ael1964 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Ήρθε το πρωί το G4s!!! Κλάσεις ανώτερο από το G4A!!!! Το WiFi του δεν έχει θέμα! Έχει τέλεια λήψη!!! Η κάμερα είναι καλύτερη και βγάζει καλύτερες λήψεις υπό σκότος! Ήρθε με το Firmware με τα Ελληνικά και έχει και ωραία θέματα, από MIUI μέχρι στοκ Android. Y.Γ. Πάω να παραδώσω το G4A, 120 ευρώ το πούλησα και 135 μου κόστισε το G4s... :p Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Δευτέρα παραλαμβάνω το G4s! Από spemall έφτασε Ελλάδα σε μόλις 4 ημέρες! Με Singapore Post! Υπάρχουν τρία επίσημα Firmwares. G4S-20140410-165225 G4S-20140418-120537 G4S-20140422-121442 Από τα οποία το πρώτο έχει και Ελληνικά! Να το γνωρίζουν όσοι θα τα αγοράσουν. Εγώ έβαλα την 422 και έχει Ελληνικά... Το GPS παντός είναι πολύ καλύτερο αλλά πήρα το άσπρο και γύρο γύρο απο την οθόνη τα μαύρα είναι τεράστια. Δεν λέει ποια το άσπρο αν τα βγάζουν έτσι. Άποψη μου βασικά άλλος δε το καταλαβαίνει. Έχω το 4Α και είναι πολύ πιο μικρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Όλα τα επίσημα firmwares έχουν ελληνικά!!! Το κινητό δεν έχει καμιά σχέση με το G4A, η οθόνη είναι multi touch 10 σημείων, η κάμερα καλύτερη και το GPS κλάσεις ανώτερο. Κλειδώνει σε 9 δορυφόρους σε 20''! Συν τοις άλλοις έχει και καλύτερη λήψη. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faraomc Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 (edited) Οταν λες ότι έχει τέλεια λήψη το wifi είναι στο μέσο όρο των κινητών η καλύτερο; Η κάμερα πόσο διάφορα έχει παλεύονται οι φωτογραφίες το βραδυ; και τελος υπάρχει σκαλοπάτι στη μπαταρία; Edited May 26, 2014 by faraomc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Οταν λες ότι έχει τέλεια λήψη το wifi είναι στο μέσο όρο των κινητών η καλύτερο; Η κάμερα πόσο διάφορα έχει παλεύονται οι φωτογραφίες το βραδυ; και τελος υπάρχει σκαλοπάτι στη μπαταρία; Το WiFi είναι πολύ δυνατό , η μπαταρία δεν κανει σκαλοπάτι για την κάμερα βγάζει το βράδυ αλλά με θόρυβο θα βελτιωθεί σε αλλη Ρομ μάλλον το βλας στα ίδια είναι. Το GPS όντως είναι μια χαρά όλα 25-30 τα πιάνει! Είναι σε καλό δρόμο τα ΜΤΚ επιτέλους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Η προστατευτική μεμβράνη που μου έστειλαν από το spemall, παρόλου που ήταν γνήσια, είχε σκουπιδάκια και δεν έκατσε καλά και την ξήλωσα. Να βάλω μεμβράνη ή να το αφήσω έτσι; Gorilla Glass είναι. Δεν γρατσουνιέται εύκολα, έτσι δεν είναι; Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Mε το θέμα των παρασιτων με άλλα κινεζικα κινητα έχει βρεθεί κάποια λύση? Είναι αδύνατων να μιλήσω με την γυναίκα μου που έχει ένα Doogee 500 και τα παράσιτα τα ακούω μόνο εγώ. Mε το παλιό μου κινητο "nokia lumia" δεν υπάρχουν παράσιτα. Όλοι οι δικοί μου έχουν κινέζικα τηλέφωνα jiayu-lenovo ποτε δεν είχα παρασιτα ... ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι..δεν εχει κανενα προβλημα αυτη την ειχα στην αρχη 20131225-182338 αυτη την εχω 5καθαρη απο jiayu μου την στειλανε δεν ειναι δικο μου backup Η νέα Ρομ είναι καλη αξίζει? Τι εχεις ακόμα στο τηλέφωνο? Έχω την ισπανική με το πατσ 003 και καλά παει δεν έχω πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Η νέα Ρομ είναι καλη αξίζει? Τι εχεις ακόμα στο τηλέφωνο? Έχω την ισπανική με το πατσ 003 και καλά παει δεν έχω πρόβλημα. αψογη ειναι δεν εχει ουτε ενα προβλημα.. απλα δεν εχει ελληνικα την τελευταια miui για g4 την δοκιμασες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Mε το θέμα των παρασιτων με άλλα κινεζικα κινητα έχει βρεθεί κάποια λύση? Είναι αδύνατων να μιλήσω με την γυναίκα μου που έχει ένα Doogee 500 και τα παράσιτα τα ακούω μόνο εγώ. Mε το παλιό μου κινητο "nokia lumia" δεν υπάρχουν παράσιτα. Αν βαλεις τα ακουστικα η βαλει η γυναικα σου,αναλογα ποιανου ειναι το προβλημα δεν θα ακους παρασιτα. Τωρα ξερω δεν ειναι και το πιο βολικο να μιλας συνεχεια απο τα handsfree αλλα ειναι το μονο που εχω βρει. Για μονιμη λυση εχω ακουσει οτι αν βαλεις λιγο αλουμιχοχαρτο κοντα στην κεραια(αναμεσα στο καπακι και την μπαταρια), λυθηκε σε μερικες περιπτωσεις. Παρολα αυτα δεν ξερω αν με την συγκεκριμενη μεθοδο ανεβαινει και η ακτινοβολια. Ελπιζω να βοηθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Αν βαλεις τα ακουστικα η βαλει η γυναικα σου,αναλογα ποιανου ειναι το προβλημα δεν θα ακους παρασιτα. Τωρα ξερω δεν ειναι και το πιο βολικο να μιλας συνεχεια απο τα handsfree αλλα ειναι το μονο που εχω βρει. Για μονιμη λυση εχω ακουσει οτι αν βαλεις λιγο αλουμιχοχαρτο κοντα στην κεραια(αναμεσα στο καπακι και την μπαταρια), λυθηκε σε μερικες περιπτωσεις. Παρολα αυτα δεν ξερω αν με την συγκεκριμενη μεθοδο ανεβαινει και η ακτινοβολια. Ελπιζω να βοηθησα. Στο thl w100 μου το κάνει μόνο όταν έχω ανοικτά δεδομένα 3g.για δοκιμασε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JIAYU Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 αψογη ειναι δεν εχει ουτε ενα προβλημα.. απλα δεν εχει ελληνικα την τελευταια miui για g4 την δοκιμασες? Εχω το g4 advance 2/32 και εβαλα την 20131225-182338 αλλα το προβλημα "απο τα 40% και μετα η μπαταρια πηγαινει σε 5λεπτα στα 10%" παραμενει. Σε ποια τελευταια miui για g4 αναφερεσαι; Το προβλημα της μπαταριας λυνεται με την miui ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 Εχω το g4 advance 2/32 και εβαλα την 20131225-182338 αλλα το προβλημα "απο τα 40% και μετα η μπαταρια πηγαινει σε 5λεπτα στα 10%" παραμενει. Σε ποια τελευταια miui για g4 αναφερεσαι; Το προβλημα της μπαταριας λυνεται με την miui ; Κατάλαβα τα ίδια δηλαδή ! Σήμερα θα τη βάλω και εγώ άντε να δούμε. Στη miui είναι κάπως καλυτερα αλλά παλι το κανει όχι απο το 40 στο 10 αλλά πιο χαμηλά πέφτει η μπαταρία γρήγορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. May 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2014 (edited) Εχω το g4 advance 2/32 και εβαλα την 20131225-182338 αλλα το προβλημα "απο τα 40% και μετα η μπαταρια πηγαινει σε 5λεπτα στα 10%" παραμενει. Σε ποια τελευταια miui για g4 αναφερεσαι; Το προβλημα της μπαταριας λυνεται με την miui ; Αν θες miui με καλη μπαταρια παρε το boot.img απο τν official που εδωσα 20131225-182338 και βαλτο στην miui μετα βαλτην κανονικα εσύ που δεν την έβαλες ακόμα: Βαλτήν πήγαινε την 0% παίξε κανε ότι νάνε μετά όταν σου κλείσει από μπαταρία άνοιξε το μέχρι να μην ανοίγει πια, βγάλε την μπαταρία για κάνα λεπτό αστο έτσι το κινητό μετά βαλτήν και βάλτο για φόρτιση χωρίς να το ανοίξεις και όταν πάει 100% βγάλτο από φόρτιση βάλε κάρτα sim και άνοιξε το.. μετά στην επομενη φόρτιση(που θανε νορμαλ δηλαδη απο 5-15% οταν το βαλεις για φορτιση οχι απο 0% και γενικα ολη την προηγουμενη διαδικασια) εάν έχεις πάλι πρόβλημα όταν το ξαναπάς 100% τότε τρέξε το calibrator του nema θάσε GG μετά. Εσύ που την έχεις ήδη βάλει την rom πήγαινε το 100% τρέξε νέμα calibrator έχει και οδηγίες μέσα απλό είναι. Μετά αστο μέχρι 0% να σου κλείσει τελείως και κανε ότι είπα παραπάνω.. Δεν είχα σκαλοπάτι μετά από την δεύτερη φορα μου εγώ ΠΟΤΕ ούτε έπεφτε γρήγορα στην official. Στην miuι αυτό που σας είπα με το boot.img εάν κάνετε και calibrate έτσι όπως είπα παραπάνω στη χειρότερη από το 20% να πάει στο 10% αρκετά γρήγορα αλλα γενικά θα αντέχει αρκετά δεν θα είναι πρόβλημα αυτό. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nema.batterycalibration&hl=el Edited May 27, 2014 by akatamakata Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Η προστατευτική μεμβράνη που μου έστειλαν από το spemall, παρόλου που ήταν γνήσια, είχε σκουπιδάκια και δεν έκατσε καλά και την ξήλωσα. Να βάλω μεμβράνη ή να το αφήσω έτσι; Gorilla Glass είναι. Δεν γρατσουνιέται εύκολα, έτσι δεν είναι; Για μένα, ένας από τους βασικούς λόγους να προτιμήσει κανείς τηλέφωνο με Gorilla Glass (ή οποιοδήποτε ενισχυμένο τέλος πάντων - μπορεί και Chimpanzee Glass, μιας και μιλάμε για κινέζικα... :)) είναι για να μην έχει να ασχολείται με μεμβράνες και τέτοια. Στο G3S που έχω ούτε που μου πέρασε η ιδέα να βάλω μεμβράνη - και αποδεικνύεται τελικά ότι το... τελευταίο μέρος της συσκευής που γρατζουνιέται πρέπει να είναι η οθόνη (η υπόλοιπη κάσα είναι πολύ πιο ευπαθής!) Και για άλλες συσκευές, χωρίς Gorilla, που διαβάζω σε... γειτονικά threads, φαίνεται τελικά να μην υπάρχει πρόβλημα με γρατζουνιές στο γυαλί (εκτός από ένα από τα παιδιά εδώ που φαίνεται να είχε την ατυχία να τριφτεί μάλλον κόκκος άμμου επάνω...) ΥΓ: Καλορίζικο το G4S!!! Και μιας και είχες και το G4A, γράψε μας αν θέλεις και αν βλέπεις καμιά εμφανή βελτίωση σε απόδοση με τον οκταπύρηνο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Για μένα, ένας από τους βασικούς λόγους να προτιμήσει κανείς τηλέφωνο με Gorilla Glass (ή οποιοδήποτε ενισχυμένο τέλος πάντων - μπορεί και Chimpanzee Glass, μιας και μιλάμε για κινέζικα... :)) είναι για να μην έχει να ασχολείται με μεμβράνες και τέτοια. Στο G3S που έχω ούτε που μου πέρασε η ιδέα να βάλω μεμβράνη - και αποδεικνύεται τελικά ότι το... τελευταίο μέρος της συσκευής που γρατζουνιέται πρέπει να είναι η οθόνη (η υπόλοιπη κάσα είναι πολύ πιο ευπαθής!) Και για άλλες συσκευές, χωρίς Gorilla, που διαβάζω σε... γειτονικά threads, φαίνεται τελικά να μην υπάρχει πρόβλημα με γρατζουνιές στο γυαλί (εκτός από ένα από τα παιδιά εδώ που φαίνεται να είχε την ατυχία να τριφτεί μάλλον κόκκος άμμου επάνω...) ΥΓ: Καλορίζικο το G4S!!! Και μιας και είχες και το G4A, γράψε μας αν θέλεις και αν βλέπεις καμιά εμφανή βελτίωση σε απόδοση με τον οκταπύρηνο... Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου!!! Τo G3s το 'χα πάρει για κολλητό μου τον Αύγουστο και έχει μείνει ευχαριστημένος! Εκείνος δεν του έβαλε μεμβράνη! Ήταν να το πάρω και 'γω, αλλά ο φίλος ο asot με έπεισε για το G4 γενικότερα. :) Όσον αναφορά το G4s σε σχέση με το G4A, είναι ανώτερο στην κάμερα, βγάζει καλύτερες φωτογραφίες και την ημέρα και την νύχτα, η οθόνη είναι 10 σημείων, είναι φωτεινότερη και με πιο ζωντανά χρώματα. Το GPS γενικά κλειδώνει πιο γρήγορα, χωρίς EPO FIX, κλείδωσε σε 15 - 20"! και πάντα με 9 δορυφόρους και υψηλότερη λήψη σήματος σύμφωνα με τα γραφήματα. Το WiFi του είναι ανώτερο, πλέον βλέπω περισσότερα ασύρματα δίκτυα στο δωμάτιο μου και φυσικά ποτέ δεν πέφτει η ασύρματη σύνδεση σε σχέση με το G4A στον ίδιο χώρο. Antutu 27100 το τελευταία, 17400 με το G4A. Γενικά γρηγορότερη απόκριση, μεγαλύτερος χώρος για εφαρμογές στην βασική ROM. Γενικά αυτό έπρεπε να είχα πάρει από την αρχή. Ξέχασα το κυριότερο!!! Ελληνικό μενού στις επίσημες ROMS! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 Εμένα το g4T εμφανίζει προβλήματα στο πάνω μέρος της οθόνης.Έχει αρχίσει να νεκρώνει.Τα περαστικά μου. Κρίμα και το είχα ανοίξει για να αλλάξω το usb βύσμα.Βγήκε εκτός εγγύησης λογικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Εμένα το g4T εμφανίζει προβλήματα στο πάνω μέρος της οθόνης.Έχει αρχίσει να νεκρώνει.Τα περαστικά μου. Κρίμα και το είχα ανοίξει για να αλλάξω το usb βύσμα.Βγήκε εκτός εγγύησης λογικά! Άτυχος είσαι! Καλά το εχεις ενα χρονο? Κάνε μια ερώτηση στον , spemall να σου πει τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Α, κάτι που ξέχασα! Το σκαλοπάτι της μπαταρίας δεν υφίσταται στο G4S!!! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Α, κάτι που ξέχασα! Το σκαλοπάτι της μπαταρίας δεν υφίσταται στο G4S!!! Καλά αυτό δε χρειαζετε να το λέμε τι σκαλοπάτι !Ιστορία είναι. Εγώ πήρα το άσπρο και το πουλησα τώρα περιμένω το μαύρο για είχε πολύ μαυρο πλαίσιο....και δε μου άρεσε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλά αυτό δε χρειαζετε να το λέμε τι σκαλοπάτι !Ιστορία είναι. Εγώ πήρα το άσπρο και το πουλησα τώρα περιμένω το μαύρο για είχε πολύ μαυρο πλαίσιο....και δε μου άρεσε Πάντως όπως και στο G3 που ξεκίνησε σαν διπύρηνο, η τελειοποίηση ήρθε με το G3s, έτσι και στο G4, η τελειοποίηση ήρθε με το οκταπύρηνο G4s!!! Ξέχασα να αναφέρω ότι και στα GSM η λήψη είναι καλύτερη από το G4A! Επίσης σήμερα με βροχή καταρρακτώδη το GPS κλείδωσε σε 9 δορυφόρους, μόλις σε 10"!!! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athl1 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 παιδια είμαι ετοιμος για παραγγελία, τι λετε να προχωρησω, αξίζει? http://www.ebay.com/itm/New-JIAYU-G4S-Android-4-2-Smartphone-MTK6592-2GB-16GB-3G-4-7-Inch-Gorilla-Glass-/201077102607?pt=Cell_Phones&hash=item2ed121180f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 παιδια είμαι ετοιμος για παραγγελία, τι λετε να προχωρησω, αξίζει? http://www.ebay.com/itm/New-JIAYU-G4S-Android-4-2-Smartphone-MTK6592-2GB-16GB-3G-4-7-Inch-Gorilla-Glass-/201077102607?pt=Cell_Phones&hash=item2ed121180f Ασυζητητί! Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
w2o4ts Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 παιδια είμαι ετοιμος για παραγγελία, τι λετε να προχωρησω, αξίζει? http://www.ebay.com/itm/New-JIAYU-G4S-Android-4-2-Smartphone-MTK6592-2GB-16GB-3G-4-7-Inch-Gorilla-Glass-/201077102607?pt=Cell_Phones&hash=item2ed121180f Απλά σκέψου το ενδεχόμενο να πάει κάτι στραβά με τη συσκευή μέσα στον επόμενο 1 χρόνο. Ο πωλητής από το eBay θα αναλάβει να την πάρει πίσω, να την προωθήσει για επισκευή και να στην επιστρέψει, ή να την αντικαταστήσει αν δε φτιάχνεται; Με άλλα λόγια να παρέχει εγγύηση για το προϊόν; Δική μου γνώμη να προτιμήσεις κάποιο από τα πιο "γνωστά" (κινέζικα ιντερνετικά) καταστήματα, όπως τα minideal.net, merimobiles.com κλπ, στα οποία αρκετοί από εμάς έχει χρειαστεί να κάνουμε χρήση εγγυήσεως και (ευτυχώς, μέχρι στιγμής...) μας έχουν καλύψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Επίσης σήμερα με βροχή καταρρακτώδη το GPS κλείδωσε σε 9 δορυφόρους, μόλις σε 10"!!! To gps δεν επιρεαζετε απο αυτα τα καιρικα φαινομενα. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ael1964 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 To gps δεν επιρεαζετε απο αυτα τα καιρικα φαινομενα. Άλλο εννοώ, ότι είναι καλύτερο από του G4A! Αυτό ήθελα να τονίσω. Παράθεση Hello moto....! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts