DManolo Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Γεια χαρά και από εμένα. Πήρα κι εγώ το G4 Advanced από minideal, προς αντικατάσταση ενός S2 που έκαψε πλακέτα (και ζητούσε η Samsung 180ευρώ για να φτιάξει!!!). Γενικά ευχαριστημένος είμαι, εκτός από το gps που πάσχει σε ακρίβεια και το sygic μέσα στην Αθήνα χάνεται. Εδώ και κανα 2 μέρες έχω ένα θέμα με τη camera, το οποίο είναι βασικό γιατί τη χρειάζομαι και για τη δουλειά μου. Όποτε ανοίγω το app για να τραβήξω φωτογραφία, τίποτα, μαύρη οθόνη. Ότι και να πατάω δεν γίνεται τίποτα και μετά από λίγο μήνυμα ότι "Unfortunately, Gallery has stopped". Κατέβασα και το CameraMX μήπως φταίει το application, τα ίδια. Μαύρη μαυρίλα. Καμιά ιδέα παρακαλώ? Και εγώ αυτό το πρόβλημα έχω με τη Μαυρή κάμερα και η επανεκκίνηση δε κανει δουλεια θέλει να το κλεισεις και να το ανοιξεις πάλι. Ανοίγει γρήγορα κανει γρηγορη επανεκκίνηση. Αυτο πρεπει να είναι πρόβλημα της Ρομ εγώ την τελευταια της jiayues. Το advanced έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Eβαλα χθες την rom της miui και έχω κάποια θέματα.Αν μπορουν αυτοι που την έχουν να βοηθήσουν. 1.Στο gallery λέει δεν βρέθηκαν εικόνες.Φωτο υπάρχουν κανονικά στην sd.Ακόμη και αυτές που τραβάω δεν τις εμφανίζει. 2.Μια τετραενα που εμφανίζει δίπλα στο σήμα τι είμαι??? 3.Πατάω για αποτύπωμα και μου λέει αδύνατη η αοθήκευση.Ο χώρος αποθήκευσης ειναι μαλλον σε χρήση. 4.Πως μπορω να μετακινήσω τα εικονίδια?Δεν με αφήνει. 5.Εγακτέστησα το Titanium backup και μου λέει δεν έχει προσβαση στο root.Eλενξτε ρυθμίσης ασφαλείας Μόνο αυτά 4. για τα εικονίδια - τα κρατάς πατημένα αλλάζουν λίγο όψη κ σέρνεις με το δάχτυλο..(υπόψιν αν σύρεις ένα πάνω σε ένα άλλο, δημιουργεί φάκελο - κ με τα δύο μέσα..) 5, για το titanium Permissions - permissions - manage root permissions - Titanium - allow ή permissions - Apps - Titanium :rolleyes: Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
riki Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Εγκατέστησα την τελευταία miui του killoe.Έκανα δοκιμαστικά μια κλήση από το σταθερό και παρατηρώ πως ενώ το κινητό λαμβάνει κανονικά την κλήση δε βγάζει ήχο κλήσης τα πρώτα πέντε δεύτερα.Κανείς άλλος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 4. για τα εικονίδια - τα κρατάς πατημένα αλλάζουν λίγο όψη κ σέρνεις με το δάχτυλο..(υπόψιν αν σύρεις ένα πάνω σε ένα άλλο, δημιουργεί φάκελο - κ με τα δύο μέσα..) 5, για το titanium Permissions - permissions - manage root permissions - Titanium - allow ή permissions - Apps - Titanium :rolleyes: Tα ένανα αυτά με τα εικονίδια αλλα δεν.Γίνονται ποι σκούρα όταν τα πατάς αλλα δεν μου βγάζει επιλογή τι να τα κάνω,δεν με αφήνει να τα σείρω. και μόλις αφήσω το δάχτυλο εκτελει την εφαρμογή. https://disk.yandex.com/public/?hash=vGJocXK7cIZyzI11Vq2ayocdVdKakqR3WILAE/39DWQ%3D Αυτη δεν ειναι η rom που πρεπει να βάλω για το advance?.Πρεπει να βάλω και κάτι άλλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 καινούργια έκδοση της lewa http://www.needrom.com/mobile/jiayu-g4h-lewa-os5/ Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pournaras Δημ. January 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2014 Tα κατάφερααααααα:D Λοιπόν, έβαλα την ισπανική rom και μου εμφάνισε την εσωτερική μνημη αλλα 1,5GB. 1,5GB σε χρήση 200ΜΒ ελεύθερα 1,3GB Eκανα διαγραφή της εσωτερικής μνήμης και η μνήμη έγινε 25GB. Aλλα δεν βλέπω Ελληνικάαααααα Ειναι αλλο πραγμα το να βλεπεις ελληνικα στα μενου, κι αλλο να βλεπεις και να διαβαζεις ελληνικα σε κειμενα. Πχ, με την ισπανικη ρομ που λες, μια χαρα ελληνικα διαβαζεις και στα sms και σε μια σελιδα στο ιντερνετ κλπ. Απλα για να γραψεις, πρεπει να προσθεσεις απο τις ρυθμισεις του πληκτρολογιου και την ελληνικη γλωσσα. Επισης καθε εφαρμογη εχει τις γλωσσες που υποστηριζει μεσα της, οποτε μπορεις να βαλεις το morelocale 2 και να επιλεξεις custom και μετα στις δυο επιλογες greek, ωστε οσα προγραμματα υποστηριζουν ελληνικα μενου, να στα δειχνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 κανει και σε αλλον το γα@@@@νο σκαλοπατι στην μπαταρια με την miui του sta-s2z ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 κανει και σε αλλον το γα@@@@νο σκαλοπατι στην μπαταρια με την miui του sta-s2z ??? Σε μένα - το έχω αποδεχτεί όμως (οπως και οι περισσότεροι), μέχρι να δοθεί το πρωτογενες υλικό από την Jiayu, για να το λύσουν τα "αλάνια"...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimitselis43 Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα και καλος σας βρήκα παιδια ειμαι νέος χρήστης στο myforum. Διάβασα τα σχόλια σας και σχεδόν όλες τις σελίδες σας που σχολιάζατε, ήθελα να σας ρωτήσω... Τελικά το jiayu g4 (1ram/4rom συγκεκριμένα) ειναι καλο?? γιατι είναι παρα πολλα τα σχόλια που διαβασα, μερικα χαώδες θα έλεγα και έχω μπερδευτεί. Θα μπορουσε κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Καλησπέρα και καλος σας βρήκα παιδια ειμαι νέος χρήστης στο myforum. Διάβασα τα σχόλια σας και σχεδόν όλες τις σελίδες σας που σχολιάζατε, ήθελα να σας ρωτήσω... Τελικά το jiayu g4 (1ram/4rom συγκεκριμένα) ειναι καλο?? γιατι είναι παρα πολλα τα σχόλια που διαβασα, μερικα χαώδες θα έλεγα και έχω μπερδευτεί. Θα μπορουσε κάποιος να με διαφωτίσει παρακαλώ?? Καλντέρα πάρε το 2/32 αν μπορείς να δώσεις κάτι εχτρα... Γιατί απλα παει καλητερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να πάρω αυτό....http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html μπορεί να μου πείτε¨ 1.αν έχετε αυτή την συγκεκριμένη έκδοση ,τι προβλήματα έχετε? 2.Μπαταρία κρατάει? 3.Σήμα? 2γ? 3γ? 4.Με άριστα το 10 πόσο του δίνετε? ΑΣΧΕΤΑ με το κόστος του! 5. Πόσο καιρό το έχετε? 6. Πόσο το έχετεπειράξει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια! Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να πάρω αυτό....http://www.minideal.net/jiayu-g4-advanced-quad-core-mtk6589t-rom-32gb-ram-2gb-android-4-2-4-7-hd.html μπορεί να μου πείτε¨ 1.αν έχετε αυτή την συγκεκριμένη έκδοση ,τι προβλήματα έχετε? 2.Μπαταρία κρατάει? 3.Σήμα? 2γ? 3γ? 4.Με άριστα το 10 πόσο του δίνετε? ΑΣΧΕΤΑ με το κόστος του! 5. Πόσο καιρό το έχετε? 6. Πόσο το έχετεπειράξει? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοήθεια! 1.Ανάλογα τι πρόβλημα λες τα GPS του λένε οτι δε παιζουν το δικο μου παιζει και λοκαρει σε 3σεκ τώρα μπορεί για λίγο να με βγάλει εκτός δρόμου αλλά φτιάχνει Γρηγορά.Η κάμερα του δεν κανει για το βράδυ το φλας είναι μονο για φακός. 2.Η μπαταρία κραταει πολύ αλλά κανει σκαλοπάτι σε πολλούς. 3.Απο σήμα είναι μια χάρα 3g έχει η μια μονο κάρτα. 4.8 θα το εδεινα γιατί δεν είναι αξιόπιστο και για τα παραπανω. 5.Το δικο μου ειναι απο τα πρωτα πρωτα μόλις είχε βγει Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλα αγορασμενο απο το Spemall.com 6.Δεν κατάλαβα τι πείραγμα λες αλλά έχω αλλάξει καμια 5 Ρομ έχω 64gb SD κάρτα και πολλά παιχνίδια μεσά. Για Ρομ έχω την τελευταία της εφαρμογής jiayu.es απο το playstore και δουλεύει μια χαρά εκτός απο την κάμερα που καλαει μερικές φορες και θέλει κλείσιμο και άνοιγμα,οχι επανεκινιση. Αυτό με την κάμερα τώρα αρχισε να το κανει η το βρήκα εγώ τώρα δλδ.Σίγουρα είναι θέμα της Ρομ και όχι του τηλεφώνου. Ελπίζω να σε βοήθησα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ntinos_tech Δημ. January 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2014 1.Ανάλογα τι πρόβλημα λες τα GPS του λένε οτι δε παιζουν το δικο μου παιζει και λοκαρει σε 3σεκ τώρα μπορεί για λίγο να με βγάλει εκτός δρόμου αλλά φτιάχνει Γρηγορά.Η κάμερα του δεν κανει για το βράδυ το φλας είναι μονο για φακός. 2.Η μπαταρία κραταει πολύ αλλά κανει σκαλοπάτι σε πολλούς. 3.Απο σήμα είναι μια χάρα 3g έχει η μια μονο κάρτα. 4.8 θα το εδεινα γιατί δεν είναι αξιόπιστο και για τα παραπανω. 5.Το δικο μου ειναι απο τα πρωτα πρωτα μόλις είχε βγει Σεπτέμβριο αν θυμάμαι καλα αγορασμενο απο το Spemall.com 6.Δεν κατάλαβα τι πείραγμα λες αλλά έχω αλλάξει καμια 5 Ρομ έχω 64gb SD κάρτα και πολλά παιχνίδια μεσά. Για Ρομ έχω την τελευταία της εφαρμογής jiayu.es απο το playstore και δουλεύει μια χαρά εκτός απο την κάμερα που καλαει μερικές φορες και θέλει κλείσιμο και άνοιγμα,οχι επανεκινιση. Αυτό με την κάμερα τώρα αρχισε να το κανει η το βρήκα εγώ τώρα δλδ.Σίγουρα είναι θέμα της Ρομ και όχι του τηλεφώνου. Ελπίζω να σε βοήθησα. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...πείραγμα εννοω προγράμματα...ΡΟΜ- δοκιμες...κτλπ.....εγω θέλω να το πάρω και να κανω τα ελάχιστα....και θέλω ν'αντέξει κανα 2 χρόνια.....από θήκη τι έχεις? Παράθεση Αγαπάτε ΑΛΛΗΛΟΥΣ- Κακο ΔΕΝ κανει... Samsung Galaxy S2, HTC ONE(Μ7),Iphone6s, Samsung J7(2016),Samsung S9, iphone7,iphone 13pro max Ipad 3,Ipad 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimitselis43 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλντέρα πάρε το 2/32 αν μπορείς να δώσεις κάτι εχτρα... Γιατί απλα παει καλητερα το λεω γιατι εδω τα παιδια λενε οτι έχει κατι προβλήματα με την καμερα κτλπ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ekaz Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 (edited) Έχω το κινητό από τον Ιούλιο. Πολύ καλή κάμερα, ταχύτατο, καλή οθόνη. Από τις πρώτες μέρες είχα προσέξει ότι η οθόνη δεν ανταποκρινόταν ικανοποιητικά στο άγγιγμα κοντά στα άκρα (περιφερειακά κοντά στα bezels). Στην original rom το calibration κράσαρε και δεν μπόρεσα να κάνω κάτι, οπότε ζούσα με αυτό. Εδώ και δύο μέρες όμως, δεν ανταποκρίνεται καθόλου σε ορισμένα σημεία (π.χ. είναι αδύνατο να πληκτρολογήσω το γράμμα "q" ή όταν το έχω στο ελληνικό πληκτρολόγιο το ";"). Υποψιάζομαι ότι είναι πρόβλημα hardware, αφού πέρασα και άλλες rom και συμβαίνει ακριβώς το ίδιο. Καμιά ιδέα-πρόταση; Μάλλον για επιστροφή στα πλαίσια της εγγύησης με βλέπω.... :( Από ότι βλέπω έχουν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα... http://www.youtube.com/watch?v=jzGE793DUFM Edited February 1, 2014 by ekaz Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nlack1 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Moλις παρέλαβα ένα g4 advanced 2 ram 32 rom απο minideal Toυ έβαλα και μια μνημη 32αρα. Μπαινοντας στον αποθηκευστικο χωρο γράφει: εσ.αποθ χωρος 2,5gb Aποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου 30gb καρτα sd εισαγετε μια καρτα sd Τα 30gb είναι η κάρτα sd που βάζω γιατί αν την βγάλω μου διχνει μόνο τα 2,5 gb Oταν βγάλω την sd δεςν με αφήνει να βγάλω ουτε φωτο.Μου λέει no memmory Eχω βάλει μόνο την μεγαλη κάρτα στο sim2.Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό?? Tι ακριβώς γίνεται???? Για το πρόβλημα που έχω τελικά, ψαχνωντας διαπίστωσα ότι το κινητό ήρθε απο το Minideal με την g4h 20131021-172551 Αυτη η ROM είναι όπως είδα απο εδω http://www.pandawillforum.com/showthread.php?23333-ROM-Upgrade-rom-for-Jiayu-G4-advanced-and-Jiayu-G4T-basic για το Jiayu G4T basic (thick battery) Προφανως γι αυτο τον λογο δεν βλέπει και τα 32GB Για να εγκαταστήσω την δικιά του μέσω recovery πρεπει να κατεβάσω το αρχείο "TF upgrade rom???" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kdanger Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά γεια σας. Εχω ξαναζητήσει βοήθεια αλλά δεν μου απάντησε κανένασ. έχω προβλημα στο κινητό με το callibration. Εβαλα την official rom αλλα δεν αλλαξε κάτι. μπορεί κανείς να μου προτείνει καμία αλλη λύση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akatamakata Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλα υπαρχει κανεις που να τοχει αυτο το κινητο πανω απο 6 μηνες και να μην εχει παθει απολυτος τιποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apotsi Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Εγώ... 2 G4 έχω εγώ και η γυναίκα μου. Και άλλο ένα έχω πάρει για τον ξάδερφό μου. Όλα καλά. Παράθεση Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it. Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλα υπαρχει κανεις που να τοχει αυτο το κινητο πανω απο 6 μηνες και να μην εχει παθει απολυτος τιποτα? νομίζω πως ούτε ο ένας στους 3..:mad: πολύ καλό hardware πολύ κινέζικη υλοποίηση ίσως ένα μεγάλο λάθος είναι οι τόσες πολλές εκδόσεις, αντί να ασχοληθούν σοβαρά με μια.. Παράθεση http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...πείραγμα εννοω προγράμματα...ΡΟΜ- δοκιμες...κτλπ.....εγω θέλω να το πάρω και να κανω τα ελάχιστα....και θέλω ν'αντέξει κανα 2 χρόνια.....από θήκη τι έχεις? Έχω μια διάφανη απο το eBay αλλά καλητερα πάρε μια φλιπ δερμάτινη που έχει στο eBay original κιόλας με 10€. Την περιμένω να ερθει. Για εμένα αγοραζετε απο spemall και πείτε του να το δοκιμάσει καλα πριν το στείλει 5 g4 έχω πάρει και όλα είναι πολύ καλά. Και αν το πάρεις και βρεις πρόβλημα τις πρωτες μέρες αλλαζεις Ρομ και αν και παλι έχει πρόβλημα το στελνεις πίσω το δέχονται να το φτιάξουν.Δεν υπάρχει λογος να κρατάμε ελλατωματικο τηλέφωνο. ----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Για το πρόβλημα που έχω τελικά, ψαχνωντας διαπίστωσα ότι το κινητό ήρθε απο το Minideal με την g4h 20131021-172551 Αυτη η ROM είναι όπως είδα απο εδω http://www.pandawillforum.com/showthread.php?23333-ROM-Upgrade-rom-for-Jiayu-G4-advanced-and-Jiayu-G4T-basic για το Jiayu G4T basic (thick battery) Προφανως γι αυτο τον λογο δεν βλέπει και τα 32GB Για να εγκαταστήσω την δικιά του μέσω recovery πρεπει να κατεβάσω το αρχείο "TF upgrade rom???" Κατέβασε το πρόγραμμα από το play store το jiayu.es και απο εκεί έχει και το recover και τη Ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imits Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 καλησπέρα παιδιά.. τελικά μετά από πολλές μέρες ήρθε κ το δικό μου jiayu g4t thin. Δουλεύουν όλα καλά απλά θέλω να ρωτήσω κάτι. Όταν άνοιξα το κινητό και πήγα να τραβήξω μια φωτογραφία μου ζήταγε να βάλω μια micro sd αλλιώς δεν με άφηνε να τραβήξω, έβαλα και μετά τράβαγε κανονικά.. Είναι φυσιολογικό αυτό ? Το έκανε και σε εσάς ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DManolo Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Παιδιά γεια σας. Εχω ξαναζητήσει βοήθεια αλλά δεν μου απάντησε κανένασ. έχω προβλημα στο κινητό με το callibration. Εβαλα την official rom αλλα δεν αλλαξε κάτι. μπορεί κανείς να μου προτείνει καμία αλλη λύση? Βάλε το jiayu.es και κατεβασε την τελευταία Ρομ αν έχει πρόβλημα και παλι τοτε στειλτο πίσω. Κάτι κόλπα βγάλε τη μπαταρία και πιανε την οθονη για κανά 10λεπτο και πατά το power λιγες φορες.Άναψετο παλι να δεις αν έγινε τιποτα. Όταν ξεκινανει δεν πιανουμε την οθόνη. Οτάν φορτίζει επείσης δεν πιανουμε την οθόνη. Καλη τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romantrix Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλα υπαρχει κανεις που να τοχει αυτο το κινητο πανω απο 6 μηνες και να μην εχει παθει απολυτος τιποτα? Οπως έχω ξαναγράψει έχω 2 G4 τα οποία λειτουργούν άψογα. Το πρώτο το έχω από τον Ιούλιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsimitselis43 Δημ. February 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2014 Καλα υπαρχει κανεις που να τοχει αυτο το κινητο πανω απο 6 μηνες και να μην εχει παθει απολυτος τιποτα? εχω ακριβώς την ιδια απορία με εσένα.. πολυ μουφα μου φαινεται τελικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts