Jump to content

Προτάσεις εφαρμογών για Windows Phone 8

montoya_42
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μια και το συζητούσατε πιο πάνω, να σας πω ότι μόλις ανακοίνωσαν Facebook messenger σαν χωριστή εφαρμογή. Έρχεται τις επόμενες βδομάδες..

της Microsoft ;

edit: το βρηκα http://www.wpcentral.com/facebook-messenger-announced-windows-phone?utm_source=wpc&utm_medium=twitter

Edited by ignus

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μια και το συζητούσατε πιο πάνω, να σας πω ότι μόλις ανακοίνωσαν Facebook messenger σαν χωριστή εφαρμογή. Έρχεται τις επόμενες βδομάδες..

Κατάλαβαν οτι δεν γινεται δουλειά και σοβαρεύτηκαν.

Κατάλαβαν οτι δεν γινεται δουλειά και σοβαρεύτηκαν.

αρκεί να μην είναι σαν το chat της εφαρμογής

Καλησπέρα. Υπάρχει καποθα εφαρμογή για να ρυθμισω λεπτομερως το ακουστικο bluetooth, π.χ. να μην συνδέεται για μουσικη αλλά μονο για κλήσεις?
Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Guest YiorgosA
Κάποια καλή εφαρμογή για ηχογράφηση απο το 925 έχουμε; σημαντική προϋπόθεση να μπορούμε να εξάγουμε τα αρχεία στο pc και να τα διαχειριστούμε

Κατέβασα το MoWeather: πολύ ομορφη και καλαίσθητη εφαρμογή καιρού, θα τη δουλέψω μερικές μέρες να δω τι προγνώσεις βγάζει. Νομίζω ότι για Ελλάδα έχει μόνο την Αθήνα.

Κατά τα άλλα, από εφαρμογές καιρού έχω το Bing, που και πανέμορφο είναι και χρηστικό. Κατέβασα αρκετές την τελευταία βδομάδα να δοκιμάσω και δεν βρήκα κάποια καλύτερη (το accuweather π.χ. που ακούω από όλους, ουτε εμφανισιακά μου άρεσε ούτε ακρίβεια είχε)

Επειδη ταξιδεύω πολύ επαρχία το acuweather εχει όλες τις πόλεις και καλή πρόγνωση (με ωριαία εκτίμηση) Τώρα είναι τι ζητα ο καθείς . Εμένα πχ δε θα με βόλευε ακόμα και η καλύτερη εφαρμογή που έχει μόνο Αθήνα ή και Θεσ/νίκη. Και ναι εμφανισιακά ούτε εμένα με συναρπάζει...

Επίσης για όσους ασχολούνται το Live Football και το Goal Live Scores είναι και τα δυο καλά. Τουλαχιστον εγω τα έχω και τα δύο και είμαι ευχαριστημένος!

Και το "The Football App" είναι πάρα πολύ καλό... Έχει και push notifications με τα γκολ και την έναρξη λήξη σε κάθε ημίχρονο των αγαπημένων σου ομάδων (τα οποία είναι και πάρα πολύ γρήγορα)

Επίσης λόγω εξεταστικής αυτή την περίοδο, να τονίσω ότι είναι απίστευτο το Smartboard Calculator. Είναι πραγματικά λες και γράφεις εξισώσεις σε πίνακα και στα λύνει όλα... Φοβερό και δωρεάν...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Επίσης για όσους ασχολούνται το Live Football και το Goal Live Scores είναι και τα δυο καλά. Τουλαχιστον εγω τα έχω και τα δύο και είμαι ευχαριστημένος!

Δοκίμασε και το Sofa LiveScore. Κατά την γνωμη μου το καλύτερο του είδους και έχει καλό live και για αλλα αθλήματα.

- Xiaomi Redmi Note 3

- Asus Vivotab Note 8

Καμμια εφαρμογη για winbank (της Πειραιως συγκεκριμενα) υπαρχει για μας ή μονο για android και iOS

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Καμμια εφαρμογη για winbank (της Πειραιως συγκεκριμενα) υπαρχει για μας ή μονο για android και iOS

Μπορεις να μπεις στην mobile εκδοση που ειναι σχεδον ακριβως ιδια με την εφαρμογη του android. m.winbank.gr βαλτην στα αγαπημενα και θα εισαι οκ.

Επειδη παραπάνω είχα κι εγω το ίδιο θεμα θα συμφωνήσω. Μπες winbank κανονικά απο τον browser διάλεξε mobile βάζεις τους κωδικούς (που ήδη έχεις) και κάνεις κανονικά τα παντα όπως απ το pc και σε <εύκολο> περιβάλλον.

Και καρφιτσώνεις την σελίδα winbank for mobile στην κεντρική οθόνη και έχεις την app που θές

Λοιπόν μιας κ μιλάμε για την Πειραιώς... Θυμάστε που είχα προτείνει σε όσους θέλουμε app για winbank να το εκφράσουμε μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο σαιτ της Πειραιώς... Εγώ το είχα κάνει κ πριν απο λίγο με πήραν τηλ να με ευχαριστήσουν για την παρατήρηση... Επίσης μου είπαν ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί από το αρμόδιο τμήμα κ ότι σύντομα θα την έχουμε... Τους είπα ότι έχουν όλες οι τράπεζες στα WP κ ότι οι χρήστες πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί...

Τεσπα απλα, αν αφιερώσετε ένα λεπτό να στείλετε την φόρμα, όσοι περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα έρθει...

Πάντως τρομερή εξυπηρέτηση... Ιδιωτική τράπεζα κ αυτο σημαίνει ότι καίγονται στην κυριολεξία...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Λοιπόν μιας κ μιλάμε για την Πειραιώς... Θυμάστε που είχα προτείνει σε όσους θέλουμε app για winbank να το εκφράσουμε μέσα απο τη φόρμα επικοινωνίας στο σαιτ της Πειραιώς... Εγώ το είχα κάνει κ πριν απο λίγο με πήραν τηλ να με ευχαριστήσουν για την παρατήρηση... Επίσης μου είπαν ότι η διαδικασία έχει δρομολογηθεί από το αρμόδιο τμήμα κ ότι σύντομα θα την έχουμε... Τους είπα ότι έχουν όλες οι τράπεζες στα WP κ ότι οι χρήστες πλέον έχουν πολλαπλασιαστεί...

Τεσπα απλα, αν αφιερώσετε ένα λεπτό να στείλετε την φόρμα, όσοι περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα έρθει...

Πάντως τρομερή εξυπηρέτηση... Ιδιωτική τράπεζα κ αυτο σημαίνει ότι καίγονται στην κυριολεξία...

Που πρεπει να μπεις για να στειλεις τη φορμα;

Μας εχει λυσει τα χερια αυτη η εφαρμογη.

για τους κατόχους Lumia

glancescreens.com

Μια library με Glance screens

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/glancescreens-com/ab235d3e-b1cc-476e-98de-016aee0c7f1f

η Kaspersky έβγαλε δικό της browser

Kaspersky Safe Browser

http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/kaspersky-safe-browser/cbd73e89-9270-4a01-bb22-afbc67002a09

Τον δοκίμασες?

Το κατεβάζω τώρα.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Εγω τον δοκιμασα Κωστα ... και μου φανηκε αδιαφορος :)

Μάλιστα

Συνεχίζω με τον UC.....

Δεν είναι καλύτερος απο τον ie αλκα έχει κάποια υπέρ που με βολεύουν.

Μάλιστα

Συνεχίζω με τον UC.....

Δεν είναι καλύτερος απο τον ie αλκα έχει κάποια υπέρ που με βολεύουν.

Εμένα δεν με βόλεψε ο UC ή κάτι κανω λάθος. Πχ βρίσκω εκνευριστικό που με double tap δεν ανοίγει η σελίδα σε ζουμ κειμένου και πρέπει να κάνω pinch to zoom. Εκτός και αν δεν εχω βρει εγώ τον τρόπο...

Εμένα δεν με βόλεψε ο UC ή κάτι κανω λάθος. Πχ βρίσκω εκνευριστικό που με double tap δεν ανοίγει η σελίδα σε ζουμ κειμένου και πρέπει να κάνω pinch to zoom. Εκτός και αν δεν εχω βρει εγώ τον τρόπο...

και βέβαια ανοίγει αλλα όχι αρκετά. Προσαρμόζεται (νομίζω) στην οθόνη. Επίσης ειναι πιο γρήγορος και πας μπρος-πίσω με swipe. Ο ie δεν έχει εμπρός κι αυτό δεν μου αρεσει.