο πάνω μέρος να συνεχίζει να φορτώνει ασταμάτητα

- το pinch to zoom δεν έχει τόσο καλή ανταπόκριση

Αυτά με μία γρήγορη ματιά που έριξα..

Ετοιμη και η νεα επισημη εφαρμογη του YouTube απο την Microsoft (με τις ευλογιες της Google):

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/youtube/dcbb1ac6-a89a-df11-a490-00237de2db9e

Αυτη την φορα χωρις την δυνατοτητα download, ενω πλεον αναπαραγονται και τα trailer/διαφημισεις.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Ετοιμη και η νεα επισημη εφαρμογη του YouTube απο την Microsoft (με τις ευλογιες της Google):

http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/youtube/dcbb1ac6-a89a-df11-a490-00237de2db9e

Αυτη την φορα χωρις την δυνατοτητα download, ενω πλεον αναπαραγονται και τα trailer/διαφημισεις.

Έχω την προηγούμενη η οποία ειναι τέλεια οπότε δεν θα πάρω....:)

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Παιδια καμια εφαρμογη για επεξεργασια blog. στα win7.8 υπήρχε
Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Παιδια καμια εφαρμογη για επεξεργασια blog. στα win7.8 υπήρχε

Υπάρχει αυτή για το wordpress

Υπάρχει αυτή για το wordpress

κοιτα ειχα το wpblogger αλλα δεν με αφήνει τωρα γιατι ειναι σε λαθος χωρα ή κατι τετοιο μου λέει. επιπλέον αυτό ειναι μονο για wordpress

Edited by evagelos

κοιτα ειχα το wpblogger αλλα δεν με αφήνει τωρα γιατι ειναι σε λαθος χωρα ή κατι τετοιο μου λέει. επιπλέον αυτό ειναι μονο για wordpress

Για το blogger δυστυχώς δεν ξέρω κάποια εφαρμογή. Κάνε μια αναζήτηση στο market μήπως βρεις κάποια άλλη.

για το ιστορικο, αλλαξα την γλώσσα και το κατεβασα

ποιά εφαρμογή υπάρχει δωρεάν για να σε ειδοποιεί για της αναπάντητες κλήσεις, νόκια 520

Δεν χρειαζεται εφαρμογή για αυτο ..ειναι παντου

Και στο lockscreen αλλα και στο tile του τηλεφωνου