alex_gate_7 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Οχι............. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Ενημερώθηκε το fitbit. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Δηλαδή Άλεξ , storage cleaner κ.λ.π δεν χρειάζονται? Οχι............. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmous Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πήρε κανενός το μάτι για plug and play camera εφαρμογή ; Αυτή που σκανάρεις με την φωτογραφική του κινητού το barcode της κάμερας και συνδέεται αυτόματα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ποιον music player μου προτείνετε; Αρκετές ευκαιρίες έδωσα στο Google play music. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Πήρε κανενός το μάτι για plug and play camera εφαρμογή ; Αυτή που σκανάρεις με την φωτογραφική του κινητού το barcode της κάμερας και συνδέεται αυτόματα ; Αυτό το κάνεις και με το δεξί πλήκτρο της αναζήτησης. Παρας τον φακό αναζήτησης και μερα το μάτι στο κάτω μέρος. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ποιον music player μου προτείνετε; Αρκετές ευκαιρίες έδωσα στο Google play music. Εγώ χρησιμοποιώ quickplay pro και core player. Παίζουν και οι δυο φακέλους ενώ με τον πρώτο βλέπεις και τα βίντεο. Νομίζω πως είναι με πληρωμή αλλά βγαίνουν συχνά δωρεάν ως προσφορά (έτσι τα κατέβασα εγώ). Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. October 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 Ποιον music player μου προτείνετε; Αρκετές ευκαιρίες έδωσα στο Google play music. QuickPlay Pro Core Music Player Folder Play Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 7, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 7, 2015 QuickPlay Pro Core Music Player Folder Play Σε προλαβαααααα......:lol: :lol: :lol: Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Σε προλαβαααααα......:lol: :lol: :lol: ....εκτός του τελευταίου που ειναι και το μόνο δωρεάν!!! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 ....εκτός του τελευταίου που ειναι και το μόνο δωρεάν!!! ;) Δεν λέει και πολλά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Homer Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Δειτε επισης και n7player (Δεν ειναι δωρεαν, αλλα εχει trial που δεν ληγει) audiotica musicus (Αυτο δεν το εχω δοκιμασει, αλλα εχει καλα σχολια) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rey_619 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 VLC δεν χρησιμοποιεί κανείς? Σίγουρα έχει τα θεματάκια του αλλά μια χαρά παίζει μουσική και folders. Παράθεση http://img.photobucket.com/albums/v508/rey620/Banner.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nirvana19 Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Υπάρχει εφαρμογή παρόμοια με το tapatalk ? Είμαι απογοητευμένος με το tapatalk σε WP. Ειδικά αυτό με τους κώδικες είναι εκνευριστικό. Πχ <em> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχω κατεβάσει και πληρώσει το Loco music player αλλά εντέλει γύρισα ξανά στον Core που πραγματικά τον θεωρώ κορυφαίο και σε λειτουργικότητα και σε ποιότητα (διακοπή, επανεκίνηση, folders κλπ). Το μεγάλο κρίμα είναι να μην υπάρχει (και δωρεάν θα έλεγα) από την Microsoft ένας player σαν των παλιών Sony Ericsson Ότι πιο απλό, λειτουργικό (να παίζει ΟΛΑ τα αρχεία flac, mp3, WMA etc) , αξιόπιστο και όμορφο (από skins και layout). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 VLC δεν χρησιμοποιεί κανείς? Σίγουρα έχει τα θεματάκια του αλλά μια χαρά παίζει μουσική και folders. Τον δοκίμασα χθές, μια χαρά :), κάτι που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν έπαιζε flac στο παρασκήνιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 8, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Έχω κατεβάσει και πληρώσει το Loco music player αλλά εντέλει γύρισα ξανά στον Core που πραγματικά τον θεωρώ κορυφαίο και σε λειτουργικότητα και σε ποιότητα (διακοπή, επανεκίνηση, folders κλπ). Το μεγάλο κρίμα είναι να μην υπάρχει (και δωρεάν θα έλεγα) από την Microsoft ένας player σαν των παλιών Sony Ericsson Ότι πιο απλό, λειτουργικό (να παίζει ΟΛΑ τα αρχεία flac, mp3, WMA etc) , αξιόπιστο και όμορφο (από skins και layout). Εγώ προτιμώ το quickplay pro όπου το βρίσκω καλύτερο αλλα και πιο όμορφο αφού στην αναπαραγωγή κομματιού εμφανίζει την φωτογραφία του Bing Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. October 8, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2015 Εγώ προτιμώ το quickplay pro όπου το βρίσκω καλύτερο αλλα και πιο όμορφο αφού στην αναπαραγωγή κομματιού εμφανίζει την φωτογραφία του Bing Παίζει και flac? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2015 (edited) Εγώ πάλι θα προτιμούσα έναν music player σαν του N95 που έκανες ότι ήθελες! Άλλαζες τα πάντα! Μέχρι και level είχε! Αναβαθμίστηκε η εφαρμογή "Βοήθεια+συμβουλές Lumia". Έχει επιπλέον αρκετές ερωτήσεις και απαντήσεις στα ελληνικά... επιτέλους!!!! Edited October 9, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasileios13 Δημ. October 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2015 QuickPlay Pro Core Music Player Folder Play Core Music Player & OneVideo. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ενημερώθηκε το Metro tube πριν λίγο! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Τι κάνει αυτό?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Τι κάνει αυτό?:confused: Είναι εφαρμογή που σου δίνει τη δυνατότητα να βλέπεις βίντεο στο YouTube. Υπάρχουν και άλλες παρόμοιες όπως το MyTube! και το Tubecast. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ευχαριστώ Άλεξ. Youtube κανονικό δεν υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. October 11, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Ευχαριστώ Άλεξ. Youtube κανονικό δεν υπάρχει? Αυτά που σου είπε ο Αλεξ είναι κλάσεις ανώτερα. Μπορείς και να κατεβάζεις βιντεάκια που για μένα είναι απαραίτητο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. October 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2015 Οκ... καινούριος στα WP και... ρωτώντας πας στην πόλη... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts