Jump to content

Jiayu G4

akaloith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το κινητό μπορεί να γράψει βίντεο μέχρι 1,99 GB. Μόλις φτάσει σε αυτό το μέγεθος αυτόματα σταματάει η εγγραφή.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να το αλλάξουμε αυτό και να μπορεί να τραβήξει βίντεο μεγαλύτερου μεγέθους;

• Απαντήσεις 5,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Λογικά όχι, γιατί πρέπει να είναι περιορισμός του FAT32.

Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.

Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.

Φίλε μου εσύ την έχεις από αρχές Δεκέμβρη που είχες αναφέρει στο φόρουμ; Σου έχει βγάλει κανένα πρόβλημα restart κολληματα;; Αξίζει σε σχέση με την official προσφέρει κάτι καλύτερο θεωρείς;

Κοίτα αυτή είναι νεώτερη έκδοση από αυτή που είχα. Κόλλημα κανένα.

Έχει προεγκατεστημένα όπως είχα αναφέρει κάποια προγράμματα, έναν ισοσταθμιστη ήχου για την μουσική και μενού κατά την απενεργοποίηση για να μπαίνεις κατευθείαν στο recovery ή να κάνεις hot ή cold reboot. Δεν θυμάμαι αν η official έχει επιλογή από το settings για ποια προγράμματα θα γίνονται autostart (αυτή το έχει), Engineer mode μέσα από τα settings, αγγλικό factory mode και ίσως και κάποια ακόμα που δεν τα έχω τσεκάρει ακόμα.

Ουσιαστικά δεν χάνει κανένας τίποτε να την δοκιμάσει.

Εγώ έχω εγκατεστημένη την G4H έκδοση και σε αυτήν αναφέρομαι σαν απροβλημάτιστη, αλλά πιστεύω και οι άλλες δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές για να έχουν κάποια προβλήματα

Το fat32 έχει περιορισμό τα 4.

O περιορισμός του βίντεο στα 2, είναι του software.

Το fat32 έχει περιορισμό τα 4.

O περιορισμός του βίντεο στα 2, είναι του software.

Μπορούμε να κάνουμε κάτι με το software για να πάει στα 4 GB;

Μπορούμε να κάνουμε κάτι με το software για να πάει στα 4 GB;

NITRO BOOST ! :lol: :lol:

ΡΟΜ καινούρια Ελληνική του minideal υπάρχει κάπου? έχω ψάξει μέσα στο θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι.

Σα να διάβασα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Αν βάλεις λάθος έκδοση, what happens? BOOM?? :lol:

Αυτό που παρήγγειλα είναι: 1G/4G/3000mAh/6589T (αυτά τουλάχιστον λέει στο site to2c)

NITRO BOOST ! :lol: :lol:

ΡΟΜ καινούρια Ελληνική του minideal υπάρχει κάπου? έχω ψάξει μέσα στο θέμα, αλλά δε βρήκα κάτι.

Σα να διάβασα ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδόσεις ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου. Αν βάλεις λάθος έκδοση, what happens? BOOM?? :lol:

Αυτό που παρήγγειλα είναι: 1G/4G/3000mAh/6589T (αυτά τουλάχιστον λέει στο site to2c)

Rom το minideal καινούργια δε νομίζω να έχει βγάλει. Τη πρώτη έκδοση του Μαΐου βάζει σε όποιον ζητάει Ελληνικά. Τίποτα δε συμβαίνει οποία rom και να βάλεις παίζει απροβληματιστα μεταξύ των εκδοσεων με 1gb πάντα μιλάμε άλλωστε η ίδια rom είναι. Η διαφορά είναι μόνο στη μπαταρία που αν βάλεις του thin σε thick πέφτει γρήγορα και κολλάει στο 14% και το ανάποδο δημιουργεί σκαλοπάτια.

Με το καλό να σου έρθει φίλε μου μετά από 4 μήνες περίπου χρήσης θεωρώ ότι απλά τα σπάει το τηλεφωνάκι!

Ποιο site ειναι το φθηνοτερο αυτη την εποχη; Δεν με ενδιαφερει να εχει Ελληνικα..

Κοιτάς τα γνωστά site minideal και to2c και διαλέγεις ανάλογα την έκδοση και τη διαθεσιμότητα, μη περιμένεις να ψάξουμε κι εμείς γι αυτό... :lol::lol:

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Ναι είναι μέσω recovery flash

χωρίς Ελληνικά φαντάζομαι..................

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ποιο site ειναι το φθηνοτερο αυτη την εποχη; Δεν με ενδιαφερει να εχει Ελληνικα..

Νομιζω αυτη τη στιγμη, καλυτερη τιμη για το advanced θα βρεις στο to2c με 250 δολλαρια. Πριν λιγες μερες παραγγειλα ενα μαυρο, με 254 δολλαρια.

χωρίς Ελληνικά φαντάζομαι..................

Χωρίς ελληνικά όπως όλες εκτός από την παλιά του minideal.

Και για να μην μπερδευόμαστε ελληνικά στα μενού και στα μηνύματα συστήματος Android δεν έχουν όλες αυτές οι roms.

Γεια σας παιδιά και από μένα. Όποιος ενδιαφέρεται για για το κιν και την έκδοση 1/4 turbo με την μεγάλη μπαταριά σε άσπρο ας μου στείλει πμ. το κινητό είναι ενός μηνών και είναι σε άριστη κατάσταση...

Να ασχοληθεί; Τι εννοείς;

Του έβαλα MIUI Ultimate του Ρώσου και ησύχασα. Δεν ξανασχολούμαι. Ή μήπως να ασχοληθώ που δεν έχω Ελληνικά στο μενού; :p

Hello moto....!

Εγώ βλέπω να προσθέτουν γλώσσες εκτός από Ελληνικά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν Αγγλικά και αν μπορούν να μπουν Τουρκικά και σουαχίλι δεν νομίζω ότι τα δικά μας είναι πρόβλημα :p

Εγώ με Αγγλικά το έχω αλλά η γυναίκα μου δεν θέλει τα Αγγλικά........

Εγώ βλέπω να προσθέτουν γλώσσες εκτός από Ελληνικά, υπάρχουν άνθρωποι που δεν ξέρουν ή δεν θέλουν Αγγλικά και αν μπορούν να μπουν Τουρκικά και σουαχίλι δεν νομίζω ότι τα δικά μας είναι πρόβλημα :p

Αν του βαλεις το morelocale και του δηλωσεις ελληνικα, τοτε ολα τα προγραμματα που εχουν ελληνικη γλωσσα θα παιξουν με ελληνικα στα μενου τους (οποιο δεν εχει ουτως η αλλως δε θα επαιζε ουτε με ελληνικη ρομ, καθε προγραμμα εχει μεσα του τις γλωσσες).

Οποτε θα σου μεινουν ελαχιστα πραγματα στα αγγλικα, οπως πχ οι ρυθμισεις, στις οποιες δε μπαινεις και ολη μερα.

vredniiy mod 2.4

Νέα έκδοση της σταθερής και καταπλητικής rom από τον Ρώσο προγραμματιστη.

Changelog: Από αυτόματη μετάφραση από τα ρώσικα.

Updated software, including Launcher Holo HD with the theme KitKat

Returned the drain chamber

Replaced some icons in the style of KitKat, also icons in the settings now gray

Replaced some fonts

Date format in curtain in two lines

Slightly corrected translation settings

Completely went through mount flash drives. Now sdcard0 - "internal storage", including without microSD (Applies only to Advanced)

Regained the ability to install applications on the "internal storage" (sd-card on Standard)

Went through the installation of ring tones, now do not have to fly (not tested, and I do not fly)

Went through "Killer on the back," now any launcher, if it is set as the primary will not be discharged

Deleted some live wallpapers and ringtones part

Replaced the "Backup and Recovery" on "TitaniumBackupPro"

Tired of doing the patch led to the setting "Disable wake-up volume rocker." Enabled by default. Looking for a special. opportunities

You do not have tormented with patches for each version of its firmware. There was only a patch of redness camera. Not sure what it refers to all standards.

G4L - Standard 1/4/1800 md5: DBDDB5140B039AD539D886407963F3EE

G4H - Standard 1/4/3000 md5: 66AE488201E14352B3B15F7A3D7F1F1D

G4HG - Advanced 2/32/3000 md5: D8F09CCF82F5B927FB46C89D2532F4EA

Κάθε δωρεά σε αυτόν θα είναι ευπρόσδεκτη.

PayPal

WMZ Z804033553987

Yandex 410011934612492

Οι roms ανεβαίνουν έπειτα από συνεννόηση με τον ίδιο.

Φίλε την δοκίμασα αυτήν, αλλά την ίδια μέρα την έβγαλα γιατί το κουδούνισμα ήταν πολύ χαμηλό και έχανα πολλές κλείσεις γιατί δεν το άκουγα.

Υπάρχει κανονικά μετάφραση ελληνική από έναν έλληνα ονόματι "finner". Προσπάθησα να την κατεβάσω πριν μερικές μέρες και να την ενσωματώσω στο Port του Κillοe, αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική MIUI v5 GITHUB Translation repository που είναι private και δεν έχω πρόσβαση. Αν τον γνωρίζει κανένας ή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να πάρουμε τα ελληνικά αρχεία, δεν είναι τίποτα να "λύσουμε" το ROM και να το "ξαναδέσουμε" με αυτά ενσωματωμένα.

https://bitbucket.org/finner/ma-xml-5.0-greek

Φιλικά, Πρόδρομος

Edited by prodromaki
Υποθέτω ότι είναι Private btw απλά γιατί είναι ελλειπής, και λογικά γι αυτό δεν κυκλοφορούν οι Multilanguage MIUI με GR

Υπάρχει κανονικά μετάφραση ελληνική από έναν έλληνα ονόματι "finner". Προσπάθησα να την κατεβάσω πριν μερικές μέρες και να την ενσωματώσω στο Port του Κillοe, αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική MIUI v5 GITHUB Translation repository που είναι private και δεν έχω πρόσβαση. Αν τον γνωρίζει κανένας ή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να πάρουμε τα ελληνικά αρχεία, δεν είναι τίποτα να "λύσουμε" το ROM και να το "ξαναδέσω" με αυτά ενσωματωμένα.

Φιλικά, Πρόδρομος

Έχω την αίσθηση χωρίς να είμαι 100% σίγουρος ότι είναι ο FINN. Κάνε του μια ερώτηση με pm ;)

Άδραξε τη μέρα

Huawei Ascend P1, Neo N003 2/32

Χθες παρήγγειλα από minideal ακόμη είναι G4 1G/4GB 3000 MAh Black για έναν φίλο μου και το θέλουν και άλλοι. Στο τέλος θα ζητάω προμήθειες από το minideal... :p
Hello moto....!

Υπάρχει κανονικά μετάφραση ελληνική από έναν έλληνα ονόματι "finner". Προσπάθησα να την κατεβάσω πριν μερικές μέρες και να την ενσωματώσω στο Port του Κillοe, αλλά δυστυχώς είναι η μοναδική MIUI v5 GITHUB Translation repository που είναι private και δεν έχω πρόσβαση. Αν τον γνωρίζει κανένας ή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του και να πάρουμε τα ελληνικά αρχεία, δεν είναι τίποτα να "λύσουμε" το ROM και να το "ξαναδέσουμε" με αυτά ενσωματωμένα.

Φιλικά, Πρόδρομος

Του έχω στείλει και εγώ μήνυμα για να δώσει τα repo σε αυτόν που φτιάχνει ρομ για το g3s αλλά δεν πήρα ποτέ απάντηση και εξοργίζομαι να βλέπω τουρκικά και να μην έχουμε τα ελληνικά αυτή είναι η κατάντια της χώρας μας.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.