Metaladis Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Καλησπερα. Μηπως ξερει καποιος καμια photo editing εφαρμογη που μπορεις να διορθωσεις (δεν ξερω και πως το λενε τωρα) τη σταθμη του οριζοντα? Αν τραβηξεις ενα κτιριο πχ λοξο και θες να το ισιωσεις - ισοσταθμιση πως να το πω - καταλαβατε? :cry: Ελεος ημουν και τριτη δεσμη ο αχρηστος. Fantasia Painter Free Καλησπέρα! Θα ήθελα τη γνώμη σας για κάποια εφαρμογή που να διορθώνει τα "κόκκινα" μάτια. Εχω το Nokia creative studio,αλλά δεν τις διορθώνει όλες. Εχετε κάποια πρόταση; Ευχαριστώ! Fantasia Painter Free Καλησπέρα σε όλους. Τις επόμενες μέρες περιμένω το lumia 925 και θα ήθελα τη βοήθεια σε κάποιες εφαρμογές μιας και είμαι νεος στα windows phone. Τι θα μου προτείνατε για 1.Εφαρμογή διαχείρισης εξόδων(όπως το expense manager) 2.Ποια facebook εφαρμογή ( απ' όλες τελικά ποια αξίζει?), 3.Ένδειξη ποσοστού μπαταρίας που να περιλαμβάνει όμως και συντομεύσεις για αθόρυβο, wifi, 3g κτλ. 4.Λεξικό 5.Κλείδωμα συσκευής από title υπάρχει? (κάπου το διάβασα αλλά χρήστες ανέφεραν battery drain) 1. Toshl Finance 2. Beta έχω κ γω που μάλλον είναι η καλύτερη, αλλά δεν είναι τέλεια.. 3.Quick Settings Παράθεση Oὐκ ἐν τῷ πολλῷ τὸ εὖ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotirisko Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 1. Toshl Finance Αυτό χρησιμοποιώ και εγώ και μου φαίνεται πολύ καλό, μάλιστα μπορείς να διαχειρίζεσαι και τα έξοδα/έσοδα και από το web interface του σε περίπτωση που θες να βλέπεις αναλυτικά και τους προηγούμενους μήνες ή στατιστικά για τα έξοδα σου Παράθεση Mobiles owned: Panasonic GD 87, Nokia 6600, Nokia N70, Glofiish X600, Nokia 5800, iPhone, iPhone 3GS, SE Xperia X10 Mini Pro, HTC Trophy, SE WT19i, Nokia Lumia 920, Microsoft Lumia 640 XL LTE, Samsung Galaxy S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2014 Οσοι ψαχνετε για κατι αντιστοιχο του flipboard...ιδου Flipmag Beta....απλα τελειο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Οσοι ψαχνετε για κατι αντιστοιχο του flipboard...ιδου Flipmag Beta....απλα τελειο. Πολύ καλό!Ακόμη μια έλλειψη καλύφθηκε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όντως, το Toshl Finance φαίνεται πολύ καλό. Μια ερώτηση ακόμα. Μια καλή εφαρμογή για παρακολούθηση σειρών, που να δείχνει πότε βγαίνει νέο επεισόδιο και να μπορώ να τσεκάρω τα επεισόδια που έχω δει υπάρχει? Στο android είχα το seriesguide, το οποίο ήταν εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PagouroLand Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δοκίμασα πολλές εφαρμογές καιρού. Μ' άρεσε από τα free το GisMeteo, αλλά τελικά καλυτερο όλων με διαφορά το Amazing Weather HD. Κάποιος που να το έχει μπορεί να μου πει αν έχει θέμα με κατανάλωση μπαταρίας πριν το αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Όντως, το Toshl Finance φαίνεται πολύ καλό. Μια ερώτηση ακόμα. Μια καλή εφαρμογή για παρακολούθηση σειρών, που να δείχνει πότε βγαίνει νέο επεισόδιο και να μπορώ να τσεκάρω τα επεισόδια που έχω δει υπάρχει? Στο android είχα το seriesguide, το οποίο ήταν εξαιρετικό. TVshow http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/tvshow/b5bef1ca-d649-e011-854c-00237de2db9e Clutter http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/clutter/0fcc8562-59b0-4564-8780-515db8082c6e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 TVshow http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/tvshow/b5bef1ca-d649-e011-854c-00237de2db9e Clutter http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/clutter/0fcc8562-59b0-4564-8780-515db8082c6e To Clutter το είδα, μου άρεσε πολύ σαν περιβάλλον αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να επιλέξεις επεισόδια. Κάνω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ignus Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 To Clutter το είδα, μου άρεσε πολύ σαν περιβάλλον αλλά νομίζω πως δεν μπορείς να επιλέξεις επεισόδια. Κάνω λάθος? δεν ξέρω , το TVshow χρησιμοποιώ οπού μπορείς να επιλέξεις επεισόδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobiuser Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 http://www.windowsphone.com/el-gr/store/app/find-my-music/c3055b87-749a-41c5-bd99-81f9f4766594 Find my music Μια δωρεάν εφαρμογή για αναζήτηση κομματιών μουσικής αποθηκευμένης στο κινητό. Με στατιστικά ακρόασης του κάθε κομματιού και αγαπημένα. Παράθεση Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said... http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δοκίμασα πολλές εφαρμογές καιρού. Μ' άρεσε από τα free το GisMeteo, αλλά τελικά καλυτερο όλων με διαφορά το Amazing Weather HD. Κάποιος που να το έχει μπορεί να μου πει αν έχει θέμα με κατανάλωση μπαταρίας πριν το αγοράσω; Το έχω εδώ και ένα μήνα περίπου και δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα θέμα. Και εγώ το θεωρώ το καλύτερο. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jean07 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 Δοκίμασα πολλές εφαρμογές καιρού. Μ' άρεσε από τα free το GisMeteo, αλλά τελικά καλυτερο όλων με διαφορά το Amazing Weather HD. Κάποιος που να το έχει μπορεί να μου πει αν έχει θέμα με κατανάλωση μπαταρίας πριν το αγοράσω; Είναι από τις πρώτες εφαρμογές που έβαλα στο τλφ. αξίζει, νομίζω πως είναι από τα κορυφαία αν όχι το καλύτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 (edited) Προσωπικά για καιρό χρησιμοποιώ το weather flow μου αρεσει περισσότερο το Live tile του απο το amazing weather hd. Eπίσης το weather flow εχει και lock screen. Edited February 13, 2014 by Fredometrios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios025 Δημ. February 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2014 δεν ξέρω , το TVshow χρησιμοποιώ οπού μπορείς να επιλέξεις επεισόδια Το κατέβασα, όντως πολύ καλο, σ'ευχαριστώ! Μπορεί να προτείνει κανείς και κάποια καλή εφαρμογή για εορτολόγιο? Να συγχρονίζει με επαφές facebook και με ωραίο live tile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Δοκίμασα πολλές εφαρμογές καιρού. Μ' άρεσε από τα free το GisMeteo, αλλά τελικά καλυτερο όλων με διαφορά το Amazing Weather HD. Κάποιος που να το έχει μπορεί να μου πει αν έχει θέμα με κατανάλωση μπαταρίας πριν το αγοράσω; Προχωρα αφοβα ... ειναι κορυφη :) Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kekropas Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Για εορτολόγιο εγώ έχω κάνει import στο outlook calendar από το pc ένα εορτολόγιο και κάνω ένα συγχρονισμό και είναι όλα έτοιμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kentavros321 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 εμενα για καποιο λογο το calendar μετα απο ε να συγχρονισμο που εκανα μου ΤΖΑΚΙΖΕΙ την μπαταρια ... μιλαμε για ποσοστο 10-18% ανα ωρα παραπανω... Μπορει να φταιει το γεγονος οτι εκανα πολλα ημερολογια στο live και δεν ξερω πως να τα σβησω βεβαια.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paok4270 Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Το κατέβασα, όντως πολύ καλο, σ'ευχαριστώ! Μπορεί να προτείνει κανείς και κάποια καλή εφαρμογή για εορτολόγιο? Να συγχρονίζει με επαφές facebook και με ωραίο live tile. το καλυτερο Live tile Που εχω δει σε ημερολογιο ειναι το chronos calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexakisd Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 το καλυτερο Live tile Που εχω δει σε ημερολογιο ειναι το chronos calendar Μαζί σου κι εγώ, την πλήρωσα την εφαρμογή ΑΛΛΑ αρκετό drain, και είναι σπαστική η ανάγκη ανανέωσης των ημερολόγιο ως αναγκαστικά μέσα από το native Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Για εορτολόγιο εγώ έχω κάνει import στο outlook calendar από το pc ένα εορτολόγιο και κάνω ένα συγχρονισμό και είναι όλα έτοιμα! Ποιο εορτολόγιο εβαλες? Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filkatsxlt Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Ποιο εορτολόγιο εβαλες? Εγώ για εορτολόγιο έχω το Εορτές δωρεάν και με καλό live tile. Παράθεση :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emm_stra Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Εγώ για εορτολόγιο έχω το Εορτές δωρεάν και με καλό live tile. και εγώ αυτό έχω. Μου αρεσε όμως αυτο που είπε πιο πάνω, ότι έχει βάλει εορτολόγιο στο outlook και μετά έκανε συγχρονισμό. Παράθεση Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigoris_a Δημ. February 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 14, 2014 Battery performance δωρεαν για σήμερα. Παράθεση Η σιωπή είναι χρυσός :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. February 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Battery performance δωρεαν για σήμερα. Πέταξέ τη αμέσως. Ρουφάει τρελά μπαταρία..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesamfunai Δημ. February 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2014 Πέταξέ τη αμέσως. Ρουφάει τρελά μπαταρία..... πωπω ναι...battery empty επρεπε να λεγεται.. Παράθεση ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE* NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 * ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts