ignus Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 (edited) Μια και το συζητούσατε πιο πάνω, να σας πω ότι μόλις ανακοίνωσαν Facebook messenger σαν χωριστή εφαρμογή. Έρχεται τις επόμενες βδομάδες.. της Microsoft ; edit: το βρηκα http://www.wpcentral.com/facebook-messenger-announced-windows-phone?utm_source=wpc&utm_medium=twitter Edited February 23, 2014 by ignus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Μια και το συζητούσατε πιο πάνω, να σας πω ότι μόλις ανακοίνωσαν Facebook messenger σαν χωριστή εφαρμογή. Έρχεται τις επόμενες βδομάδες.. Κατάλαβαν οτι δεν γινεται δουλειά και σοβαρεύτηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2014 Κατάλαβαν οτι δεν γινεται δουλειά και σοβαρεύτηκαν. αρκεί να μην είναι σαν το chat της εφαρμογής Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Καλησπέρα. Υπάρχει καποθα εφαρμογή για να ρυθμισω λεπτομερως το ακουστικο bluetooth, π.χ. να μην συνδέεται για μουσικη αλλά μονο για κλήσεις? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest YiorgosA Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Κάποια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση απο το 925 έχουμε; σημαντική προϋπόθεση να μπορούμε να εξάγουμε τα αρχεία στο pc και να τα διαχειριστούμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Δοκίμασε το Mini Recorder Free. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. February 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2014 Επίσης το audio recorder απο τη Nokia. http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/audio-recorder/b05f9e4d-16ea-4f51-8423-ff1c2a869c70 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sbergman Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Κατέβασα το MoWeather: πολύ ομορφη και καλαίσθητη εφαρμογή καιρού, θα τη δουλέψω μερικές μέρες να δω τι προγνώσεις βγάζει. Νομίζω ότι για Ελλάδα έχει μόνο την Αθήνα. Κατά τα άλλα, από εφαρμογές καιρού έχω το Bing, που και πανέμορφο είναι και χρηστικό. Κατέβασα αρκετές την τελευταία βδομάδα να δοκιμάσω και δεν βρήκα κάποια καλύτερη (το accuweather π.χ. που ακούω από όλους, ουτε εμφανισιακά μου άρεσε ούτε ακρίβεια είχε) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επειδη ταξιδεύω πολύ επαρχία το acuweather εχει όλες τις πόλεις και καλή πρόγνωση (με ωριαία εκτίμηση) Τώρα είναι τι ζητα ο καθείς . Εμένα πχ δε θα με βόλευε ακόμα και η καλύτερη εφαρμογή που έχει μόνο Αθήνα ή και Θεσ/νίκη. Και ναι εμφανισιακά ούτε εμένα με συναρπάζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επίσης για όσους ασχολούνται το Live Football και το Goal Live Scores είναι και τα δυο καλά. Τουλαχιστον εγω τα έχω και τα δύο και είμαι ευχαριστημένος! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Και το "The Football App" είναι πάρα πολύ καλό... Έχει και push notifications με τα γκολ και την έναρξη λήξη σε κάθε ημίχρονο των αγαπημένων σου ομάδων (τα οποία είναι και πάρα πολύ γρήγορα) Επίσης λόγω εξεταστικής αυτή την περίοδο, να τονίσω ότι είναι απίστευτο το Smartboard Calculator. Είναι πραγματικά λες και γράφεις εξισώσεις σε πίνακα και στα λύνει όλα... Φοβερό και δωρεάν... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 η Kaspersky έβγαλε δικό της browser Kaspersky Safe Browser http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/kaspersky-safe-browser/cbd73e89-9270-4a01-bb22-afbc67002a09 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Επίσης για όσους ασχολούνται το Live Football και το Goal Live Scores είναι και τα δυο καλά. Τουλαχιστον εγω τα έχω και τα δύο και είμαι ευχαριστημένος! Δοκίμασε και το Sofa LiveScore. Κατά την γνωμη μου το καλύτερο του είδους και έχει καλό live και για αλλα αθλήματα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Skrillex Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 Καμμια εφαρμογη για winbank (της Πειραιως συγκεκριμενα) υπαρχει για μας ή μονο για android και iOS Παράθεση »iPhone 8 plus »Lumia1020 »Follow me on Instagram @aris.fydanakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_shaman Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Καμμια εφαρμογη για winbank (της Πειραιως συγκεκριμενα) υπαρχει για μας ή μονο για android και iOS Μπορεις να μπεις στην mobile εκδοση που ειναι σχεδον ακριβως ιδια με την εφαρμογη του android. m.winbank.gr βαλτην στα αγαπημενα και θα εισαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bostonian Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Επειδη παραπάνω είχα κι εγω το ίδιο θεμα θα συμφωνήσω. Μπες winbank κανονικά απο τον browser διάλεξε mobile βάζεις τους κωδικούς (που ήδη έχεις) και κάνεις κανονικά τα παντα όπως απ το pc και σε <εύκολο> περιβάλλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Και καρφιτσώνεις την σελίδα winbank for mobile στην κεντρική οθόνη και έχεις την app που θές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λοιπόν μιας κ μιλάμε για την Πειραιώς... Θυμάστε που είχα προτείνει σε όσους θέλουμε app για winbank να το εκφράσουμε μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο σαιτ της Πειραιώς... Εγώ το είχα κάνει κ πριν απο λίγο με πήραν τηλ να με ευχαριστήσουν για την παρατήρηση... Επίσης μου είπαν ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί από το αρμόδιο τμήμα κ ότι σύντομα θα την έχουμε... Τους είπα ότι έχουν όλες οι τράπεζες στα WP κ ότι οι χρήστες πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί... Τεσπα απλα, αν αφιερώσετε ένα λεπτό να στείλετε την φόρμα, όσοι περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα έρθει... Πάντως τρομερή εξυπηρέτηση... Ιδιωτική τράπεζα κ αυτο σημαίνει ότι καίγονται στην κυριολεξία... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Λοιπόν μιας κ μιλάμε για την Πειραιώς... Θυμάστε που είχα προτείνει σε όσους θέλουμε app για winbank να το εκφράσουμε μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο σαιτ της Πειραιώς... Εγώ το είχα κάνει κ πριν απο λίγο με πήραν τηλ να με ευχαριστήσουν για την παρατήρηση... Επίσης μου είπαν ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί από το αρμόδιο τμήμα κ ότι σύντομα θα την έχουμε... Τους είπα ότι έχουν όλες οι τράπεζες στα WP κ ότι οι χρήστες πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί... Τεσπα απλα, αν αφιερώσετε ένα λεπτό να στείλετε την φόρμα, όσοι περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα έρθει... Πάντως τρομερή εξυπηρέτηση... Ιδιωτική τράπεζα κ αυτο σημαίνει ότι καίγονται στην κυριολεξία... Που πρεπει να μπεις για να στειλεις τη φορμα; Μας εχει λυσει τα χερια αυτη η εφαρμογη. Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 για τους κατόχους Lumia glancescreens.com Μια library με Glance screens http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glancescreens-com/ab235d3e-b1cc-476e-98de-016aee0c7f1f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 η Kaspersky έβγαλε δικό της browser Kaspersky Safe Browser http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/kaspersky-safe-browser/cbd73e89-9270-4a01-bb22-afbc67002a09 Τον δοκίμασες? Το κατεβάζω τώρα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Τον δοκίμασες? Το κατεβάζω τώρα. Εγω τον δοκιμασα Κωστα ... και μου φανηκε αδιαφορος :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εγω τον δοκιμασα Κωστα ... και μου φανηκε αδιαφορος :) Μάλιστα Συνεχίζω με τον UC..... Δεν είναι καλύτερος απο τον ie αλκα έχει κάποια υπέρ που με βολεύουν. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Μάλιστα Συνεχίζω με τον UC..... Δεν είναι καλύτερος απο τον ie αλκα έχει κάποια υπέρ που με βολεύουν. Εμένα δεν με βόλεψε ο UC ή κάτι κανω λάθος. Πχ βρίσκω εκνευριστικό που με double tap δεν ανοίγει η σελίδα σε ζουμ κειμένου και πρέπει να κάνω pinch to zoom. Εκτός και αν δεν εχω βρει εγώ τον τρόπο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 26, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Εμένα δεν με βόλεψε ο UC ή κάτι κανω λάθος. Πχ βρίσκω εκνευριστικό που με double tap δεν ανοίγει η σελίδα σε ζουμ κειμένου και πρέπει να κάνω pinch to zoom. Εκτός και αν δεν εχω βρει εγώ τον τρόπο... και βέβαια ανοίγει αλλα όχι αρκετά. Προσαρμόζεται (νομίζω) στην οθόνη. Επίσης ειναι πιο γρήγορος και πας μπρος-πίσω με swipe. Ο ie δεν έχει εμπρός κι αυτό δεν μου αρεσει. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts