vastegial_74 Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Handy scan Δωρεάν http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/handyscan/5b5aa6e8-1af3-df11-9264-00237de2db9e Γιατί έχει δυο hanyscan; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Γιατί έχει δυο hanyscan; Το ένα είναι η Pro έκδοση επί πληρωμή δλδ, και από ότι είδα είναι μόνο για ένα μήνα και η άλλη είναι η δωρεάν έκδοση. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/sygic-gps-navigation-maps-poi-route-directions/340f7b71-86bc-4f99-8c59-d4a6126c10b1 Επιτέλους εμφανίστηκε και είναι και free!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/sygic-gps-navigation-maps-poi-route-directions/340f7b71-86bc-4f99-8c59-d4a6126c10b1 Επιτέλους εμφανίστηκε και είναι και free!! Δεν νομίζω να είναι free, εμένα λέει η έκδοση premium λήγει σε επτά ημέρες. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kek Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 ποσο εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Υπάρχει πολύ απλά τρόπος να εκτυπώσω ασύρματα ένα pdf από το Lumia 830 μου; Και αν όχι φαίνεται κάτι στον ορίζοντα περί τούτου; Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 http://www.windowsphone.com/en-in/store/app/sygic-gps-navigation-maps-poi-route-directions/340f7b71-86bc-4f99-8c59-d4a6126c10b1 Επιτέλους εμφανίστηκε και είναι και free!! Μόνο free δεν είναι... Μόνο για 5 μέρες... Για παγκόσμια πλοήγηση θέλει 40€, για κάμερες πάλι επί πληρωμή, ακόμα και ενημέρωση κίνησης πάλι πληρωμή. Μου αρέσει που τη βγάλανε και λένε ότι είναι δωρεάν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Συγγνώμη ρε παιδιά έχετε το καταπληκτικό Here και ψάχνετε για εναλλακτικές; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 έλα ντε και εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τους here maps. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lokigr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Here drive here maps απλά κορυφή!!! Παράθεση Htc Wildfire S Hboot-1.08.0099 RADIO-7.53.39.03m ROM:Wildchild v 2.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Μόνο free δεν είναι... Μόνο για 5 μέρες... Για παγκόσμια πλοήγηση θέλει 40€, για κάμερες πάλι επί πληρωμή, ακόμα και ενημέρωση κίνησης πάλι πληρωμή. Μου αρέσει που τη βγάλανε και λένε ότι είναι δωρεάν. Key features of the free version include: High quality TomTom maps stored on the device Works with GPS only, internet is not needed Turn-by-Turn voice guided navigation Millions of free pre-installed POIs Free map updates & Free POI database updates Free updates of Fixed speed cameras Head-up Display (HUD) available as in-app purchase Spoken Street Names to focus on the road Three Alternative Routes to choose from Easy Drag & Drop route editing Waypoints for places you want to visit Avoid Toll Roads on your route Dynamic Lane Guidance for safe lane changes Junction View to highlights highway exists Warnings for exceeded Speed Limit Warnings for fixed speedcams Police trap warnings from other drivers 3D Cities & Landscape for easy orientation Pedestrian Navigation to walk and explore Graphics optimized for tablet & HD displays Car Audio Integration – Bluetooth or cable Sygic does offer reasonable in-app purchases for advanced items like: Full-featured voice guided navigation for life ($19.99 for North America, $24.99 for Europe, etc.) Heads up Display for $9.99 Traffic information $19.99 per year Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, χαρτης Ελληνικός και φωνή δωρεάν, όποιος θέλει επιπλέον υπηρεσίες όπως και όλο το χάρτη της Ευρώπης πληρώνει μέσα απο την εφαρμογή. Η εφαρμογή premium λήγει σε 7 ημέρες, σημαίνει οτι τότε διακόπτεται η δοκιμαστική έκδοση των premium χαρακτηριστικών και θα πρέπει αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε να τα αγορασουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Key features of the free version Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, χαρτης Ελληνικός και φωνή δωρεάν, όποιος θέλει επιπλέον υπηρεσίες όπως και όλο το χάρτη της Ευρώπης πληρώνει μέσα απο την εφαρμογή. Η εφαρμογή premium λήγει σε 7 ημέρες, σημαίνει οτι τότε διακόπτεται η δοκιμαστική έκδοση των premium χαρακτηριστικών και θα πρέπει αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε να τα αγορασουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα Άρα σε επτά ημέρες δε θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Άρα σε επτά ημέρες δε θα μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε...... Δηλαδή αμα έχεις δωρεαν χάρτη και φωνητική πλοήγηση, δεν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις? θα σου λείψει η εκφώνηση ονομάτων των οδών και η ενημέρωση κίνησης? Τα έχεις στο Here drive+:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Key features of the free version include: High quality TomTom maps stored on the device Works with GPS only, internet is not needed Turn-by-Turn voice guided navigation Millions of free pre-installed POIs Free map updates & Free POI database updates Free updates of Fixed speed cameras Head-up Display (HUD) available as in-app purchase Spoken Street Names to focus on the road Three Alternative Routes to choose from Easy Drag & Drop route editing Waypoints for places you want to visit Avoid Toll Roads on your route Dynamic Lane Guidance for safe lane changes Junction View to highlights highway exists Warnings for exceeded Speed Limit Warnings for fixed speedcams Police trap warnings from other drivers 3D Cities & Landscape for easy orientation Pedestrian Navigation to walk and explore Graphics optimized for tablet & HD displays Car Audio Integration – Bluetooth or cable Sygic does offer reasonable in-app purchases for advanced items like: Full-featured voice guided navigation for life ($19.99 for North America, $24.99 for Europe, etc.) Heads up Display for $9.99 Traffic information $19.99 per year Το πρόγραμμα είναι δωρεάν, χαρτης Ελληνικός και φωνή δωρεάν, όποιος θέλει επιπλέον υπηρεσίες όπως και όλο το χάρτη της Ευρώπης πληρώνει μέσα απο την εφαρμογή. Η εφαρμογή premium λήγει σε 7 ημέρες, σημαίνει οτι τότε διακόπτεται η δοκιμαστική έκδοση των premium χαρακτηριστικών και θα πρέπει αν θέλουμε να συνεχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε να τα αγορασουμε. Εγώ αυτό κατάλαβα Και δεν χρησιμοποιώ τα here maps; Αν είναι να έχω μόνο χάρτη και δεν έχω πλοήγηση τι να το κάνω? Τελικά μάπα το καρπούζι από τη Sygic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ο ένας λέει ότι μετά την βδομάδα έχεις πλοήγηση ο άλλος λέει ότι λήγει τελικά αποφασίστε ποιος έχει δίκιο και στην τελική δοκιμαστετο και πείτε μας αν λήγει η πλοήγηση στην βδομάδα τελικά. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ο ένας λέει ότι μετά την βδομάδα έχεις πλοήγηση ο άλλος λέει ότι λήγει τελικά αποφασίστε ποιος έχει δίκιο και στην τελική δοκιμαστετο και πείτε μας αν λήγει η πλοήγηση στην βδομάδα τελικά. Κάνε εγκατάσταση την εφαρμογή και θα πάρεις την απάντηση σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ενημέρωση για το Facebook. Change log: Top Stories" News Feed and improved News Feed ranking Improved "Most Recent" News Feed Improved News Feed content Profile Timeline improvements Group feed improvements Event feed improvements Page feed improvements Fixes for People Hub content http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Ffacebook%2F82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Ενημέρωση για το Facebook. Change log: Top Stories" News Feed and improved News Feed ranking Improved "Most Recent" News Feed Improved News Feed content Profile Timeline improvements Group feed improvements Event feed improvements Page feed improvements Fixes for People Hub content http://chart.apis.google.com/chart?chs=200x200&cht=qr&chld=%7C1&chl=http%3A%2F%2Fwww.windowsphone.com%2Fel-gr%2Fstore%2Fapp%2Ffacebook%2F82a23635-5bd9-df11-a844-00237de2db9e Την έκανα και εγώ την ενημέρωση αλλά τωρα πως αλλάζει να βλεπω τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Άμα είναι να μην βλέπουμε τις πιο πρόσφατες να μην την βάλουμε καν. Ισχύει αυτό που λένε ότι τα βγάζει μπερδεμένα? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Άμα είναι να μην βλέπουμε τις πιο πρόσφατες να μην την βάλουμε καν. Ισχύει αυτό που λένε ότι τα βγάζει μπερδεμένα? Εμένα πάντως το fb που είναι ήδη εγκατεστημένο στο Lumia μου της βγάζει κανονικά της νεότερες από πάνω! Από τον IE τα βγάζει μπερδεμένα όντως!!!! Edit: Με την αναβάθμιση σε 8.3.5.0 όντως τα βγάζει μπερδεμένα!!!! Προς τι η αναβάθμιση τότε; Πως μπορούμε να γυρίσουμε στη προηγούμενη έκδοση του fb; Edited January 30, 2015 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 το ίδιο το facebook άλλαξε τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί και είναι έτσι σε όλα τα λειτουργικά δεν υπάρχει γυρισμός :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 το ίδιο το facebook άλλαξε τους αλγόριθμους που χρησιμοποιεί και είναι έτσι σε όλα τα λειτουργικά δεν υπάρχει γυρισμός :cry: Τις πρόσφατες ενημερώσεις μια χαρά τις βλέπαμε και συνεχίζουμε να τις βλέπουμε με τα τελευταία updates του fb σε ios/android. Κάπου κάνεις λάθος. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pazu Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ρε παιδιά αν βρει κανεις λύση για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις θα του ήμουν ευγνώμον!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο σπαστικό ειναι!!! Μου βγάζει ότι να ναι! Από αρχές του μήνα μου βγαζει από τον προηγούμενο μήνα και αλλα τελείως άσχετα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Sorry, folks 'Top Stories' change is a Facebook thing, not Microsoft's http://www.windowscentral.com/sorry-folks-top-stories-change-facebook-thing-not-microsofts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ρε παιδιά αν βρει κανεις λύση για τις πιο πρόσφατες δημοσιεύσεις θα του ήμουν ευγνώμον!!! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποσο σπαστικό ειναι!!! Μου βγάζει ότι να ναι! Από αρχές του μήνα μου βγαζει από τον προηγούμενο μήνα και αλλα τελείως άσχετα!!! Εγω την εσβησα προς το παρον μεχρι να την αλλαξουν και χρησιμοποιω το mobile site του facebook το οποιο απορω γιατι δεν το χρησιμοποιουσα τοσο καιρο..ειναι πολυ καλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts