panosxx Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 5translate free για λίγο. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/5translate/37bbf181-47ed-4efe-b511-c3a52d5502f7 Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει για μετάφραση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 5translate free για λίγο. http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/5translate/37bbf181-47ed-4efe-b511-c3a52d5502f7 Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει για μετάφραση. Γιατί δεν το βρισκω στο store μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. March 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2015 Γιατί δεν το βρισκω στο store μου? Πάτα πάνω στο λινκ και θα στο βγάλει αυτόματα στο store. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Ενημέρωση για: Prognoza Changelog: Made the conversion from m/s (windspeed) to km/h which is far more used then m/s. Lowered the lag when openeing the app you can start right on to swipe now. Design changes for the "real" theme. Made the app usable for Phones with onscreen (software) buttons. Tube Mp3 Downloader Music Download Unlimited myTube! Πρόσθετα+Πληροφορίες Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Φανταστικό το mixradio. Έχει κάτι παρόμοιο το tune in, αλλά τέτοια εφαρμογή, που περιέχεται στο τηλέφωνο είναι απλά τέλειο. Έγινε η αγαπημένη μου εφαρμογή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Secret Videos επιτέλους μια σοβαρή εφαρμογή για απόκρυψη αρχείων βίντεο. .mp4 και .avi Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trianta99 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Φανταστικό το mixradio. Έχει κάτι παρόμοιο το tune in, αλλά τέτοια εφαρμογή, που περιέχεται στο τηλέφωνο είναι απλά τέλειο. Έγινε η αγαπημένη μου εφαρμογή! Τι regional setting έχεις? Εμένα δε παίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Τι regional setting έχεις? Εμένα δε παίζει? Δοκίμασε να αλλάξεις το region από το Nokia account όπως λέει σε αυτό το ποστ ο φίλος rev_elli. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Δωρεάν για σήμερα το 15 Tiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ενημέρωση για Δίκτυο+, Rawer και Lumia Moments (διαθέσιμο μόνο για Lumia 830, Lumia 930-Icon και Lumia 1520). Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Ενημέρωση για Δίκτυο+, Rawer και Lumia Moments (διαθέσιμο μόνο για Lumia 830, Lumia 930-Icon και Lumia 1520). Το Δίκτυο+ τι είναι παιδιά και πού υπάρχει σαν εφαρμογή; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το Δίκτυο+ τι είναι παιδιά και πού υπάρχει σαν εφαρμογή; Ρυθμίσεις, δίκτυο+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Το Δίκτυο+ τι είναι παιδιά και πού υπάρχει σαν εφαρμογή; Θα το βρεις αν πας ρυθμίσεις>δίκτυο+. Περιλαμβάνει ρυθμίσεις κλήσεων όπως για παράδειγμα την αναμονή κλήσης, ρυθμίσεις για τους χαρακτήρες των SMS κ.α. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 12, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Θα το βρεις αν πας ρυθμίσεις>δίκτυο+. Περιλαμβάνει ρυθμίσεις κλήσεων όπως για παράδειγμα την αναμονή κλήσης, ρυθμίσεις για τους χαρακτήρες των SMS κ.α. Σε μένα δεν υπάρχει update Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Σε μένα δεν υπάρχει update Το SysApp Pusher δε στο βρίσκει; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το SysApp Pusher δε στο βρίσκει; Το έχω βγάλει εδω και μήνες. Δεν νομίζω πως προσφέρει κάτι πλέον. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σε μένα δεν υπάρχει update Ούτε σε μένα!!!!!! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ganian Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Πάρε και την παρακάτω οπου κατεβάσεις mp3 απο το YouTube με φωτογραφία του άλμπουμ http://www.windowsphone.com/s?appid=d2a6eaf1-a10c-461c-90b9-e772c11d090a Bρε παιδια μηπως ξερετε γιατι σε καποια video ενω επιλεγω download μου βγαζει please wait αλλα δεν κατεβαινουν; Οχι σε ολα, σε καποια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Bρε παιδια μηπως ξερετε γιατι σε καποια video ενω επιλεγω download μου βγαζει please wait αλλα δεν κατεβαινουν; Οχι σε ολα, σε καποια. Δοκίμασε αργότερα μήπως το κατεβάσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το musitube κκαι είμαι ευχαριστημένος :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 13, 2015 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Μια ωραία εφαρμογή. http://www.windowsphone.com/s?appid=1469a70c-34e3-4d21-b3a2-fec45ed2d759 ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ πάντως χρησιμοποιώ το musitube κκαι είμαι ευχαριστημένος :) Κι εγώ το mudictube χρησιμοποιώ. Απλά η άλλη που ανέφερα κατεβάζει και εξώφυλλο. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το SysApp Pusher δε στο βρίσκει; πω πω που το θυμήθηκες αυτό ρε το είχα ξεχάσει τελείως. Τι καθόμασταν και κάναμε.. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σήμερα είναι δωρεάν το understanding photography. Τι λέει σαν εφαρμογή; εχει πράγματα να διδάξει; αξίζει να ασχοληθεί κανείς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giabritsos Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Σήμερα είναι δωρεάν το understanding photography. Τι λέει σαν εφαρμογή; εχει πράγματα να διδάξει; αξίζει να ασχοληθεί κανείς; το γραφω στο καταστημα και δεν το βρισκει,τελευταια δεν μου βγαζει ποτε αυτα που γραφω,γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2015 Το έχω βγάλει εδω και μήνες. Δεν νομίζω πως προσφέρει κάτι πλέον. Το έχω για να βρίσκω εφαρμογές, που δε βρίσκω στο κάθε region. πω πω που το θυμήθηκες αυτό ρε το είχα ξεχάσει τελείως. Τι καθόμασταν και κάναμε.. Αν θυμάμαι καλά, υπήρχε και στο Symbian, ε; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts