Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

έχει δοκιμάσει κανείς το ROM από το G5 στο G4?

κάπου διάβασα ότι τα ROM από το G5 παίζουν στο G4 αλλά όχι αντίστροφα

---------------------------------------------

Jiayu G4T thick, Rom Oficial G4H-20131021-172551

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια σας, προσφατα αγορα το g4T 3000mah.Τωρα εχω τη προσφατη ρομ απο jiayu.es.Τα μονα περιεργα που μου κανει ειναι το σκαλοπατι στη μπαταρια (οταν ειναι 50% η μπαταρια πεφτει αποτομα) ομως κραταει 2 μερες ανετα και εχει θεμα το gps. H κεραια του g4 ειναι πιο αδυναμη σε σχεση με αλλα κινεζικα, ομως εγω εχω αλλο προβλημα. Εφτιαξα μεσω του mobileuncle τα γνωστα bugs αλλα δεν κανει αναβαθμιση το αρχειο EPO.Εχει κολλησει στις 17-1-2014.Εκεινο που μου κανει εντυπωση ειναι οτι δεν υπαρχει στο κινητο μου το αρχειο epo.md5.

Μπορει κανεις να βοηθησει?

ΥΓ Η ρομ jiayu.es 5-12-2013 ειναι μακραν καλυτερη απο τις miui του needrom.Το προβλημα με την μπαταρια δεν ειναι κατι σοβαρο κατ'εμε, απλα το φορτιζω οταν ειναι στο 50% :) Επειδη διαβασα οτι δεν κραταει η μπαταρια 3000mah δοκιμαστε να κατεβασετε την φωτεινοτητα της οθονης.

υπαρχει ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΗ ROM XΩΡΙΣ ΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ για το advanced τελικα ? εαν την εχει καποιος ας την ανεβασει παρακαλω

Καλησπέρα! Μόλις μου ήρθε από minideal ένα g4 turbo thick με rom G4H 20131021-172551. Φαντάζομαι δεν είναι η latest... Ποιά προτείνετε;

Η τελευταία επίσημη της Jiayu είναι.Μπορείς με την εφαρμογή Jiayu es να βάλεις την τελευταία custom των Ισπανών.

Hello moto....!

Δε ξέρω αν θα βοηθησει αλλά έτσι φορμάρεται πλήρως το κινητό οπότε είναι το τελευταίο που μπορείς να κάνεις, Αντιγράφω το post του φίλου leonida

1) Εργαλείο για να περάσετε την ρομ https://mega.co.nz/#!hFlFFC5K!J_Q3SHGZJd1RKmhtBRMUwSYCW8t_DF3XBhztAyScH8Q

2) Οfficial android rom για Jiayu G4Τ 1850mah https://mega.co.nz/#!xZVlWKgR!b4jg5gQ9EuGy7-TsewcsSgZu5qE2lDBj9St3ulvStBY

Οδηγίες εγκατάστασης ROM :

Προσοχή: Παρακαλώ κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων πριν την εγκατάσταση της ROM, χρησιμοποιήστε πρότυπο εργαλείο για backup ROM σας.

1) Κατεβάστε τα παραπάνω δύο αρχεία: 1) και 2)

2) αποσυμπιέστε τα σε ένα φάκελο

3) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, αφαιρέστε την μπαταρία.

4) Στη συνέχεια, τρέξτε το Flash_tool.exe

5) Επιλέξτε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt

6) Πατήστε το F9 (ή πατήστε το κουμπί Download)

7) Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά πορφυρό χρώμα, κίτρινο.

Όταν φανεί ένα πράσινο με κύκλο, η εγκατάσταση ROM έχει ολοκληρωθεί.

ΓΙΑ 3000 ΜΠΑΤΑΡΙΑ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ROM ΠΑΡΑΚΑΤΩ

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1186314113&uk=1680007479

ΓΙΑ ADVANCED

http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479

μπορείς σε παρακαλώ να δώσεις ένα link και για το flash tool γτ ειμαι πολυ ασχετως και δεν ξερω απο αυτά??

Moλις παρέλαβα ένα g4 advanced 2 ram 32 rom απο minideal

Toυ έβαλα και μια μνημη 32αρα.

Μπαινοντας στον αποθηκευστικο χωρο γράφει:

εσ.αποθ χωρος 2,5gb

Aποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου 30gb

καρτα sd

εισαγετε μια καρτα sd

Τα 30gb είναι η κάρτα sd που βάζω γιατί αν την βγάλω μου διχνει μόνο τα 2,5 gb

Oταν βγάλω την sd δεςν με αφήνει να βγάλω ουτε φωτο.Μου λέει no memmory

Eχω βάλει μόνο την μεγαλη κάρτα στο sim2.Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??

Tι ακριβώς γίνεται????

Edited by nlack1

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ OFFICIAL ANDROID 4.2.1 ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ (ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΕΖΙΚΟ)

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΟΓΩ ΜΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ JIAYU.

1) Εργαλείο για να περάσετε την ρομ https://mega.co.nz/#!hFlFFC5K!J_Q3SHGZJd1RKmhtBRMUwSYCW8t_DF3XBhztAyScH8Q

2) ROM για όλες τις εκδόσεις

α) Οfficial Αndroid ROM 4.2.1 για Jiayu G4 1850mah https://mega.co.nz/#!xZVlWKgR!b4jg5gQ9EuGy7-TsewcsSgZu5qE2lDBj9St3ulvStBY

β) Official Android ROM 4.2.1 για Jiayu G4 3000mah https://docs.google.com/file/d/0B2UW5Fi7rPqgd015TG5odnRLOFE/edit?pli=1

γ) Official Android ROM 4.2.1 για Jiayu G4 Advanced http://pan.baidu.com/share/link?shareid=1188578576&uk=1680007479

3) Official LeWa Launcher v5 https://mega.co.nz/#!kNNXxSQK!W7WHXRjkyAEbVphuo82UJnMxktcBsp7TRr70pfa8BIo

Οδηγίες εγκατάστασης ROM :

Προσοχή: Παρακαλώ κρατήστε αντίγραφα ασφαλείας όλων των αρχείων πριν την εγκατάσταση της ROM

1) Κατεβάστε τα παραπάνω δύο αρχεία: 1) και 2)(κατεβαστε μονο την αντιστοιχη εκδοση του μοντελου σας)

2) αποσυμπιέστε τα σε ένα φάκελο

3) Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας, αφαιρέστε την μπαταρία.

4) Στη συνέχεια, τρέξτε το Flash_tool.exe

5) Στην δεύτερη επιλογή που βλέπετε πατήστε στο scatter-loading και Επιλέξτε το MT6589_Android_scatter_emmc.txt από τον φάκελο της rom που αποσυμπιεσατε

6) Πατήστε το F9 (ή πατήστε το κουμπί Download)

7) Συνδέστε το τηλέφωνό σας στον υπολογιστή μέσω καλωδίου δεδομένων USB.

Η διαδικασία θα ξεκινήσει και μια κόκκινη γραμμή προόδου θα εμφανιστεί μετά πορφυρό χρώμα, κίτρινο.

Όταν φανεί ένα πράσινο με κύκλο, η εγκατάσταση ROM έχει ολοκληρωθεί.

ΚΑΙ ΟΙ 3 ROM ΕΙΝΑΙ OI OFFICIAL ANDROID 4.2.1

:!:ΣΗΜΕΙΩΣH: ΛΟΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ JIAYU ΤΟ LINK ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ Advanced ΘΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΕ ΝΕΟ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

Κ μια ερώτηση έχω δει σε κάποια βιντεάκια στο youtube ότι μόλις συνδέουμε το κιν στο πισι ξαναβάζουμε την μπαταρία, αυτό "επιτρέπεται" για το δικό μας κιν?

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ?

ΠΟΙΕΣ ΡΟΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ?

ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ?????

-Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις.

Edited by navi55

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΛΙΓΟ?

ΠΟΙΕΣ ΡΟΜ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ?

ΓΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΙΣΠΑΝΙΚΗ?????

σε όλες τις ρομ μπορείς να γράψεις ελληνικά να στείλεις στα ελληνικά sms , επαφές στα ελληνικά κλπ

αρκεί να προσθέσεις την ελληνική στις γλώσσες του πληκτρολογίου..;)

http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main

Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry:

Moλις παρέλαβα ένα g4 advanced 2 ram 32 rom απο minideal

Toυ έβαλα και μια μνημη 32αρα.

Μπαινοντας στον αποθηκευστικο χωρο γράφει:

εσ.αποθ χωρος 2,5gb

Aποθηκευτικος χωρος τηλεφωνου 30gb

καρτα sd

εισαγετε μια καρτα sd

Τα 30gb είναι η κάρτα sd που βάζω γιατί αν την βγάλω μου διχνει μόνο τα 2,5 gb

Oταν βγάλω την sd δεςν με αφήνει να βγάλω ουτε φωτο.Μου λέει no memmory

Eχω βάλει μόνο την μεγαλη κάρτα στο sim2.Υπάρχει περίπτωση να φταίει αυτό??

Tι ακριβώς γίνεται????

Θεμα rom είναι και το δικό μου πρόβλημα ή κάτι άλλο????

Θεμα rom είναι και το δικό μου πρόβλημα ή κάτι άλλο????

Είσαι σίγουρος ότι σου στείλανε 32άρι?

Μπορείς να πάρεις ένα screenshot(power+volume down κρατημένο) για να συγκρίνω με τα αντίστοιχα δικά μου;

Edited by riki

Είσαι σίγουρος ότι σου στείλανε 32άρι?

Μπορείς να πάρεις ένα screenshot(power+volume down κρατημένο) για να συγκρίνω με τα αντίστοιχα δικά μου;

screen shot απο που?Οτι και να μου ειχαν στειλει θα ειχαω τουλαχιστον 4.Οχι τιποτα

screen shot απο που?Οτι και να μου ειχαν στειλει θα ειχαω τουλαχιστον 4.Οχι τιποτα

Από τον αποθηκευτικό χώρο,στις ρυθμίσεις.

Εγώ που χω το 4άρι με λίγες εφαρμογούλες στo κινητό έχω 2.5 ελεύθερα.

Edited by riki

@lewnidask

όταν λες ότι οι ρομ που παράθεσες δεν έχουν προβλήματα σημαίνει ότι δεν θα έχουμε θέμα ούτε με το σκαλοπάτι της μπαταρίας ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Από τον αποθηκευτικό χώρο,στις ρυθμίσεις.

Εγώ που χω το 4άρι με λίγες εφαρμογούλες στo κινητό έχω 2.5 ελεύθερα.

Aυτα είναι 3 screenshot

Παντως το τηλ έχει 2gb ram

Aυτα είναι 3 screenshot

Παντως το τηλ έχει 2gb ram

32 είναι η εσωτερική του τηλεφώνου και δεν είναι η εξωτερική sd.

Το ότι δε σε αφήνει να αποθηκεύσεις τις φωτό χωρίς να έχεις κάρτα, δες μήπως στην εφαρμογή της κάμερας έχει επιλογή που θες να αποθηκεύσεις τις φωτογραφίες (εσωτερική-εξωτερική).

Οχι.τα 32 ειναι η SD.αν την βγαλω δεν εχει τιποτε.μονο τα 2,5gb

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Θα σου εβγαζα και φωτο χωρις την SD αλλα δεν με αφηνει γιατι γραφει "no external memory available"

Κατι τετοια τρελα μου εκανε και μενα απο ρομ σε ρομ.δεν έβλεπε την εσωτερικη. Κρατα ενα backup των αρχειων σου και βγαλε την sd και κανε διαγραφη εσωτερικής μνημης.και θα δουλεψει. Ποια ρομ εχεις;

Επιδη ειμαι λιγο ασχετος που την γραφει?Εαν βγαλω την sd και παω στον αποθηκευτικο χωρο δεν μπορω να διαγραψω την μνημη γιατι δεν υπαρχει Edited by nlack1

Επιδη ειμαι λιγο ασχετος που την γραφει?Εαν βγαλω την sd και παω στον αποθηκευτικο χωρο δεν μπορω να διαγραψω την μνημη γιατι δεν υπαρχει

εκει που εβγαλες τα screeshots.:)

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το usb; Έχει αρχίσει να μην κάνει καλή επαφή στη φόρτιση. Τι λέτε να είναι κανά πρόβλημα στο βύσμα;

Παιδιά έχει κανείς πρόβλημα με το usb; Έχει αρχίσει να μην κάνει καλή επαφή στη φόρτιση. Τι λέτε να είναι κανά πρόβλημα στο βύσμα;

για τον ιδιο λογο το ειχα στειλει πισω και επισκευασθει. :(

To χτεσινό update της miui που χρησιμοποιούμε αρκετοι...

OTA 4.1.26 pushed (synced with latest 4.1.24)

(+) Greek language added

(F) Notifications fixed

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1