ignus Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 "OneShot" πλέον δωρεάν http://www.windowsphone.com/s?appid=5bb9cc7c-f9ac-448b-97c6-c8166b13ca5e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 "OneShot" πλέον δωρεάν http://www.windowsphone.com/s?appid=5bb9cc7c-f9ac-448b-97c6-c8166b13ca5e Ωραια εφαρμογη το OneShot για οποιον θελει κατι διαφορετικο απο την default camera. Free πλεον και το Cal για οποιον ψαχνει καποιο αλλο ημερολογιο απο το default: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/cal/352d9174-fd31-4b50-8861-212f4fa1bc3c Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Ωραια εφαρμογη το OneShot για οποιον θελει κατι διαφορετικο απο την default camera. Free πλεον και το Cal για οποιον ψαχνει καποιο αλλο ημερολογιο απο το default: http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/cal/352d9174-fd31-4b50-8861-212f4fa1bc3c wow thanks για την πληροφορία , ήθελα ένα διαφορετικό calendar που να δείχνει πάνω από 1 event Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 (edited) Το cal το κατέβασα κι εγώ μόλις και φαίνεται τέλειο, πολύ καθαρό, κομψό και όμορφο! Αν μπορείς να επεξεργάζεσαι και τα ραντεβού του (μέτριου) default ημερολογίου, νομίζω ότι βρήκα την εφαρμογή που έψαχνα. Edited March 2, 2014 by sbergman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Το cal το κατέβασα κι εγώ μόλις και φαίνεται τέλειο, πολύ καθαρό, κομψό και όμορφο! Αν μπορείς να επεξεργάζεσαι και τα ραντεβού του (μέτριου) default ημερολογίου, νομίζω ότι βρήκα την εφαρμογή που έψαχνα. Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε. Είναι μία τεράστια χαζομάρα της μητρικής εταιρίας και ενω έχουν κυκλοφορήσει καταπληκτικά ημερολόγια (chronos για παράδειγμα), αναγκαστικά πρέπει να δουλεύεις και απο το native για να μπορείς να διαγραφεις γεγονότα, ΕΙΔΙΚΑ αν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2014 Δυστυχώς ΔΕΝ μπορούμε. Είναι μία τεράστια χαζομάρα της μητρικής εταιρίας και ενω έχουν κυκλοφορήσει καταπληκτικά ημερολόγια (chronos για παράδειγμα), αναγκαστικά πρέπει να δουλεύεις και απο το native για να μπορείς να διαγραφεις γεγονότα, ΕΙΔΙΚΑ αν αυτά είναι επαναλαμβανόμενα..... Δηλαδή για αυτήν την ανοησία ποιος ευθύνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Δηλαδή για αυτήν την ανοησία ποιος ευθύνεται; Η ίδια η Microsoft που για να έχει ασφαλές το λειτουργικό της έχει κλειδωμένα διάφορα αρχεία και στα οποία δεν μπορούν να επέμβουν τρίτες εφαρμογές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για να μην ψαχνω ποιος ειπαμε ειναι ο player που παιζει και με ελληνικους υποτιτλους ? Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Για να μην ψαχνω ποιος ειπαμε ειναι ο player που παιζει και με ελληνικους υποτιτλους ? moli player Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Free πλεον και το Cal Ωραίο το cal αλλά μου δείχνει τα γενέθλια ολων 2 φορές! Το είχα να παίρνει πληροφορίες από το βασικό, όπου στις επαφές έχω περασμενα και γενέθλια. Ξετσεκάρω το βασικό και προσθέτω το gmail μου. Έτσι τα δείχνει μια φορά αλλά δεν δείχνει μετά τον Ιούλιο κανένα ...γενέθλιο! Έχει συμβεί σε κάποιον, υπάρχει λύση γιατί όντως είναι πιο όμορφο το cal? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Free πλεον και το Cal Ωραίο το cal αλλά μου δείχνει τα γενέθλια ολων 2 φορές! Το είχα να παίρνει πληροφορίες από το βασικό, όπου στις επαφές έχω περασμενα και γενέθλια. Ξετσεκάρω το βασικό και προσθέτω το gmail μου. Έτσι τα δείχνει μια φορά αλλά δεν δείχνει μετά τον Ιούλιο κανένα ...γενέθλιο! Έχει συμβεί σε κάποιον, υπάρχει λύση γιατί όντως είναι πιο όμορφο το cal? το cal παίρνει feed από το ημερολόγιο του τηλεφώνου , δες ποιους λογαριασμούς έχεις βάλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Σωστά, μόνο π τώρα πρέπει να περάσω και πράγματα που είχα στο gmail. Δεν καταλαβαίνω γιατί αν το συγχρονίσω μόνο με το gmail, δεν μου δείχνει γενέθλια μετά τον Ιούλη! Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nizl84 Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδες μια γρήγορη ερωτησουλα. Ο UC browser με όλα τα καλά του, σε εσάς είναι smooth το scrolling? Γιατι νομίζω σε σχέση με ie είναι πολύ πίσω. Είναι και σε εσάς έτσι; Θέλω απεγνωσμένα full screen γιατι με 4.5 inches και χωρίς full screen μετά απο Note υπαρχει ένα θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. March 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Παιδες μια γρήγορη ερωτησουλα. Ο UC browser με όλα τα καλά του, σε εσάς είναι smooth το scrolling? Γιατι νομίζω σε σχέση με ie είναι πολύ πίσω. Είναι και σε εσάς έτσι; Θέλω απεγνωσμένα full screen γιατι με 4.5 inches και χωρίς full screen μετά απο Note υπαρχει ένα θέμα. Ειναι αρκετά smooth, ίσως ένα κλικ κατω απο τον ie. Δεν τον δουλεύω σε full screen και δεν ξέρω αν εκεί υπάρχει θέμα Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τις διαφημίσεις από τον internet explorer? Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 (edited) υπάρχει τρόπος να αφαιρέσω τις διαφημίσεις από τον internet explorer? όχι δυστυχώς μπορείς όμως να τσεκάρεις τις επιλογές για φίλτρο smartscreen και "χωρίς παρακολούθηση" στις ρυθμίσεις του i.e.11 Edited March 3, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση χρημάτων; Κάτι σαν το mint, π.χ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2014 Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση χρημάτων; Κάτι σαν το mint, π.χ. τσέκαρε το myexpenses http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/my-expenses/e54ae512-7266-e011-81d2-78e7d1fa76f8 και το Bill reminder http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/bill-reminder-free/29ce6173-269c-e011-986b-78e7d1fa76f8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Υπάρχει καμία καλή εφαρμογή για διαχείριση χρημάτων; Κάτι σαν το mint, π.χ. ψάξε και εγκατέστησε την εφαρμογή account tracker εμένα μου έλυσε τα χερια. δεν είναι δωρεάν βέβαια αλλά πραγματικά αξίζει τα λεφτά της. Παρακολούθηση πολλών λογαριασμών (μετρητά, τράπεζα, πιστωτική, και ότι άλλο), έσοδα ανά λογαριασμό, έξοδα ανα λογαριασμό κλπ κλπ έχει δωρεάν περίοδο δοκιμής οπότε την κοιτάς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γίνεται να κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή στο κινητό από το pc? Tο δοκίμασα αλλά απλά έστειλε email ώστε όταν το δω από το κιν. να μου τη βγάλει αυτόματα στο store.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γίνεται να κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή στο κινητό από το pc? Tο δοκίμασα αλλά απλά έστειλε email ώστε όταν το δω από το κιν. να μου τη βγάλει αυτόματα στο store.. Καλημέρα. ρυθμίσεις-εύρεση του κινητού μου-τικάρεις "αποστολή εφαρμογών στο τηλέφωνο μου με push" :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Γίνεται να κάνεις εγκατάσταση μια εφαρμογή στο κινητό από το pc? Tο δοκίμασα αλλά απλά έστειλε email ώστε όταν το δω από το κιν. να μου τη βγάλει αυτόματα στο store.. αν δεν μπορεί να επικοινωνήσει για κάποιο λόγο εκείνη την στιγμή στέλνει mail αλλιώς το βλέπεις να κατεβαίνει στο store αμέσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Καλημέρα. ρυθμίσεις-εύρεση του κινητού μου-τικάρεις "αποστολή εφαρμογών στο τηλέφωνο μου με push" :) αν δεν μπορεί να επικοινωνήσει για κάποιο λόγο εκείνη την στιγμή στέλνει mail αλλιώς το βλέπεις να κατεβαίνει στο store αμέσως Ευχαριστώ. :) Το είχα ήδη τικαρισμένο αλλά μου έστειλε μειλ. Για ποιο λόγο να μην επικοινωνεί όμως; Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Να προσθέσω και τη δική μου απορία(να επαναληφθώ) . Πριν καιρό απο τον υπολογιστή οταν κατέβαζα μια εφαρμογή απο το store των windowsphone την έβλεπα να ανεβαίνει στο τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο δηλ έβλεπα να δημιουργείται εικονίδιο και να γεμίζει η μπάρα .Ενω τώρα δεν γίνεται πρέπει να δουλέψω απο το κινητό! Άλλαξε κάτι πχ σε κάποια αναβάθμιση ή πείραξα κάτι εγώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Metaladis Δημ. March 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2014 Να προσθέσω και τη δική μου απορία(να επαναληφθώ) . Πριν καιρό απο τον υπολογιστή οταν κατέβαζα μια εφαρμογή απο το store των windowsphone την έβλεπα να ανεβαίνει στο τηλέφωνο σε πραγματικό χρόνο δηλ έβλεπα να δημιουργείται εικονίδιο και να γεμίζει η μπάρα .Ενω τώρα δεν γίνεται πρέπει να δουλέψω απο το κινητό! Άλλαξε κάτι πχ σε κάποια αναβάθμιση ή πείραξα κάτι εγώ; Δες ένα μήνυμα πιο πάνω.. Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts