akaloith Δημ. September 12, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) το g4 εχει ηδη μικρο μεγεθος. το να το μικραινεις κιαλο εστω και κατα λιγο αποτελει επιτευγμα (g5) σιγουρα θα εχει τον turbo υποτιθεται ποιοτικοτερη κατασκευη αρα και ακριβοτερο παιζουμε με τα χιλιοστα, σε μια ηδη οριακη συσκευη (για τη τιμη που πλασαρεται) 1) θηκη για το basic turbo thin μου? 2) link για τα wooden jiayu ακουστικα? τα εχει κανεις? μπορω να τα ακουσω? τι κουμπια εχει επανω και τι κανουν? Edited September 12, 2013 by akaloith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Δεν υπαρχει κανενα προβλημα ουτε στο g4. Βαλτε τη σωστη ρομ με τα σωστα wipe και ειστε οκ τη σωστή ROM έχω για το μοντέλο μου. Εσύ έχεις thick και δεν έχεις κανένα πρόβλημα με την μπαταρία να πηγαίνει από το 30% στο 15%? και αν ναι ποια ROM έχεις. Απλά να διευκρινίσω ότι το πρόβλημα είναι καθαρά σημειολογικό αφού η μπαταρία δεν έχει πρόβλημα και κρατάει κανονικά όσο πρέπει να κρατάει κι εγω επαφές στο Gmail ΡΟΜ απο το Ισπανικό site αλλα ειναι η Official με ολα τα wipe data, Dalvik, factory reset κλπ αν έχεις την 20130822 το Ισπανικό site δεν την έχει αυτή...:confused: Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) αν έχεις την 20130822 το Ισπανικό site δεν την έχει αυτή...:confused: χμμμ..... όντως δεν την εχει !! λες να ειναι αυτη που λεμε "του lewnidask" ?!? δεν ειμαι σιγουρος ..... για ριξε μια ματια μερικες σελιδες πιο πισω, να δεις αν ειναι του lewnidask http://img17.imageshack.us/img17/7430/t6ed.jpg Edited September 12, 2013 by GAVEL Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guideman Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 1- το σχημα του ειναι σαν το S1, και οχι σαν το G4 2- 4.5 ιντσες αντι 4.7 3- απλος MTK6589 στα 1200 και οχι ΤURBO MTK6589-Τ στα 1500 4- και τελος ..... ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ 5- ολο μεταλλικο Παράθεση ΓΙΩΡΓΟΣ:clap: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomcat_ Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 χμμμ..... όντως δεν την εχει !! λες να ειναι αυτη που λεμε "του lewnidask" ?!? δεν ειμαι σιγουρος ..... για ριξε μια ματια μερικες σελιδες πιο πισω, να δεις αν ειναι του lewnidask ξέρω ποια λες απλά διευκρίνισα μην τη ψάχνει ο κόσμος στο ισπανικό site και δεν τη βρίσκει. Παράθεση --------------------------------------------- Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 (edited) Ο κινέζος μουλάρωσε, δεν πιάνει σήμα κινητής.. με το wifi όλα οκ αλλά σήμα κινητής και data ΓΙΟΚ!!:( ΈΧΩ την έκδοση turbo thick, φοράει την official όπως ήρθε από το minideal Τελικώς έβγαλα μπαταρία, έβγαλα σιμ, τα ξαναβαλα κ κομπλε αλλά με κρέμασε το κινητάκι μας..δεν είχε σήμα από το μεσημέρι... μ ήρθαν πόσα μηνύματα από κλήσεις.. Edited September 12, 2013 by ntopas λύθηκε.. Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Οι περισσότεροι που συμμετέχουμε σε fora σαν και αυτο, συνήθως "βάζουμε" χέρι στις συσκευές μας... Θεωρώ λοιπόν, οτι ίσως αγαπητέ ntopas να πρέπει να αναβαθμίσεις το firmware του κινητού σου - ειναι 3 εκδόσεις πίσω (και 4 μήνες παλιό...)!!! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 2) link για τα wooden jiayu ακουστικα? τα εχει κανεις? μπορω να τα ακουσω? τι κουμπια εχει επανω και τι κανουν? Ακουστικά Τα έχω αλλα δεν τα χρησιμοποιήσα (ειναι σφραγισμένα), θα τα δώσω στον "αγοραστή" που θα παρει το G3S σύντομα, αφου παρήγγειλα τα G4 από To2c.com!!! (το οποίο προσφέρεται με extra back cover & 3000mAh battery με +$15...!) Φαινονται ποιοτικά, έχουν ένα κουμπι (sensitivity 110dB) και δυστυχώς, είμαι Λάρισα, οπότε δύσκολο να τα ακούσεις... Επίσης, γράφουν οτι είναι Noise Cancelling Earphones! Για μένα (και φίλο), έχω παραγγείλει τα ΧΙΑΟΜΙ, fully compatible with Jiayu, τα οποία φαίνονται απίθανα! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Ακουστικά Τα έχω αλλα δεν τα χρησιμοποιήσα (ειναι σφραγισμένα), θα τα δώσω στον "αγοραστή" που θα παρει το G3S σύντομα, αφου παρήγγειλα τα G4 από To2c.com!!! (το οποίο προσφέρεται με extra back cover & 3000mAh battery με +$15...!) Φαινονται ποιοτικά, έχουν ένα κουμπι (sensitivity 110dB) και δυστυχώς, είμαι Λάρισα, οπότε δύσκολο να τα ακούσεις... Επίσης, γράφουν οτι είναι Noise Cancelling Earphones! Για μένα (και φίλο), έχω παραγγείλει τα ΧΙΑΟΜΙ, fully compatible with Jiayu, τα οποία φαίνονται απίθανα! Και εγώ τα παρήγγειλα αυτά χθες. Διάβασα καλά πράγματα πάντως και ειδικά για την τιμή τους. Το προηγούμενο μοντέλο της Xiaomi που έχω (κάτι λευκά in-ear και έτσι) είναι αρκετά καλά μόνο λίγο μικρό που είναι το καλώδιο τους (είμαι 1,85). Περιμένω πάντως τώρα και τα Jiayu οπότε μόλις τα πάρω και τα δυο θα ενημερώσω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Είμαι υποψήφιος αγοραστής του κινητού και θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι γνωστή η τιμή SAR. Επίσης, πώς τα πηγαίνει από αυτονομία η "λεπτή" σε σχέση με τη "χοντρή" έκδοση. Υπάρχουν custom roms; Υποστηρίζεται MHL; Τέλος, δεδομένης της διαφοράς τιμής και του μικρότερου αποθηκευτικού χώρου, θα το προτιμούσατε σε σχέση με το THL W200 (δυστυχώς η advanced έκδοση είναι εκτός προϋπολογισμού); Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) οχι 1 μερα, 2 μερες ναι οχι οχι ειναι παντοφλα το thl, απαραδεκτο για 1800 μπαταρια το μεγεθος του παρακαλω :P τα xiaomi ακουστικα τι λειτουργιες προσφερουν στη αναπαραγωγη μουσικης - κληση? δοκιμασμενα στο jiayu g4 παντα αλλαζεις ενταση? τραγουδι? τα χει κανεις αθηναιος να τα συγκρινουμε με τα apple του iphone 5? Edited September 13, 2013 by navi55 συνεχόμενα posts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 κι εγω επαφές στο Gmail ΡΟΜ απο το Ισπανικό site αλλα ειναι η Official με ολα τα wipe data, Dalvik, factory reset κλπ Για το HDR δες πανω δεξια το εικονιδιο http://img27.imageshack.us/img27/8205/ron7.jpgΚαι εγώ αυτήν τον Rom έχω. Και τις επαφές στο Gmail. Και στην φωτογραφική δεν έχω σηματάκι HDR. http://www.myphone.gr/forum/attachment.php?attachmentid=35722&d=1378907352 Πείτε καμιά ιδέα...; Τί να κάνω; Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 οχι 1 μερα, 2 μερες ναι οχι οχι ειναι παντοφλα το thl, απαραδεκτο για 1800 μπαταρια το μεγεθος του παρακαλω :P τα xiaomi ακουστικα τι λειτουργιες προσφερουν στη αναπαραγωγη μουσικης - κληση? δοκιμασμενα στο jiayu g4 παντα αλλαζεις ενταση? τραγουδι? τα χει κανεις αθηναιος να τα συγκρινουμε με τα apple του iphone 5? Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GAVEL Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Πείτε καμιά ιδέα...; Τί να κάνω; για να μην τρελαθείς τελείως !! ..... σβήσε το κινητό (reboot).... αναψε το παλι κανονικα...... μολις βαλεις ΡΙΝ πατα το εικονιδιο της camera (ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ) ...... θα εμφανιστεί η οθονη με το HDR ...... μολις πατήσεις οτιδήποτε αλλο στην camera .... ΘΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ HDR και δεν θα εμφανίζεται ξανα !!! μην με ρωτας γιατι το κανει ..... δεν εχω ιδεα και δεν με ενδιαφερει να μαθω :p Παράθεση JIAYU G2S και G3 black (το απλό διπύρηνο) και G4 Turbo 1/4 thin black build Official_G4LW-20130822-092045 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Ο κινέζος μουλάρωσε, δεν πιάνει σήμα κινητής.. με το wifi όλα οκ αλλά σήμα κινητής και data ΓΙΟΚ!!:( ΈΧΩ την έκδοση turbo thick, φοράει την official όπως ήρθε από το minideal Τελικώς έβγαλα μπαταρία, έβγαλα σιμ, τα ξαναβαλα κ κομπλε αλλά με κρέμασε το κινητάκι μας..δεν είχε σήμα από το μεσημέρι... μ ήρθαν πόσα μηνύματα από κλήσεις.. και εγώ με την παλιά ROM είχα αυτό το πρόβλημα με 3G, με 2G δούλευε σωστά. με αναβάθμιση ROM όλα οκ 2) link για τα wooden jiayu ακουστικα? τα εχει κανεις? μπορω να τα ακουσω? τι κουμπια εχει επανω και τι κανουν? Φαινονται ποιοτικά, έχουν ένα κουμπι (sensitivity 110dB) και δυστυχώς, είμαι Λάρισα, οπότε δύσκολο να τα ακούσεις... Επίσης, γράφουν οτι είναι Noise Cancelling Earphones! δουλέυω τα ακουστικά από τότε που πήρα το κινητό (ξέρετε προσφορά antelife thin turbo, λίγο πάνω από μήνα). με δύο λόγια επιεικός απαράδεκτα. όταν μιλάς είναι μια χαρά και ακούς πολύ καθαρά είναι Noise Cancelling όπως είναι όλα που έχουν αυτού του τύπου ψείρα στο αυτί. δεν έχουν κανένα κουμπί για volume, μόνο ένα κουμπί υπάρχει on/off αν απαντήσω σε κλήση από το κουμπί δεν ακούγομαι καθόλου, είναι σαν να μην δουλεύει το μικρόφωνο τους και πρέπει να φέρνω κοντά το κινητό και να μιλάω στο μικρόφωνο του κινητού αν μιλάω και κλείσω από το κουμπί, πάλι δουλεύουν σαν να είναι σκέτα ακουστικά και όχι το μικρόφωνο γενικός αν χρησιμοποιήσεις το κουμπί τα γυρνάει σε απλά ακουστικά, πράγμα δύσκολο για μένα μιας και είμαι όλη μέρα στο μηχανάκι και πρέπει σε κάθε κλήση είτε να το σηκώνω από το touchscreen ή να βγάζω το κινητό και να μιλάω έχοντας το κοντά στο στόμα για να ακούγομαι αν βγάλεις τα ακουστικά και τα ξαναβάλεις, δουλεύουν κανονικά μάλλον με βλέπω να αγοράζω κάποια bluetooth ακριβά ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: μετά την αναβάθμιση στη νέα ROM και έχοντας τα ακουστικά συνδεδεμένα, είναι πολύ χαμηλός ο ήχος κλήσης. που να το αλλάξω; στο audio profiles εννοείται είναι full Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joss54 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΡΑ: μετά την αναβάθμιση στη νέα ROM και έχοντας τα ακουστικά συνδεδεμένα, είναι πολύ χαμηλός ο ήχος κλήσης. που να το αλλάξω; στο audio profiles εννοείται είναι full ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ Mobileuncle Tools - Engineering mode - MTK - Hardware - Audio - Headset_Loudspeaker Mode ανέβασα το Max Speaker σε 155 και σε όλα τα levels λίγο παραπάνω το value. Παράθεση We offer three kinds of service: GOOD - CHEAP - FAST. You can pick any two. If it is GOOD and CHEAP it won't be FAST | If it is GOOD and FAST it won't be CHEAP | If it is FAST and CHEAP it won't be GOOD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Winterswimmer Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 (edited) Γεια σας παιδιά! :) Ήμουν έτοιμος να πάρω το απο το minideal το JIAYU G4 και κάνοντας μία τελευταία αναζήτηση βρήκα αυτό το thread. Έχω πάθει πλάκα! Άρχισα να διαβάζω αλλά μετά από μερικές σελίδες με έπιασε πονοκέφαλος! 175 σελίδες thread;;;!!! Τρέλα! :lost: Τελικά αξίζει να το αγοράσω; Το 3G πιάνει στην Ελλάδα; Το κινητό κυρίως για το ιντερνετ με ενδιαφέρει. Επίσης, για φορτιστή αυτοκινήτου, να πάρω από Κίνα ή από εδώ; Edited September 13, 2013 by Winterswimmer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sofoklas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Γεια σας παιδιά! :) Ήμουν έτοιμος να πάρω το απο το minideal το JIAYU G4 και κάνοντας μία τελευταία αναζήτηση βρήκα αυτό το thread. Έχω πάθει πλάκα! Άρχισα να διαβάζω αλλά μετά από μερικές σελίδες με έπιασε πονοκέφαλος! 175 σελίδες thread;;;!!! Τρέλα! :lost: Τελικά αξίζει να το αγοράσω; Το 3G πιάνει στην Ελλάδα; Το κινητό κυρίως για το ιντερνετ με ενδιαφέρει. Επίσης, για φορτιστή αυτοκινήτου, να πάρω από Κίνα ή από εδώ; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4895478#post4895478 Παράθεση In a world without walls and fences, who needs windows and gates? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Για τσεκάρετε και αυτό περι σφαλμάτων σε gps tracking: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=45279780#post45279780 kudos στον φίλο bull2oo4. Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Η τελευταία επίσημη rom του Αύγουστου για το ¼ thick ποια είναι και που την κατεβάζουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Επίσημο firmware Σοβαρή πρόταση Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trikalos Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Επίσημο firmware Σοβαρή πρόταση Ευχαριστώ θα δοκιμάσω και της δύο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aplostra Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 πραγματικά,αυτο το G5 ειναι εντελως περιττό... Κινητά με ΜΤΚ6599,πότε θα βγουν ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margomenos13 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Αυτό http://www.xiaomi.com/goods/2711 λέτε να κάνει και κινητάκι μας? Μου φαίνεται θα δοκιμάσω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Winterswimmer Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Αυτό http://www.xiaomi.com/goods/2711 λέτε να κάνει και κινητάκι μας? Μου φαίνεται θα δοκιμάσω... Ωραίο και χρήσιμο φαίνεται αυτό το accessory. Εδώ στην Ελλάδα μπορούμε να βρούμε κάτι τέτοιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts