apotsi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εμένα δεν μου είχε. Τώρα το εμφάνισε. Σε ποιά έκδοση είναι το software fix που αναφέρεις; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Καλησπέρα παιδιά, οι ρομ που έχουμε στο πρώτο ποστ είναι outdated. για αυτό θα παρακαλούσα να μου προτείνεται μια σταθερή για το G4 huge 300mAh basic :rolleyes: σκέφτομαι να βάλω την τελευταία του miui του sta2z http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10317&highlight=jiayu%2Bg4 την έχει βάλει κανείς?? Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2014 Εμένα δεν μου είχε. Τώρα το εμφάνισε. Σε ποιά έκδοση είναι το software fix που αναφέρεις;Για να απαντήσω στο δίκό μου ερώτημα... Έβαλα τις γνωστές "παλιές" rom που είχε ποστάρει κάποια στιγμή ο lewnidask. Μέσα έχει στο display της επιλογή Touch Screen Calibration. Το έκανα και .... ΑΑΑΑΑΛΛΗΛΟΥΙΑ !!!!! Η οθόνη δεν έκανε καμιά διακοπή, είχα long press που δεν είχα πριν και drag. Τώρα ξαναπερνάω restore και το προηγούμενο backup μου για να δώ αν ήταν θέμα λογισμικού. Αν με το backup μου (ισπανική rom) κάνει πάλι βλακείες.... θα ξαναβάλω την ΘΕΪΚΗ rom του Lewnidask. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4883446#post4883446 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5170304#post5170304 ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ναι... μόλις έβαλα και το backup μου... ΌΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!! Calibration ήθελε, που δυστυχώς δεν την έχει αυτήν την επιλογή μέσα στην ισπανική rom. Ξέρει κανείς πώς μπορούμε να το βάλουμε; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_73 Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα Φίλε μου.....η 4,8,27 κολλάει στο άνοιγμα. Μιλώ για την full H OTA update από 4,8,22 σε4,8,27 δουλεύει μια χαρά,....οπότε βάλε πρώτα μια παλιότερη και ακολούθησε όλα τα ota updates Που έχει βάλει ο φίλος μας...... Την πάτησα με την 4,8,27 full Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2014 Καλησπέρα... Αυτό για εμένα το έστειλες; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το ζωακι 2 βδομάδες έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος δεν κολλάει με τπτ η κάμερα είναι λίγο από τα μέρη τους και το GPS. Κατά τα άλλα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να αλλάξω ρομ αν θα είναι σταθερό κτλ. Επίσης θα ήθελα αν είναι εύκολο τους τελευταίους οδηγούς για root και αλλαγή ρομ Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. October 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2014 Παιδια καμια νεα ρομ που να λειτουργει καλα; Και με ποιο τροπο θα την περασω; Ευχαριστω. Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Floudas Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Καλησπέρα παιδιά έχω το ζωακι 2 βδομάδες έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος δεν κολλάει με τπτ η κάμερα είναι λίγο από τα μέρη τους και το GPS. Κατά τα άλλα ήθελα να μου πείτε αν αξίζει να αλλάξω ρομ αν θα είναι σταθερό κτλ. Επίσης θα ήθελα αν είναι εύκολο τους τελευταίους οδηγούς για root και αλλαγή ρομ Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!!! ΣΟΡΡΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΟΥΝ ΣΤΟ ΤΟΠ[ΙΚ ΤΟΥ G4S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδιά από 4.8.22 πάει στην 4.8.30 ΟΤΑ; Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Παιδιά από 4.8.22 πάει στην 4.8.30 ΟΤΑ; Εγώ έχω την 4.8.22 Και πάει λέει σε 8.27 και τώρα το είδα ότι υπάρχει... τη δοκιμάζω αυτήν έχω βάλει en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10317&extra=page%3D1&page=1&mobile=2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πες μας εντυπώσεις μανολο. Στο update σβήνει τίποτα από εφαρμογές η μηνύματα.; Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2014 Πες μας εντυπώσεις μανολο. Στο update σβήνει τίποτα από εφαρμογές η μηνύματα.; Η τελευταία είναι καλύτερη αλλά ακόμα το ψάχνω θέλω να δω η μπαταρία πως θα πάει... το γκαλερί κολλάει δεν είναι ομαλό σαν την. 20 ! Το σήμα του κινητού σαν να έγινε σωστό τώρα δε είναι συνέχεια φουλ! Που σημαίνει ότι θα κάνει οικονομία στη μπαταρία μάλλον έτσι το δοκιμάζω αύριο. Κάμερα δεν την είδα... ο browser είναι μάπα κάνει χαζά κολλάει σε σελίδες και το λέει κιόλας! Δε με χαλάει γιατί έχω τον chrome και τον original τον παγώνω:-) Δεν χάνεις τίποτα με τα update απλά μέσα από το recovery πάρε φουλ backup έχω σχεδόν όλες τις εκδόσεις για να πηγαίνω ποιο πίσω αν δε μου αρέσει κάτι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση μανολο. Εγώ έχω τις τελευταίες μέρες το εξής θέμα. Μόλις ανοίξω το 3g θα χάσει για λίγο εντελώς το σήμα. Μετά θα το ξαναβρει μετά θα το ξαναχασει κ.ο.κ Χωρίς τα δεδομένα δεν παίζει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokos1 Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Καποια καλη επιλογη για αλλαγη ρομ παιδια; Παράθεση Phones: Samsung GT-M8910 Pixon - iPhone 3gs - HTC Desire - ZTE P752D - Jiayu G4 - Honor 3c - Honor 4x Tablets: Lenovo A100L Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση μανολο. Εγώ έχω τις τελευταίες μέρες το εξής θέμα. Μόλις ανοίξω το 3g θα χάσει για λίγο εντελώς το σήμα. Μετά θα το ξαναβρει μετά θα το ξαναχασει κ.ο.κ Χωρίς τα δεδομένα δεν παίζει τέτοιο πρόβλημα. Παράξενο αυτό ποιά τον έβαλες? Έχεις το G4A? Το 2/32? Εγώ λέω η να κάνεις ένα reset από τη recovery η να την ξανά περάσεις από την αρχή. Εμένα είναι πολύ σταθερό το σήμα αλλά όχι εκείνο το συνεχόμενο φουλ ή τίποτα.Το ασύρματο δυνατό κανένα πρόβλημα. Τελικά πάει πολύ καλά η μπαταρία 54% έχω 19 ώρες και 2,30 ώρες οθόνη με παιχνίδι και internet όλη μέρα καλά τα πάει πιστεύω. Έχω αλλάξει κερνελ και παίζει με fifo/pegasusq για να πηγαίνει γρήγορα! ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καποια καλη επιλογη για αλλαγη ρομ παιδια; Δοκίμασε αυτή en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=10317&extra=page%3D1&page=1&mob ile=2 Αλλά δε βλέπω να βγάζει νέα έκδοση ο τύπος...:-( Διάφορες άλλες έχει στο needrom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Την 22 έχω. Το τηλέφωνο είναι το basic με την 3000. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα συμβαίνει μόνο όταν δεν έχει καλό σήμα 3g. Πάντως με την μιουι κατάφερα να κλειδώσει το GPS κάτι που δεν έκανε ποτέ με την μανισια. Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2014 Την 22 έχω. Το τηλέφωνο είναι το basic με την 3000. Υποπτεύομαι ότι το πρόβλημα συμβαίνει μόνο όταν δεν έχει καλό σήμα 3g. Πάντως με την μιουι κατάφερα να κλειδώσει το GPS κάτι που δεν έκανε ποτέ με την μανισια. Κάτι σου έχει ξεφύγει γιατί η original έχει ποιο δυνατό GPS από τη miuiόχι ότι δε ποιανει αν βάλεις το FasterGps και πεις ότι είσαι στην Ελλάδα κλειδώνει αλλά με χαμηλό σήμα. Μετά πας στο YGPS και δες τα νούμερα στην original έχει και 30άρια και όλα είναι πάνω από 20 . Στη miui με το ζόρι κάνα 2 να ποιασουν 25... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ochocinco Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Στην οριτζιναλ δεν με αφηνε να κανω το fix για το gps.Κολλουσε στην διαδικασια.Με την miui με αφησε.Γι αυτο και λεω οτι με την miui κλειδωσε ενω με την οριτζιναλ οχι. Παράθεση 85.....ochocinco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Στην οριτζιναλ δεν με αφηνε να κανω το fix για το gps.Κολλουσε στην διαδικασια.Με την miui με αφησε.Γι αυτο και λεω οτι με την miui κλειδωσε ενω με την οριτζιναλ οχι. Αν βάλεις την τελευταία original δε θα έχεις πρόβλημα με το GPS πιάνει καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. October 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 8, 2014 Καλησπέρα. Όποιος ενδιαφέρεται για το κινητό της υπογραφής μου ας μου στείλει pm. Λειτουργούν όλα ΕΚΤΟΣ από το ακουστικό για τις κλήσεις! Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/ την έχει βάλει κάποιος? Και αν ναι, τι λέει ? μιλάω για g4a Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2014 http://www.needrom.com/download/vm4-1-base-android-4-4-2-for-jiayu-g4g5/ την έχει βάλει κάποιος? Και αν ναι, τι λέει ? μιλάω για g4a για να την εγκαταστήσουμε πρέπει πρώτα να βάλουμε τον κατάλληλο kernel; και έχει διάφορες εκδόσεις ανάλογα με την μπαταρία που έχουμε. και καλά το μέγεθος ξεχωρίζει εύκολα αλλά αυτό το li-pol ή li-ion , που το γράφει βρε παιδιά τον τύπο της μπαταρίας μας που ότι αναγράφει η μπαταρία είναι στα κινέζικα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Απλά στο cpuz το γράφει εμένα είναι lion τον κερνελ τον έχω βάλει και έχω miui Rom μια χαρά δουλεύει δε ξέρω Ποια είναι καλύτερη ρύθμιση όμως κάθε μέρα βάζω και άλλη πάει καλύτερα το τηλέφωνο παντός με μερικές.τη νέα ρομ του δεν την έχω δοκιμάσει γράφουν ότι έχει προβλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
basdel Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 Απλά στο cpuz το γράφει εμένα είναι lion τον κερνελ τον έχω βάλει και έχω miui Rom μια χαρά δουλεύει δε ξέρω Ποια είναι καλύτερη ρύθμιση όμως κάθε μέρα βάζω και άλλη πάει καλύτερα το τηλέφωνο παντός με μερικές.τη νέα ρομ του δεν την έχω δοκιμάσει γράφουν ότι έχει προβλήματα. ναι, το βρήκα κι εγώ στις πληροφορίες, lion είναι. Για να καταλάβω, εγκαθιστούμε πρώτα τον kernel κανονικά μέσω cwm και μετά με την ίδια διαδικασία τη rom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. October 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2014 ναι, το βρήκα κι εγώ στις πληροφορίες, lion είναι. Για να καταλάβω, εγκαθιστούμε πρώτα τον kernel κανονικά μέσω cwm και μετά με την ίδια διαδικασία τη rom; Βάλε πρώτα το ρομ και μετά τον κερνελ δεν ξέρω αν έχει βάλει μέσα τον κερνελ που έφτιαξε αυτός γι'αυτό μάλλον τα έχει ξεχωριστά δεν μπορεί να τα ενώσει μάλλον. Δεν χάνεις τίποτα όταν βάλεις τον κερνελ όλα είναι εκεί . Με το romtool box έχει ένα κάρο ρυθμίσεις μετά ο κερνελ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts